Kestopigmentoinnin poisto

sireja

Onko kukaan käynyt poistattamassa kestopigmentointia? Tahtoisin kuulla kokemuksia. Saatiinko väri kokonaan pois, kuinka nopeasti, jäikö arpia jne. Ja mikäli kyseessä oli kulmapigmentoinnin poisto, niin kasvoiko karvat takaisin ja kuinka nopeasti.

Itse kävin reilu kaksi viikkoa sitten ensimmäisen kerran laserkäsittelyssä ja väri on nyt haalennut merkittävästi. Stressin kohteena onkin sitten se, saako tätä väriä kokonaan pois ja kuinka nopeasti. Ja suurimpana stressin aiheuttajana se, kuinka omat kulmakarvani reagoivat tähän...

6

3641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettynyt3

      minulla sama ongelma, otin juuri kestopigmentoidut kulmat ja nämä ovat aivan järkyttävät. soitin naiselle ja hän sanoi että hänella on jotain lääkettä jolla saa värin pois :o
      taitaa puhua omiaan vai voiko todella tämmöistä ihme lääkettä olla??
      tulisi 2 viikon päästä tekemään korjausta...

      • Ehkä mahdollista

        Kestopigmentointihan häviää ajan kanssa muutenkin, joten värin poistumista voinee nopeuttaa jotenkin. Mikäli kulmat on tehty tatuoimalla, sitä ei saa pois kuin laserkäsittelyllä ja silloin omien kulmakarvojen karvatupet voivat kärsiä.

        Laitatin joskus kestoväriä kulmiin mutta ne olivat täysin vääränmalliset. Heti tuoreeltaan tuon kestovärin sai kohtalaisen hyvin pois tavallisilla meikinpoistoaineilla.


    • ajelime

      Kulmien kestoväri on eri asia kuin kestopigmentointi. Tatuoimalla tehtyjä kulmia ei todellakaan saa pois karvoja tuhoamatta, mutta pigmentointiväri lähtee pois helpommin.
      Kyselin mm. Maarit Leikoskelta ja Cityklinikalta tuon laserin vaikutusta karvojen kasvuun, eikä sen pitäisi vaikuttaa karvankasvuun. Riippuu tietysti laserista ja sen voimakkuudesta. Onko kenelläkään omakohtaista kokemusta asiasta?

      • Kolme vaihtoehtoa

        Tatuointi on kolmas vaihtoehto noiden kestovärien ja kestopigmentoinnin lisäksi (kestoväri on pinnallinen käsittely, kestopigmentointi kevyesti ihonalainen http://www.kestopigmentointi.net/ mutta ei niin syvälle kuin tatuointi).

        Tuntuu hieman oudolta ettei tatuointivärin poistoon tehoava laser vaikuttaisi myös kulmakarvojen karvatuppiin. Jos kulmakarvat ovat vaaleat, ne sitävät laseria vahingoittumatta koska lasersäteily vaikuttaa tummaan pigmenttiin jota ei ole vaalean karvan karvatupessa. Uskoisin että tatuoinnin poistoon käytettävä laser tappaa myös tummien kulmakarvojen karvatupet koska värisävy on lähes sama (hyvänlaatuisessa tatuoinnissa täsmälleen sama).

        Minulla karvanpoistossa käytetty alexandriittilaser tehosi myös vaaleampaan luomeen ja sekin paloi pois käsittelyssä (oli hyödyllinen sivuvaikutus).


    • Nanna1234

      Kävin juuri Tallinnassa siistimässä levinneitä tatuoituja eyelinereitä ja oli ihan loistava ja laadukas palvelu. Kertoivat, että tekevät jatkossa tatuointien ja kestopigmentointien laserpoistoja myös Helsingissä. (www.cinderella.fi) Mulla tämä yksi kerta todennäköisesti riitti. Nyt jo ylimääräiset värit tipotiessään. Kunhan turvotus kokonaan laskee, lopputulos näkyy kuulemma paremmin. Olin aiemmin käynyt laserpoistossa suomalaisella toimijalla Helsingissä, jossa ei vaivauduttu edes silmiä kunnolla suojaamaan. Lisäksi maksoin törkeän riistohinnan huonosta palvelusta. Kukin valitkoon itse minne menee, mutta Cinderellan Jelenaa voin lämpimästi suositella. Hän on venäläinen, mutta puhuu englantia. Tallinnassa hänellä oli mukana hellyttävä vanha mies, joka toimi tulkkina ja puhui suomea. Jos teette varauksen puhelimella, tod. näk. juuri tämä Leonard vastaa puhelimeen.

      • Mikähän_koulutus

        Silmien suojaus ei liene niin kriittistä tuollaisissa tapauksissa sillä käytössä ei varmaankaan ollut aito laserlaite. Ainakin Suomessa (ehkäpä Virossakin koska EU-maa) laserkäsittelyjä saa antaa vain koulutettu terveydenhoitohenkilö (lääkäri tai hoitaja).
        Valoimpulssilaitteella saa myös poistettua pigmenttejä, mutta teho on heikompi ja säteily laajaspektrisempää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2619
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      210
      2405
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      186
      1787
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe