Veet Easy-wax Roll-on Kit

Tiiva

Testaukseen pääsi tänään Veetin uusi Roll-On lämminvahan levityslaite. Mielestäni vahan tuoksu oli erittäin mieto, niihin aineisiin verraten mitä olen joskus vuosia sitten testannut. Lisäksi sopi hyvin minunkin herkälle iholleni. Miinuksena se että jos laitteen irrotti pistorasiasta niin jo 10 minuutin käytön jälkeen vaha alkoi kylmettyä ja levitys ei enää tahtonut onnistua, eli eikun takaisin pistokkeeseen. Oheita kun noudatti niin karvat kyllä lähti melko hyvin irti. Jälkihoitopyyhkeissä oli todella hyvä tuoksu ja ne irrottivan hyvin ihoon kiinno jäänen vahan jämät.

Itse pidän edelleen epilointia kaikkein yksinkertaisimpana karvan poisto keinona, mutta ihan kiva oli Veetinkin vahaa päästä kokeilemaan. Tuosta Roll on laitteesta huolimatta sormet kyllä tahmaantui ainakin minulla ihan kiitettävästi, tietysti voi olla omissa vahaus taidoissakin vikaa :)

18

3127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiina861

      Terve, minäkin olin testiryhmässä mukana. Sama se kai tähän on kommentoida.
      Omat kokemukseni tuotteesta ei olleet kovin hyvät, sillä itse en ainakaan onnistunut läheskään kaikkia karvoja pois saamaan, seuraavana päivänä tein uusintä käsittelyn mutta silti joitain jäi.

      Muutenkin kun näitä vahoja on "ennen" ihan käsien välissä voinut lämmittää niin se oli paljon parempi, ei kulu turhaa energiaa kun minulla meni ainakin liki 30min siinä koneessa että alkoi hyvin rullata.

      • annu20

        Itse myös kyseiseen testiryhmään osallistuneena, en voi sanoa, että ostaisin tuotteen kaupasta tai edes suosittelisin sitä ostamaan. Laitteen hinta, on kuitenkin suhteellisen suuri ja aikaa vahaukseen kuuluu huomattavan paljon, kun laskee mukaan ajan, jonka laitteen lämpeäminen ottaa. Itseltäni meni reilu puoli tuntia, ennenkuin vaha oli valmista. En katsonut, paljonko nämä täyttöpakkaukset tulisivat maksamaan, mutta jatkossa aion kyllä suosia Veetin hyväksitodettu vahaliuskoja! Nopeaa ja helppoa!


    • maisamiisa

      Minäkin pääsin buzzadorina tätä testaamaan ja olen kyllä tykännyt. Helppo ja nopea tapa säärikarvojen poistoon, ja seuraavaa käsittelyä sai odottaa parisen viikkoa. Melko herkkä ihonikaan ei ollut moksiskaan. Ainoa miinus oli ne jäkihoitopyyhkeet joilla vahajämät oli tarkoitus saada putsatuksi - mielestäni ihan hyödyttömiä. Paremmin toimi omasta kaapista löytynyt ihoöljy jolla vahat sai vanulapun kanssa putsattua.

      • Säännöt on säännöt

        Olisit jättänyt viestisi alusta kolmannen sanan pois ettei menisi luvattomaksi mainokseksi.


    • Ninnifin

      Olen myös ollut testiryhmässä mukana ja voin sanoa että en ostaisi tuotetta. Hankalaa, kestää liian kauan, yksi turha lisälaite kylppäriin. Kaikki karvat ei lähtenyt ja jalat kirvelee vieläkin jos esim. kylmä viima puhaltaa tai auringossa on. En ole allerginen millekkään. En suosittele tätä tuotetta.

      • 6+14

        Jalat kirvelee ihan piiiruuuu!!


    • Kelmih

      Olen myöskin testiryhmässä, enkä oikein vaikuttunut tuotteesta :(. Karvat ei lähtenyt kunnolla, vaikka ne olivat ohjeen mukaan sopivan mittaisia (1-5 mm). Vahan kuumeneminen kesti yli 30 minuuttia, joka on mielestäni hieman liikaa. Lisäksi vaha pysyi sopivan lämpöisenä vain n. 10 minuuttia. Ohjeissa ei lukenut kuinka monta kertaa samaa lappua pystyi käyttämään, joten siihen olisin myös kaivannut ohjeissa selkoa. Jälkihoitopyyhkeet saavat kuitenkin plussaa, sillä vahan rippeet lähtivät helposti pois ja tuoksu oli OK. Toki pyyhkeitä olisi saanut olla useampikin. En ostaisi itselle, sillä mielestäni hinta-laatusuhde ei ihan kohdannut.

    • Pettynyt käyttäjä

      Ostin tämän laitteen mutta olen pettynyt! Pitää lämmittää vähintään 30 min eikä karvet lähde yhtä hyvn kun kuumavahalla. Ja kun vedellä ei voi pestä pois niin liuskat loppuvat aika nopesti. Mietin jo että veisin roskikseen sen jo mutta ehkä kokeilen sääriin vielä kerran! Hinta/laatusuhde eivät kohtaa.
      Kyllä Veetin kuumavaha rulettaa ja sääriin epilaatori.
      En voi suositella kenellekään!

      • Etkö lukenut

        Et sitten lukenut niitä negatiivisia kommentteja noilta kokeilijoilta jotka olivat saaneet sen ilmaiseksi. Niiden kommenttien jälkeen ei luulisi kenenkään enää ostavan laitetta, senverran huonoja kokemuksia on saanut lukea.

        Itse vannon vain epilaattorin nimeen. Siinä hinta-laatusuhde on kohdallaan, muutaman kympin konekin kestää vuosia ja tulee sileää jälkeä.


    • salatv1

      Mitähän tämä sitten maksaa ?

      • Etsivä löytää

        Googlaamalla löytyi muutama hinta, 51-56 euroa. Tavarataloista voit käydä itsekin katsomassa. Samalla voit katsoa mitä täyttöpakkaukset maksaa (jos niitä edes löytyy).

        Samalla hinnalla saa jo laadukkaan epilaattorin joka kestää vuosia eikä tule muita kuluja.


      • 20+10

        En edes suosittelisin sitä ostamaan.Maksa 39,99 ja ei ole niin hyvää!!!


      • sssaranna

        Itse ostin kyseisen laitteen ihan cittarista ja hinta oli 39,90e. En ole vielä kokeillut, mutta nyt kun näitä kommentteja täältä lukee niin vituttaa jo etukäteen..


      • Kokeile ensin
        sssaranna kirjoitti:

        Itse ostin kyseisen laitteen ihan cittarista ja hinta oli 39,90e. En ole vielä kokeillut, mutta nyt kun näitä kommentteja täältä lukee niin vituttaa jo etukäteen..

        Kokeile nyt ensin ja harjoittele jos vaikka oppisit kuinka taitavaksi vahaajaksi. Vai harmittaako sinua nuo hopottajien jutut kuinka saivat ilmaiseksi laitteen kokeiltavaksi kunhan mainostavat tällaisilla palstoilla.


    • Mainos on mainosta

      Tätä ketjua on käytetty "sopimuskehujien" todisteena että työnantaja on antanut jatkossakin ilmaisia tuotteitä testattavaksi. Todennäköisesti kukaan tuotteen itse maksanut on kehunut koska se on kadonnut markkinoilta kaikessa hiljaisuudessa.

    • Huippu!

      Itse maksoin laitteesta 15e Tokmannilta ja rakastuin aivan täysin laitteeseen! Ekaa kertaa vahailin (ennen käyttänyt vain höylää) ja niin hienosti lähti jo ekalla repäisylla karvat! Reilu puoli tuntia annoin vahan lämmetä. Liuskojen repiminen ei sattunut, homma sujui kuin ammattilaisen tekemänä eikä edes iho punoittanut jälkeenpäin. Vahakin lähti ihosta jos liuskojen mukana eli jälkihoitopyyhkeelle ei ollut paljoa käyttöä vaikka tekikin ihon vielä ihanamman tuntuiseksi:) Suosittelen!

      • Jotain järkeäkin

        Hienoa! Ovat laittaneet laitteen halpamyyntiin järkevällä hinnalla. Alkuperäinen hinta oli suorastaan törkeä eikä ilmeisesti käynyt kaupaksi sen vuoksi. Olisikohan Tokmanni ostanut loppuvaraston pilkkahinnalla maahantuojalta. Toivottavasti täyttövahaa saa vielä myöhemminkin.


    • sssaranna

      Hei! Oston laitteen pari viikkoa sitten cittarista, hinta 39,95. Olen nyt viikon verran täältä lukenut näitä kauhutarinoita, mutta tänä aamuna ajattelin silti positiivisin mielin kaivaa pakkauksen esille ja antaa laitteelle mahdollisuuden. Noh.. Iskin laitteen lämpiämään ja sitten alkoi vitutus..
      Laitteen lämpiämiseen meni reilusti yli luvatun ajan, ei irroittanut läheskään kaikkia karvoja jaloista, vahaus lappuja oli liian vähän, käet tahriintuivat niin kuin laite ja aika pitkälti kaikki muukin. Kun juuri ja juuri olin jotenkin saanut laput riittämään molempien jalkojen läpi käymiseen, jaksoin vielä pysyä positiivisena ja ajattelin noh.. Saampahan ainakin vielä kokeiltua noita hoitopyyhkeitä joiden pitäisi kuuleman mukaan tuoksuakkin hyvälle. No penkin allehan sekin meni huomatessani lappujen kuivuneen pakkauksen sisällä.

      Vahaus projektista erittäin suuren päänsäryn siivittämänä siirryin suihkun puolelle sheivaamaan jalat.

      Ainut positiivinen asia mitä nyt tässä keksin on se, ettei vahaus koskenut niin paljon kuin luulin.. Ja vahan levitys härpäke oli ihan söpö. Itsensä takaisin maksanut? Tuskimpa.

      En tykännyt, en suosittele. Mutta jos nyt on tullut laite jo ostettua, niin anna sille mahdollisuus ja kokeile itse.. Ja pety ihan kaikessa rauhassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      83
      1968
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      249
      1964
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      96
      1656
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      112
      1481
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1161
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1130
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      968
    8. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      962
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      105
      934
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      896
    Aihe