Puhelinmyynti Espanja/Thaimaa?

Olen hakenut puhelinmyyntityöhön Espanjaan ja Thaimaahan. Onko kokemusta seuraavista firmoista yo. maissa? Minon, Sol y Son, K1, Nikolex, FP Media, Pasastar? Nuihin useimpiin olisi mahdollisuus yhteydenoton perusteella päästä. Jos vain siviilirohkeus riittää? Lähteäkö hieman turvallisemmin Espanjaan vai suoraan Thaimaahan? Thaimaassa viehättää tietysti itse Thaimaa ja paljon edullisempi hintataso. Miinuksena etäisyys.

29

6995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kesä2012

      Itse olin viime kesänä töissä K1 ja itse olin ainakin tyytyväinen kokemukseen! Työpaikkaan olin myös tyytyväinen, koska ihmiset olivat mukavia ja palkat maksettiin ajallaan ja oikein. Itse ajattelin silloin myös lähtöä Thaimaahan, mutta totesin Espanjan itselleni ainakin mieluisammaksi ja turvallisemmaksi vaihtoehdoksi. Onhan Espanjankin hintataso Suomea edullisempi.

    • lamai

      Olen Thaikuissa nyt ko hommissa ja ajattelin lähteä pois. Lupaukset isoista palkoista saa unohtaa kun olet paikalla. Eikä täällä ole "halpaa" jos haluaa syödä länkkäriruokaa ja asua länkkäritasoisessa kämpässä niin rahaa menee. Jos halvalla aikoo olla niin sitten pitää olla kuten paikalliset. Mutta kun tulee ja kokeilee niin sitten tietää.

      • pskan jauhantaa

        Joo ihan samaa mieltä. Kunnon koulutustakaan ei kyseiseen hommaan anneta, joten milläs tienaat ne suuret rahat joista kova puhe vaan käy. Aika heikoilla menee puhelinmyynti siellä suunnilla ja ihmiset siellä aika ihme sakkia...
        En suosittele. Oon joskus kuullut espanjasta ihan ok kokemuksia


      • jeesus

        kaikkihan on aina itsestä kii, jos ei myy nii ei silloin luultavasti palkkakaan kovin suurta ole..En sitten tiedä mistä tämän kaverin kohtalo on kotoisin..maassa pitää oppia elämään maan tavalla.


      • Anonyymi

        Näillä sivuilla https://magicmondayz.com/ on ilmoitettu työpaikoista eri puolella maailmaa. Tällä hetkellä siellä on työpaikkoja suomenkielisille esimerkiksi Maltalla, Irlannissa, Tallinnassa, Kyproksella, Espanjassa.. Magic Mondayzin perustaja on suomalainen ja siellä paljon suomalaisia töissä - tekevät siis yhteistyötä eri yritysten kanssa ympäri maailman ja ilmoittelevat suomenkielisistä töistä ulkomailla :) Saa kiinni myös sähköpostilla: [email protected]


    • ghygftt

      Taas tohelot menossa huijaamaan/huijatuksi....

    • falang111

      Kyllä sitä varmasti molemmissa on hyvät ja huonot puolet. Ite olen taikkulassa ja täällä kyllä tienaa ihan kivasti. Aku Ankan myynnistä ei kyllä rahaa yleensä tienaa. Kannattaa ettiä ne hyvät firmat ja hakeutua niihin.

      Ja Thaimaan hintatasoon niin kyllä täällä on halpaa. Mulla on kaksio vuokrattu ja talosta löytyy sauna, poreallas, kuntosali, höyrysauna, iso uima-allas ja muut herkut ja vuokra on 400 euroo kuussa. Helsingistä tuolla rahalla ei saa edes siivouskoppia joten ei ainakaan mun mielestä kallista ole. Espanja kyllä on Thaimaasee verrattuna todella kallis.

      • kukatietaa3

        Thaimaahaahan verrattuna ei thaimaaseen. :)


      • mistänäitäurpojalöyt
        kukatietaa3 kirjoitti:

        Thaimaahaahan verrattuna ei thaimaaseen. :)

        LOL, vittu mikä urpo. Jos tuut korjailee jonkun toisen kirjotuksia, kannattaisi ensiks tarkistaa miten se kirjoitetaan tai taivutetaan oikein :D


      • ukko3

        Taitaa olla taas joku puhelinmyyntifirman vetäjä pistänyt mainosta. Naurattaa oikein kun katsoo MOL sivulta mitä ihmettä oikein siellä saa lupailla. Eikö MOL ollenkaan tarkista faktoja. Ei kai. Mutta jokainen täysjärkinen kyllä ymmärtää miksi nämä paikat ovat AINA haussa. Kierto on kova. 400 eurolla kyllä saa jo tollasen ei siinä mitään. Ongelma on vaan siinä palkka jää yleensä helvetin pieneksi. Tonni on varmaankin semmoinen keskipalkka. Täytyy myäs huomioida että iso osa myyjistä on laittomasti siellä ilman asiaankuuluvia työlupia.Firmat ei viitsi niitä kustantaa kun ovat kalliita. Eläkettä ei kerry ja jos sairastut niin sehän vasta kalliiksi tulee. Eli sairasvakuutukset ovat välttämättömyys.

        Eikä palkan maksu ole automaattista. Jos tyänantaja ei maksa niin minkäs teet. Palkkaturvaa ei ole olemassa. Eli olet täysin työnantajan armoilla.

        Niin että tervetuloa vaan thaikkuihin. Tämä on mukava maa lomailla mutta muu on sitten eri juttu.


      • doh1
        mistänäitäurpojalöyt kirjoitti:

        LOL, vittu mikä urpo. Jos tuut korjailee jonkun toisen kirjotuksia, kannattaisi ensiks tarkistaa miten se kirjoitetaan tai taivutetaan oikein :D

        Onpa kyllä hulvatonta haukkua toisia urpoksi, kun et näytä olevan itsekään mikään järjen jättiläinen. Eiköhän tossa korjaajalla ole tullut typo. Totta helvetistä se on Thaimaahan. Vai tuletko Suomeen takaisin Thaimaasesta? Ja menet Baskimaaseen? Ja toivotat ufot tervetulleeksi maaseen?


      • hekohekoheko

        firmanomistaja itte oletan....


      • Anonyymi
        kukatietaa3 kirjoitti:

        Thaimaahaahan verrattuna ei thaimaaseen. :)

        Insestiintiin lapsi :)


    • sdsde

      Miks pitää mennä just puhelinmyyntiin. Täällä muualla Espanjassa Madrid/Barcelona on runsaasti paikkoja suomen kielisessä asiakaspalvelussa ja palkka on runsaasti tonnin paremmalla puolella, joka paikallisesti on hyvä palkka.

    • Viesti Tekstin maksimimäärä 5000 merkkiä

      Elikä, mihin kannattaa olla yhteydessä? Jos noin hyvä paikka on. Vai onko? Ylipäätään jos Suomessa on jotain kiikarissa.

    • jojsgdsgmp

      Sen takia, että puhelin myynnissä voi oikeasti tienata todella paljon. On totta, että asiakaspalvelussa saa joka kuukausi saman palkan, mutta huippu myyjä tienaa paljon enemmän, myy hän sitten oikeestaan mitä vaa. Toiset tyytyy reiluu tonnii, toiset haluavat paljon enemmän ja jokainen valitsee itse mihin tyytyy :D

    • EI puhelinmyyjille

      Etelässä tavallinen puhelinmyyjä joka soittelee tavallisille ihmisille ja myy ankkaa, seuraa tai muuta lehtee tienaa jos tienaa (jos saa palkan) n. 500 euroa kuussa.

      Espanjan aurinkorannan yritelmät on sellasta paskaa että ei kannata sotkeentua. Räkä poskella saat soitella ja ehkä saat siitä jotain roposia taskun pohjalle.

      Huippumyyjät on niitä jotka myyvät yrityksille sitä mitä yritykset tarvii (ei ilmoituksia tai netti näkyvyyksiä yms skeidaa). Eli vaikka tollanen Elop on hyvä esimerkki huippumyyjästä.

    • huijareita kaikki

      minon ja muut ihan täysimittaisia huijareita, huijaavat niin asiakkaita kuin myyjiäkin,en suosittele kenellekään

    • madridista1

      Onkos kellään kokemuksia tällaisesti pinkklink-nimisestä yhtiöstä? Entä minkä firmojen palveluksessa voisi saada noita hyviä asiakaspalveluatöitä! Rajoituksena, että haluaisin työskennellä vain kesätyötyyliin...

    • taas kerran

      Pinklink = K1mediasolutions, Pajarex, Marejadilla, NVtek etc... jos tykkäät harhaanjohtaa yrittäjiä niin tervemenoa. Googlaa Suomi24 palstalla , YLJ,
      1188, 1188finder, Kultaiset sivut ,Suomen Matkailuverkko.

    • espanjaan_toihin
    • kamikazee

      https://www.facebook.com/thaisales.co?fref=ts

      Tuolla näyttää olevan isot rattaat pyorinnässä, kaveri ainakin tiesi tyyppejä jotka tekee yritykselle toitä vietnamissa, thaimaasta en ole niin paljoa kuullut, koska siellä en ole oleskellut paljoa...onko tuttua?

    • Anonyymi

      Olin Thaimaassa töissä melkein kolme vuotta. Tärkeintä on etsiä luotettava työnantaja, joka tekee mitä lupaa, eli hoitaa liksat ja tarvittavat luvat. Kannattaa hakea esim. Madison Mayflower täältä S24 noin varoittavana esimerkkinä.

      Yritysmyynnissä voi tienata helposti 2000€, joka riittää kivaan elämään. Jotain vitamiinia yksityisille myymällä saa luukuttaa peräsuoli pitkällä , kun kaupat on mahdollista peruuttaa.

      Elämä on Thaimaassa mukavaa ja yhteisöllistä. Isoja rahoja ei saa menemään kuin ryyppäämiseen ja huoriin. Mulla oli uusi 40m2 kaksio merinäköalalla ja kahdella ilmastoinnilla. Katolla oli uimallas, kuntosali ja sauna. Vuokra oli 300€/kk sähkö ja vesi moottoripyörä. yhteensä vajaa 400€/kk.

    • Anonyymi

      Thaimaan yritykset kannataa kiertää kaukaa, ei taida tällähetkellä olla yhtään yritystä sielä mikä toimisi reilusti, lainmukaisesti, varsinkin ne muutaman miehen yritykset ovat puhtaita kusetus narikoita. Kusettaa niin toimeksiantajaa kuin omia myyjiä.

      Itse olen muutaman kerran erehtynnyt noiden palkkalistoille, enemmin ottakaa suoraan yhteyttä Suomen yrityksiin ja tehkää niille etänä, onpahan ainakin Thaimaan lakien mukaista toimintaa eikä tarvii selitellä mitään paikalisille viranomaisille.

    • Anonyymi

      Paljonko Connectorilla Pattiksella tienaa ? Ne rekryää nyt porukkaa vitamiinimyyntityöhön, minkälainen paikka ja homma..? Joo siis puhelinmyyntityötä mutta entäs muuten ? Kukaan siellä nyt ollut tai parhaillaan ?? Koronat on ohi j a kait pusinekset kukoistaa..

    • Anonyymi

      Kannattaa kysellä vakuutusten perään, eräällä firmalla ei mitään vakutuksia edes työmatkalle tai työpaikalle.

      Sitten ennään kunnan sairaaloissa, lääkäristä toiseen kuukausi tolkulla, kukaan lääkäri ei tiedä mitään, ekkä kuuntele neuvoja.

      Kokemusta on ja rankkaa oloa juuriki nyt, kyllä potuttaa, elämä on.

    • Anonyymi

      Kokeile myyntiä ensin Suomessa. Jos et onnistu, ei se lämmin ilmasto saa sinusta yhtään parempaa myyjää ;)

    • Anonyymi

      Vaikea saada noista puhelinmyyjien tieneististä infoa tuolla Thaikuissa tai ei ne kerro, onko se sit niin salaista..!! Noh varmaan myynti vaihtelee ei siinnä mitään mutta jotain keskimääräistä oisko 1500 egee vaikkapa lähellä, porukat tuntuu silti mopoja ja autoja ostelevan ja sit vingutaan että kaikki on kallista. Tietty noi firmat hoitelee viisumit ja työluvat niin propsit tai ne firmat jotka hoitelee,,

    • Anonyymi

      On kokemusta! Ei tselläni, mutta ystävälläni. On vain viisipros todennäköisyys, että eläkekarttumaasi tulee yhtään mitään. Lähde työuraksesi siivoamaan kalatehdasta pohjoisnorjaan, niin voit ostaa eläkepäiviksesi pirkanmaalta kaksion saunalla ja lasitetulla parvekkeella. Ja sitten matkustella talviksi sinne thaikkuun tai Espanjaan. Näin teki eräs toinen ystäväni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe