Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nordjobb 2013 Tukholma

tyttö21v

Hejssan alla!

Onko kukaan muu menossa Tukholmaan kesätöihin nordjobbin kautta tänä kesänä? :)
Itse menen sinne viikoiksi 20-30 eli aloitan jo toukokuun puolessa välissä. Pelkään, ettei sielä ole silloin vielä yhtään nordjobbaria...
Mun työ sijaitsee Täbyssä ja se on kotihoitoa. Asunnosta ei vielä mitään tietoa, sen saa kuulemma tietää varmaan vasta paikan päällä.
Odotan innolla tulevaa kesää ja uusia kokemuksia!:)
Nyt olisikin kiva jos joku muukin olisi samassa tilanteessa, sillä en tiedä ketään kuka olisi sinne lähdössä ja olisi ehkä hiukan "turvallisempaa" jos tuntisi edes jonkun jo entuudestaan sieltä. Ja jos jollain olisi sama työaika niin voisi katsoa, jos menisi samaa matkaa Tukholmaan esim. laivalla tai lentokoneella?
Kirjoitelkaas jos ootte menossa nordjobbaamaan kesäksi 2013! :)

9

731

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kvinna20år

      Hej!

      Olen itse mahdollisesti hakemassa Nordjobbia Ruotsista. Itseasiassa olen tällä hetkellä Ruotsissa vaihto-oppilaana, joten olisi luontevaa jäädä tänne vielä pidemmäksi aikaa :) Milloin hait Nordjobiin ja kuinka nopeasti sinulle tarjottiin töitä?

    • mies 22v

      Hei!

      Olen myös menossa nordjobbin kautta Tukholmaan kesätöihin viikolla 23. Itse toimin elintarvike alalla autonkuljettajana. Ei ole tietoa asunnosta, toivottavasti ei mihinkään lähiöön joudu, mutta ei kai sillä niin väliä loppupeleissä.

    • ihbcernro

      Hei!

      Itse en siis ole vielä hakenut töitä mutta olen ollut töissä Tukholmassa vuoden. Menin ja vaan hain kaikkialle. Siellä on kova pula suomenkielisistä ja varmasti etsijälle työpaikka löytyy!

      Jos asuntoa/huonetta etsitte kurkatsaa blocket.se! Sinne voi jättää ilmoituksen että tarvitsette huoneen vuokrattavaksi niin teihin otetaan mielettömät määrät yhteyttä.

      Itse haluaisin löytää myös kesätyöpaikan sieltä, en ole vielä etsinyt. Mutta ihan hakemuksia aattelin kirjoitella eri paikkoihin.

    • ciracus

      Onneksi olkoon kesätyöpaikan johdosta! :) Uskon, että Nordjobbareita löytyy kyllä Tukholman kokoisesta paikasta koko sesongilta edes muutama... Yksi auttava ratkaisu ihmisiin tutustumisessa voisi olla myös Couchsurfing. Voisit tehdä sinne tunnuksen ja vaikkapa Hang out -pyynnön kautta tutustua Tukholmassa joihinkin paikallisiin. Osoite on www.couchsurfing.org .

      Täällä odotellaan jännittyneenä yhteydenottoa. Hain Ruotsiin hoitoalalle kesäkuusta elokuulle, 9 viikkoa, paikkakunnasta en ole nuuka ;) Työnhaku Suomessakin tuntuu nyt epävarmalta: mitä jos saan työpaikan täältä ja sitten Nordjobbissa natsaisikin myöhemmin keväällä? Mutta enpä uskalla vain NJ:n varaan jättää. Tosin hoitoalan kesätöitä luulisi löytyvän lähempänäkin kesää alan opiskelijalle. Myös ihbcernron mainitsema perinteinen työn hakeminen Ruotsin puolelta voisi olla varteenotettava vaihtoehto.
      Ei kait se auta kuin odotella sitten. ;)

      Kauanko sait suunnilleen odottaa ennen kuin ottivat yhteyttä?

    • Tyttö21v

      Moikka kaikki ja kiva kun vastailette!:) mä laitoin hakemuksen tammikuussa ja seuraavana päivänä sain työtarjouksen joten ei tarvinnut odotella ollenkaan. Ihan uskomatonta että pääsin niin nopeasti.
      Toivottavasti myös teillä muilla tärppää mutta eihän nordjobb ole ainut työllistäjä Ruotsissa onneksi :)

      Te ketkä olette päässeet niin olisiko kiinnostusta olla muhun yhteydessä jo ennen Tukholmaan lähtöä?

      • Hannakatriiina

        Moikka! Sain tänään kuulla että pääsin tukholmaan kotihoitoon Danderydiin viikoille 25-34! Oon ihan innoissaa , mutta vähän pelottaa oma ruotsin taito :o millainen kielitaito teillä on?:)
        Järjestääkö nordjobb asunnon vai pitääkö itse etsiä? Tyttö21 ois kyllä kiva vaikka vaihtaa sähköpostilla tms miten siellä on menny kun lähet jo 5 vko aikasemmi! Mun maili on [email protected] jos haluut pistää viestiä :)


    • Ichigo

      Hei!

      Sain ite myös juuri kuulla että nyt kesällä ois tiedossa työt Norjobbin kautta Täbyn kotihoidossa viikot 25-34 eli aika hauskat yhteensattumat ku sama paikka ku sulla tyttö21 (Saattaisko olla jopa sama työnantaja?) ja samat työviikot ku sulla Hannakatriina :D Ois hauska olla yhteyksissä! :)

    • hannakatriina

      Laita mailia ! :)

    • lillmy

      Moi!
      Itse oon suunnitellut hakevani Nord Jobbin kautta kesäksi 2014, täksi kesäksi en vielä saanut järkättyä :( Mutta siis, sitä piti kysäistä, että miten todennäköisesti todellakin pääsee juuri Ruotsiin töihin - itsellä siis se on lähinnä haaveena, koska ruotsin kieli on mulle vahva ja haluan entisestään sitä vahvistaa, plus tutumpana maana ja kulttuurina ei tuntus niin kaukaiselta paikalta kuin esim. Islanti. Nord Jobbissa eikös kuitenkin ole se sääntö, että mitä paikkaa ensin tarjotaan, se on otettava - eli vaikka se eka tarjous tulis Fär-saarilta, niin se pitää ottaa tai saa sanoa heipat koko NJ:lle siltä vuodelta.
      Kauheen pitkä selitys, en osaa muotoilla tätä nyt ollenkaan... :D siis miten pääsitte juuri Ruotsiin, kirjoititteko hakemukseen jotain poikkeavaa vai pääseekö Ruotsiin vain helpoiten? :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe