Ihannenaisen NORMAALI painoindeksi MIESTEN MIELESTÄ

Abc, kissa kävelee

Tästä asiasta varsinkin miehillä vaikuttaisi olevan niin ristiriitaiset näkemykset että nyt täytyy tehdä kysely.

Eli mikä on miesten mielestä ihannenaisella normaalipaino?

Ja kysytään juuri painoindeksinä, koska muuten vaikea tätä määritellä.

Eli mikä painoindeksi pitää olla vähintään ja mikä enintään?

Tässä ei haeta oikeita, eikä vääriä vastauksia, vaan pelkästään kootaan mielipiteitä samaan ketjuun.

46

7038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aito mies

      BMI siinä parinkympin molemmin puolin. Mutta pelkästää tuolla määreellä on vaikea selvitä, koska voi olla lihaksikas ja sen takia BMI korkea ja samalla erittäinkin ihanteellinen.

      Ja samoin korkeammalla BMI:llä voi olla käynny tuuri ja ne pehmukkeet on sattuneet juuri oikeille paikoille.

      Eli poikkeuksia on, mutta varmin vastaus on tuo BMI parinkymmennen paikkaille.

    • Dino Rex

      Joo, about 20 on hyvä. Riippuu vähän naisesta.

    • 19.5-20

      Varmaan se olisi joku 19.5-20.

    • Nepparix

      Voi kun jonain päivänä se valkeis kanssasisarille, jotta ei sillä BMI:llä ole lopulta mitään väliä. Olipa sitten 26, jos on oikeanlainen kropanmuoto.. geenit suonut läskin jakautuvan oikeisiin kohtiin ja lihasmassaa on riittävästi. :)

      Joku näyttää ruipelolta bmi 19 ja toinen ihan samannäköinen bmi22.. vaihtelee pirusti.

      Mut jos ei juuri liiku tms, niin ehk se yleisarvio menee just tonne 20 molemminpuolin ihan naisnäkökulmastakin. HUOM.ihanne.. niitä on paljon ja luojan kiitos meille ripakintuillekin on ottajansa. ;)
      Ja hei, yks hoikka tarvii vaan yhden miehen joten jää sitä aina ne muut pulskemmista pitävät miehet jäljelle kuitenkin..

    • Ihanne on aikunen nainen

      Pieni pehmeyskin voi olla vaan hyvä jos on muotoja. Eli sanotaan ny 23 ja enintään jotain 27. Mä oon jo aikunen mies ja mua kiinnostaa muodokkaat aikuset naiset.

    • gwergfwefgewr

      mua kyllä ihmetyttää, että mistä ihmeestä te tiedätte, miltä naiset eri painoindekseillä näyttää? onko teillä tapana kysyä tapaamiltanne naisilta painoindeksiä? netistä katsellut kuvia? vai mistä?

    • Painoindeksistä

      18-19 on hyvä. Tyttöystävällä vähän päälle 18 eikä edes ole mikään luurankomainen rimpula, kuten tämän palstan pullukat ehkä haluaisivat ajatella. Hän on timmi ja siro, hänellä on erottuva vyötärö ja pienet terhakat rinnat. Hän on ihannenaiseni :)

      • 6+9

        mielestäni aika sairasta ihannoida alipainoa:/


      • Riippuu ihmisestä
        6+9 kirjoitti:

        mielestäni aika sairasta ihannoida alipainoa:/

        Normaalipainon raja on 18,5 eikä BMI 18 vielä hirvittävän sairaalloinen ole, jos ihminen on luonnostaan siro. Itselläni on BMI n.19, ehkä hippusen alle, olen sirorakeinen, ja kyllä, aikuinen nainen ja synnyttänytkin olen, ja raskaaksi tulin helposti tällä samalla BMI:llä.

        Itse olen terve, hyväkuntoinen ja hormonitoiminta on normaali. Liikun ja syön hyvin. Luulen, että terve BMI riippuu henkilöstä: lihaksistosta, luustosta, aineenvaihdunnasta. Sen vuoksi normaalirajat ovat niin joustavat. Jollekin luonnollisin BMI voi olla 25, jollekin toiselle tämä 19, ja mitä sitä muuttamaan, jos elämäntavat ovat terveelliset.


    • ffffffffffffffffffff

      23 vähintään, ylärajaa vaikea sanoa. Tärkeämpi on muodokkuus kuin tasapaksuus, muodokkuutta ei alle 20:ssä enää ole.

      • 2 + 16

        Sekoitat muodokkuuden ja lihavuuden, sinäkin. Läski harvoin tuo muotoja oikeisiin paikkoihin, ellei oikea paikka ole vatsa.


    • Tsori.

      " mielestäni aika sairasta ihannoida alipainoa:/ "

      Painoindeksikin on kuitenkin vain ihmisen keksintöä. Ylipainon raja on muutenkin noussut ihmisten pulskistumisen myötä. Jos painoindeksi huitelee 18 tienoilla, ei se edes tarkoita kuin jotain parin kilon alipainoa. Minustakin nainen on parhaimmillaan painoindeksin alarajoissa, minkäs teet.

    • Halloota.

      Sama täällä! Mun BMI on 18,1 enkä todellakaan ole sairaalloisen näköinen :D Lenkkeilen päivittäin ja lisäksi syön monipuolisesti ja hyvin, koskaan en ole nähnyt nälkää. Olen täysin terve ja jaksan hyvin. Ärsyttää, kun ollaan heti leimaamassa tyyliin anorektikoksi painoindeksin perusteella. Se, miltä ihminen näyttää eri kiloissa, riippuu tosiaan vartalonmallistakin.

      • pitsin kosketus

        Mulla kans BMI jotain 18,5 ja vartaloni on ihana, vaikka itse sanonkin. Voimistelen joka päivä aika paljon ja se muokkaa vartaloa kauniiksi. Yks suuria iloja on katsella omaa vartaloa peilistä. Tulen heti hyvälle tuulelle ;D Suosittelen kaikille naisille vartalon muokkaamista kauniiksi.


    • 5+3

      itse en kyllä ymmärrä tuollaista laihuuden ihannointia. kyllä naisessa vähän pitää kuitenkin muotoa olla, eikä mikään tikku. eikä noita painoindeksin rajoja mistään hatusta ole vedetty, vaikka ihmisten keksintöä onkin. ei se alipaino ole yhtään sen terveellisempää kuin ylipainojaan.

      oma ihanteeni taitaa pyöriä siellä 20-23 välillä, riippuen vähän miten paino on kroppaan sijoittunut ja kuinka lihaksikas nainen on.

    • hah,..

      Laihakin voi olla muodokas.

      • hygtrfedsw

        ainut muoto, mitä laihassa voi luonnostaan olla, on lantion kaari, jos sattuu leveät lantioluut olemaan. sillonkin tosin luut törröttää sen verran pahasti, että eipä kovin hyvältä näytä.

        ja turha tulla nyt inisemään, että läskejäkö naisten pitäisi olla. ei pidä olla, mutta ei laihojakaan.


      • huoh...
        hygtrfedsw kirjoitti:

        ainut muoto, mitä laihassa voi luonnostaan olla, on lantion kaari, jos sattuu leveät lantioluut olemaan. sillonkin tosin luut törröttää sen verran pahasti, että eipä kovin hyvältä näytä.

        ja turha tulla nyt inisemään, että läskejäkö naisten pitäisi olla. ei pidä olla, mutta ei laihojakaan.

        Kyllä laihalla voi olla myös hyvät rinnat ja peppu. Miksi äksyynnytte kun joku pitää pienistä naisista? Toki jos laihalla tarkotetaan tosiaan semmosta jolla luut vaan paistaa rumasti, niin ymmärrän. Bmi 18-19 ei kuitenkaan väistämättä tarkoita tätä, vaan voi näyttää tosi upealta.


      • nghbfvcdx
        huoh... kirjoitti:

        Kyllä laihalla voi olla myös hyvät rinnat ja peppu. Miksi äksyynnytte kun joku pitää pienistä naisista? Toki jos laihalla tarkotetaan tosiaan semmosta jolla luut vaan paistaa rumasti, niin ymmärrän. Bmi 18-19 ei kuitenkaan väistämättä tarkoita tätä, vaan voi näyttää tosi upealta.

        veikkaanpa, että nekurvikkaat naiset, jotka ovat uskotelleet sulle painoindeksikseen 18-19, ovat vähän huijanneet sua;)


      • voih...
        nghbfvcdx kirjoitti:

        veikkaanpa, että nekurvikkaat naiset, jotka ovat uskotelleet sulle painoindeksikseen 18-19, ovat vähän huijanneet sua;)

        :D Kirjotin jo tuolla ylempänä, tosiaan bmi 18 pintaan, pyöreä peppu ja b-kupin rinnat löytyy. Luut ei törrötä ja pelkkiä kehuja olen kuullut kropastani :) voisitko nyt vain hyväksyä sen, ettei "laiha" ole välttämättä mikään muodoton tikku.


    • 1233333333

      Olen mies enkä ikinä ole tuollaista miettinyt, eikö tuo kilojen kyttääminen oie muutenkin naisten hommaa?

    • 3+7

      Se vähän riippuu. BMI 18 voi olla aivan hyvä, jos ei harrasta paljon liikuntaa. Tällainen on tyypillinen missin painoindeksi. 20-21 on sellainen tavan laihaläski eli nainen, joka ei syö paljon, muttei kyllä liikukaan ollenkaan. Olen nähnyt suht timmejä BMI 24 naisia. BMI ei kerro koko totuutta todellakaan, koska luonnolliseen painoon vaikuttavat myös ruumiinrakenne, liikunnallisen aktiivisuuden määrä jne. BMI myös vääristää eli lyhyistä ihmisistä se tekee todellista hoikempia ja pitkistä todellista lihavampia.

      • normaali ooon

        3 4 mitä sä meinaat!?:'20-21 on sellainen laihaläski, joka ei syö paljon, muttei liikukkaan ollenkaan'!!! Voi ei! Ajatelkaa nyt!!! se on aivan normaali paino ja mä oon haloo lapsi ja mul on toi 20-21 ja oon hoikka ja pitkä ja liikun ja syön KUNNNOLLLAAAA!!! otti kuule aivoon toi, koska mä muutenki aina ajattelen omaa painooni niin miltä toi tuntuu!! Joo oma vika ku luen näitä mut ei pidä paikkaansa!!


    • papupata:

      Muakin kiinnostaisi tietää, mistä te tiedätte, miltä nainen eri painoindekseillä näyttää?

      • Dino Rex

        Olisko vaikka tyttöystävät? Samoin vaikka googlella löytää kuvia malleista, missä on pituus ja paino mukana.


    • ..........

      Monet täällä taitavat pitää pömppömahaa ja jenkkakahvoja naisellisina muotoina..

      • Näin on nännit

        Jep. Niitä ne ovat.

        Photoshopatut naiskuvat on sit asia erikseen. Niistä on tarkoituskin tehdä luonnottomia, jotta ihmislle voitais myydä asioita sillä perusteella että ne ei näytä samalta ja muka pitäis näyttää.


    • OonLapsi

      Hei!!!!
      Mä olen lapsi, kuitenkin tarpeeksi vanha ja luen noita teidän tyhmiä höpinöitä. Jokainen on hyvä just selllaisenaan kuin on ja ihmiset lihoaa eri tavalla kuin toiset! Voit syödä vaikka kuinka paljon, mutta et lihoa, tai sitten lihoat todella helposti! Tärkeintä suhteissa on se, että molemmat ihmiset arvostavat toisiaan juuri sellaisina kuin ovat! Jos tulette tänne kirjoittamaan tyttöystävistänne ja heidän painostaa niin miksette samalla kerro omaanne!!? Näkö ja paino eivät ole tärkeimpiä asioita vaan se onko ihminen ihana, ystävällinen, kiva ja se OIKEA! Älkää aliarvostako ylipainoisia, tai alipainoisia! Kaikki saman arvoisia! Tää on mun mielipide, teil on omat.

    • roteva maatuska

      Mun painoindeksi ei ikinä putois tuohon normaaliin eli 18 vaikka lopettaisin syömisen kokonaan. Pentunakin kroppa oli rotevan mallinen vaikka en silloin mitään ylimäärästä syönyt ja liikuin tosi paljon. Ihan käy kateeks, ett jotkut ovat aina hoikkia ja siroja, musta ei siroa sais vaikka luuta myöten höylättäis lihat pois =(. Olkaa onnellisia, ett olette syntyneet hoikiksi ja sirorakenteisiksi, mä olen tällänen maatuskan mallinen ollut aina vaikka olen ollut parikymmentäkin kiloa hoikempi kuin nyt.

    • OonLapsi

      Sä oot hyvä semmosena kuin oot!

    • hkfkfkhkfk

      Jos on lihasta, niin reilusti yli 20 bmi on ihanne, jos ei oo lihasta, niin sit vähän vähemmän, mut yli 20 kuitenkin

    • istumakeula

      Ei ole mitään ihannepainoindeksiä, riippuu täysin yksilöstä. Tai voidaan heittää painoindeksiväli tyyliin 18-28, niin ollaan varmaan kohtuullisen lähellä ihannepainoindeksiä.

      • 17 + 18

        Painoindeksi 28. 165 cm naisella 76 kg! Se on 185 cm miehen normaalipaino. Että niin.


      • daria..
        17 + 18 kirjoitti:

        Painoindeksi 28. 165 cm naisella 76 kg! Se on 185 cm miehen normaalipaino. Että niin.

        185/76 mies on kuikelo


    • 165/60 size34

      Heh, itellä bmi 22 eli monen mielestä vissiin jo pulskemman puoleinen. Hyvä tietää! Vai oliko niin että tiimalasin malliselle kropalle sallitaan pikkiriikkisen enemmän painoa kuin ompuille ja päärynöille kun asettuu "nätimmin". No ei, läski mikä läski.

    • J.H.

      Riippuen lihasmassan määrästä ja rasvaprosentista (naisilla kun rasvaprosentti korkeampi/lihasmassan määrä pienempi kuin miehillä - lihasmassa painaa enemmän kuin rasva).
      Vanhempaakin vanhempi helppo suuntaa antava kaava
      (kuten bmi [normaali = 18,5-24,9]);

      Mies: pituus - 100 = XX kg
      Nainen: pituus - 100 - (10) = XX kg

      Eli 180cm mies = n. 80kg ( /-10kg riippuen onko hoikka/lihasmassa vaiko lihasmassa/pyöreämpi jne.)
      Eli 180cm nainen = n. 70kg ( /-5kg riippuen onko hoikka/kiinteä vaiko lihasmassa/pyöreämpi jne.)

      Keskipituinen mies on ~181cm = n. 81kg
      (~71kg hoikka/lihasmassa > ~81kg norm. > ~91kg lihasmassa/pyöreämpi)
      [bmi 21,6-24,7-27,7]
      Keskipituinen nainen on ~166cm = n. 56kg
      (~51kg hoikka/kiinteä> ~56kg norm. > ~61kg lihasmassa/pyöreämpi)
      [bmi 18,5-20,3-22,1]

      http://www.scientificpsychic.com/health/BMI-female.jpg
      http://www.scientificpsychic.com/health/BMI-male.jpg

      JA SIIS NÄMÄ OVAT KESKIPAINOJA, näiden ulkopuolella ollaan sitten vasta laihoja tai tukevia/lihavia...
      Tuosta bmi kuvista näkeekin eron miehen ja naisen figuurilla esim bmi 25 tai 30.
      Itse olen lihaksikas norm. rasvaprosentti 175cm/79kg.
      Tyttöystävä on juuri samanpituinen mutta 175cm/77kg, ja kyllä eron huomaa ja on itsekin sanonut että on tukeva varsinkin kun lihasmassa ei ole olleenkaan, mutta joo yksilöitä ollaan ja niin edelleen...

      Noniin nyt haukkuja odottamaan :-p

    • tosiasia.

      17 - 23 on naisen ihannepainoindeksi.

      eli pituudessa 1,80 m kuuluu ihannenaisen painaa 55 kg - 75 kg.

    • ujvgty44ujvcghuyjvh

      Mikä pointti tällaisessa kyselyssä on? Ihanne on makuasia, ja niinkuin mielipiteetkin se voi olla aika muuttuvaista sorttia.
      Jos joku kuvittelee pääsevänsä tähän myyttiseen ihannoituun joukkoon laihduttamalla/lihottamalla itseään on jo valmiiksi hakuteillä.

    • 16+11

      Sanoisin, että 18-21 paras. Riippuu paljon rakenteesta, mutta moni 23 jo läski ja 25 kaukana ihanteesta.

      • hbhbgbhh

        Mä sanoisin jopa että riippuu TÄYSIN rakenteesta. Lihaksikkaalla naisella 25:n indeksillä voi olla vähemmän rasvaa kuin liikuntaa harrastamattomalla, jolla BMI on alle 20. Monilla vaatteet päällä hoikan näköisilläkin on yllättävän paljon jenkkakahvoja ja/tai muuta masua


    • heksdAAG

      18.5 - 25 on hyvä

    • lifemocker

      riippuu mitä peili näyttää

    • Maths12

      Lyhyellä naisella BMI voi olla 17-19 ja pidemmällä naisella 18-21.

      BMI on jonkun matemaattisesti tyhmän keksimä yhtälö, joka toimii vain keskipituuden lähellä.

      Fysikaalisesti ihmisen massa on suoraan verrannollinen ihmisen tilavuuteen ja ihmmisen tilavuus on verrannollinen mittojen kolmanteen potenssiin (ihan kuten kuutionkin tilavuus, mielivaltaisen samanmuotoisen kappaleen tilavuus muuttuu mittojen kolmannessa potenssissa). BMi perustuu siihen, että massa on verrannollinen pituuden toiseen potenssiin. Näin ollen lyhyillä ihmisillä BMI on alhaisempi kuin pitkillä - siis jos he ovat muodoiltaan samat, vaan erilailla skaalattu.

    • Kukas kissan hännän

      ...nostaa jos ei kissa itse?
      Olen aikuinen nainen, kaksi lasta synnyttänyt.
      BMI tällä hetkellä 16,1. Pituus 168 cm, paino 45.5kg. Rasvaprosentti 14.
      Lantion ympärys 78 cm, vyötärö 56 cm.
      Rintoja ei juurikaan ole, mikä ymmärrettävää. (Kai?)
      Suurimmillani BMI ollut 22, jolloin sain aina kuulla olevani todella laiha! Johtunee isosta ruumiinrakenteesta, minulla on levelät hartiat, pitkät kädet ja jalat.
      Liikun paljon, katson mitä syön ja miten paljon. Minua haukutaan jatkuvasti, perääni nauretaan, huudellaan törkeyksiä ulkonäöstäni. Jopa aikuiset miehet ja naiset. Lapset vielä tajuankin, mutta että aikuiset...
      No, se siitä.
      En ole ehkä kenenkään "ihannenainen", paitsi oman itseni!!!!

    • Anonyymi

      Nooh mun painoindeksi on siinä seitsemäntöista paikkeilla. En ole lapsi siis.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe