Luottamuksen rakentaminen ja uskallus luottaa

nainen24n

Miten voi rakentaa luottamuksen takaisin? Mieheni valehteli minulle yli neljä vuotta ja aina kiisti vaikka itsekin ties että valehtelee.. Ja nyt parin vuoden aikana sen on yrittänyt uskotella minulle että se ei valehtele minulle mistään ja se on 100% luotettava.
Mutta miksi se hermostuu ja alkaa huutamaan mulle ku kysyn valehteletko?! Ja sitten alkaa hirmu riita että minä epäilen koko ajan. Erota oon yrittäny monesti, ja antaakin luvan lähteä, mutta sitten taas rankuu takasin ja lupaa olla parempi, ja ei ole valehdellu, sen se aina sanoo :O

Miten voi luottaa, voinko minä aidosti alkaa uskomaan ettei mitään valheita enää tule.. ?..

9

400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qer

      Minkä laisista asioista valehtelee?

    • nnainen24nn

      Yleensä ihan kaikesta. Yks esimerkki on, jos yhdessä liikutaan jossain ja näen että se katsoo iso povista naista ja mainihen asiasta, että oliko hyvät tissit ja oliko pakko katsoa, niin tulee että ei kahtonu.. Perhana ku mulla on silmät päässä ja näen mitä se tekee niin kehtaa valehdella vielä. Sanos ees totuuden. Ei voi edes silmiin katsoa ku puhuu, silmät seikkailee muualla kun valehtelee.

      • qer

        Oletteko kokeillut pariterapiaa, jos sen miehen sais siellä kertomaan miksi valehtelee?


      • nainen24nnn
        qer kirjoitti:

        Oletteko kokeillut pariterapiaa, jos sen miehen sais siellä kertomaan miksi valehtelee?

        ei sitä saa terapiaan. Ihan turha paikka kuulema. Sitä minä en ymmärrä miks täytyy valehdella. Tätä on kestäny jo 7 vuotta, eikä millään enää jaksais.


      • n24nn
        nainen24nnn kirjoitti:

        ei sitä saa terapiaan. Ihan turha paikka kuulema. Sitä minä en ymmärrä miks täytyy valehdella. Tätä on kestäny jo 7 vuotta, eikä millään enää jaksais.

        eka viestiin laitoin vahingossa 4 liian lähekkäin on seiska ja nelonen.


      • qer
        n24nn kirjoitti:

        eka viestiin laitoin vahingossa 4 liian lähekkäin on seiska ja nelonen.

        Jos valehtelu ei ole tuota suurempaa niin voi tietysti yrittää vain elää tai toista lähestymistapaa jotta puhuisi rehellisesti, jos valehtelee pahemmin niin sanot suoraan että tälle pitää tehä jotain tai et pysty suhteessa olemaan, terapia ja asioiden nyöntämunen tai ei mitään


      • kotkotkoo

        vaikutat mustasukkaiselta ja jo se yksistään saa aikaan syytökset. luulisin itsekkin suuttuvan jos minua koko ajan epäiltäisiin että valehtelenko ? miten kivaa se on ?

        on vaikea saada luottamus takaisin mutta kysyn kuitenkin mistä hän valehtelee ?
        pikkuasiosta vai isoista ? siitä on kyse. jos hän vain kieltää ettei ole katsonut kenenkään rintoja, ei se ole iso asia. miksi ylipäätänsä edes kysyit siitä ?


    • 357 mag

      Kuka valehtelee,valehtelee yleensä vähän kaikesta ei siitä helposti eroon pääse.jos pyrkii rehellisyyteen valehtelee vähemmän koska kaikki valehtelee hiukan joskus mutta jos jatkuvasti jää kiinni valheista ja puheet ei pidä paikkaansa ei mitään luottoa pääse syntymään.Joku on patologinen valehtelia,pakko valehdella ihan kaikki vaikka tuntuu alyttömältä mielestäni.Miksi valehdella sellaisiakin asioita millä ei olisi mitään merkitystä vaikka sanoisi totuudenkin?ja sitten on näitä kun tulee tiukka paikka niin yritetään päästä helpommalla ja kiemurrella valheilla eroonkyseisestä asiasta mutta yleensä aikaamyöten valheilla on tapana paljastua ennemmin tai myöhemmin.Mielestäni parisuhteessa kannattaisi olla niin rehellinen kuin vain kykenee olemaan,eli pistää parastaan,toki se kaikkien paraskaan ei ole aina kovin häävi tai sitten ei haluta edes yrittää,sääli.

    • mieti vähän

      No hei, fakta on että miehet katsoo kauniita naisia. Ihan niinkuin naisetki katsoo komeita miehiä. Mutta se että katsoo, ei tarkoita että haluaa heti sänkyyn sellasen kanssa. Sitä vaan nauttii näkemästään, eikä se tarkoita sitä etteikö rakastaisi puolisoaan.

      Jos valehteleminen on tuota laatua, niin joo, mieti vähän ja katso peiliin. Vika on sussa, hommaa itsetunto. Mutta jos valehtelee siitä että vehtailee niitten naisten kanssa, niin sit olis jo ainakin keskustelun paikka, jopa eron.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe