Afrikkalaiselta mieheltä AIDS!

mallah

Olen 27-vuotias nainen ja olen HIV-positiivinen. Haluaisin jakaa kokemuksia samankaltaisessa tilanteessa olevien naisten kanssa.

25

1299

Vastaukset

  • Tuolla Positiivisten sivuilla ei juurikaan juttu lennä... enää..


 • Afrikassa on maita joissa yli 7% aikuisväestöstä kantaa HIV-virusta.
  Mahdollisuus saada HIV on siis melkoinen jos yksi kymmenestä seksikumppanista olisi sairastunut kyseiseen tautiin. Mahdollisuus on teoreettisesti melkein mitä venäläisessä ruletissa ja harva siihen leikkin ryhtyy.

  Minkä maalaiselta henkilöltä sait tartunnan? HIV taitaa olla keski-afrikan ja eteläisen afrikan suurimpia ongelmia, myös muissa Afrikan maissa tarttumisen todennäköisyys on huomattavan korkealla tasolla seksuaalisesta käyttäytymisestä johtuen. Esimerkiksi naisiin kohdistuneen seksuaalisen väkivallan aiheuttamia tartuntoja on todella paljon.

  • Aika lievästi sanottu toi että "yli 7%" sillä oikeesti aika paljonkin yli sillä ainakin WHO:n mukaan:

   "Lähes kaksi kolmasosaa kaikista maailman HIV-positiivisista ihmisistä elää Saharan eteläpuolisessa Afrikassa.
   Pahin tilanne on Swazimaassa,Botswanassa, Lesothossa, Zimbabwessa,
   Etelä-Afrikassa ja Namibiassa, missä 20–40 % 15–49-vuotiaista on HIV-positiivisia."


 • Haluan jakaa kanssasi tuskan, kun olen myös HIV-positiivinen. Olen 40-vuotias mies ja sain tartunnan thaimaalaselta naiselta.

  • Miten sattuikin sopivasti taas. Varmasti näitäkin löytyy, mutta sinä olet Se yksi ja sama nihlisti jauhamassa kohta niitä huorittelu juttujas Ym. Ja lopussa, kun ei muu onnistu, niin sit astuu kuvaan kirjoitusvirheiden metsästys. Olet varmastikin hyvin ahdistava tapaus naiseksi.


 • Miten saitte tietää että teillä on hiv? Miten oireet tuli ja jne? Asia kiinnostaa minua. Ja kauan kesti? (tarkoitan siis yhdynnästä tai mistä/kenestä saittekaan sen)

 • Heh. heh, Olisit sinäkin käyttänyt vaan suomalaista peräkammarinpoikaa afrikkalaisen Dsambon asemasta.

  • Nämä ovat hauskoja sivuja nämä Monikulttuurilliset sivut. Tulen aina hyvälle tuulelle, kun luen afrikan Zambon ja suomitolvanan seikkailuista.


  • Aidsin on kehittänyt maailman terveysjärjestö lehmän leukemiasta lampaan visamaviruksesta. Siirretty B hepatiitti rokotusohjelmassa homoseksuaaleille. Ohjelman toteutti tohtori W.Zumuness tutkimuksena johon valittiin 20-40v homomiehiä. Vuonna 1991 on paranettu 249 poltilasta Otsoni painekammio hoidolla nyt jo parenpiakin veden puhdistus ostsonointi keinoja.
   Uusi hoito otsoni / dimetysulfoxidi paransi 9 potilasta 30 päivässä lääkärit pelkäävät kostoa ja vaikenevat hoidosta.
   Pelon luo uusi neljäs maailmanvalta jota EU-ksikin kutsutaan.


 • Hei! itselläni on afrikkalainen kumppani. Kävin verikokeissa.ei mitään tautia löytynyt! Minkämaalaiselta mieheltä sait tartunnan? Haluaisin lohduttaa sinua. Varmasti Aids: iin löytyy vielä parannus. Lääketiede kehittyy koko ajan!!!

  • Kävikö kumppanisi myös testeissä? Ei ne nimittäin välttämättä ekakerralla tartu.


  • BBB kirjoitti:

   Kävikö kumppanisi myös testeissä? Ei ne nimittäin välttämättä ekakerralla tartu.

   :) ajaa,ajatteletko,että henkilö,jolla Afrikkalainen kumppani on rakastellut hänen kanssaan vain "kerran"???


  • Aika hauska kirjoitti:

   :) ajaa,ajatteletko,että henkilö,jolla Afrikkalainen kumppani on rakastellut hänen kanssaan vain "kerran"???

   ovat kertakäyttökamaa...!!!!


  • Tekeillä on NEW WORLD ORDER, lyhennettynä NWO. Siihen kuuluu väestön vähentäminen väkivallattomasti. AIDS on odotettu lisä väestön vähentämisohjelmassa, jossa muitakin keinoja pyritään keksimään ihmisten päiden menoksi. Muunmuassa ruokaan tehdään haitallisia ominaisuuksia.
   Köyhempi ihmiskunnan osa joutuu syömään tuota roskaruokaa ja kuolemaan koska manipuloitu roskaruoka myydään halvalla.

   Lääketiedettä kehitellään joo jollakin tavalla, mutta ei niin aktiivisesti kuin voitaisi.

   Asiassa on eturistiriitoja, koska toisaalta ihmisten odotettaisi mielellään kuolevan nopeasti, varsinkin jos eivät ole yhteiskunnalle tuottavia.


  • Aina-Lumppula kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Isät, veljet ja aviomiehet eivät omista naisia, tyttäriä eivätkä siskojaan. Naiset eivät ole esineitä vaan eläviä, tuntevia hengittäviä ihmisiä, eivät miesten leluja joita miehet voivat omistaa , hallita ja määrätä. Kuka tässä maailmassa kokee olevansa "Jumalan"asemassa sanomaan, että kuka saa naida ulkomaalaisen ja kuka ei. Rotuoppien aikakausi on ohi. Sieltä on tulossa hyvinkin kansainvälinen uusi sukupolvi joka tulee sekoittumaan ristiin rastiin keskenään ja toivon mukaan elämään rauhanomaisemmin kuin edelliset sotaisat ja riitaisat sukupolvet. Tokihan rikkaat ja hyväosaiset yrittävät manipuloida köyhempää kansanosaa siihen ajatukseen, ettei näillä ole ihmisarvoa ja näiden ei kannattaisi lisääntyä ollenkaan. Manipulointi ja aivopesu näkyy mm. itsekkääksi syyllistämällä jos köyhempi ei tee juuri kuten se hyväosaisempi määrää. Rikkaat toivotetaan tervetulleeksi aina. Näkeehän sen rikkaiden ja silmäätekevien palvonnan jo siinäkin miten esim. Meaghan on otettu hovissa vastaan kun on ihan tavis ja tumma.


 • HIV:tä ei pysty parantamaan vielä pitkään, kenties ei koskaan. Kannattaa pitää se mielessä

 • Nykyään lääketiede ja HIV:in hoito on jo niin pitkällä että suurin osa HI-Viruksen kanssa elävistä länsimaalaisista kuolevat vanhuuteen, ei virukseen. Näin ollen nykyään esim. Suomessa on enää harvoja AIDS kuolemia, koska HIV ei koskaan etene AIDS:in asteelle. Ihmiset jotka elävät HI-viruksen kanssa ja syövät siihen lääkkeitä voivat elää suht normaalia elämää. Lääkärissäkään ei viruksen takia tarvitse käydä kuin muutaman kerran vuodessa ja lastenhankinta on mahdollista.

  Aloittaja tämän jo varmasti tiesikin ja hänen ongelmansa onkin ihmiset jotka eivät ole ottaneet selvää HIV:istä ja tietämättömyyttään jatkavat viruksen kanssa elävien ihmisten hylkimistä puheissaan, nettikirjoitteluillaan ja aseenteillaan. Toivottavasti te jotka elätte sairauden kanssa löydätte jonkin kanavan jossa purkaa sairauden aiheuttamia ajatuksia turvallisesti, korjaavassa ja hyväksyvässä ympäristössä. Ja toivottavasti me muut ajattelemme ensin ja puhumme HIV:istä vasta sitten. Syrjikäämme virusta, ei sitä sairastavia ihmisiä.

  • Hyvä kirjoitus, vain yksi tosiasia jäi puuttumaan.
   HIV-virus ei tartu ilman sitä sairastavan ihmisen käyttäytymistä. Tarkoitan että jotkut ihmiset eivät välitä huolehtia kumppaninsa terveydestä ja niitä ihmisiä kannattaa syrjiä ihan syystä.
   Jokainen jolla virusta kantaa pitäen huolta kaikkien kanssaihmisten terveydestä saa myötätuntoni. Virus ei muuta ihmistä välttämättä mutta seksikäyttäytymistä sen tulisi muuttaa mitä suurimmassa määrin.

   Parasta kai olisi jos teettäisi HIV-testin ennen ensimmäistä yhdyntää, noin jäisi turhat ajatukset unholaan. Toisaalta kuinka moni lähtisi ihmisen mukaan jos tämä kertoisi sairastavansa immuunikatoa? Ei varmaankaan moni, tuosta syystä voi olla mahdollista ettei virusta kantavat kerro yhdenyön kumppaneilleen mitään...ja tuolloin on riski saada myös tartunta jos itse viruksen kantaja ei pidä huolta kumppanistaan.

   Vastuuntuntoa peliin! Jokainen tietysti vastaa itsestään mutta toki ajattelevat huolehtivat itsensä lisäksi myös kumppanistaan.


  • Tämä ei kannata lähteä seksi suhteeseen , parasta olisi käydä ottamassa testit onko sukupuolitauteja. Supertippuri on pahempi kuin HIV virus koska se leviää valtavalla vauhdilla, eikä siihen ole lääkettä lopuksi ihminen kuolee verenmyrkytykseen.


 • Hei ap,

  Haluaisin tietää miten sinulla nykään menee?
  Jos haluaisit vaikkapa vaihtaa anonyymisti s-postiosoitetta?
  Voimia sinulle !

 • Ei muuta kuin uutta putkeen. Nythän ei ole mitään hävittävää. WellcomEtozimbavetohaveaNiceDaY
  -Wendy-

 • Olen iloinen, että sairastuit aidsiin.

 • Älä jaa tätä kokemusta, joku voi herätä kuplansa sisällä ja alkaa ajatella.

 • Vaikka HIV on lääke monesti lääkkeillä sivuvaikutuksia, thaimaassa on paljon tauteja on esimerkiksi supertippuri johon ei ole lääkettä. Supertippuri lopuksi tappaa , minkälaisia vaivoja se aiheuttaa. Kun sen on saanut niin elämä voi yhtä helvettiä.

Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  146
  6194
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  162
  2648
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  35
  886
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  493