suhde loppui

se loppui.

Sovittiin kauan aikaa sitten että perustetaan perhe ja tehdään lapsi. No nyt kun lapsi syntyi niin tyttöystäväni ajoi mut pois kotoa. Halusi kuulemma erota heti ja käski muuttamaan pois- En ole pettänyt ja muutenkin kaikki oli hyvin. Ei vaan halua olla mun kanssa enää. Ei sillä toist miestä ole. En saa kuulemma vauvaakaan nähdä. Muutin suosiolla pois kun en haluu riidellä. Muutin Omakotitaloon yksin jonka ostin aikaa sitten ja taloudellinen tilanne on tosi hyvä. Velkaa ei ole. Ei täs tiedä mitä ajatella kun suhde loppui kuin seinään. Ei vaa halua olla enään mun kanssa. Mua taidettiin kusettaa kybällä..

6

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onnea matkaan

      Anna ajan kulua, elämä voittaa.
      Hae yhteishuoltajuutta, niin olet mukana lapsesi elämässä.

      Ehkä teidän molempien pitäisi miettiä, miksi näin kävi, jotta ei tulevaisuudessa toistaisi samoja virheitä.

    • petos

      Muakin kusettettiin kybällä. Paljastui heti vihkiäisten jälkeen. Osanotot.

    • iskäkö

      Testaa DNA.n kautta olatko siittänyt lapsen. Jos tulos todistaa että lapsi on osa sinua, sitten vain vaatimukset osaan lapsen elämää. mitä tahaansa vaatiikin, varmista että saat pitää lapsen, ellet saa lähivanhemmuutta, niin ainakin puolet ajasta pitää ja hoivata lastasi.

    • aikuisten_hommia

      joo, lasten tekeminen ja kasvattaminen on aikuisten hommia.
      DNA-testi lapsesta on ehdottomasti otettava, jos lapsi on sinun, haet yhteishuoltajuutta välittömästi. Käyt lastensuojelussa ja vaadit ehdottomasti vähintään yhteishuoltajuutta. Jos sinulla on paremmat asuinolosuhteet, palkka ja elämä, voit vaatia vaikkapa huoltajuutta.
      Ja muista, että sovit kirjallisesti lastensuojelun kanssa asiat. Kun on sun vuoro olla lapsen kanssa, olet myös. Ja muista pitää hauskaa ja olla läsnä lapselle, leikkiä ja hoitaa hyvin, älä jumita töissä, tietsikalla, äläkä kavereiden kanssa viihteellä. Sinä olet isä ja sulla on isän velvollisuudet lasta kohtaan vaikka naista ei kiinnosta sun kanssa olla. Olemalla hyvä isä lapselle saat parhaiten kostettua eksällesi ja kaupan päälle hyvän isä-lapsi suhteen loppuiäksi.

      • jjjjjjjoop

        KUkaan saa huoltajuutta sillä perusteella että on omakotitalo haloo?! Äidillä on vahvempi side lapseen jo raskauden,synnytyksen ja imetyksen takia,ei virkavalta ala erottamaan lasta äidistään vaikka olisi köyhä. Ei ole lapsen edunmukaista, vaikka isä olisi kuinka rikas ei sillä voi korvata oikeaa rakkautta ja välittämistä lasta kohtaan.

        Ja sairasta puhua kostamisesta exälle,jos ap. on yhtään järjissään,osaa käyttäytyä asiallisesti ja hoitaa lastensuojelun kanssa, sekä äidin kanssa tapaamiset sovussa ja näin olla hyvä isä lapselleen, jos on jo sillä asenteella että kyse on jostain kostamisesta,ei siitä ole mitään muuta kuin haittaa lapselle,eikä lapsi saa olla mikään pallo vanhempien välisessä sairaassa pelissä.

        Ja aplle, lapsella on oikeus myös isään, joten äiti ei voi estää sinua näkemästä lasta. Sano sille äidille,että vaikka sinä et kelvannut hänelle ,sano että haluat olla osa lapsesi elämää, myöhemmin lapsi voi kärsiä siitä ja olla surullinen kun hänellä ei ole isää elämässään. Näkee kavereillaan isät mutta omaa ei näy.


    • aikuisten_hommia

      ja höpsis. Kyllähän sitä pitää sen verran olla miestä, että huolehtii lapsensa parhaasta. Ei yksikäänlapsi viitti käpysessä vuokrakämpässä kasvaa jos kerran voi faijan kanssa asuu omakotitalossa jossa on tilaa ja pihamaata leikkiä kavereitten kanssa.

      Eihän toi nainenkaan lapsen etua ajattele. Lapsen etu on se että sillä on molemmat vanhemmat läsnä kotona, jos kerran mitään riitaa eikä syytä ole himasta ulos ajamiseen, niin kai se mieski saa pitää puoliaan ja hakee huoltajuutta jo sillä perusteella, että ei oo lapsen etu, jos äiti kieltää tapaamiset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe