Hotelli "Kemijärvi"

airta

Hienosti on hotelli ajettu alas,muutama vuosi taaksepäin oli jonkinlaista yöelämää nyt ei mitään. Iskelmäfestareiden aikaan yläkerta kiinni(biljardipöytä keskellä tanssilattiaa, eihän sinne voi asiakkaita tunkea, saattaa pelaajat häiriintyä) ja kylä täynnä väkeä,Souvarit väännetään Viisikkoon... Haloo!!!? Oliko tilaa? Herätkää ja alkakaa töihin kesä on tulossa ja festarit.

16

1479

  Vastaukset

  • Ei ilmeisesti ole maksavia asiakkaita tässä kylässä jotta kannattais pitää mitään auki.

  • Se oli aivan oikein et Souvarit oli viisikossa,koska siell voi kuunnella Souvareita ja juoda viinaa,joka taas viinamyynti tukee ravintolatoimintaa.Ei ole mittee ajatusta laittaa Souvareita ylikertoon tanssihommeleita koska tanssijat ei tuota kahvi ja vesiostoksilla ravintolaa verrattuna viinamyyntiin.
   Siin oli todella ajatusta et tanssijat ei saaneet tilaa ja vallanneet viisikkoa,hieno liikeideaoivallus viisikon omistajilta.

  • olet airta ilmeisesti sitä sakkia joka käy yöelämässa kempassa melkein joka vuosi. ja jaksat vaan valittaa, kun sinun hyvinvointisi eteen ei olekkaan tehty kaikkea mahdollista. vika on AINA muissa. Ja palveluissa. sinussa ei koskaan.

  • Ikävä kyllä ravintolayrittäjä ei pitää silloin vapaata kun muut ihmiset juhlivat. Voisihan Hotelli-ravintola Kemijärveen edes jotain "pientä" uudistusta edes yrittää,jotta paikka virkistyisi ja olisi kilpailua Wanhalle Mestarille.Eikö?

   • airta hyvä, olet näköjään käynyt jo toisen kerran kempan yöelämässä. hyvä hyvä. siinä olet oikeassa, että uudistusta pitää tapahtua hotelli kemijärvessä. kannatatko elävän musiikin lisäämistä vai karaoookeeeta.


   • hallelujaa1 kirjoitti:

    airta hyvä, olet näköjään käynyt jo toisen kerran kempan yöelämässä. hyvä hyvä. siinä olet oikeassa, että uudistusta pitää tapahtua hotelli kemijärvessä. kannatatko elävän musiikin lisäämistä vai karaoookeeeta.

    taijat olla meleko pökiö? ettet vielä uskovainenki? mene pois!


  • Eiköhän se jumalauta ole teidän tehtävä keksiä uudistukset!

  • Jos ei miellytä entisen Koilliskunnan palvelut, voi perustaa rinnalle uuden. Turha haukkua yrittäjiä, jotka ovat turvanneet majoituspalveluja kylässä omalla riskillään. Toisaalta, Miten mökkiyrittäjäkin ajautuu saneeraukseen? Onko syy kyläläisten suhtautumisesta vaan muusta?Elikkä. Matkailijoita ja yöpyjiä ei ole riittävästi, miten pitää palvelutasoa pystyssä, jos ei ole palveluiden rahoittajaa. Yrittäjän pussista kaikki on pois. Voi vain miettiä, miksi yrittää, jos ei ole isoketju takana?Toisaalta, pitääkö kaupungin veronmaksajien rahoilla pitää yrityksiä pystyssä? Kaupungin tehtävänä on hankkia turvalliset yrittäjät nykyiseen lainsäädäntöön perustuvin ehdoin.

  • Kaupungin ei pidä ostella hotellien tontteja ja muita. Yrittäjä on saanut valtion tuet ja heittäytynyt hommaan mukaan omalla riskillään. Miksi siis veronmaksajien pitäisi maksaa, jos riskin ottaja ei pärjää? Käy kuten ennen venäjällä valtion "inturisti" , mutta ei palvelua, ei kilpailua. Se joka yrittää, voi ottaa myös vastuun. Yhteiskunta ei ole velvollinen yksityisyritystä rahoittamaan ja valtion toimivaltaan ei kuulu tukea yksityistä majoitustoimintaa. Yrittäminen hotellialalla on elinkeinotoimintaa, johon yrittäjä on ansaintansa perustanut.Ei yhteiskunnan majoitustoimintaa!

  • toivottavasti ei ole eikä tule............

   olikohan ymmärrykseen verrattuna liianisopaikka, tuo hotelli..

   seuraavaksi vois kokeilla vaikka vanhaanavettaa kuusamosta, olis kuiten vilkkaampipaikka..... se kuusamo....

   • Vai ei muka nykyisin osata kirjoittaa yhdyssanoja! Heh, olet kyllä ilmiömäinentaiturihäätyysanoa! Menivähänaiheenohimuttaeikaitsehaittaa?


  • Mikä tämän kaupan kohtalo on?

  • Kaikkein parasta, että tulee pari katepillaria ja hajottaa tuollaset räkälät, missä vaan kuola valuen litkitään viinaa savuisessa haisevassa puljussa ja öristään mitä sattuu johonkin mikkiin ja vielä johtajatkin siellä. Tuollaisia ei tarvita! Menkää muualle ryyppäämään

  • Tämä kaupiungin baari ei kestä päivän valoa 2 v pidempään seuraava vaihe kun on konkurssi ja kaupingin VERONMAKSAJAT MAKSAVAT VIELÄ KIVULIAASTI TAAS YHDEN PÖNTTÖJEN TEHDYN PÄÄTÖKSEN SEURAKSET JÄLLEEN KERRAN!!

   Haloo kemijärveläiset kauanko tet jaksatte tätä pelleilyä katsoa.....

  • Minä vanhana ihmisenä muistan Kemijärveltä kaksi hotellia (viisikymmentä vuotta sitten, kun paikkakunnalta lähdin). Oli Hotelli Pohjanpirtti Osl. Sallan rakennuksessa. Hotellin puoli oli yläkerrassa, jossa aikuiset kävivät "drinkillä". myös ravintolatansseiksi kutsuttiin, kun kävi hotellissa pistämässä jalalla koreasti. Alakerrassa oli "karvalakkipuoli" eli ukot kävivät kittaamassa pilsneriä ja kai oluttakin sieltä sai. Olin alaikäinen, joten en näitä sen aikaisia ravintolakäytäntöjä tiedä. Toinen hotelli oli Koilliskunnan Osuuskaupan talossa, Hotelli-ravintola Koilliskunta. Siellä majoittui kuulemma sen aikaisten kuulemisien mukaan kauppamatkustajia. Hotellissa niinikään ravintolatanssit. Oli tietääkseni suositumpi tanssipaikka kuin kilpailijan. Mieleeni on jäänyt, kun hotellin liepeille osuessani (n.15-vuotiaana) tuli paikalle mustalla Cadillacillaan itse maestro - Olavi Virta. Hän meni liukkaasi Koilliskunnan sisään. Oli majapaikkana hänellä, koska oli menossa esiintymään VPK:n talolle samana iltana. Se oli ehkä alkutalvea, kun tarkenimme tyttökaverini kanssa olla vahtaamassa ulkona VPK:n ikkunan takaa tansseja, jossa tämä kultakurkku lauloi. Kuului ulos asti, ikkuna oli auki.
   Sellainen muistelo Kemijärven 1950- luvun (minne saakka?) hotelleista. Eli kylän ensimmäiset oikeat hotellit.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   170
   5952
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   180
   4787
  3. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   107
   3240
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   262
   3046
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   25
   2927