Häjyt elokuvan lieska tatuointi

Härmän Häjy

Kaikki varmaan muistaa reilun 10-vuoden takaa Suomalaisen Häjyt elokuvan, missä näytteli Samuli Edelman ja Juha Veijonen, linnasta vapautuneita aikamiespoika rikollisia. Juha Veijosella oli siinä leffassa toisessa kädessä sellainen tylyn näköinen musta lieska, liekin oloinen iso tatuointi. Kuka sen feikki-tatuoinnin suunnitteli ja teki?

Onko siitä saatavilla tarkka alkuperäis piirustus/malli, tai elokuvan tiimoilta sen feikki-tatuoinnin tekijältä valokuvia eri kulmista, kun piirretty Juhan käteen. Tai olisiko mahdollista saada joltain tänne kuvalinkkejä siitä tatuoinnista ja useampi jos löytyy eri kulmista. Olisin hyvin kiitollinen, jos tällainen onnistuisi.

23

750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lifemocker
    • Härmän Häjy

      Kiitos huomiosta lifemocker, nyt ei vaan mitkä tahansa liekit ja lieskat kelpaa. Vain ja ainoastaan Häjyt elokuvan tyly feikki-tatuointi Juhan kädessä ja just eikä melkeen. Eli palaan aloitus viestini kysymykseen.

      • lifemocker

        ja ovat niin yksinkertaisia tehdäkkin tuommoiset, että äkkiäkkös sulle semmoisen tatuoija piirtää


      • ...
        lifemocker kirjoitti:

        ja ovat niin yksinkertaisia tehdäkkin tuommoiset, että äkkiäkkös sulle semmoisen tatuoija piirtää

        Sinä tässä olet YKSINKERTAINEN.


    • Härmän Häjy

      No varmaan on yksinkertaisia ehkä tehdä, mutta kun pitäis nyt saada täysin identtinen kopio siitä mitä Juhan kädessä oli Häjyt leffassa. Eli ainut keino että jollain, tai jollain taholla on paljon kuvia eri kulmista tästä Juhan feikki-tatuoinnista. Ja viittis vielä lähettää tänne kuva linkin/linkkejä. Tietysti parempi se on yksi tai kaksikin kuvaa edes vain. Sais nyt jotain.

      • lifemocker

        pitäs kyllä vähän ITSE nähdä vaivaa OMAN tatuoinninsa "suunnittelussa" eikä odottaa muiden tämän sulle tekevän

        printscreen ja paint on olemassa sullakin kun nettiinkin näköjään pääset!


    • nimetöööön

      eikö oo vähän tylsää kopioida suoraan jotain? mikset tee / teetätä siitä vähän omannäköistä?

      • Arghh

        Ei nämä teidän omanäköiset tatskat teistä mitään erikoisia tee, päinvastoin ootte ihan samanlaisia aikamiespoikia mitä Häjyt elokuvan rikollinen. Pöljät eivät vaan ymmärrä, kun tavoittelevat jotain uniikkia tatuointia tjn


    • -Lamppu-

      Laita leffa pyöriin ja siitä napsit ite otokset

      • lifemocker

        näinpä


    • Härmän Häjy

      Niin, joo ja juu.....vielä juupasta juu.. Ei täällä nyt tarvitse muitten alkaa ottaa mietintään, että tee omanlainen tatuointi ja miksi kopioit ja näin. Hitsikkä sentään ja vielä Batmannin jumbebautti! Kun mä teen niinkuin teen. Esitin kysymyksen ja toiveen että pitäisi saada identtinen kopio, niin sitä myös todellakin tarkoitin. Ei sitä tartte lähteä nyt sahaamaan että miks ja miks, miksikän vuoksi miks..mikset tee näin...ja näin...näin..näin.. kun juttu lähtee jo toisille poluille. Mä haluun siitä identtisen kopion ja piste. Eli otetaan vielä kerran: Mä haluun siitä identtisen kopion ja piste.

      Sit tälle kaverille että laita leffa pyöriin ja siitä napsi ite otokset. Ihan hyvä idea sinänsä, mutta kun ei se Juhan käsi nyt niin tarpeeksi hyvin ja selvästi siinä leffassa loppujen lopuksi näy. Parempi, paljon, paljon, paljon parempi olis kun sais ihan vartavasten siitä Juhan kädestä napsittuja kuvia ja vielä eri kulmista (luulis että sellaisetkin fotot löytyy joltain). Sitten kun se on aika varma että joku?, todennäköisesti tatuointien tekijä sen feikki-tatuoinnin Juhan käteen väsäsi, niin hänellä olisi jotain kuvia tai jotain tästä jutusta. Sitten kun vielä sais tältä taholta kuvia tänne. Ihan vaan hyvää hyvyyttään, jos jopa viitsisivät.

      • lifemocker

        sinä siitä MITENKÄÄN voi saada 100% identtistä. kun tuskin sulla on veijosen kanssa samanlaisia käsiäkään ;)


      • Härmän Häjy
        lifemocker kirjoitti:

        sinä siitä MITENKÄÄN voi saada 100% identtistä. kun tuskin sulla on veijosen kanssa samanlaisia käsiäkään ;)

        lifemocker. Tarkoitus tässä olisikin päästä mahdollisimman lähelle 100%. Toki sen ymmärrän että täyttä sataa% ei pysty toteuttamaan, mutta niin lähelle kuin vaan rahkeet riittää. Elikkä kun tämä on käsikirjoitus, niin silloin tarvitsemme sen alkuperäisen 100% mallin.


      • lifemocker
        Härmän Häjy kirjoitti:

        lifemocker. Tarkoitus tässä olisikin päästä mahdollisimman lähelle 100%. Toki sen ymmärrän että täyttä sataa% ei pysty toteuttamaan, mutta niin lähelle kuin vaan rahkeet riittää. Elikkä kun tämä on käsikirjoitus, niin silloin tarvitsemme sen alkuperäisen 100% mallin.

        sun nyt kannattaisi käydä jonkun TATUOIJAN kanssa juttelemassa miten edetä eikä huudella netissä


      • Härmän Häjy
        lifemocker kirjoitti:

        sun nyt kannattaisi käydä jonkun TATUOIJAN kanssa juttelemassa miten edetä eikä huudella netissä

        lifemocker. No teinpä niin että huutelen netissä ja vielä menen tatuoijan luo. Otetaan varman päälle, kuin on tapana sanoa. Onhan tässä sitäpaitsi jonkinlainen mahis, että tahot joilla on kuvia tästä tatskasta, saavat näin tiedon mielenkiinnostani ja jopa kuvalinkkiä ehkä saisin. Totta hitossa mä huutelen siksi täälläkin.


    • Häjyt hyvä leffa

      Jossain oli juttua tän elokuvan teko tatuoinnin tekijästä. Tatuonti taiteilijasta oli kyse. Hänellä tai näyttelijä Veijosella varmaan ehkä kuvia muistoina tästä kyseisestä musta lieska tatskasta.

    • mieti mieti mieti

      Se on helkkarin ruma tatska, olen tatuoija ja nauroin kuollaksini sitä mustaa häkkyrää silloin aikoinaan, ymmärsin sen kuvastavan roolihahmon yksinkertaista luonnetta. Miksi joku nyt sen haluaa oikeasti?

    • Härmän Häjy

      mieti mieti mieti. Niin, tässä pääsemmekin sitten siihen, että mikä toisesta on rumaa on toiselle kaunista, komeaa jne... Tämä kyseinen tatuointi kuuluu sarjaan: Jakaa mielipiteet taatusti kahtia, joko tykkää tai ei. Makuasioista ei sovi kiistellä. Turhauttavaa touhua. Mutta kiitos huomiostasi ja huolestasi. Hyväähän vain tarkoitit.

    • hurriganez

      hahahahaahah....... on kyllä komee tatuointi. siis ite tykkäsin tarviiksen olla joku 3d ultra sm ubj neveröörd hipster tatska hmmm.... ;)

    • Shole

      Kovasti epäilen, että tatuoinnin suunnittelija ei tule ikinä lukemaan tätä threadia. Ehdotan seuraavanlaista:

      Soita tuonne:

      http://www.solarfilms.com/yhteystiedot/

      Esittele itsesi ja kerro asiasi.

      Sitten ole ystävällinen ja kerro ihan tännekin, mitä ne vastasivat. Ihan uteliaisuuttani haluan tietää.

    • jaahassss

      En muista koko elokuvaa katsoneeni.

      Kerran auttanut tuotantotiimia elokuvassa näkyvään feikkitatuointiin.

      Sinuna karsisin tatuointistudiot elokuvanteon pääalueen mukaan. Myöskin voisin kuvitella, että tuotantotiimin maskeeraaja on "tatuoinnin" tehnyt.

      Mutta katsoppa sitten leffan lopputekstit. Kiitoksissa voi jotain vilahtaa.

      • Shole

        Mä imdb:stä jo katselin makeup-artistit ym. sellaiset mutta nimigooglaus ei suoraan yhdistänyt tatuoijaan. Eikä sitä mihinkään ole kirjoitettukaan, että ois minkään tatska-artistin suunnittelemat.


    • Gongin kinkku

      Kyseinen Häjyt elokuvan lieska-tatuointi kuvaa ns. peitto tatuointia (vanhat tatuointi sotkut piiloon lieska kuvalla) ...tyyliin, linnavenkulan peitto tatska.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten kukaan voi ajatella

      Niin naiviisti että jos jokin asia tekee sinut onnelliseksi / iloiseksi niin se ei olisi ikinä muka väärin ? Jos joku es
      Ikävä
      33
      2929
    2. Nainen, sinä vain kaunistut

      Tiedätkö, minä täällä haukon henkeäni ja yritän rauhoitella tunteitani. Sinussa natsaa kaikki, ja olet todella päässyt k
      Ikävä
      92
      1988
    3. Kunnes mitään ei ole

      Täällä on kaipaajia jotka odottaa että toinen tekee lähestymisen jollain tavalla, siksi koen etten kuulu enää tänne ja s
      Ikävä
      9
      1409
    4. Olen mennyt jotenkin lukkoon sen jälkeen

      kun meillä meni miten meni. En vain pääse sinusta yli. Jäi niin monta kysymystä, ja sen lisäksi olet tullut niin tärkeäk
      Ikävä
      103
      1352
    5. Ehkä sinä haluat samaa kuin minä

      Eli sitä et me päädytään yhteen. Ainakin toivoisin sitä..
      Ikävä
      43
      1239
    6. IS Viikonloppu 26.-27.10.2024

      No nyt tulikin mukava Kovis-ristikko tälle viikonlopulle. Toisille tämä on varmaan vihjeineen ihan helppo 2- tason risti
      Sanaristikot
      77
      1177
    7. Kerro jotakin mukavaa kaivatustasi?

      Sana on vapaa 💬
      Ikävä
      69
      1038
    8. Kylmäojan koululla löytynyt ruumis

      Kylmäojan koululta löytynyt ruumis lauantaina. Mitä on tapahtunut, omaisille voimia
      Kontiolahti
      12
      989
    9. Miten paljon sä

      Haluat häntä? Onko joku osa mikä jäi eniten mieleen?
      Ikävä
      31
      877
    10. Kaikkea hyvää sulle

      Elämään. Toivottavasti löydät vierellesi ihanan naisen, jonka kanssa olet onnellinen. Se en ollut minä. Viimeiset heipa
      Ikävä
      36
      824
    Aihe