Hotelli "Kemijärvi"

airta

Hienosti on hotelli ajettu alas,muutama vuosi taaksepäin oli jonkinlaista yöelämää nyt ei mitään. Iskelmäfestareiden aikaan yläkerta kiinni(biljardipöytä keskellä tanssilattiaa, eihän sinne voi asiakkaita tunkea, saattaa pelaajat häiriintyä) ja kylä täynnä väkeä,Souvarit väännetään Viisikkoon... Haloo!!!? Oliko tilaa? Herätkää ja alkakaa töihin kesä on tulossa ja festarit.

16

2965

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ;()

      Ei ilmeisesti ole maksavia asiakkaita tässä kylässä jotta kannattais pitää mitään auki.

    • perhonen 2013

      Se oli aivan oikein et Souvarit oli viisikossa,koska siell voi kuunnella Souvareita ja juoda viinaa,joka taas viinamyynti tukee ravintolatoimintaa.Ei ole mittee ajatusta laittaa Souvareita ylikertoon tanssihommeleita koska tanssijat ei tuota kahvi ja vesiostoksilla ravintolaa verrattuna viinamyyntiin.
      Siin oli todella ajatusta et tanssijat ei saaneet tilaa ja vallanneet viisikkoa,hieno liikeideaoivallus viisikon omistajilta.

    • hallelujaa1

      olet airta ilmeisesti sitä sakkia joka käy yöelämässa kempassa melkein joka vuosi. ja jaksat vaan valittaa, kun sinun hyvinvointisi eteen ei olekkaan tehty kaikkea mahdollista. vika on AINA muissa. Ja palveluissa. sinussa ei koskaan.

    • airta

      Ikävä kyllä ravintolayrittäjä ei pitää silloin vapaata kun muut ihmiset juhlivat. Voisihan Hotelli-ravintola Kemijärveen edes jotain "pientä" uudistusta edes yrittää,jotta paikka virkistyisi ja olisi kilpailua Wanhalle Mestarille.Eikö?

      • hallelujaa1

        airta hyvä, olet näköjään käynyt jo toisen kerran kempan yöelämässä. hyvä hyvä. siinä olet oikeassa, että uudistusta pitää tapahtua hotelli kemijärvessä. kannatatko elävän musiikin lisäämistä vai karaoookeeeta.


      • hus!
        hallelujaa1 kirjoitti:

        airta hyvä, olet näköjään käynyt jo toisen kerran kempan yöelämässä. hyvä hyvä. siinä olet oikeassa, että uudistusta pitää tapahtua hotelli kemijärvessä. kannatatko elävän musiikin lisäämistä vai karaoookeeeta.

        taijat olla meleko pökiö? ettet vielä uskovainenki? mene pois!


    • airta

      Eiköhän se jumalauta ole teidän tehtävä keksiä uudistukset!

    • turha syyllistää

      Jos ei miellytä entisen Koilliskunnan palvelut, voi perustaa rinnalle uuden. Turha haukkua yrittäjiä, jotka ovat turvanneet majoituspalveluja kylässä omalla riskillään. Toisaalta, Miten mökkiyrittäjäkin ajautuu saneeraukseen? Onko syy kyläläisten suhtautumisesta vaan muusta?Elikkä. Matkailijoita ja yöpyjiä ei ole riittävästi, miten pitää palvelutasoa pystyssä, jos ei ole palveluiden rahoittajaa. Yrittäjän pussista kaikki on pois. Voi vain miettiä, miksi yrittää, jos ei ole isoketju takana?Toisaalta, pitääkö kaupungin veronmaksajien rahoilla pitää yrityksiä pystyssä? Kaupungin tehtävänä on hankkia turvalliset yrittäjät nykyiseen lainsäädäntöön perustuvin ehdoin.

    • majoitusta

      Kaupungin ei pidä ostella hotellien tontteja ja muita. Yrittäjä on saanut valtion tuet ja heittäytynyt hommaan mukaan omalla riskillään. Miksi siis veronmaksajien pitäisi maksaa, jos riskin ottaja ei pärjää? Käy kuten ennen venäjällä valtion "inturisti" , mutta ei palvelua, ei kilpailua. Se joka yrittää, voi ottaa myös vastuun. Yhteiskunta ei ole velvollinen yksityisyritystä rahoittamaan ja valtion toimivaltaan ei kuulu tukea yksityistä majoitustoimintaa. Yrittäminen hotellialalla on elinkeinotoimintaa, johon yrittäjä on ansaintansa perustanut.Ei yhteiskunnan majoitustoimintaa!

    • kaljottelija
    • tervemenoa, eikä....

      toivottavasti ei ole eikä tule............

      olikohan ymmärrykseen verrattuna liianisopaikka, tuo hotelli..

      seuraavaksi vois kokeilla vaikka vanhaanavettaa kuusamosta, olis kuiten vilkkaampipaikka..... se kuusamo....

      • Pilikkupolliisi

        Vai ei muka nykyisin osata kirjoittaa yhdyssanoja! Heh, olet kyllä ilmiömäinentaiturihäätyysanoa! Menivähänaiheenohimuttaeikaitsehaittaa?


    • hutty

      Mikä tämän kaupan kohtalo on?

    • se on niin

      Kaikkein parasta, että tulee pari katepillaria ja hajottaa tuollaset räkälät, missä vaan kuola valuen litkitään viinaa savuisessa haisevassa puljussa ja öristään mitä sattuu johonkin mikkiin ja vielä johtajatkin siellä. Tuollaisia ei tarvita! Menkää muualle ryyppäämään

    • voisi olla aika jo

      Tämä kaupiungin baari ei kestä päivän valoa 2 v pidempään seuraava vaihe kun on konkurssi ja kaupingin VERONMAKSAJAT MAKSAVAT VIELÄ KIVULIAASTI TAAS YHDEN PÖNTTÖJEN TEHDYN PÄÄTÖKSEN SEURAKSET JÄLLEEN KERRAN!!

      Haloo kemijärveläiset kauanko tet jaksatte tätä pelleilyä katsoa.....

    • ne muistot...

      Minä vanhana ihmisenä muistan Kemijärveltä kaksi hotellia (viisikymmentä vuotta sitten, kun paikkakunnalta lähdin). Oli Hotelli Pohjanpirtti Osl. Sallan rakennuksessa. Hotellin puoli oli yläkerrassa, jossa aikuiset kävivät "drinkillä". myös ravintolatansseiksi kutsuttiin, kun kävi hotellissa pistämässä jalalla koreasti. Alakerrassa oli "karvalakkipuoli" eli ukot kävivät kittaamassa pilsneriä ja kai oluttakin sieltä sai. Olin alaikäinen, joten en näitä sen aikaisia ravintolakäytäntöjä tiedä. Toinen hotelli oli Koilliskunnan Osuuskaupan talossa, Hotelli-ravintola Koilliskunta. Siellä majoittui kuulemma sen aikaisten kuulemisien mukaan kauppamatkustajia. Hotellissa niinikään ravintolatanssit. Oli tietääkseni suositumpi tanssipaikka kuin kilpailijan. Mieleeni on jäänyt, kun hotellin liepeille osuessani (n.15-vuotiaana) tuli paikalle mustalla Cadillacillaan itse maestro - Olavi Virta. Hän meni liukkaasi Koilliskunnan sisään. Oli majapaikkana hänellä, koska oli menossa esiintymään VPK:n talolle samana iltana. Se oli ehkä alkutalvea, kun tarkenimme tyttökaverini kanssa olla vahtaamassa ulkona VPK:n ikkunan takaa tansseja, jossa tämä kultakurkku lauloi. Kuului ulos asti, ikkuna oli auki.
      Sellainen muistelo Kemijärven 1950- luvun (minne saakka?) hotelleista. Eli kylän ensimmäiset oikeat hotellit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe