Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uudenvuodenlupaajat 3

nahkansaluoja

Tämä on jo kolmas ketju tälle alkaneelle viestittelylle ja tsemppaamiselle. Hienoa!

Tällä on viimeaikoina ollut hieman kiireempää ja täytynyt minuutti aikataululla menemään asiasta toiseen. Käyn kyllä lukemassa tuolta edellisestä ketjusta viestit vielä tähän tämän viestin teon päälle. Sitten täytyykin jo suunnata zumpaamaan! :) jei.

Täytyy muuten sanoa etten ihan näin pitkää ja näin monipuolista ketjua osannut odottaa luovani kun vuoden vaihtuessa hain tsemppiseuraa. Kiitosta vain kaikille. Ja toki mukaan saa vielä liittyä vaikka aloite on tehty jo aikaisemmin ja mahdollisest tavoite ajatkin venähtäneet pitemmälle.

Täytyy vielä kertoa, että täällä menee tämän osalta hyvin! ei anneta vesisateen ja rännän hiastaa. Huomena sitten kokeilussa bodycamp! ( ilmeisesti jokin armeija tyylinen liikunta tunti, jaiks!).

90

408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nahkansaluoja

      Olipas ihana itsensä voitto! Mietin jo monta tekosyytä miksi voisi jättää tuon bodycamp tunnin väliin. Melkein jo asettelin kuumemittariakin kainaloon. Keräsin kuitenkin jostain puhtia ja pakotin itseni sinne. oikein! vaikka nyt on paikat vielä enemmän jumissa kuin vielä puolen päivän tienoilla, oli se silti kannattavaa. Ei niinkään rankkaa kuin luulin. Ehkä olisin tosissani vain tarvinut sen ison kaljun karjun käskyttämään siihen korvajuureen. Hiki kuitenkin tippui norona ja lopusssa tuli se oksennus olo.

      Saa nähdä mitä huomena puntari näyttää. Kuukautisen menossa juurikin, joten sitä voi olla taas bingobangobongo lukemia.

      Tuli vain mieleen, kun teistäkin useat käyvät salilla. Minkämoisia ohjelmia teillä on? noin perusrakenteeltaan?
      Tällä kun se tavallisen on kolmijakoinen, sarjassa 8-12 toistoa ja 3-4 sarjaa ja liikkeitä hmm.. mitäs osaisin valehdella äkkiseltään.. 6-10 (?)
      Nyt ajattelin kokeilla vaihteenvuoksi jotain toiminnallisempaa. Liikkeitä vähemmän, seka sarjoja ( eli ei enää lihasjaotteista jakoa) enemmän. Sekä tauot lyhyempiä tai sitten liikkeestä liikkeeseen kierros ja sitten se tauko. Pitää vähän vielä hioa tätä hommaa, ja lukea netistä jotain neuvoa. Mutta jotain pitää kokeilla niin ei pääse kyllästymään. Vaikka tuo uusin salitreeniohjelmani on kyllä mainio! palaan siihen taas sitten jonnin ajan päästä.

      • pienenee

        Ihan 1-jakoisella mennään, 2 eri ohjelmaa. Ihan perusliikkeitä, 4 liikettä/treeni, 3 sarjaa ja 12-15 toistoa. Tosin teen joka treenin alkuun tekniikkaharjoitteluna pari sarjaa joko etu- tai takakyykkyä. On niin huono liikkuvuus ja paha tekniikkavirhe noissa kyykyissä, ettei vielä painoja uskalla hirveesti laittaa.

        Kolmas treeni on enemmän toiminnallisempi ja se sisältää kahvakuulaliikkeitä, kyykkyhyppyjä ja keskivartaloharjoituksia. Vähän sellanen "mitäs tänään tehtäisiin"- harjoitus.


    • vieläviis

      Huomenta! Heräilin just vähän aikaan sitten ja kävin ensimmäisenä vaakalla. 71,7kg ! :) JESH! Oon hyvin tyytyväinen itseeni! Tää viikko on kyllä tosiaankin pelattu täysin ruokavaliolla, koska lenkit mulla on jääny todella vähille ton kelin takia. Tietysti sää on vain tekosyy, mutta mä oon kyllä sen verran mukavuudenhalunen että en lähe kaatosateessa lenkille... :( Ellei sit myös toi " 30 Days " -kuuri oikeesti pelaa? :D

      Tulikin muuten mieleen tuosta kuurista: liekkö tää kellekään tuttu juttu mutta ohjeissa sanottiin että ihmisen aineenvaihdunta on vilkkaimmillaan aamulla, aina klo. 11,00 saakka. Ja tämän vuoksi sitä aineenvaihduntaa ei pitäis mennä sotkemaan millään tukevilla eväillä! Suositeltiin aamupalaksi esim. marjoja tai hedelmiä. Eli kevyttä! Ja tukevammin syötäisiin vasta lounaalla. Oon aina ollut siinä uskossa että nimenomaan sen aamiaisen tulisi olla reilu ja tukeva? Vaikka en mä koskaan oo mitään paistettuja munia tms. aamuisin vetänyt vaan ihan perus kaurapuuroa, niin nyt kevensin sit vielä entisestään ja oon kahtena aamuna tässä popsinut vain marjoja ja maustamatonta soijajogurttia. Hyvin oon jaksanut! Tällä jatketaan :)

      Mulla on tulossa ensiviikolla reissu ke-la joten en oo perjantaina punnitsemassa.. Reissun aikana uskoisin että tulee mm. syötyä ravintoloissa, herkuteltua makealla ja kenties maisteltua muutama alkoholipitoinen... Joten luulenpa että en myöskään TAAS uskalla punnita tuon reissun jälkeen vaan se menee sit kahden viikon päähän perjantaihin :) Mutta lukemassa käyn jutut ja kommentoimassakin! Nahkansaluojalle iso kiitos taas uudesta pinosta!

      Alkupaino 79kg
      Viikko sitten: 73kg
      Tänä aamuna: 71,7kg

      Viikkopudotus: 1,3kg
      Pudotus yhteensä : 7,3kg

    • NtiMurmeli

      Heippa

      itse olen todennut kantapään kautta sen että myös iltasyöminen lihottaa. olenkin viimeaikoina pyrkinyt jättämään iltapalat hyvin kevyiksi ja syömään ne tukevammat ateriat lounaalla ja päivällisellä. mieluiten ennen klo 18 tai 19. Myös juomani veden määrää olen kasvattanut ja fiilis on sen myötä parantunut.

      Tämä viikko ei minulle ole ollut kovin ihmeellinen. Tavallista arkea, eikä mitään sen kummempaa. Viikonloppu tulee tosin olemaan yhtä hulinaa, sillä osallistun 60 vee juhlille ja ystäviä tulee luokseni kyläilemään. Pitää kuitenkin vähän vahtia tuota syömistään ettei tule ihan älyttömiä mättöjä päästeltyä. :)

      Sitten Tulokset:

      Pudotuksen alussa: 91.1
      Viikko sitten: 84.9
      Tänä aamuna 83.5

      Pudotus yhteensä: - 7,6kg

      En odottanut ihan noin kovaa tulosta, mutta aina positiivisempaa :) Pesin eilen ikkunoita ja muutenkin juoksin kuin pieni sika hoitamassa asioita. Ehkäpä sillä on vaikutusta tähän tämänpäiväiseen. Muutenkin nyt tuntuu että hitaan kauden jälkeen lähtenyt paino laskuun, mutta katsotaan nyt kuinka kauan tämä jatkuu. Samoilla jatketaan.

      Tsemppiä kaikille muillekin viikonloppuun ja tulevaan viikkoon!

    • -Minde-

      Kyllä taas vastustaa tämä viestien lähettäminen! Eli en ole saanut taas vaihteeksi kirjoitettua kotikoneelta tähän ketjuun, kun tulee se teksti, että viestien lähettäminen on estetty yms. yms. Onko muilla tätä ongelmaaa ollut ikinä? Nyt alkaa jo ärsyttää.

      No mutta pikaisesti nyt tilannetta kun olen täälä koulun koneella. Punnitus:

      Aloituspaino 28.12.12 79,1kg
      Paino tänään 73,0kg
      Pudotus viikossa -1,0kg
      Kokonaispudotus -6,1kg

      Eli kivasti turvotukset ovat lähteneet liikkeelle. Ja hienoja tuloksia täälä oli jo ilmoitettu. Tosi mukavaa kun tämä ketju on pysynyt jo pystyssä jo näin kauan ja keskustelu on ollut aktiivista koko ajan. Vaikka toisinkin olisi voinut käydä, kuten uudenvuoden lupauksien yleensä! Ja kiitos nahkansaluojalle, että perustit tämän ketjun, ainakin minä olen saanut tästä valtavasti lisätsemppiä. Toivottavasti ketju pysyy hengissä vielä kauan, ainakin täälä on vielä projektia jäljellä! :)

      Mutta oikein ihanaa viikonloppua kaikille. Huomenna olisi teatterireissu tiedossa, ja illalla vielä ruokailu seisovasta pöydästä.... Ou nou! Yritän selvitä kunnialla! :) Ja toivottavasti taas alkaa pelittää tämä viestien lähettäminen sieltä kotikoneeltakin.

    • nahkansaluoja

      JJeei!

      Teillä on aivan mahtavia tuloksia, eikä nyt siis kannata murehtia tulevia menoja ja herkutteluja! mahtavaaa!

      Paino alussa: 69,1kg
      Paino viimeviikolla: 66,8kg
      Paino tänään: 67,0kg

      Pudotus 0,2kg.

      Eipä huolta. Menkoista huolimatta tämä arjesta ja terveellisestä ravinnosta ja liikunnasta kiinni jälleen saaminen on saanut turvotuksen pois. Ensi viikolle voin luvata pudotusta! tai tai tai.. tai pakottadun joka aamu klo 5/6 juoksulenkille! (jaiks).

      Voin kertoa että tätä on purrut ihan uudenlainen urheilukärpänen. Yleensä innostukseni on kohdistunut yhteen lajiin. (esim zumbaan, juoksuu tai saliin). Tällä kertaa on innostus kokeilla uutta ja eri tapoja suorittaa jotain. Eehkä jopa lähden maanantaina käymään pelailemassa lentopalloa piiiiiiiiitkän tauon jäljiltä. Ryhmässä on vain niiiiiin mukava pelailla mitä vain! Suosittelen kokeilemaan jotain uutta lajia, vaikka se ei houkuttelevalta kuulostaisikaan. Joskus potku persauksiin on hyväksi.

      Niin ja vieläviis, vaikka monenmoisista ravintosuosituksista ja dieteistä olen kuullutkin niin tuo aamukevyt hedelmien syöminen on jotain uutta. Ja aiheesta: kuuntelin tänään radiosta juttua jossa tutkimusryhmästä he jotka söivät illall hiilareita diettaamisen ohessa, puottivat painoa eniten. Ja kehosta heiltä väheni jotku syöpää aiheuttavat hormoonit. Aiheesta varmaan löytyisi joku artikkeli jos jotakuta kiinnostaa.

      Ja -minde-, ei ole moisia ongelmia tullut vastaan koskaan. harmillista :/

    • Aksu-

      Heippa :),

      Hienoja tuloksia ja motivoivaa luettavaa !

      Täällä vauhti taas maltillisempi, mutta suunta joka tapauksessa oikea:

      Pudotuksen alussa: 72,5 kg
      Viikko sitten: 65,5 kg
      Tänäaamuna: 65,0 kg (-0,5 kg kuluneella viikolla)

      Pudotus yht. -7,5 kg

      Kasviksia tulee syötyä päivässä varmaan kilo, mutta vatsantoiminta nyt sitten jymähtänyt :). Eli ei ole toiminut kunnolla ties kuinka moneen päivään. Eilen sitten otin kaikenlaiset koktailit eri leseitä aika reilut määrät ja pellavansiemenrouhetta, mutta eipä vaan tunnu mitään tapahtuvan :). Saa nähdä tarviiko seuraavaksi järeämmät keinot vaikos mitä.

      Huomenna taas synttärijuhlintaa, eli viikon cheat-ateriat jälleen tiedossa :).

      Rentouttavaa kaunista viikonloppua kaikille ! :)

    • nahkansaluoja

      Aurinkoista sunnuntai aamua kauniit!

      Tällä alkaa taas persoona loistaa ja elämä olla kartallaan. Ja mikä parempaa kuin aloittaa aamu noinkin aurinkoisessa säässä koiraa lenkittämällä. Ja kun vastaan hölkkäili eräs nuorukainen, niin sais se minutkin juoksu innostukselle ja puolet matkasta oli juoksuaskelia. Vaikkei matka pitkä ollut 2-3 km. Sitten aamupala, hetken hengähdys, aamusali kahvakuulan kanssa ja seuraavana tatadaa taas ruokaa :) nyt sitten pieni ruokalepo, vielä hetkeksi karkaus koiran kans vetämään keuhkot täyteen tuota kevättä ja illaksi töihin.

      Haastankin teidät tänää ylös ulos ja lenkille!

    • -Minde-

      Kyllä nyt on tullut nautittia täysin rinnoin tästä ihanasta keväisestä päivästä. Pihalla oltiin koirulin kanssa lähes kolme tuntia, ja nyt on virta loppunut meidän villi viikarista :) Tälläisiä päiviä lisää kiitos. Ja nyt kovasti alkaa jo viherpeukaloa syyhyämään, pitäisi päästä jo kuoputtamaan kukkapenkkejä. Ja pihahommathan ovat hyötyliikuntaa parhaimmillaan :)

      Jumppakerrat jäivät tällä viikolla vain kahteen kertaan, joten tässä yritän petrata nyt alkavalla viikolla. Ja ihan kunnialla selvisin eilisestä illallisesta seisovasta pöydästä. Kohtuullista herkuttelua :)

    • NtiMurmeli

      Heipparallaa!!!

      Täällä myös kevättä rinnassa, hymyilyttää ja hieno fiilis. Kaverit olivat täällä viikonloppuna, ja tuli vähän herkuteltua, mutta kylläpä se taas tästä lähtee ja mitäs sitä nyt pienistä jos ei anna tulla tavaksi :) Pian loppuu koulustressitkin ja pääsee sitten oikeisiin töihin pois tietokoneen äärestä ja ulos!!! :)

      On vähän tavoitettakin laitettu, sillä muutama tuttava houkutteli minut mukaan Jukolan viestiin Venla-joukkueeseen. Kesäkuun puolivälissä on itse kisat joten tässä nyt kun alkaa treenailemaan juoksemista ja kertailemaan suunnistamisen perusteita, niin pitäisi olla siihen mennessä jonkinlaisessa kisakunnossa. Tavoitteksi laitettiin ettei kukaan eksy, mutta olisi se mukava vähän jotain jaksaakkin :) Ilmoittauduin myös kahvakuulakurssille touko-kesäkuuksi, joten saa nyt vihdoin vähän treeniä. tähän laihdutuksen tueksi.

      Ihanan aurinkoista viikkoa kaikille ja tsemppiä!!! :)

    • nahkansaluoja

      Kylläpä on hyvä reivi tässä hommassa. Itsellänihän se painonpudotus motivaatio katosi ihan täysin. Mutta ystäväiseni haastoi eräälle dietille. Ja sillä mennään. Ja nyt kun se on vain eräänlainen harrastus, eikä mitään pakkopullaa niin voi juku! Ompas helpon oloista. Ja kun tuloksia alkaa syntymään niin alkaa motivaatio painon pudokseenkin herätä. Tiedä sitten onkohan tuo hyvä vain huono.

      Eilen kuitenkin illasta kaverini kanssa käytiin ottamassa yhdessä porrastreeni. Olipas lystiä! Ainut miinus oli että huipulla tuuli ja korvat vähän otti itseensä. Ja toisekseen portaita oli vain 27. Ensi kerralla haastaa itsensä hyppyrimäkeen. Saa tehoja irti! :)

      • vieläviis

        Kirjoitan puhelimella eikä tämä anna jostain syystä ottaa osaa viestiketjuun muulla keinoin kuin vastaamalla tuohon viimeiseen tekstiin.. Että älä nahkis kummastele miks tää on kuin sulle osoitettu :D

        Täällä uskaltauduttiin vaakalle tänä aamuna ja paino oli 72kg eli vain 300g perjantaisesta punnituksesta vaikka herkuttelinkin viikonloppuna. Hyvin mulla on kyllä paino pudonnut vaikka oon joka lauantai itselleni sen karkkipäivän suonut. Enkä tosiaan halua itseltäni herkkuja kieltääkään vaan opetella pitämään sen kohtuuden :) Huomen aamulla olis sit reissuun lähtö tyttöjen kans ja paluu la. aamuna! Toivottavasti toi kohtuus mulla nyt pysyy sielläkin... Kaupunkiloma tiedossa joten ei sinne suinkaan olla makaamaan menossa vaan kävelyä tulee paljonkin, mut noi syömiset (ennenkaikkea makea) vähän kauhistuttaa. Varsinkin kun matkaseuralaisista löytyy aikamoisia herkkusuita, niin vaara on että herää kiusaukset itelläkin!


    • nahkansaluoja

      Huomenta!

      Täällä on unirytmit ihan sekaisin. eilen en pääässyt nousemaan edes koulun ensimmäiselle tunnille vaan jatkoin unia yhdeksään asti. Nukuin myös tunnin päikkärit. Yöllä en sitten meinannutkaan saada unta. Taas yksi tilanne pyöri päässä ja valvotti. Aamulla sitten heräsin herätyskelloon puol 6 ja pakotin itseni aamulenkille. Voi olla että tänään hieman väsyttää. Varsinkin kun edellinen vapaapäivä oli perjantaina ja seuraava on... hmm.. viikonpäästä (?).

      Uusista lajeista tänään menee kokeiluu jooga. Oman mielentutkiskelu ja sisäisen rauhan etsintä todellakin kuulostaa siltä mitä nyt tarvis tämä keho.

      Voin kerrankin sanoa innolla odottavani huomista punnitusta. :) Mukavaa torstaita kaikille ja tsemppiä päivän valintojen kanssa.

    • Aksu-

      Huu, itse sitten taas en odota huomista punnitusta...:D. Taidan peräti jättää sen ehkä vielä toistaiseksi välistä :). Eli heikommin nyt mennyt painonhallinnan suhteen :). Sanotaan näin, että olisin tosi tosi tyytyväinen, jos vappuaattona paino näyttäisi 64,9 kg :). Eli se nyt tavoitteena ja siirrän punnitusta sinnemmäksi.

      Onnea teille kaikille, joilla hyvä tsemppi päällä ! :)

    • NtiMurmeli

      Heipparallaa

      täällä on ollut hiukan herkuttelun ja opiskelun täyteinen viikko, joten liikunnat jääneet vähiin ja tuloksisahan se näkyy. Osasin kuitenkin tämän ennustaa, enkä tästä masennu sillä kesää kohti mennään ja paino varmasti jatkaa taas pian putoamista :)

      Pudotuksen alussa: 91.1
      Viikko sitten: 83.5
      Tänä aamuna 84,5

      Pudotus yhteensä: - 6,6kg

    • nahkansaluoja

      Heeellou.

      Paino alussa: 69,1kg
      Paino viikko sitten: 67,0kg
      Pain tänään: 65,8 kg

      tiputus: -1,2kg
      yhteensä: -3,3kg

      Tämä on nyt se oikea suunta.

    • -Minde-

      Eilinen meni niin vaudilla, että en ehtinyt koneen äärelle, mutta tässä eilisen punnitustulos:

      Aloituspaino 28.12.12 79,1kg
      Paino tänään 72,9kg
      Pudotus viikossa -100g
      Kokonaispudotus -6,2kg

      Hitaasti, mutta varmasti alaspäin. No ainakin suunta on oikea! :)

    • nahkansaluoja

      Tänään kun iski väsymys ja siihen yhdistettiin ressaava päivä töissä ja koira joka oli tonkinu roskiksen ja syönyt aurinkolasit niin ei pitäny enää maltti. tästä tuli siis tankkaus päivä. Nyt kun vielä sais ruhonsa juoksemaan korvaukseksi ja illasta vielä pitäs huhkia kahvakuulatreeni päälle.. nyt vain on niiin ähky olo ja huominen tentti painaa päälle.

      Ei kai se auta, ahteria ylös!

      - toisiaan tuntuu että tarttis sen personal treinerin. Pitäs vissiin hommata mies, lihoa kakskyt kiloa ja hakea kulta sinusta on tullu pullukka ohjelmaan. Vai pitäskö lie laittaa paikalliseen lehteen ilmotus henkkoht. persiille potkijasta :)

    • nahkansaluoja

      Heellou.

      Täällä meinaa välillä olla vähän hakusessa periaatteet ja motiivit. Ehkä se on sitten tätä nuoren hölmöä päätä kun ei osaa päättää mitä haluaa ja mihin tavoitteisiin pyrkii. Nyt on lähinnä "no ois kiva jos siihen 60 kilooon pääsis"- Enkä pidä siitä lainkaan. Toisaalta moinen ajattelutapa ei luo mitään paineita, muttei se myöskään potki sitten pt:n lailla itseään eteenpäin. Ok ruokavalio on nyt mallillansa. Ja treenaamisetkin. Jos vain jatkan tätä rataa pitkään niin jonkinmoisia tuloksia syntyy. Välillä vain tuntuu että tarttis sitä räjähtävyyttä. Että olisi kerrankin oikeasti hyvä jossain eikä vain pelkkkä suoriutuja.
      Tämän pitkä pinnan myötä tiedän että jossain vaiheessa tulee taas repsahtamista ja motivaatio liikkumiseen karkaa taas.

      Anteeksi avautuminen :>

      - nyt jos hoitais ensin noita kouluhommia alta pois ja haastais sitten itsensä juoksemaan hmm. ainakin sen kasin.

      Miten teillä muilla menee? mietteitä? onko säilynyt tekniikat ja motivaatiot saman moisena aina tuolta vuoden vaihteesta asti?

    • nahkansaluoja

      Mitenkäs siellä porukka on selvinnyt munkin tuoksuisesta vapusta? :)
      - tämä lähtee kahvakuulailemaan!

    • -Minde-

      Munkintuoksuisesta vapusta selvittiin tietenkin munkkeja syömällä... Ups! :( Täälä tarvittaisiin nyt myös kunnon potku persauksille! Huoh, huhtikuu meni niin lepsuillen, eikä tulokset olleet kummoisia painonpudotuksen suhteen. Mistä sitä motivaatiota taas löytäis?

      No tänään on mennyt taas hyvin, mutta kunnon draivi nyt puuttuu! Toki positiivisin mielin kohti kesää. Itsellä ainakin lisääntyy kevään myötä hyötyliikunta tosi paljon ,joten josko se painokin taas kolahtaisi kunnolla alaspäin.

      Titenkin vuoden vaihteessa kun projekti lähti käyntiin niin toiveissa oli aika paljon suurempi pudotuslukema neljässä kuukaudessa. Mutta toisaalta tälläkin vaudilla pitäsi lähteä reilu 18 kiloa vuodessa ja se taas ei tunnu pikkupudotukselta....Hmmm....

    • Aksu-

      Munkintuoksuinen vappu hujahti simaa vahvempaa maistellessa, ja vaikka vappuaamun lukema näytti 65,3, niin senjälkeiset tasapainottavat neste- ja hiilaritäydennykset pitivät huolen siitä, että eipä näytä enää :D.

      Saa nähdä mitä vaaka huomenna näyttää, mutta tulkoon nyt mitä tulee (kyllä sitä sitten taas laskemaan kerkii :)).

    • nahkansaluoja

      Huomenta. ja perjantai puntarointia.

      Paino alussa: 69,1kg
      Paino viime viikolla. 65,8kg
      Paino tänään 65,3 kg

      Pudotus viikossa: -0,5kg
      Pudotus yhteensä. - 3,8kg

    • Aksu-

      Onnea Nahkis, sulla etenee hyvin :). Mulla huitelee vaaka nyt 66,0 kg:ssa eli plussakiloissa menen. Ei edes huvittaisi sen vuoksi laittaa "virallista" painopäivitystä :D.

      Noh, viikon päästä alkaa sitten myös ihanat ulkoilmaurheilut vesijuoksun muodossa :). Kesän merkki !

    • NtiMurmeli

      Heipparallaa

      En ehtinyt mukaan eileiseen punnitukseen, koska muutin opiskelupaikkakunnalta takaisin kotiin kesän ajaksi. Koulut on tälle vuotta ohi lukuunottamatta yhtä kotitenttiä ja esseekirjoitusta. Kaikki vielä sopivasti tähän jääkiekkohumuun, eli ehtii mukavasti ja rauhassa sitten seurailemaan poikien pelejä (ja itse poikia ;D )

      Tulokset:

      Pudotuksen alussa: 91.1
      Viikko sitten: 84.5
      Tänä aamuna 84,3

      Pudotus yhteensä: - 6,8kg

      Täälläkin vielä toivutaan vapusta ja muusta, joskin vaikutukset parin päivän syöpöttelyllä eivät olleet niin katastrofaaliset kuin kuvittelin. Nyt onneksi alkavat työt ja pääsee ehkä tekemään muutakin kuin tätä tietokoneella istumista ja näpertämistä.

      Vastatakseni tuohon Nahkansaluojan aiemmin esittämään kysymykseen niin täällä on myös motivaation kanssa ollut heittelyä. Varsinkin laihdutuksen alussa kun aloin laskemaan kaloreita ja katsomaan tarkemmin mitä suuhuni laitan. Olin jo kehittämässä vaarallista riippuvuussuhdetta ruokaan, joten siitä irti päästäminen oli huomattavan hankalaa. Ensimmäiset kuukaudet olivat siksi erittäin hankalaia, mutta tämä ryhmä ja muut tekijät joihin olin sitoutunut kannustivat minua jatkamaan. Nyt kun tulokset ovat alkaneet jo hiukan näkyäkkin jossain, niin into laihdutukseen ja tavoitteiden saavuttamiseen on kasvanut. Lisäksi olen jo tottunut pienempiin annoksiin, ja painon putoamisen seurauksena kynnys liikkumiselle on pienempi. Lisäksi tunnen oloni hyväksi ja mieltä on hivellyt kun kaupassa jalkaan mahtuivat jo kokoa pienemmät housut ja mekko. (Sain päälleni kokoa pienemmän mekon ylioppilaskylämme kevätjuhliin ja tunsin oloni voittajaksi ja äärimmäisen seksikkääksi sen takia!)

      Hulluuden puuskassa tulin myös ilmoittautuneeksi kesäkuussa järjestettävään Jukolan viestiin Venlojen joukkueeseen. Tavoite pärjätä siellä jotenkin ajaa nyt tsemppaamaan liikkumista, ja varsinkin juoksemista. Lisäksi ilmoittauduin kahvakuulakurssille joka kestää kesäkuun loppuun, joten kuten jo aiemmin mainitsin saan nyt hieman liikuntaa koneella istumisen tilalle.

      Tuli valtava massaviesti mutta joskus näinkin :) Tsemppiä ja liikunnan iloa kaikille tähän kevääseen!

    • viimeisiä viedään

      Testaan..

      • viimeisiä viedään

        Olen ollut taas bannissa pitkän aikaa, mutta nyt näkyy toimivan! :)

        Motivaatio on todellakin ollut hukassa täälläkin, mutta, tällä viikolla asiaan tuli muutos. Olen lopultakin löytänyt rakkauden elämääni ja edellinen ja sitä edellinen viikko meni kyllä rakastaessa ja syödessä :D Tänä maanantaina sitten alkoi taas tsemppaus, olen saanut salilta ruokavaliosuunnitelman jonka tavoitteena on ensin muutaman kilon painon tiputtaminen ja sen jälkeen massan kerääminen ja lihasten kasvattaminen. Torstaina uskalsin viime viikkoisten mässäilyjen jälkeen vaakalle ja aivan kamala lukema: 70.8kg! Ei herranjestas.. Mutta, tällä viikolla salittelut menneet hyvin, huomenna vielä pitkää lenkkiä ja ensi viikolla taas salille. Otin tämänhetkiseksi tavoitteeksi 67 kg, eli 3.8kg pitäisi saada taisteltua pois. Harmi sinänsä kun kertaalleen kävin jo 68 kilossa keväällä.. Harmittaa kun omalla sikailulla pitää pilata hyvät tulokset!

        Ruokavalioni on tällä hetkellä sellainen, että kolme päivää mennään 1400 kalorilla ja joka neljäs päivä on tankkauspäivä, jolloin saan syödä 2500 kaloria. Suht hyvin olen tämän viikon pärjännyt ohjelman mukaan, muutamia sovelluksia olen joutunut tekemään ja tankkauspäivänä kävi tietenkin niin ettei sitten nälättänyt. Ei vissiin yhtään psyykkistä tämä, että silloin kun saa syödä ei nälätä ja muina päivinä on nälkä ihan nonstoppina?! :D

        Mutta täällä siis edelleen innokkaasti mukana vaikka en aina pääse kirjoittelemaan noiden Saunalahden bannien takia.

