Gootit näyttävät yleensä kaamealle

kauheaa

Cybergootit yleensä näyttävät lähinnä siltä kuin puutarhaletkuista ja muovikorkeista väsätty lohikäärme olisi lisääntynyt sekarotuisen myrkkysammakon kanssa ja tuottanut jälkeläisen joka olisi sitten reiveihin mennessään saanut ihan järkyttävän ripulikohtauksen. Välillä yritetään ilmeisesti matkia jätesäkin olemusta mitä hirvittävimmillä pvc-rytkyillä. Karseaa.

Viktoriaaninen tyyli näyttää kyllä kovin kohtalokkaalta ja elegantilta ammattimaisissa valokuvissa mutta todellisuus yleensä tarjoaa vain lähinnä mauttomilta larppareilta näyttäviä otuksia. Silmäni verestävät, kun välillä joku keksii tunkea sen samenttiunelma-mekon kanssa päälle jotkut kusiset demonian plättäri-niitti-buckle-commando bootsit jotka kirkuvat epäsopivuuttaan kokonaisuuteen nähden.
Kainalosta pitää löytyä tietenkin joku helvetin urpo hörhelöpäivänvarjo, pitsi on muovia ja samentti loimua, ja sitten itketään punaviinilasin ääressä hautuumaalla sitä, kuinka hirveää on kun ei synnytty 1800-luvulla jolloin lapsityövoima oli ihan ok ja suositeltava juttu, muista ihmisoikeusrikkomuksista puhumattakaan.

Tähän päälle on tietenkin sitten nämä steampunk-jöötit, jotka ovat samaa sarjaa edellisen kanssa mutta kahta raivostuttavampia nörttimäisen ylimielisyyden ja larppaus-efektin siivittäminä. Kellopelit ja hammasrattaat tursuavat korvista.

Larppareista puheenollen, yksi kamala "gootti"ryhmä on tietenkin nämä kaikenmaailman metallistit jotka känisevät että kyllä siis ihan oikeasti ollaan gootteja kun kyllähän nämä meidän Sonata Arctica susihukka-tilulilut liittyy goottiuteen, yhdessä katsellaan täysikuuta ja leikitään keijuvampyyria metsässä, tai sitten raskaammalla puolella pistetään hirvittävät örinämärinä musiikit soimaan ja corpsepaintit naamaan, kuinka esteettistä.

Mutta ei siinä vielä kaikki, pitäähän teini-ikäisten mutanttienkin pistää näppinsä tähän peliin, nämä vihoviimeiset ostarigootit sonnustautuvat sitten ihan uskomattoman järkkyihin bondage-housuihin joista roikkuu ja koikkuu vetoketjua ja remmiä ja muuta härpäkettä, jalasta löytyy raitasukat ja tennarit, rikkaammilla tapauksilla sitten hirveät platform-möhköpöhkö kengät.
Paitana toimii mahdollisesti myös bondage-tyyliä oleva huppari tai vaihtoehtoisesti joku kusinen emo/scene-printtipaita, hiuksissa loistaa himmeästi kulahtanut shokkiväri ja viiden sentin juurikasvu. Gooteinta musiikkia ikuna on tietysti Marilyn Manson, tsih.
Ellei tämä jo saa aikaan aivoverenvuotoa niin lisätään joukkoon mukavaan nämä kaikenmaailman gootti lolitat jotka harvemmin onnistuvat näyttämään yhtä sööteiltä kuin muotilehtien mallit, yleensä tämä keskenkasvuinen ja kaikinpuolin kakaramainen olomuoto antaa lähinnä mielikuvan jonkun age play-fetistin fantasiasta.

Hirveää, hirveää.

Pyöriikö jossain Curtis haudassaan.

13

2113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teinixgöthix vampire

      Siis niinku mitä sä niinku valitat?!? Kuahee itq jostai turhast niinku. Gootihan on sitä mitä sä niinku teet siitä?!?!?!

      Gootimusahan on niiku semmost raskasta, jossa lauletaan pimeydest ja kuolemast ja niinku provosoidaan ihmiset miettimään et mitä järkee elämäs niinku ees on ja miksen vaa tappais iteeni tjms. Mä oon ainaki aatellu itsarii, kuolemaa ja viiltelyy jostai 5v asti, gootius on synynäistä!!! Mun sydämes on aina ollu se semmonen tuska jota vaan gooti tuntee!! Ei sitä voi selitää, sen voi van tuntea, kun on aito, synynäinen gooti!!!

      Oli se gootimusa joskus ennen niinku erilaist, mut se vaa johtu siit että ne ei ollu viel keksiny, millasel soundil sitä gootiajatusta sais tuotuu parhaiten esile ja sais ihmiset uskoon siihe. Oneks sit tuli näit uusii tosi hyvii gootipändei, niinku marylin mansion ja ramstain (tai sit nightvis, mut se on aika lällyy ja semmost romanttist gootia), jotka kunnol näytti millast gootimusa voi parhaimilaan olla. Sit on semmosiis vähemmän hyvii mut kuitenki niinku ihan ok gootipändei, vaik dummy borgir ja kreidöl of filth (miten kirj???). Mut yks mun uus tosi suosikki on rikhard christ, siis ihan mieletömän kova!!! ja mun mielest niiden lookki on iha täydelline!

      http://userserve-ak.last.fm/serve/_/5877641/Richard Christ l_95a6c662fd8d903ba93ac5eeae24.jpg

      Heil Satan! stay gotik!!

