Paastosin 21 päivää ja laihduin 11,5kg!

paastoilija

Hei kaikki!

Mitat: 170cm. Alotuspaino; 73,6kg ja tänään se oli 62,1kg. En harrastanut mitään liikuntaa (paitsi, että kävelin päivittäin 40min töihin)/ venyttelyitä. Oli aika avartava kokemus tämä...en suosittele kyllä 3 viikon paastoa, sillä se on jo turhan pitkä jos haluaa vain puhdistautua kuona-aineista. Viikon tai kahden riittää ihan hyvin! Toivotan onnea kovasti kaikille paastoilijoille, pystytte siihen! Mäkin pystyin niin myös tekin! :) Voin laittaa kuvaa s-postiin jos joku haluaaa. Seuraavat pari viikkoa meneekin tuoremehuja, maitoa ja sipulikeittoa litkiessä :D . Ihanaa palmusunnuntaita kaikille!
(älkää syökö niitä suklaamunia!!) :D


Terkuin,

paastoilija

57

10222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maria...

      Onnea painonpudotuksesta! :)

      Itse aion aloittaa pätkäpaastoilun ja sun tarina antoi lisämotivaatiota. Jos vain viitsit niin näkisin mielelläni ennen ja jälkeen kuvat:

      [email protected]

      • paastoilija

        Hei Maria :) Kiitos! Laitoin juuri kuvan sulle s-postiin :p


      • Maria...
        paastoilija kirjoitti:

        Hei Maria :) Kiitos! Laitoin juuri kuvan sulle s-postiin :p

        Kiitos kuvista!

        Ei voi muuta sanoa kuin WOW! Kolmessa viikossa noin huikee muutos, näytät tosi upeelta nyt! :)


    • Paastoilija

      Kiitos!! Joo kyllä..siis..mullahan on tämä perus päärynävartalo, mut paasto vähä tasapainotti tilannetta .. :D täytyy vaa nyt ottaa todella rauhallisesti. Join tänään appelsiinituoremehua 2dl, maitoa 1 dl ja sipulikeittoa 1,5dl ja olo on niin täysi ! Mahalaukku on kyllä huomattavasti pienentyny...ja maistan kaiken 1000kertaa voimakkaammin.. :D

      • läskikasa

        Mistä sait itsekurin tuohon hommaan??? Itse jaksan aina 2-3 vrk, mutta sitten repsahdan... : (


      • paastoaja

        Kokeile ens kerralla muutama päivä kauemmin, se nälän tunne kestää just ton 2-4 vuorokautta mut aika pian sen jälkeen sen pitäs mennä ohi :)


    • Tyttö2322222

      Hitsi, onnea paljon! Itsekin oon saman pituinen ja painan tuon 73kg, aika hassusti sattu :P huomisesta alkaa 2 viikon vesipaasto ja sain motivaatiota tästä sun kirjotuksesta :)

      • Tyttö2322332

    • pieni5

      muuten pureskelitko paasston aikana purukumia tai imeskelitkö jotain hengitys raikastus pastilleja..itselläni on kauhea maku suussa enkä ihan tiedä kuuluuko olla ja miten siitä pääsis eroon. kahdeksatta päivää paastoan...

    • paastoilija

      tyttö, moi! laitoin sulle äskö kuvan :) onnee paastoon!
      pieni5, en pureskellut mitään tai imeskellyt. Paha maku suussa on normaalia, ootko kokeillu raapii lusikalla kieltä niin, et lähtis sitä valkost kuona-ainetta pois? Helpotti mulla ainaki suunnattomasti.

    • Terveydeksiiii

      Niinpä niin, paastolla kyllä laihtuu, mutta eri asia on kuinka kauan kilot pysyvät poissa, jos palaa entisiin ruokailutottumuksiin. Koko ajan kun ei voi paastota...

      • paasto on hyväksi

        Paastoa voi suositella muutenkin kuin painon putoamisen vuoksi: uusimpien tutkimusten mukaan sillä on huimia terveysvaikutuksia. Juuri tuli aiheesta Yleltä BBC:n dokumentti, jota kyllä suosittelen (löytyy vielä Areenasta).

        Jo neljän päivän paasto kerran kuukaudessa-parissa kuukaudessa lisännee muutaman kymmenen vuotta elämää. Myös pari paastopäivää per viikko ajaa joidenkin tutkimusten mukaan saman. Idea on siinä, että ravinnosta saatu proteiini kiihdyttää elimistöä samaan tapaan kuin autolla ajaisi kaasu pohjassa huoltamatta autoa koskaan. Kun elimistöön ei tule proteiinia, solut alkavat korjaamaan soluvaurioita yms, joten elimistö ns huoltaa itseään noina paastopäivinä.

        Monilla pitkäikäisillä ihmisillä on ollut elämässään jaksoja, jolloin ei ole ollut ravintoa mielin määrin - on ollut jopa nälän näkemistä.


    • vähän realismia

      Ihan hyvä, mutta paastoaminen ei poista mitään kuona-aineita elimistöstä.
      Risiiniöljykin tekee sen tehokkaammin. Paastoaminen pikemminkin kerää näitä mystisiä kuona-aineita elimistöön, koska aineenvaihdunta hidastuu.

    • Paastoilia

      En ole palaamassa entisiin ruokatottumuksiini. Et edes tiedä entisiä ruokatottumuksiani, joten et voi arvostella. Söin paljon pikaruokaa, karkkia, yli 2000 kaloria joka päivä ja ei liikuntaa. En ole ikinä palaamassa takaisin siihen rasvaiseen elämäntyyliin. Tästä eteenpäin syön vain kasviksia ja kalaa ja rupean käymään salilla. Lyön vaikka pääni pantiksi, että painoni vielä putoaa tästä lisää ;) Nyt juon pelkkää mehua seuraavat 1,5viikkoa ja otan rauhallisesti.

      • been there

        En suosittele "rasvaisten" elintapojen poistamista, muuta ne rasvat hyviksi rasvoiksi ja anna muutama kalori itsellesi anteeksi. Kroppasi tulee kiittämään. Joidenkin tärkeiden ruoka-aineiden pitkäaikainen puutos voi tuoda pahimmillaan pysyviä vammoja kovan harjoittelun vuoksi.


    • urheilen_voin hyvin

      Eikös liikunta ja terveellinen ruokavalio nyt kuitenkin olisi pidemmän päälle parempi? Urheilullinen terve kroppa voittaa riutuneen laihan mennentullen. Ja jaksaisitkin paljon paremmin.

    • todistakaa muuta

      Tossa on hyvä lainaus pakkotoisto.comista:

      "mulla on muuten siitä jännä aineenvaihdunta että se poistaa kuona-aineet ihan itsestään ilman mitään kuureja, mutta ehkäpä se ei toimi kaikilla?
      kannattaisi vähän ottaa selvää ihmisruumiin toiminnasta ennen kuin rupeaa mitään totuuksia tänne kirjoittelemaan kun moni saattaa uskoakin. Eihän noista yrttihoidoista mitään todisteita taida olla, pahimmassa tapauksessa varmaan myrkyttää itsensä niillä uutteilla"

    • fhhghjhkjk

      Päivän kalorimäärän pitäisi kuitenkin olla vähintään 1200 kaloria. Jos se putoaa alle sen, elimistö menee nälkiintymistilaan mikä aiheuttaa stressiä mikä lisää huomattavasti vyötäröalueen rasvaa.

    • Onnistuu näinkin

      Olen 61-vuotias mies. Teen työtäni kotona tietokoneen ääressä enkä ole harjoittanut vuosikymmeniin liikuntaa juuri lainkaan. Pituuteni on 175 cm ja vuodenvaihteessa painoin 95 kg.

      Olen hyödyntänyt Etelä-Suomen lumi- ja sääolosuhteita nousemalla suksille ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen. Tammikuussa vähemmän ja satunnaisemmin, mutta nyt viimeisten viikkojen aikana olen ollut ladulla melkeinpä joka päivä. Kerta-annos luokkaa 10–13 km, pari kertaa on tullut hiihdetyksi 20 km tai vähän ylikin. Marssivauhtini on vähän yli 10 km/h.

      Lisäksi uimahallissa käyntejä 2–3 kertaa kuussa. Kerta-annos yksi tunti, jolloin matkaa taittuu 2–2,1 km.

      Ruokatottumuksiini en ole tehnyt muutoksia ja viinakset/viinit/oluet ovat maistuneet myös ihan normaaliin tahtiin.

      Tänään vaaka näyttää noin 88 kg:n lukemia (alin lukema hiihtolenkin jälkeen ennen nestetasapainon korjailua 87,0 kg). Painoni on siis pudonnut noin 7 kg.

      Kaikki liikunnan ansiota, ilman minkäänlaisia dieettejä ja nautinnoista tinkimättä! Olo on selvästi kevyempi ja virkeämpi, yöunet paremmat.

      Joskus kymmenisen vuotta sitten pudotin painoani muutamassa kuukaudessa saman verran tai vähän enemmänkin jättämällä lounaat väliin mutta lisäämättä liikuntaa juuri lainkaan. Mielestäni tämä liikuntapainotteinen konsti toimii kohdallani paremmin.

      Oikea paasto ei ainakaan ole minun juttuni.

    • Herra 9

      Itse olen seurannut koko alkuvuoden tarkkaan mitä suuhun pistän. Päihteet ja tupakka on viskattu kokonaan pois mun elämästä! Alkoholissa järjetön määrä energiaa.

      Kirjaan kaiken syömäni ruan sisältämän energian / kalorit ylös ja pidän huoli että viikkotasolla syödyn energian määrä ei ylitä 2300kcal. Se on laskennallinen määrä jolla kokoiseni mies pudottaa väksin pikkuhiljaa painoa.

      Elikkä 7pv * X kilokaloria / 7 = < 2300kcal

      Aluksi lähti 6kg melko helposi mutta sitten tuli pitkä monta viikkoa kestävä tasanen jakso.. Nytemmin on taas paino pudonnut pikkuhiljaa.

      Hiljaa ja hitaasti hyvä tulee.. Kaikenkaikkiaan mukava fiilis kun on niin kevyt ole että kävelykin meinaa karata semmoseksi hypellen juoksuksi..

      Vanhat vaatteet pyörivät päällä :-)

      Ei enää ikinä läskiksi.

    • paastoilija..

      Aloittaja; millainen paastosi oli, siis mistä se koostui?

    • 3546578

      Ei mitään järkeä pudottaa painoa paastoamalla viikkotolkulla. Jos lihasmassaasi olisi mitattu lähtötilanteessa, voin veikata, että siitä tuskin on puoliakaan jäljellä. Tolkutonta leikkiä terveydellään vain siksi, että vaaka näyttää pienempiä lukemia. Tuosta laihtumastasi määrästä maksimissaan neljäsosa on rasvaa. Voi voi.

    • niinpä niin on nähty

      Pian on 12Kg tullut takaisin : ) buhahahaaa. ilmoita sitten kauanko kesti !

    • hölmöjen hommaa

      Järkevin tapa saada painoa putoamaan on syödä vähemmän ja terveellisemmin. Puoli kiloa viikossa on paras tapa laihduttaa. Oikomalla onneen tapaa ei ole.

    • Paastoilija

      Mulle on aivan se ja sama mitä te muut mietitte, mutta itse olen ainakin ylpeä saavutuksestani. Harvalla ihmisellä on itsekuria ja tahtoa edes ryhtyä paastoon. :)
      Näytän hyvältä nyt ja itsetuntoni ja melkeinpä vois sanoa, että mielenterveyteni on kohonnut todella paljon. Olen onnellinen nyt :) Jokainen laihduttakoon tavallaan, eikös juu?

    • interested1

      Aloittaja: miten paastosit? Eli mitä joit ja kuinka paljon?

    • paastoilija....

      Sitä minäkin tuolla jo kysäisin......mielenkiinnolla odottelen vastausta.

    • Paastoilija

      Siis, VEDELLÄ! Vesipaasto, eli vettä join. Päivittäin n 2. litraa tai enemmän. Myös teetä tuli litkittyä. Ei muuta :)

      Oliko mielenkiintoinen vastaus? ;)

      • Tyhmä olet

        Vettä pitää juoda jo muutenkin 1-2 litraa päivässä vaikka ei paastoisikaan. Jo laihduttajat juovat sen parisen litraa ruuan lisäksi. Missä on päivittäiset vitamiinit, proteiinit, hivenaineet? Lihas käyttää proteiinia energianaan ja sitä proteiinia ei ole vedessä eikä teessä. Eikö ole hienoa kun painoa lähtenyt ja siitäkin 90% lihaksista?


      • 4+13
        Tyhmä olet kirjoitti:

        Vettä pitää juoda jo muutenkin 1-2 litraa päivässä vaikka ei paastoisikaan. Jo laihduttajat juovat sen parisen litraa ruuan lisäksi. Missä on päivittäiset vitamiinit, proteiinit, hivenaineet? Lihas käyttää proteiinia energianaan ja sitä proteiinia ei ole vedessä eikä teessä. Eikö ole hienoa kun painoa lähtenyt ja siitäkin 90% lihaksista?

        "Missä on päivittäiset vitamiinit, proteiinit, hivenaineet?"

        Tietääkseni elimistö ottaa nämä kehon kudoksista, ensisijassa vaurioituneista. Sen takia paastossa saattaa myös sairaudet parantua. Eläimet osaavat ryhtyä paastolle vaistonvaraisesti sairastuttuaan.


    • myös 20 v.

      Kehostasi poistui lihasta ja nestettä. Onnittelut. :) Puolet painosta tulee pian takaisin, älä silloin menetä toivoasi.

    • flsdj

      Todella epäterveellinen tapa paastota tuo vesipaasto. Siinä leikkii hengellään. Missä suolat, kivennäisaineet, aivojen tarvitsema sokeri?

    • Pirtssa

      Ensin pitää määritellä mitä on laihduttaminen. Ethän vaan laskenut mukaan kehosta poistuvaa vettä?

      Yksi "läskikilo" kehossa on n. 7500 kaloriaa. 11,5 kiloa on tuon mukaan 86250 kaloriaa. Oletko tosiaan varma, että laihduit läskejä, etkä ottanut mukaan vedenpoistumista kehosta?

    • minnu3

      Olisin minäkin kiinnostunut näkemään kuvasi ennen ja jälkeen. Laitatko tulemaan: [email protected]

    • ei näin vaan makrot

      Hmm. Taisi vain loputkin lihakset lähteä, jäljellä vain entistä enemmän rasvaa ja luuta, "skinnyfat"

    • liikaläskiä

      Itse ajattelin kokeilla tuota vuoropäiväpaastoa, kun näin sen jonkun prisma-dokumentin. Jokatoinen päivä korkeintaan 600 kcal saa nauttia, sitten jokatoinen päivä saa ahtaa mitä ikinä haluaa ja jaksaa. Jonkun aikaa kun jatkaa, niin ei enää tee kuulemma mieli ahtaa mtn älyttömyyksiä vaikka lupa olisi niinä vuoropäivinä...

      Kun kerran tieteellistä näyttöäkin on... niin miksipä ei voisi jonkin aikaa kokeilla mihin suuntaan paino oikein alkaa lähteä, vai pysyykö samana. Pitää vaan vielä tarkistaa että varmasti oli se 600 kcal...

    • Paastoilija

      Hei minnu3, laitoin sulle kuvan nyt :)

    • anonkjd
    • tgtujjjhkjk

      Itsekin kerran paastosin liemipaastoa. Kahden viikon jälkeen raajat tutisi, heikotti, olin pahoinvoiva, joka paikkaan koski, en jaksanut liikkua, väsytti koko ajan, päiväsaikaan otetut päikkäritkin olivat nelituntisia. Paasto piti lopettaa kesken koska olin alkanut kuihtua. Rasva ei palanut, pikemminkin roikkui entistä enemmän koska kaikki vähäkin lihas oli kaikonnut. En todellakaan suosittele paastoa kellekään, sillä ei ole minkäänlaisia terveysvaikutuksia jos se yhtään pitkäkestoisempi kuin pari kolme päivää.

    • tipik

      Hieno tsemppi aloittaja! En ymmärrä, miten olet jaksanut. Meikäläinen pistettiin joskus terveyssyistä paastoamaan (sairaalaoloissa) 36 tuntia ja lopetettiin kesken kun shokki oli lähellä. Ehkä me ei kaikki toimita samalla lailla, mutta oon iloinen sun virkistyskuurista! Mieluusti näkisin myös kuvan, jos vaan viitsit laittaa, [email protected] Kiitos ja kivaa pääsiäisen odotusta!

    • rdfghytvijko

      "Jo neljän päivän paasto kerran kuukaudessa-parissa kuukaudessa lisännee muutaman kymmenen vuotta elämää"

      Muutaman kymmenen vuotta ? No jo oli taas päivän aivopieru.....

    • eliza_1
    • eliza_1

      Hei huhuu.. saisinko mäkin sen kuvan? :P Antais varmasti motivaatiota omaan paastoon. :D

    • pulmukkinen

      Te jotka tätä paastojuttua luette; ottakaa huomioon, että tänne voi kirjoitta mitä vaan, kaikkea ei kannata uskoa. Minäkin voisin kirjoittaa, että hei kaikki, suosittelen mitä lämpimimmin kahden kuukauden paastoa, se tekee hyvää, itse ihan valaistuin ja muutin kaikki elämäntapani sen jälkeen. Se oli helppoa ja ihanaa ja nautin itsekuristani, tehkää te samoin..... Kai senkin joku uskoisi. Asiahan EI ole noin. Kolmen viikon paasto johtaa vakavaan kataboliatilaan, joka voi olla hengenvaarallinen. Sen oikea nimi on vapaaehtoinen nälkiinnyttäminen. Vain ihminen, joka ei tiedä normaalista fysiologiasta mitään, voi puhua siitä paastona. Hei haloo: vähän järkeä tähän hommaan! On ihan selvää, että jos täällä vaahtoaa paastoamisen ihanuudesta ja sitten vaikka joutuu sairaalaan tiputukseen ja hoitoon, niin ei sitä tänne tulla kertomaan.

      • väärin meni

        "ottakaa huomioon, että tänne voi kirjoitta mitä vaan, kaikkea ei kannata uskoa. "

        Kuten esimerkiksi sinä, joka et tunnu ymmärtävän mistään mitään.


      • Antssa.
        väärin meni kirjoitti:

        "ottakaa huomioon, että tänne voi kirjoitta mitä vaan, kaikkea ei kannata uskoa. "

        Kuten esimerkiksi sinä, joka et tunnu ymmärtävän mistään mitään.

        Vastaus kaikille. Ensikertalaisille ei suositella enempää kuin kuin 5 pvän paastoa ja ennen sitä olisi jo hyvä keventää. Plus että varata saman verran päiviä kiinteän totuttelua kuin on paastopäiviä.. Esim. 2-3 pvää kevennystä ruokiin, 5 pvän paasto ja viiden pvän ajan totutella kiinteään ruokaan maltillisesti. Vesipaasto on ehdottomasti kiellettyä, siinä menee järki ja terveys ja nimenomaan TERVEYS.


    • iina6

      Moi, kuvat ois hurjan motivoivia! Voisitko laittaa [email protected]!
      Ja upeeta työtä teit!

    • vuosienkokemuksella

      Itse paastoan joka vuosi parisen viikkoa, muuten noudatan täysin luomu-puhdasta ruokavaliota eli kaikkea sellaista syön mitä saa mahdollisimman puhtaana, ainoa poikkeus soija esim. maidot, soijarouhe/-maito, tofut, kasvikset, marjat, hedelmät, kananmunat ja kala, leseet/hiutaleet/, öljyt jne. ruokavalio on hyvin proteiinirikas, paaston aikana paino putoaa kuitenkin 4-5kg ja huonoa vointia on vain sen pari päivää, kalorit ei mene paaston aikana yli 600/vrk. Nyt ei juurikaan lähde kiloja, koska kasvatan kaiken mikä vain mahdollista niin itse eli voin kertoa että nykyään elintarvikkeet ovat lähes myrkkyä, jos ei luomua osta... Verratkaapa esim. salaattia joka ei ole luomua ja salaattia joka on luomua, luomu menee pilalle hyvin lyhyessä ajassa... en käytä marinadeja/kastikkeita/light-limuja/-mehuja tai mitään keinotekoisesti maustettua, enkä sokeria, ainoa heikkouteni on kuitenkin stevia talvisin, kesällä makeutta saa teehen esim. koivusta =) Ainoa mistä varmasti paaston aikoina aina puhdistun on tupakan myrkyt (en vain voi lopettaa =( ) eli paastotessani harvoin tekee mieli tupakkaa, mutta kun palaa tuohon normaaliin kiinteään ruokaan, niin kyllä ne ruokasavut tulee vetästyä... Rasvaprossa laskee paaston aikana, mutta lihaksista lähtee melkoisesti nestettä myös, mutta kun saadaan taas päivärytmi eli noin 3g protskua per kilo niin tulee entistä selvemmin lihakset esiin =) Liikun ympäri vuoden, joka aamu aerobinen lenkki, päivittäin venyttelyä, muutaman kerran viikossa kuntosalia, hyötyliikuntaa eläinten parissa, kasvien hoidossa, maalaamisessa, (iso)vanhempia avustellessa ja käytössä on omat jalat ja toisinaan pyörä, toiselle paikkakunnalle lähtiessä käytän vain autoa tai jos täytyy muita kyydittää jne. =) Vaikka olo tuntuisi kuinka puhtaalta ja vaikka kuinka puhtaasti/luomusti eläisit, niin se paasto on kuitenkin joka vuotinen rutiini minulla ja siinä säästää myös jonkin verran, sekä tietysti oppii näkemään myös ne elämän pienet ihanuudet, paaston jälkeen osaa myös iloita enemmän, stressiä tuntuu syntyvän vain Mount Everestin kokoisista asioista, uni tulee paljon paremmin jne. KIITOS =)

    • abcd8

      Alotini juuri eilen 7 päivän paaston, toinen päivä menossa ja nälkähän se on mutta olen mennyt aikaisemmin nukkumaan niin ei tule edes iltasyömisiä ja aamullakin olen paljon virkeämpi! Kuvia kiitos [email protected]

      • iksyv

        On tainnu tulla suurin osa kiloista takas vai kuinka?


    • jatkuujatkuu

      Itse 173cm aloituspaino 75,5kg ja vasta vain 4 päivää paastoa takana. Tänä aamuna mittari näytti 71,9kg joten kyllä tuommoinen lukema antaa potkua tulevaan!! Onnea kaikille ja muistakaa jatkaa vähemmällä ruokavaliolla paaston loputtua, ettei ponnahda kilot takaisin. :))

    • limppuliiniiseni
    • NJP

      Aloittelin kanssa paaston, tähtäimenä pitkä sellainen. Voipi lukea paastollahyvinvoivaksi.blogspot.com, jos joku innostuu taikka tarvii vertaistukea.

    • painavaennen
    • Farissa

      Minkälaisen paaston pidit?

    • Muutenkinälytönjuttu

      Miksi aloittaja sanoo ettei harrastanut liikuntaa kun liikkui kutenkin? Ja sitten kannattaa selvittää liikunnan vaikutukset elimistöön ennen kuin tekee sen tarpeettomaksi aiheeksi oli laihiksella tai ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1254
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1082
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      867
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      751
    Aihe