        Tsemppiä kaikille ja onnittelut hienoista tuloksista! :)


    • vieläviis

      Heippa kaikille! :)

      En oo käynyt kirjoittelemassa pitkään aikaan... Reissu tuli tehtyä silloin 24-27.4 ja tulihan siellä (huh huh) syötyä ja juotua ja vaikka mitä. Lauantaina kun reissusta palasin, niin lähdettiin sinä iltana vielä mieheni ja ystävien kanssa baariin, alkoholia siis tuli lihmittyä ja vielä grilliruoka päälle :(
      Mulla oli noiden hurlumhei -päivien jälkeen kroppa ihan sekaisin! Aineenvaihdunta oli ihan ulalla, uni- ja ruokailurytmi pielessä ja kamalan huono olo sen kaiken turvotuksen ym. kanssa. Nyt alkaa olo olla tasoittunut, mutta pikkuisen on tuo ruokapuoli pielessä edelleen... Mulla tekee mieli herkutella ja napostella kaikkea mahdollista vähän väliä! Vappunakin tietysti munkit ja sima maistui. Nyt sitten vielä toi jääkiekko alkoi, niin kylläpäs tekee mieli kisoja katsoessa mussuttaa iltaisin :(

      No mutta tuloksiin!

      aloituspaino: 79kg
      paino kaksi viikkoa sitten: 71,7kg

      paino nyt: 73kg

      Paljoa ei siis ole onneksi noussut! Pelastuksenani on ollut nyt ainakin noi pihahommat, meillä on todella iso piha ja haravoimista ym. riittää- olen tässä viikon ajan jokapäivä jonkinlaisia kyykkyjä tuolla puskissa ja kukkapenkeissä tehnyt sekä heilunut haravan varressa, joten eiköhän sillä oo vaikutuksensa ollut, ettei paino kaikesta mässäilystä huolimatta oo noussut tuon enenpää. Huoh, nyt vain toi ruokapuoli vielä kondikseen niin eiköhän se tästä taas lähde kulkemaan oikeaan suuntaan :)

    • nahkansaluoja

      Tämä lähtee reissuun tännään ja unohtaa hetkeksi ruokarajotukset. Toisekseen tähän samaan saumaan sattu flunssa päällensä, eli salit ja juoksut saa unohtaa hetkeksi nekin.
      Mutta palautunein mielin, uutta intoa puhkuen takaisin!
      ps- housut puttoo! :))
      Niin viimeisiä viedään, ihana että olet päässyt takaisin banneista ja nauti rakkaudesta :)
      Ei huolta naiset, tämä heittää tämän motivaation teille käyttöön täksi viikoksi! :) haen jostakin sitten lisää itselleni loppu viikosta
      JA ntimurmeli, hieno kuulla, että oma peilikuva on alkanut miellyttää. Se on tärkeintä!

    • viimeisiä viedään

      Hauskaa reissua Nahkis! Nauti lomasta ja uudella innolla treenaukseen pariin :) Minulla oli iloinen yllätys eilen kun kävin vaakalla, lukema oli pitkästä aikaa 69.2kg eli torstaista on (olevinaan..) lähtenyt - 1.6kg! Nesteet on siis ainakin lähteneet liikkeelle. Perjantaina sitten minullakin punnitus tällä viikolla. Otan punnitukset tästä eteenpäin aina tankkauspäivinä, jotka ovat siis neljän päivän välein. Pikkuisen poikkean siis perjantaipunnareista.

      • vieläviis

        Viimeisiä viedään: mitä sun ruokavalio sitten sisältää? Onko tiettyjä rajoituksia tms. vai syötkö periaatteessa mitä vain kunhan kalorit pysyy tuossa 1400 ja joinain päivinä sen 2500? :) Jotain "uutta" pitäisi itsenikin tähän keksiä!

        Mulla nimittäin tuntuu että en saa nyt mistään kiinni :( Eilen söin 3 isoa palaa Tobleronea vaikka ei oikeastaan tehnyt edes mieli! Aikaisemmin kirjasin hyvinkin tarkkaan ylös mitä söin ja laskin kalorit aina, söin sen 1000kcal vajeella. Jaksoin tuota harrastaa tosi pitkään enkä kokenut sitä mitenkään vaivalloiseksi, mutta nyt en ole vain viitsinyt enää... En siis laske kaloreita, moneen viikkoon ei ole mitään hajuakaan paljonko kaloreita saan päivässä. Ihan normaalisti mun ruokavalio on hyvin pitkälti tuoreita salaatteja, kasviksia, kanaa/kalkkunaa, rahkaa ja raejuustoa jne. Eli kevyesti syön, mutta tuo hemmetin makea.... !!! Edelleen kyllä vertailen kalorimääriä makkauksista ja ostin kokeeksi tuossa vastikään sokeritonta suklaata. Yllättävän hyvää muuten! Onhan siinäkin hurjasti kaloreita, mutta jos nyt edes tuota sokeria saisi vähennettyä... Mulla nimittäin tuosta sokerista suu tykkää kamalasti mutta vatsa taas ei niin yhtään :( Ja aamulenkitkin on jääneet nyt ihan kamalan vähiin kun en yksinkertaisesti saa itseäni aamulla ylös ajoissa! Mulla on nyt joku väsymys/ketutus/ laiskotus yms. kausi menossa?!? Mistä mä nyt saisin kunnolla potkun persauksiin?


    • -Minde-

      Testi

      • -Minde-

        Jippii, nyt näyttää taas viestittely toimivan! Eli ip osoite oli TAAS VAIHTEEKSI joutunut estolistalle ja olen yrittänyt jättää tänne viestiä jo monena päivänä, mutta ei onnistunut. Näyttää nyt olevan tätä ongelmaa jatkuvasti. Mutta mukana siis olen vaikka välillä en pysty viestejä jättää. Ketjua käyn kuitenkin lueskelemassa lähes päivittäin.

        No minäpä otin osani tuosta nahkansaluojan antamasta motivaatiosta ja nyt tuntuu että tsemppiä taas löytyy :) :) Joten toivottavasti nyt taas saan kunnolla otetta tähän touhuun. Kuinka muuten te jotka laskette kaloreita niin käytättekö apuna jotain nettiohjelmaa? Kiloklubia ja onko jotain muita? Minäkin ajattelin että josko kokeilisi myös tätä tarkempaa kaloreiden laskemista. Muuten on niin helppo itseään huijata. Onko kokemuksia mikä olisi hyvä ohjelma? Ja oikein kiva juttu, että NtiMurmeli on saanut vaihtaa vaatekokonsa jo yhtä pienempään. Varmasti voittaja fiilis! Ja mikäs sen mukavampaa kuin se että saa lähteä kevään juhliin uusissa pienemmissä vaatteissa. :)

        Mutta tänään näyttääkin olevan sitten siivouspäivä näin helatortain ratoksi. Pihalle sataa ja nyt ei oikein puutarha hommat houkuttele. Mutta kyllähän siivoaminenkin menee hyvin hyötyliikuntana. Mukavaa vapaapäivää teille kaikille! :)


    • NtiMurmeli

      Sama täällä. Otin osani tuosta motivaatiosta kun eilen alkoi se kahvakuulakurssi. :) Oli mukavaa ja liikkeet eivät olleet niin vaikeita kuin mitä pelkäsin :D Nyt tosin jalat hiukan jumissa kun en tainnut venytelläkään kunnolla. Sitä on nyt viikottain seuraavat pari kuukautta. Lisäksi katselin noita lähialueen iltarasti mahdollisuuksia ja päätin lähteä niitä kokeilemaan mahdollisimman pian :)

      -Minde- Itse olen käyttänyt tuota Keventäjät nettisivun ohjelmaa. Siinä on jonkinmoinen maksu, mutta sen maksamalla sai käyttöön ton ruokapäiväkirjan ja sinne merkkaillaan päivittäiset ruoat ja liinkunnat. Ohjelma laskeskelee sitten tarvittavat kalorimäärät ja paljonko niistä saa kulutettua. Samalla ohjelma laskee saatujen ruokien laadun (proteiinit, hiilarit, rasvat) ja voit myös tarkkailla saatko samalla tarpeeksi kasviksia, kuitua ja vettä sekä paljonko syöt suolaa. Aluksi tosiaan oli hankalaa opetella syömään uudestaan, mutta nyt siitä on tullut jo tapa. Kiloklubi ilmeisesti toimii samalla tavalla mutta on ilmainen. Siihen en ole tutustunut mutta tällä keventäjien ohjelmalla on menty tammikuusta. :)

    • viimeisiä viedään

      Testaan

      • viimeisiä viedään

        vieläviis: Kävin siis ravinto-ohjaajan juttusilla, joka laati omien ruokatottumuksieni pohjalta tuon suunnitelman. Päivän kalorit koostuvat suurinpiirtein seuraavasti: aamupalaksi kaksi kuppia teetä 0.5dl rasvatonta maitoa, kaurapuuro (30g) marjoilla (100g) ja raejuustolla (150g). Lounaaksi hedelmistä, marjoista, rahkasta, maidosta ja siemenistä pirtelö. Päivälliseksi 100g lihaa tai 150g kanaa, 30g pastaa/riisiä/ 140g perunaa 150g kasviksia. Välipalaksi 200g rahkaa, 1 dl sokeritonta mehukeittoa ja 10g siemeniä. Iltapalaksi jälkiuunileipä, 20g kinkkua, 1 kananmuna sekä 150g kasviksia.

        Kova nälkä on ollut tällä systeemillä, ja tänään iski repsahdus tuon miekkosen kanssa.. Harmittaa, mutta toisaalta ajattelin sen niin että siirsin huomisen tankkauspäivän tälle päivää ja huomenna jatkan taas normaalisti. Tankkauspäivinä perusrunko pitäisi olla tuo sama 1100 kcal itse valituista ruuista, mieluusti hiilareista. Itselleni suurimman hankaluuden on tuottanut se, etten saa juoda maitoa ruualla. Mutta muuten olen tykännyt, paitsi että nälkä on ollut. Kannattaisiko sinunkin käväistä jossakin ravinto-ohjauksessa, jos paino tuntuu jumittavan? Minulla paino on jumittanut samassa aivan tajuttoman kauan, viime syksystä saakka ja toivon että tällä saataisiin aineenvaihdunta taas liikkeelle.

        Mahtavaa kuulla että olette saaneet motivaatiota elämäremppaan! :) Kuulostaa todella hyvälle. Täällä tosiaan siis tämä päivä menee omantunnontuskissa, mutta toivon että huomenna pääsen jo normaaliin kiinni. Tosin lähden pariksi päiväksi vanhempieni luokse, joten voi olla että tulen viikonloppuna entistä paksumpana takaisin ja olen lihonut taas tuon tiputuksen takaisin. Toivotaan kuitenkin että ei! :)


    • nahkansaluoja

      Huomenta!

      nyt on reissut tehty ja paluu takaisin ruotuun! Tosin tämä flunssa vielä vähän jarruttelee mutta...

      paino alussa 69,1kg
      paino viikko sitten 65,3kg
      paino tänään 65,9kg
      muutos 0,6kg

      Pudotus yhteensä: 3,2kg

      Tämän sai reissu ja herkuttelut aikaansa. Mutta jospas ensi viikolle ottais tavoitteeksi 64 alkavan luvun ... (?) :)

    • vieläviis

      Heippa kaikille!

      Tulokset:
      Alkupaino 79kg
      Viikko sitten 73kg
      paino tänään 72,7kg

      Pikkuisen siis alaspäin on päästy taas mutta harmittaa toi kilo yks kilo tuolla... Siis kun pääsin jo kerran lukemiin 71,7kg :( Nyt oon eilen ja tänäänkin vielä tähän saakka ollut tosi kevyellä linjalla ja olo on mitä mainioin. Söin aamulla "omatekoista" mysliä soija jogurttia ja lounaaksi kanasalaattia sekä puolukkarahkaa (vaahtoutuva vaniljakastike 9% rahka puolukka, ei makeutusta) mutta illalla meille on tulossa kavereita yökylään ja alkoholia/grillausta yms. on tiedossa... Joten jokohan sitä mennään taas! Oon kyllä saanut hyvin ylläpidettyä painoa nyt vaikka oon syönyt väliin todella paljon. Mutta kun laskeahan se pitäis...

      Mä kun laskin kaloreita niin mulla oli ihan vihko mihin kirjasin ylös kaikki. Pakkauksista katsoin kalorit ja laskin sitten. Käytin myös kalorilaskuria mutta se näyttää aika monien tuotteiden kalorit väärin. Ei merkittäviä heittoja mutta kumminkin! Tarkoitus olis alkaa taas laskee myöhemmin, mut nyt kesän tullessa elämä on kyllä niin hektistä että koen ton laskemisen liian haastavaksi siihen rinnalle. Pääasia nyt on kumminkin että paino ei pääse taas nousemaan.

      • vieläviis

        Niin ja siis kaikki tuoreet kasvikset ja hedelmät ym. minkä kaloreita ei voi pakkauksesta tarkistaa, katsoin kalorilaskurista :)


    • Aksu-

      Minde, itsekin tosi monesti bannaa, mutta teen aina niin, että kun oon kirjoittanut tekstin niin copypastetan sen leikepöydälle, ja sitten kun lähetän tänne, niin jos ei bannaa niin hyvä, mutta jos bannaa, niin ei muuta kuin suljen kokonaan selaimen ja sammutan netin. Kun sit kytkee netin uudestaan ja avaa selaimen uudestaan, niin tänne samalle sivulle ja uusi yritys; eli copypastetan tekstin tähän viestitilaan ja uusi lähetysyritys. Jos ei kelpuuteta uutta IP-osoitetta vieläkään, niin sama ruljanssi taas alusta, eli sammuta netti ja selain, ja käynnistä uudestaan ja sitten taas copypastetat leikepöydältä ja uusi lähetysyritys. Välillä siis kelpuuttaa IP-osoitteen samantien, välillä taas joutuu pari-kolmekin yritystä tekemään, ennen kuin sattuu kohdalle bannaamaton IP-osoite. Mutta tällä tavoin saat siis samana päivänä samantien kirjoiteltua :).

      Ilmaista Kiloklubia olen itse käyttänyt, jos kaloreita lasken.

      Mutta mutta, tällä hetkellä ei kuitenkaan ole ihan kiloissa hurraamista :).
      Pudotuksen alussa: 72,5 kg
      Viikko sitten: 66,0 kg
      Tänään: 66,6 kg ( 0,6 kg)
      Pudotus yht. -5,9 kg

      Tosin onhan se paino hirmu paljon parempi kuin eilen, nimittäin eilenaamulla näytti vaaka 69,3 kg (!)

      Tsemppiä ja kesäistä mieltä kaikille :)

    • NtiMurmeli

      Heippa!

      En eilen kerennyt koneelle, joten laitan tän päivän tulokset.

      Tulokset:

      Pudotuksen alussa: 91.1
      Viikko sitten: 84.3
      Tänä aamuna 83,8

      Pudotus yhteensä: - 7,3kg

      Hyvällä mallilla ollaan ja tuosta huhtikuun opun mässäysperiodista aletaan jo toipua. Hitaasti mutta melko varmasti. Asiaa toki auttaa opiskelua huomattavasti fyysisempi työ ja kesän tuleminen. Katsellaan tilannetta taas ensiviikolla.

      Tsemppiä kaikille!!

    • vieläviis

      Huomenta ja reipasta uutta viikkoa jokaiselle!

      Täällä alkoi viikko lapsen kuumetaudilla joten kotipäivää vietetään... Mutta saan tässä potilaan passaamisen ohella siivoilla ja haravoida pihaakin välillä joten hyötyliikunnalliselta kannalta ainakin tää meni nyt paremmin kuin se, että olisin mennyt töihin :) Käytiin varhain aamulla koirieni kanssa myöskin reipas lenkki, oli aivan upea ilma! Uskaltauduin vaakalle heti herättyäni, vaikka kovasti hirvitti; viikonloppuna tosiaankin syötiin hyvin, otettiin alkoholia ja eilinen äitienpäivähän se "pakotti" syömään täytekakkua ja kamalan rasvaisen viinerinkin.... Aamupaino oli kuitenkin tasan 73kg :) Kyllä tästä on nyt hyvä aloitella viikko!

    • -Minde-

      Kiitti vinkistä Aksu tähän bannaamis ongelmaan! Enpä ole tullut ajatelleeksi,että tuolla konstilla alkaisi pelittää. No tosi hyvä juttu. Ärsyttää niin kovasti kun väilillä ei saa keskusteluihin osallistuttua. Ehkä sekin ongelma jää nyt historiaan! :)

      Nyt on viime päivät kertynyt rutkasti hyötyliikuntaa kukkapenkkejä krapsutellessa yms. muissa pihahommissa. Kyllä tätä on taas odotettu. Itse odotan positiivisin mielin kesää tässä laihdutusmielessäkin. Kesällä tulee liikuttua niin rutkasti, että uskon että tuoksiakin tulee kun vaan vähän muistaa kiinnittää huomiota siihen ruokapuoleenkin. Lomakiloja ei tänne kiitos :) ! Kuinka muut, mikä fiilis tulevan kesän suhteen, uskotteko että painonpudotus jatkuu hyvää tahtia vai hirvittääkö kesälomat, terassisiiderit, kesäjuhlat, grillailu yms?

    • NtiMurmeli

      Heips

      Itsellä on koko kesäksi töitä, mikä sopii minulle mainiosti näin opiskeluiden vastapainoksi. Viikonloput kuitenkin suhteellisen vapaita ja tehdä saa lähes mitä haluaa, joten varmasti tulossa mahtava kesä :) Kesä ei minua pelota, sillä olen melko maltillinen juhlija ja pidän kesäurheilusta. Pyöräilyä ja uintia tulee siis varmasti harrastettua siten, että uskaltaa joskus syödä sen vähän rasvaisemmankin grillipihvin tai nauttia jäätelöstä kuumalla säällä. Nyt on motivaatio korkealla!

      Oon todella iloinen tästä viikosta sillä oon saanut itseni potkittua tekemään jotain joka päivä (vaikkei aina nyt niin huvitakaan). Maanantaina kävin noin 7 km pyörälenkillä, ja eilen kävelin paljon töissä ja siihen päälle saunoin ja kävin heittämässä talviturkit pois (vesi on vielä todella kylmää mutta eiköhän se parissa viikossa jo ala olla sopivaa). Tänään kävin pienestä lihassärystä huolitamma kahvakuulailemassa ja huomenna olisi tarkoitus käydä katsastamassa suunnistuksen iltarasteja :) En varmaan ikinä ole saanut yhden viikon aikana itseäni motivoitua liikkumaan näin paljon. En ole käynyt vaa'allakaan joten painosta ei tällä hetkellä ole pienintäkään havaintoa. Pelkään että paino on noussut mutta jos nyt jaksaa tsempata viikon loppuun niin voin sitten lauantaina rentoutua ystävien kanssa.

      Tsemppiä ja motivaatiota jokaiselle!! Tavoite lähestyy vaikka sitten gramma kerrallaan.

    • viimeisiä viedään

      Täällä viikon repsahdus oli tuottanut lisäystä 600g (paino eilen 69.8kg), mutta onneksi mittanauha kertoi parempia tuloksia. Vyötäröstä hävinnyt 3cm (nyt 65), rinnan alta 2cm (nyt 71), lantiosta 2cm (nyt 89) ja reisistä 2cm (nyt 51). Eli jännä kyllä että vaikka paino heittelee eikä tahdo tippua niin sentit katoaa, ja se kai se on pääasia. Nämä muutokset ovat tulleet kuukauden aikana, edellisen kerran otin mitat 17.4. Nyt muuten alkaa harmittamaan, että miksi en ole ottanut mittoja silloin kun aloitin elämäremontin. Mielenkiintoista olisi nähdä se kuinka paljon senttejä on karissut kymmenien kilojen myötä.

      Minulle kesä tulee olemaan samanlaista taistelua kun tähänkin asti, eli yritän pysytellä tässä dieettiruokavaliossa siihen saakka että paino on (ainakin aluksi) 67kg. Viimeisin tavoite olisi 65kg mutta tällä vauhdilla tuosta painosta saa unelmoida ehkä ensi vuodeksi :D

    • Aksu-

      Viikkopunnitusta ! Eilenaamulla olisi tullut jopa vielä onnellisempi luku, mutta sitten aloinkin illalla maistelemaan sitä, tätä ja tuota. Tänäiltana sitten poiketaan sitäkin enemmän toistaiseksi totutusta; ulkonasyömistä parissakin erässä luvassa :).

      Pudotuksen alussa: 72,5 kg
      Viikko sitten: 66,6 kg (8 pv sitten 69,3 kg)
      Tänään: 64,9 kg (-1,7 kg) (8 pv: -4,4 kg)
      Pudotus yht. -7,6 kg

      Tulispa nyt sitä aurinkoa viikonlopuksi !

      • Aksu-

        ...Kymmenes (!) kokeiltu IP-osoite toden sanoi :D.


    • vieläviis

      Heippa kaikille! Täällä aamupaino 72,7kg eli tasan sama kuin viikko sitten. Hyvä fiilis on ja nyt kun oon kumminkin saanut painoa pois sen ainakin 6kg niin taidan todentotta siirtyä nyt ihan vain ylläpitämään tätä saavutettua painoa... Tavoitehan mulla on päästä sinne alle 70kg mutta just nyt kesän kynnyksellä mulla ei oo motivaatiota keskittyä painonpudotukseen :( elämä on kamalan hektistä, kaikki rytmit kääntyy miten sattuun ja saan itselleni stressin kun yritän miettiä miten saan ruokailut ym. natsaamaan. Oon lomalla ainakin kesä- elokuun ajan joten luulenpa että maltillinen pudotus jatkuu vasta syksyllä kun arki rytmittyy jäljeen.

      Tsemppiä ihan hurjasti kaikille ja muistakaa nauttia kesästä! Ja kiitos kun sain olla mukana :)

    • -Minde-

      Hienoa Aksu! :)

      Pajon tsemppiä sinulle vielä viis painonhallinta veiheeseen! Ja tulehan välillä kertomaan kuulumisia, vaikka et nyt enää painoa varsinaisesti pudotakaan. Ja mukavaa kesää! :)

      Minulla ei paljon hurraamista ollut perjantai punnituksessa. Eli paino tasan samassa kuin viikko sitten. Huoh! Ensi viikolle tavoitteeksi väh. -500g!

      Ihanan lämmin päivä ollut tänään! Sieltäkö se kesä vihdoin tulee? Hyvää viikonloppua ja nautitaan auringosta!

    • NtiMurmeli

      Heippa!

      Täällä vähän takapakkia.. :/ Noh ensviikolle on sitten petrattavaa :) Tsemppiä oikeen paljon ylläpitoon vieläviis. Sekin on hyvä tavoite ja voi olla kesällä rennompi ratkaisu kun ainainen kalorien laskeminen. Oon samoilla linjoilla -Minden- kanssa, että käythän välillä kertomassa kuulumisia elämästä painonpudotuksen jälkeen? :)

      Tulokset:

      Pudotuksen alussa: 91.1
      Viikko sitten: 83.8
      Tänä aamuna 83,9

      Pudotus yhteensä: - 7,2kg

      Vähän plussaa mutta myönnän että repsahdin eilen syömään enemmän kuin oli tarkoitus. Otetaan sitten takaisin ensi viikolla. :) Kuun loppuun tosiaan tavoitteena vähintään 82,9 ja eiköhän se parissa viikossa onnistukin :) Lippu korkealla ja uutta viikkoa päin :) Aloitinkin jo tänään ihanan sään siivittämänä ja pyöräilin 11 km joten kilojen kuritus jatkukoon vauhdikkaasti!

      Tsemppiä kaikille!!

    • nahkansaluoja

      Heei kaikki!
      Tällä hurahti viime viikko ihan silmissä ohitse. Uus työ, ja uusia asioita niin paljon ja vkl.na auringosta nauttimista. Unohdin perjantaina käydä puntarilla. Oikeastaan olen vähän vältellyt tietoisesti ( pieni pelko persiissä) tuohon vaa´alle astumista. Tulevana perjantaina sitten viiimeistään! :)

      Vielä viis, nautinnollista kesää sinulle! :)

      Hienoa lukea, että ihmiset on löytänyt kesämielen ja pyörän alle. Tämä taas on löytänyt lenkkarit. Oikeastaan tämä sai jostain sen ihmeen salmanisku välähdysen siitä, kuinka kilot on aina karissu juoksulla. Ja kappas, eilen kun sen 6 km kävin hilippasemassa, oli fiilinki NIIIIIN MAINIO! Nyt kun vain muistaisi tuon kyseisen tunteen. Oikeastaan tänäänkin kävin saman reitin. Jalat vain paino vähän enemmän heti näin työpäivän jäljiltä. Fiilis hyvä silti!

      Vaikka vähän on tuntunut monellakin lipsuvan niin eei nyt heitetä hyviä tuloksia hukkaan. Hyvällä mielellä vain eteenpäin. Ei mitään stressiä näin kauniilla säällä.

    • NtiMurmeli

      Heippatirallaa

      Perjantai punnitus

      Tulokset:

      Pudotuksen alussa: 91.1
      Viikko sitten: 83.9
      Tänä aamuna 83,1

      Pudotus yhteensä: -8 kg

      Tässähän aletaan olla jo melko lähelä tämän kuun tavoitetta. :) Vielä pitäisi saada 200 grammaa pois ens viikolla, niin sitten napsahtais seuraava tavoite valmiiksi. Sen jälkeen ei ookkaa enää välitavoitteita vaan seuraavaksi pitäisi painon olla pudonnut tuohon 79 kg. :) Olisikohan Heinäkuun loppu realistinen tavoite. finaalilukemalle.

    • -Minde-

      Punnitusta:

      Aloituspaino 28.12.12 79,1kg
      Paino tänään 72,5kg
      Pudotus viikossa -400g
      Kokonaispudotus -6,6kg

      Ei ole pahemmin ehtinyt koneen äärelle ja tänne kirjoittelemaan kun on ollut niin mahtavaa keliä ja illat menevät pihalla hommia tehdessä! No viimeistään seuraavana sadepäivänä :)

      Ihanaa viikonloppua, nautitaan lämmöstä!

    • nahkansaluoja

      Hienoja pudotuksia!
      Tällä ei ole ihan niin hienosti mennyt.

      Paino eilen. 66,1kg

      Noh. tästä alaspäin taas suunta! kahvit nassuun ja aamu spinninkiin mars! :)

    • Aksu-

      Heippa !

      Herkuttelujen (puffetti x monta, grillailu, muuten vaan jätskejä/sulaateja kotona) takia en ole vaa´alle uskaltautunut nyt moneen moneen päivään :D. Eli hengähdystaukoa täällä taas meneillään :).

    • viimeisiä viedään

      Myöskään täällä ei edellisen päivityksen jälkeen ole vaakalle noustu! :D Katsotaan josko loppuviikosta..

      ihan mahtavaa kun aurinko paistaa! Vielä kun muistaisi käydä rullaluistimiin uuden jarrupalan niin voisi aloitella harrastusta täydellä teholla. Muistetaanhan nauttia kesästä ja kesän tuomista ihanista asioista! :)

    • nahkansaluoja

      Voi räkä. Nyt kun on sitten liikunnat kohillaan niin ruokavalio sitten ei. Alkaa hiilari pullotukset olemaan kohillaan. Alkaa ahistamaan. tosin töissä vierähtää niin suuri osa päivästä, ettei edes ehdi aikaa viettääkkään peilin edessä tai muissa kuin työvaatteissa. Jos tästä nyt sais tsempattua ja vähentäs ainakin herkuttelut pois.
      Vaikkakin vkl.na on tiedossa valmistujaisia oikein urakalla. poooh.

      miten teillä menee?

    • -Minde-

      Täälä menee kohtuullisen hyvin. Paino vaan on pysytellyt aika lailla samassa, joten vähä pitäisi vielä nipistää. Mutta projekti jatkuu ihan normisti kesälläkin. Juuri tein itselleni laihdutuskalenterin loppuvuodelle. Se on kuulkaas naiset niin, että minä päätin että tänä vuonna saavutan tavoitepainoni! :)

      Eli tällä uholla eteenpäin ja kohti viikonlopun juhlarumbaa! Tsempit kaikille!

    • NtiMurmeli

      Täällä mennyt myös mukavasti :) Kuumuus vie tältä tytöltä ruokahalut, joten on tullu syötyä tavallista vähemmän. Lisäksi fyysisemmän työn takia liikunta on lisääntynyt. Viikonloppu tietenkin tuo nyt haasteet juhlien muodossa mutta eiköhän niistäkin selvitä :)

      Mutta sitten tulokset:

      Pudotuksen alussa: 91.1
      Viikko sitten: 83,1
      Tänä aamuna 82,3

      Pudotus yhteensä: -8,8 kg

      En ihan noin hyvää tulosta odottanut mutta en valita :D Taitaa juhlissa olla vähän varaa santsata :D

      Tsemppiä kaikille kesään!

    • -Minde-

      Punnitusta:

      Aloituspaino 28.12.12 79,1kg
      Paino tänään 72,3kg
      Pudotus viikossa -200g
      Kokonaispudotus -6,8kg

      Tsemppiä kaikille huomiseksi juhlien notkuvien noutopöytien äärelle ja terveellisiä valintoja! :)

    • NtiMurmeli

      ugh... söin ihan liikaa ja nyt on hirvittävä ähky... neljät juhlat takana ja huomenna olis vielä yhdet. Taitaa ens viikolla tulla kaikkien aikojen isoin piikki... :D

    • NtiMurmeli

      heippa!!

      Täällä on näyttänyt olevan hiljaista, myönnän itsekkin viimeviikolla jänistin, mutta nyt jo muistin käydö vaa'alla. se olisi siis tämänviikkoisen perjantaipunnituksen aika

      Pudotuksen alussa: 91.1
      2 Viikkoa sitten: 82,3
      Tänä aamuna 83,0

      vähän plussaa mutta kyllä se tästä taas.

    • viimeisiä viedään

      Hiljaista on näkynyt olevan, enkä kyllä itsekään ole vaakalle noussut aikoihin! Mökkireissut on tehneet sen, että en ole noudattanut dieettiä ja liikkunutkin todella vähän. Mittanauha antoi plussatuloksen, eli vyötäröön tullut 1 cm lisuketta. Nyt täytyy skarpata, mutta mistä motivaatiota? Eilen sain sentään itseni 15km rullaluistelulenkille pitkästä aikaa, jospa se tästä..

    • -Minde-

      Voi harmi kun ketju on niin hiljentynyt, mutta yritetään nyt käydä vielä välillä päivittelemässä kuulumisia. Nyt kesällä on niin erilainen aikataulu ettei tule pahemmin tietokoneella oltua. Minulla oli myös jäänyt viime viikolta punnitus ilmoittamatta, mutta tässä tämän hetken tilanne:

      Aloituspaino 28.12.12 79,1kg
      Paino tänään 72,5kg
      Kahdessa viikossa: 200g
      Kokonaispudotus -6,6kg

      Nyt näkyvät viikonlopun menot ikävästi vaa'alla. Olen nyt muutaman päivän lomalla ja nyt kunnon kurinpalautus!

    • -Minde-

      Kurinpalautus onnistui ja hyvä laihdutusviikko takana. Tässä kuulumiset vaa'alta:

      Aloituspaino 28.12.12 79,1kg
      Paino tänään 71,4kg
      Pudotus viikossa: -1,1kg
      Kokonaispudotus -7,7kg

      Eli keventyneenä juhannuksen viettoon. Tavoitteena viettää juhannus kohtuu kevyesti. Ehkä herkuttelua kohtuudella, mutta ei övereitä! :)

      Oikein ihanaa juhannusta kaikille! Nauitaan kesästä ja auringosta! :)

    • viimeisiä viedään

      Juhannusta kaikille! :) Toivottavasti ketju tästä taas virkistyy! Täällä mennyt ihan ok, pikkuhiljaa ruokailut ja liikunnat alkaa palautuman uomiinsa. Eilinen punnitus antoi tuloksen 69.4kg eli samoissa lukemissa mennään edelleen. Muutamia senttejä onneksi mittanauhan mukaan nipistetty!

    • nahkansaluoja

      Hei ihanaiset!

      Tämä on heittänyt kaiken laihduttamisen kesän ajaksi. Ja sen huomaa :) ainakin puntarista. Pari kiloa on hiipinyt takaisin, enkä yhtään ihmettele. Tuonne työmaakopille kun kannetaan kaksin käsin munkkia, viineriä, dominoita ja ja ja saatiimpas yksi päivä lättyjä ja hilloakin. Toisekseen rakkaus on sekoittanut pään. Onneksi mies on sellainen joka sanoo itsekin ei eineksille! :) kyllä sitä silti haluaa toista ja itseään hemmotella vaikkapa mansikoilla ja kermavaahdolla.

      Tällä hetkellä puntari näyttää 68,0. Ja tähän ois tarkotus alkaa jarruttelemaan. Hillitä herkutteluja ja lisätä taas liikuntaa. Syksyllä sitten taas tsempata. Ja pääästä vähintään sinne 65 kilon tienoille. Toinen asia on jos saisi jostain taivaallisen motivaation ja koittas tähdätä sinne unelma paino 60neen. Mutta se nyt on vielä pelkällä haave tasolla. Nautitaan kesästä

    • vieläviis

      Heippa kaikille, pitkästä aikaa! :)

      Ketju näyttää tosiaan hiljentyneen aikalailla, mutta niinhän se kesä taitaa tehdä että ihmisillä on kamalasti kaikkea lomapuuhaa yms. ja varmasti painonpudotuskaan ei oo päällimmäisenä mielessä! Tulin tosiaan pitkästä aikaa selailemaan mitä teille kuuluu ja oli kiva huomata, että olitte pyydelleet mua kertoilemaan kuulumisia! :)

      Täällä siis kesälomaa vietetty ja jätskiä, grillimakkaraa ja muita herkkuja on kyllä mennyt ihan urakalla... Mutta toisaalta taas kokoajan on oltu johonkin suuntaan menossakin, että liikunta ei oo jäänyt mihinkään ;) Tämän huomaa vaakallakin, vaikka en oo todellakaan yhtään katsonut syömisiäni niin paino oli tänä aamuna 72kg. Tuossa juuri tarkistin viestiketjua taaksepäin, eli kun olen tuolla toukokuun puolivälissä päättänyt siirtyä painonpudotuksesta painon ylläpitoon, olen painanut silloin 72,7kg. Hyvin on siis mennyt!

      Nyt sain vähän taas piikkiä ja innostusta pudottamaan painoa, kova hinku olisi edelleen päästä sinne alle 70 kilon... Olen koko viikon yksin kotona kun mies ja lapsi lähti reissuun, joten voin panostaa täysin itseeni nyt muutaman päivän! Tulen perjantaina kertomaan, onko paino laskenut tuosta 72 kilosta :) Aloitin eilen taas laskemaan kaloreita ja olen nyt aika toiveikas, koska viimeksi kun aloitin askemisen, paino tippui 4 päivässä 2 kiloa! Toki silloin mulla oli enemmän mistä pudottaakkin, mutta jospa nytkin tällä saisi vähän vauhtia tuohon painon putoamiseen ja sitä myötä paljon motivaatiota jatkaa!

    • NtiMurmeli

      Hej på alla!

      Kesäkuulumisia ajattelin kirjotella. Laihdutus on kyllä vähän jäänyt tässä kesän myötä taka-alalle, kun töitten ja muun ohella ei ole samalla tavalla pystynyt laskemaan kaloreita. Lisäksi suurin heikkouteni, eli jäätelö, on salakavalasti ujuttautunut ruokavaliooni. Ilojakin kyllä on, eli sipsiä ja karkkeja ei oikeastaan näin pitkän ilman olon jälkeen tee mieli enää ollenkaan. Myös maitosuklaan himo on kadonnut kokonaan. Paino on heitellyt, mutta jossain välissä käytiin jo 80 puolella. Kokonaispudotus on siis heitellyt 9-10 kilon kieppeillä. :) Syksyllä taas paneudutaan ahkerammin sillä olen uusinut tavoitettani ja aion saavuttaa -16 kilon merkkipaalun jouluun mennessä :)

      Eipä tämän kummempaa, Hyvää kesän jatkoa kaikille .)

    • -Minde-

      Heippa vaan täältäkin! Kiva kun täälä on porukka käynyt päivittämässä kesäkuulumisensa. Toivottavasti saataisiin tähän ketjuun vielä virtaa kun saadaan nämä kesähulinat ohi. Minulla paino on pysytellyt melko samassa kesällä. Välillä on ollut laskusuunnassakin, mutta sitten taas on ollut v-loppuisin niin paljon ohjelmaa, juhlia yms. että on tullut pientä plussaa.

      Mutta nyt on kyllä tosissaan jo tsemppi päällä ja kyllästyttää tämä kesä löysäily! Kesä vaihtuu elokuuksi tällä viikolla joten ehkä nyt voisi olla jo kuriinpalautuksen aika! :)

    • Aksu--

      Jaaha, pitäiskö alkaa uudenvuodenlupauksen kimppuun jälleen, jotta tulisi tulosta ennen vuodenvaihdetta :).

      Tänäamuna 10.08. paino 67,3 kg. 10 kg saisi tästä lähteä nyt normaalipainon sisällä, eli 57,3 kg olisi tällä. Katsotaan kuinka pian tulee jos nyt saa hyvän tsempin päälle :). Pidän nyt syömiset vähempinä pätkäpaastoiluja välissä. Vitamiini- ja hivenainelisät purkista.

      Kurkkasin myös tämänhetkiset leveysmitat: Lantio 106 cm, vyötärö kapeimmasta kohtaa 68 cm.

    • -Minde-

      No niin, nyt täälä on lopetettu kesähöllääminen ja nyt projekti jatkukoon! Eilen tarkistin tilanteen vaa'alla:

      Aloituspaino: 79,1kg
      Paino nyt: 72,4kg
      Kesäloma plussa: 1,0kg
      Kokonaispudotus: -6,7kg

      Eli juhannuksesta tähän päivään paino kivunnut kilon ylöspäin :( Lenkkeiltyä on tullut koiran kanssa päivittäin kesälläkin, mutta syömiset ovat olleet retuperällä. Mutta nyt on taas motivaatiota jatkaa keventymistä. Ja nyt jatkan taas punnitusta kerran viikossa.

      Mikäs tilanne muilla on? Herätetäänkö taas ketju henkiin ja pidetään uudenvuoden lupauksesta kiinni? Aksulla ainakin oli samanlaiset mietteet kun tääläkin. Mikäs tilanne nahkansaluoja, NtiMurmeli, viimeisiä viedään ja vieläviis, tulkaahan kertomaan kuulumisia! Toivottavasti kaikki ovat vielä mukana! :)

    • Aksu--

      Pudotuksen alussa: 72,5 kg
      Viikko sitten: 67,3 kg; tosin tässä viikon sisällä aamupaino kävi jopa 68,9 kg:ssa :D
      Tänään: 65,2 kg (viimeisen viikon aikana enimmillään -3,7 kg)
      Pudotus yht. -7,6 kg

      Nesteet heilahdelleet tämän viikon aikana aika paljon, mutta niin ovat vaihdelleet hiilarimäärätkin ruoassa. Rahkaa olen syönyt aika roimasti; en taas ollut muistanutkaan, miten hyvin se täyttää ja pitää nälkää loitolla. Proteiinia on sen vuoksi tullut päivittäin ehkä vähän turhankin paljon :).

      Toukokuun puolivälissä taisin olla alimmillani 64,9 kg, eli tässä nyt 300 g siihen nähden. Upeasti oot Minde selvinnyt kesästä, ja nyt tosiaan jatketaan ! Hyvin on meillä aikaa saattaa uudenvuodenlupaukset loppuun ! :) Nyt sitten vaan muukin porukka; joko alkaisi siintää syksy ja uudet jutut mielessä :). Ja tottakai myös uudet ihmiset tervetuloa - sitä suuremmalla syyllä, jos muistelet tehneesi uudenvuodenlupauksen :).

      Tuntuu että tämä syksy on itselle uuden aloittamisen aikaa aika monellakin tapaa ja usealla alueella elämässä; erittäin hyvin siihen uppoaa joukkoon myös se, että saavutan myös sen fyysisesti vielä paremman olon, mikä ollut viimeksi silloin, kun vielä muutama vuosi sitten painoin 60 kg. Eli ihanat vaa´an lukemat tervetuloa tämän kauniin syksyn myötä :).

      • Aksu--

        ...Ei kun pudotus yht. -7,3 kg tänävuonna :).


    • NtiMurmeli

      Heippa!!

      Tottakai olen mukana. Tämän uudenvuodenlupauksen olen päättänyt pitää. Olen jo niin lähellä ensimmäistä tavoitetta, että ihan turha luovuttaa. Kesällä paino on heitellyt jonkun verran. Alimmillaan olin jo 81.1ssä mutta sitten ollaan taas noustu 83 ja kerran jopa 84 puolelle. (ne tosin johtuivat suurista ruokaääristä joten se oli hetkittäistä) Nyt en ole vaa'alle noussut mutta katsellaan taas ensi perjantaina lukemia.

      Hienosti kesä mennyt teillä molemmilla ja uskon että kyllä tämä laihdutus projekti taas lähtee käyntiin kaikilla!

      Tsemppiä!!

    • NtiMurmeli

      Heippa!

      Hyvä fiilis päällä niin ajattelin kirjoitella. :) Sain itseni tänään pitkästä aikaa lenkille ja huomasin ilokseni jopa nauttivani siitä :) Aurinko paistoi ja viileästä säästä huolimatta tuli lämmin ja pakostikkin alkoi hymyilyttää. Onnistuin jopa juoksemaan vähän. (taustaa sen verran että olen pitkään vihannut lenkkeilyä ja varsinkin juoksemista) Nyt on taas motivaatio laihuddamiseen ja kunnon kohottamiseen korkealla!

      Toivotaan että huomenna lukemat ovat hyvät :)

      Tsemppiä teille muillekin!

    • NtiMurmeli

      Heipparallaa!

      Perjantai joten olis punnituksen vuoro

      Pudotuksen alussa: 91.1
      14.6 viime punnituksessa 83.0
      Tänä aamuna 81,7

      Kesän saldo -1.3
      Kokonaispudotus -9,4

      Olen ihan tyytyväinen. Vielä ei olla takaisin tuolla huippulukemissa, mutta eiköhän se taas tästä kun pian pääsee takaisin kouluun ja rytmeihin kiinni. :) Oon kuitenkin ihan tyytyväinen tohon kesätulokseen sillä lähes nollalinjakin on hyvä. Alottelin alkuviikosta taas laskemaan kaloreita ja pitämään ruokapäiväkirjaa.

      Tsemppiä teille muillekin!

    • -Minde-

      Kuulumiset vaa'alta:

      Aloituspaino: 79,1kg
      Paino nyt: 72,2kg
      Pudotus viikossa: -200g
      Kokonaispudotus: -6,9kg

      Ei ihan niin vaihdikkaasti lähtenyt putoamaan mitä toivoin, mutta tästä jatketaan. Ensi viikolla uudet kujeet ja uusi punnitus :) Tässä olen tutkaillut syksyn jumppia, että mihin sitä osallistuisi. Toki nyt tänä syksynä/talvena en niin paljon ehdi käydäkkään jumppailemassa kun tuon meidän koiruuden kanssa lenkkeillään joka päivä. Ja kun ikää tulee tarpeeksi hauvalle niin lenkit saavat olla niin pitkiä kuin omistajalla riittää kunto (tällaista huskyjen kanssa) Mutta lähinnä jotein lihaskuntoa olisi hyvä saada tähän rinnalle.

      Ihanaa viikonloppua teille! Vähän tässä vielä siivoilen ja sitten sauna ja palju lämpimäksi ja rentoutumaan. :)

    • Aksu--

      Heippa !

      Ihan pikapikakuulumiset sen suhteen, että samoissa junnaillaan kuin viikko sitten.

      Itsekin oon jumppia katsellut sillä silmällä; vielä hiukan mietinnässä, että mihin paikkaan ottaisi kausikortin. Kyllä tää tästä !

    • -Minde-

      Punnitusta:

      Aloituspaino: 79,1kg
      Paino nyt: 72,9kg
      Viikossa: 700g
      Kokonaispudotus: -6,2kg

      Ounou! :( Meinasin jättää ilmoittamatta koko punnitustuloksen... Viime viikonloppu meni tosi huonosti. Tuli syöpöteltyä jotain ylimääräistä pe, la, su. Ja nythän se näkyy vieläkin vaa'alla. Nyt tänä viikonloppuna täytyy tsempata tosissaan ja ensi viikolle miinusta kiitos! Toivottavasti muilla menee paremmin!

    • NtiMurmeli

      Heippa

      Älä huoli -Minde- noita sattuu itse kullekin... Ei muuta kun leuka pystyyn ja ettenpäin! :)

      Omat tulokset:

      Pudotuksen alussa: 91.1
      Viime punnituksessa 81.7
      Tänä aamuna 81,6

      Kokonaispudotus -9,5

      -100 g. Eipä muuta

      Tsemppiä kaikille!

    • Aksu--

      Pudotuksen alussa: 72,5 kg
      Viikko sitten: noin 65,2 kg
      Tänään: 64,2 kg (-1,0 kg)
      Pudotus yht. -8,3 kg

      Tällainen paino on ollut viimeksi parisen vuotta sitten :). Nyt vaan toivon että sama suunta yhä jatkuu :D. Tsemppiä kaikille !

    • -Minde-

      Perjantai punnitus:

      Aloituspaino: 79,1kg
      Paino nyt: 72,1kg
      Pudotus viikossa: -800g
      Kokonaispudotus: -7,0kg

      Suunta on taas oikea! :) Kuinkas muilla menee?

    • Aksu--

      Pudotuksen alussa: 72,5 kg
      Viikko sitten: noin 64,2 kg
      Tänään: 65,0 kg ( 0,8 kg)
      Pudotus yht. -7,5 kg

      Takapakkia höh :).

    • nahkansaluoja

      Huomenta kaikille tasapuolisesti!

      Nyt on kesän viimeisetkin juhlat (paitsi ne lopettajaiset) juhlittu! Rakkauskiloja on tainnut kertyä niin, että ollaan samoissa lähtökuopissa kuin tämän "uudenvuodenlupauksia"-ketjun alkajaisissa. Tästä nyt sitten selkärankaa kokoamaan. Tämän aamun haaste onkin ollut pysyä kaukana tuosta pormestarin pitkosta mikä lojuu pöydällä odottaen ottajaansa. Mutta ei, nyt on toimittava!
      Miten onkin hankalaa taas alkaa kieltyätymään herkuista kun koko kesän on ajatellut, eihän se haittaa. Tässä lopputulos, peilistä sitä ei huomaa, mutta valokuvat viikonlopun juhlista kertovat totuuden. Melkein täytyisi tulostaa niistä yksi ja laittaa jääkaapinoveen! Se vain saattaisi viedä paremman puoliskonkin ruokahalun.
      Nyt loput kahvit nassuun ja lenkkikamppeet päälle ja lompsis ulos!

      Teillä on jatkunu hienosti pudotukset! hienoa!

    • Aksu--

      Heips :),

      Paino kieppuu jossain 66 tienoilla. Tulee sellanen olo, että ilmoitan ja katson tarkemmin sitten kun on jotain ilmoitettavaa :D.

      Ihana kuulla nahkis että ihanasti menee rakkausrintamalla :) ! Itse oon nyt alkanut sillä tavalla aktivoitua että treffeillä oon alkanut käymään; jospas sitä vaikka kehkeytyisi vielä jotain elämäämullistavaa jossain kohtaa :).

    • nahkansaluoja

      Kiitos vain aksu, eiköhän sieltä joku tärppi löydy sinullekin :) ja täytyy kyllä tässä suhteessa antaa propsit hellulle! eilinen aamu spinninki ei ilmeisesti ollut minulle tarpeeksi, kun toinen patisti tämän vielä illasta yhteislenkille. 6km heilahti juosten! hip hei! Nyt kun vielä sais tuon ruokapuolen kuoseihinsa niin kyllä tämä tästä. Herkuttelut on ainakin vähentyneet ja ruoka-ajat hakevat säännöllisyyttä. Täytyy varmaan ennen lumia itselläkin rahata se puntari tänne, joskos tulis lisä motivaatiota ja pilkulinen seuranta laite mihin tässä edetään. :)

      Mitenkäs teillä on lähtenyt liikunnat ja ruuat kesällä käsistä? miten on palattu ruotuun?

    • viimeisiä viedään

      Hei vaan pitkästä aikaa!

      MInulla kesätauko taisi venyä hieman pidemmäksi kuin teillä! :) Kesä meni ihan hyvin, mutta reilu kuukausi sitten kun sairastuin pitkäksi aikaa, repsahti syömiset ja liikunnat loppui. Sen ansiosta olen reilussa kuukaudessa hankkinut vyötäröön ja lantioon lisuketta 3cm (molempiin siis se 3cm). Olo on turvonnut ja väsynyt, enkä ihmettele yhtään sillä huonojen hiilareiden määrällä, mitä nassuun on tullut survottua viime aikoina. Viikko sitten sain itseäni edes jotenkin niskasta kiinni ja nyt, kun terveys antaa taas myöten alkaa liikkumaan, täytyy liikunnat ja dieetti käynnistellä uudestaan. Vaakalla en ole käynyt, mutta luultavasti näyttää hieman enemmän kuin vuoden alussa kun tähän ketjuun osallistuin! :-D Paino lienee siis jossain 70kg korvissa, alimmillaan se on käynyt projektin aikana 68.4 kilossa. Mutta jospa se tästä!

    • NtiMurmeli

      Heipparallaa!

      Täälläkin taas pikkuhiljaa alkaa saamaan itsensä takaisin oikeaan ajatusmaailmaan tämän painon pudottamisen suhteen. Syyskuu meni vähän sinne päin kun piti taas orientoitua tähän opiskelumaailmaan joten koko kuukausi pysyttiin aikalailla siinä 81 korvilla noin 100 g heitoilla. nyt lokakuussa (tämäkin kuu tosin melkeen lopuillaan... heh) on kuitenkin tahti vähän muuttunut ja tuossa alimmilaan käväisin jo 79,6:ssa. Tänään kuitenkin aamupunnituksessa oli 79,9. Sekin on hyvin ottaen huomioon että lähdin 91,1stä tammikuussa :) Ei tässä auta muu kuin jatkaa, sen verran lähellä ollaan jo. Mitenkäs muiden projektit?

    • NtiMurmeli

      En tiedä käykö täällä enää ketään ketjulaisia, mutta ajattelin itse nyt pitkästä aikaa pistäytyä ja laittaa kuulumisiani. On kaiken lisäksi perjantai punnituksen aika. :)

      Eli sitten:

      Pudotuksen alussa: 91.1
      Viime punnituksessa 79,9
      Tänä aamuna 79,2

      Kokonaispudotus 11,9

      Muistelen ketjun alkuaikoina asettaneeni itselleni tavoitteeksi 79,1, mikä tarkoittaisi 12 kilon pudotusta vuoden aikana. Se on nyt hyvin lähellä ja viikolla saavutinkin sen muutamaan otteeseen. Voi siis sanoa että uudenvuodenlupaus piti. :) Tämä ketju oli yks tärkeä tekijä siinä miksi tavoitteeni onnistui, ja olen kiitollinen kaikille täällä tsempanneille kanssalaihduttajille. Tsemppiä myös jatkossa kaikille!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2057
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1450
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1384
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1321
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1298
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1241
    Aihe