    • Gothicas

      Mä ite oon gootti ja me voidaan näyttä omassa kultturissa kauheilta ja kuolemanystäviltä. Kyllä toki useat gootit esim niinkuin mä tykätään hautausmaista tulepunaisista, mustista tai violeteista hiuksista. Mun mielestä goottiuteen ei kuulu viiltely vaan viiltely kuuluu mun mielest enemmänki emo tyylisten hommalta. Jotkut voi luulla et gootit on jotain saatananpalvojii, Mut ei ne oo. Katsokaa youtubesta sellasii videoit ku esimerkiks: Wave gotik treffen, yms. Ja minun mielestäni gootti musiikkia on: The 69 eyes, Dimmu Borgir, Apocalyptica, toki myös Marilyn Manson.

      • teinixgöthix vampire

        Joo mäki niiku tykään tosi paljon semosest synynäisest gootilaisest ylidramatiikast. Mun mielest viiltelyjäljet on niiku tosi gootia, se on mun tapa ilmasta mun sisimäistä tuskaa! Mut lähinnä se on vaan tyylijuttu, siis vähän niiku tatuointi, eli oon tosi yksilöllinen ku viiltelen. Joq muu ottaa tri-paali tatskan käsivarteen olakseen samal taval uniiki ja erilainen. Mut ei ne tajuu sitä jotka ei tunne sisimäistä tuskaa!!!

        Yks mun mun tavislissu kaveri sano että tää mun nykynen tyyli on tosi "cheesy", ku näytin sille mun viiltelemät heartagrammit (ps. ville valo on IHANIN GOOTI IKINÄ)... en mä oikee tajunnu mtä se tarkotti, mut kyl mä oltermannista tykään


    • Minä en ymmärrä miksi metallistigootit eivät saisi käyttää goottivaatteita. Ei musiikkimaku sanele sitä mitä saa pistää päälleen.

      • vitun tyhmä

        trololololooo

        metallistigootti = oksymoroni


    • Shikhee

      Huomaa että keskustelun aloittajalla on ongelmia. Etkö uskalla hyväksyä muiden erilaisuutta kenties siksi, ettei oma rohkeus riitä oman itsesi toteuttamiseen?

      Aika säälittävää, että sait noinkin pitkän viestin puserrettua pelkkää vihaa. Jos haluat rumia vaatteita etsiä, miksi et vingu siitä kuinka ostaripissikset käyttävät sukkahousuja housuina, tai rintaliivejä paitana?

      Etsi itsellesi jotain tekemistä, sillä siinä vaiheessa kuin muiden ihmisten henkilökohtaiset valinnat elämässä kiinnostavat noin paljon, jotain on vialla.

      • android lust?

        Onko se itsensä toteuttamista, että "gootti" ostaa "goottivaatekaupasta" tietyn "erilaisen" estetiikan mukaisia romppeita, jotka valmistetaan tehtaan liukuhihnalla massoille, kuten kaikki muutkin vaatteet? Onko se itsensä toteuttamista, että pukeudutaan kuin maksullinen nainen? Se varmasti on itsensä toteuttamista, kun DIY-meiningillä duunataan omat vaateet ja muut, mutta suurin osa epäonnistuu suurta myötähäpeää aiheuttaen.

        Onko se itsensä toteuttamista, että omassa blogissa hehkutetaan sitä kolmattakymmenettä paria horobuutseja / tappokorkkareita / ufomonoja? Onko se itsensä toteuttamista, että jatkuvasti korostetaan materialismia ja materialismionnellisuutta? Onko se itsensä toteuttamista, että käytetään järkyttäviä määriä aikaa ja rahaa siihen, että metsästetään kirppareilta ja ulkomailta "yksilöllisiä" oman egon pönkitykseen käytettäviä vaatekappaleita?

        Entä se, kun dissataan jokaista tavista siitä, etteivät uskalla toteuttaa itseään? Joku voi tuntea toteuttavansa itseään täysin niissä "tavisvaatteissa". Ainiin, mutta kun eihän itsensä toteuttaminen ole mahdollista ilman goottityyliä tai jotain muuta äärimmäisyyttä!!!11

        Jos jokin vituttaa gooteissa, niin se on se sisäsiittoisuus ja vitunmoinen tyhmyys, joka hehkuu kilometrien päähän, kun pikkuskenen huomiohuorajulkkiset taputtelevat toisiaan selkään.

        Ei mulla muuta.


    • kaapija

      Ja mikä helvetin ongelma sulla on siihen että jotku haluaa olla semmosia niinku on? Vai pitäiskö kaikkien olla samaa täydellistä paskaa? Ei kiitos...

      • android lust?

        "jotku haluaa olla semmosia niinku on?"

        Sillä, että näyttää tältä:

        http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b0/CyberGoths.jpg

        ei ole mitään tekemistä omana itsenään olemisen kanssa. Päinvastoin.

        Jos on niin typerä ja pinnallinen saapas, että määrittää itsensä täysin ulkokuoren ja musiikkimaun perusteella.... hups, ihan vahingossa kuvailin täydellisesti 99% gooteista.

        Tuskin yksikään noista linkittämäni kuvan tyypeistä tajuaa omassa delusionaalisessa erinomaisuudessaan, että kaksi samalta näyttävää "tavista" voivat olla ihan erilaisia ihmisinä ja heidän ajatuksensa voivat olla fiksuja ja syvällisiä.

        Mutta kun ei niin ei, on paljon syvällisempää tuhrata joka päivä vähintään tunti laittautuessaan ja käyttää kaikki rahansa johonkin ympäri nettiä metsästettyihin riepuihin ja krääsään, joita sitten voi hehkuttaa kaltaisilleen "elämäntapablogissaan".

        Gootit = tyhjäpäiden aatelia.

        "Vai pitäiskö kaikkien olla samaa täydellistä ******? Ei kiitos..."

        Tuo täydellisyys ja samankaltaisuus ovat vain sinun itse omassa päässäsi kehittämiä himmeleitä, joita vastaan yrität kapinoida teiniraivolla.


      • Morrison
        android lust? kirjoitti:

        "jotku haluaa olla semmosia niinku on?"

        Sillä, että näyttää tältä:

        http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b0/CyberGoths.jpg

        ei ole mitään tekemistä omana itsenään olemisen kanssa. Päinvastoin.

        Jos on niin typerä ja pinnallinen saapas, että määrittää itsensä täysin ulkokuoren ja musiikkimaun perusteella.... hups, ihan vahingossa kuvailin täydellisesti 99% gooteista.

        Tuskin yksikään noista linkittämäni kuvan tyypeistä tajuaa omassa delusionaalisessa erinomaisuudessaan, että kaksi samalta näyttävää "tavista" voivat olla ihan erilaisia ihmisinä ja heidän ajatuksensa voivat olla fiksuja ja syvällisiä.

        Mutta kun ei niin ei, on paljon syvällisempää tuhrata joka päivä vähintään tunti laittautuessaan ja käyttää kaikki rahansa johonkin ympäri nettiä metsästettyihin riepuihin ja krääsään, joita sitten voi hehkuttaa kaltaisilleen "elämäntapablogissaan".

        Gootit = tyhjäpäiden aatelia.

        "Vai pitäiskö kaikkien olla samaa täydellistä ******? Ei kiitos..."

        Tuo täydellisyys ja samankaltaisuus ovat vain sinun itse omassa päässäsi kehittämiä himmeleitä, joita vastaan yrität kapinoida teiniraivolla.

        Ihan totta kyll jengi ottaa monet genret liian vakavissaan. Pitää olla sitä mitä on ollaan jo 2000luvulla on iha sama onko gootti grunge metalli emo räp tai joku spede lapista joka ei oo koskaan käynyt kokkolaa pidemmällä.... Meitä ihmisii on monenlaisia täällä maailmas ja sopu tilaa antaa tosin pistää vituttaa kampissa räkivät 15 vee lissut ja jonnet joiden housut on 5 kokoo liian isot taas mutta ei siittäkään saa tuomita jos haluu näyttää spedelt ja jos joku diggaa siittä antaa sen duunaa sitä aika läppää et joku poropoika lapista dissailee netis jotain alakultuurin genree edustavaa tosin senkin vois pitää hillittynä ei tarvi korostaa yhtää kyll jengi näkee mikä sä oot ja ymmärän tilanteen jos oot ns taiteilija mut ei jim morrison on kuollut ja sitä mukaan myös oikeet taiteilijat... Joten lopettakaa


    • freakhater4ever

      nii siis hyi vittu friikit on iha kauheita.. pitäs tappaa kaikki hyi saatan niitäki vitun masentuneita animen katsoja huoria on liikaa mun koulussa saatana

    • utyetry

      Kielsikö äiti pukeutumasta mustaan ja nyt kiukuttaa?

    • Haluanpihvin

      ei paniikkia.. alottajalla on vaa menkat! ;) itse pidän erillaisuutta kivana asiana, eikä minulla ainakaan ole varaa sanoo mitään pahaa kenenkään ulkonäöstä. Muutenki aiheena "jokin on hirveää" kuuluu ala-asteelle. (ajoille kun käytöstavat eivät vielä ole kehittyneet.) Mitä se multa vie pois, jos joku haluaa pitää keltasta paitaa tai joku pukeutuu pahvilaatikkoon.. Minulle aivan se ja sama.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe