"KONEMUSIIKKI KIELLETTÄVÄ"

young_money_cash_money

Tuli selailtua facebookkia ja tuli vastaan tälläinen linkki "Adressi.com"sivulle http://www.adressit.com/konemusiikki ja tuli pähkäiltyä etää mitä ihmettä tuolla tarkoitetaan tuolla "konemusiikilla"? Jotain technoa tai vastaavaako?... Myös Assembly tapahtuman lopetushan oli aivan paskamainen juttu koska itsekin olen parikertaa käväissyt siellä ja ihan asialliselta meiningiltä vaikutti. Mutta jos "konemusiikilla" tarkoitettiin technoa, dustepiä jne niin älkää herran jumala äänestäkö sen lopetuksen puolesta, itse aikamoinen techno fani. jos mitää ideoita että mitä tuolla voitaisiin tarkoittaa nii antaa rohkeasti kuulua.

16

359

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaa mieltä

      konemusiikki on digitaalisesti kuten tietokoneella tai launchbadilla tehtyä musiikkia eli dubstep, DnB, drumstep, techno, electro muut.

      itse olen myös konemusafani ja ihmettelen suuresti tuon addressin kirjoittajan järjenjuoksua...

    • Emmemmi

      Voisko tarkottaa et koneille ei saa laittaa musaa enää ollenkaa ku sit toiset voi latailla ilman et ne ostaa levyi tai spotifyä? Vai oliks tää joku ihan toinen juttu?

    • Huhhuh...

      Kyllä ihmiset osaavat olla niin idiootteja ja luulevat tietävänsä kaikesta kaiken... Mitä ton adressin aloittajan päässä liikkuu? Ei sitä edes voi kieltää... Se on mahotonta. esim kun firmat alko estelee piratebayihin pääsyä niin niillähän on tuhansia kopioita siitä sivusta turhaa vaa rahaa hukkaan... Huoh Suomi....

    • uplifting trancefan

      Sama kun minä esittäisin että klassinen musiikki on kiellettävä tai kaikki perinteisillä soittimilla tehty musiikki tai vaikka rokki on kiellettävä.

    • ansku-eppe

      En nyt tiedä onko tekijä ollut ihan vakavissaan. Taitaa olla näitä "paskaa musaa, en tykkää, osoitampa vähän mieltäni" kavereita. Luulee olevansa nokkela ja hauska kun laittaa nettiin adressiin kokonaisen musiikin alalajin kieltämiseksi.

    • pohjois korea

      tietääkö kukaan täällä käyttäjää vierestäseurannut ? Se on sellanen huumevalistaja vailla järjenhäivää.

    • kasarihemmo61
    • kamalaaaaa!!!!!!!!

      Adressin kirjoittajalla on varmaan ollut tylsää.

      Konemusiikki on laaja käsite ja nykyään suurinosa populaarimusiikista tehdään tietokoneella. Sittenhän pitäisi kieltää räpit ja popit sun muut. Eikä mitään musiikin alalajia voida kieltää lailla, koska hänen perusteensa ovat riittämättömät, eikä siihen ole mitään resursseja.Sitten pitäisi suomessa kieltää myös radion kuuntelu, youtube ja spotify. Eihän tuota vakavasti voi ottaa, joten siinäpä valittakoon.

    • flaix

      Hehe, lienee joko A) erittäin, siis erittäin, sarkastinen vitsi joltakulta konemusiikin ystävältä tai sitten B) jonkun hihhulin avautuminen. Kannattanee jättää omaan arvoonsa. Ajatuskin kokonaisen musiikkityylin lukuisine genreineen ja alagenreineen on naurettava.

      Sitä paitsi kaikki voivat löytää konemusiikista oman suosikkinsa :) Heavyä tai punkkia kuuntelevat tykkää usein drum and bassista, kesympää musaa diggailevat saattavat tykätä trancesta tai deep housesta jne... Älä tuomitse, jos et tunne :)

    • mätä hedelmä

      Musiikki on sävelten harmonisia matemaattisia suhteita ja siten saaatanan omaa kieltä sen omalla maaperällä kuolevaisten ihmisten joukossa. Sen tähden kaikki musiikki on saaatanasta ja kiellettävä.

    • kivikova666

      jonnet ei muista viznutia

      • isam maan pulu

        tämä näin. ville-veikkonen on varmaan nauranut paljolti palautteelle. onko ihmiset näin tyhmiä että ottaa tosissaan = on, en tajua


    • ei saa kieltää

      No, hulluja riittää kuten tuon adressin tekijäkin on! Konemusiikin syy ei ole se että jotkut on niin hourupäitä että käyttävät päihteitä, ite oon raitis ja osaan pitää hauskaa selvinpäin. Konemusiikki ei itse koukuta ketään päihteisiin, kyllä ne päihteiden käytön syyt on jossain muualla!!!

      Joten sanomani on siis: Konemusiikkia EI saa kieltää! Se on yks parhaimmista musiiikin lajeista mitä maa päällään kantaa, ne muut on 80-luvun synapop, jazz ja klassinen (nää on sit vaan mun henk.koht. mielipiteitä eikä kenenkään tarvii ottaa nokkiinsa)!

    • trollibotti

      Konemusiikki kiellettävä koska elektronisen musiikin kuuntelijoiden aivot muuttuvat piirilevyiksi ja prosessoreiksi, luonnonmukainen ajattelu korvautuu 0 tai 1 logiikalla ja ihmisistä tulee pelkkiä ohjelmoitavia robotteja!

      • suksi kuuseen

        Suksi nyt vittuun täältä, trolli!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      284
      2978
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1562
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1350
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1218
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      262
      1162
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1021
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      961
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      143
      821
    Aihe