Miesten lyhyet shortsit

fr34fh387f3

Niitä ei näe kovin paljoa, eikä kaupoissakaan myydä kuin polvimittaisia. Miksi? Itse olen mies ja pitkät lahkeet ovat tavattoman kuumat. Miksi miesten pitäisi pukeutua kuumalla sellaisiin typeriin pitkälahkeisisiin, en ymmärrä? Lyhyitä ei löydy kuin jotain juoksushortseja kaupasta.

Onhan ihan tavallista että naiset käyttävät lyhyitä shortseja, mutta onko siinä mitään järkeä, että miehet pitää uidessaankin samperi sentään polvihousuja. Mielestäni todella typerää ja epäkäytännöllistä.

No, itse leikkaamalla saa tietysti man daisy dukesit. Näyttää ihan hyvältä myös miehillä: http://farm2.staticflickr.com/1044/1036488234_4dfcc2fc57.jpg

Oletteko kans ihmetellyt helteellä tuskissanne tätä kummallista muotia, missä miesten pitäis muka pitää sellasia melkeimpä kuin pitkiä housuja?

23

5060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näyttää mauttomalta

      No, jos kuvan kaltaisia perseenvilkuttajia kaipaat, niin itse on tehtävä. Muutenhan lyhyitä shortseja on kyllä saatavilla, vaikkapa Henkkamaukasta:

      http://www.hm.com/fi/subdepartment/MEN?Nr=4294952153#Nr=4294952153

      Toisaalta polvi- tai 3/4-pituiset shortsit eivät ole kuumat, jos ovat oikeanlaista materiaalia eikä jollain hiivatin "urheilullisilla" kiristysnauhoilla kursittu sääreen kiinni niin, ettei ilma pääse kiertämään.

      Muutenkaan oikeanlaiset vaatteet eivät kuumuutta lisää. Se on suomalainen tapa. että kun on hellettä, heitetään kaikki ryysyt veks ja päivitellään, kun aurinko porottaa suoraan iholle. Maissa, joissa oikeasti on kuumaa kesällä, vaatteilla suojaudutaan kuumuudelta.

      Ei edes Italian 30 asteen kesässä paikallinen väestö huitele kaduilla alastomana, eivätkä lyhythihaiset paidatkaan ole erityisemmin suosiossa, shortsit kylläkin, mutta jonkinlainen tasapainottamisen tarve estää italialaista antautumaan liian "rennoksi" tai turistin oloiseksi. Pukeutumisella on aina hieman esteettinenkin eikä pelkkä funktionaalinen tarve.

      • 43t87y383y9

        Onks noi polvet juuri paljastavat sun mielestä siis lyhyet? Katsohan naisten puolelle, niin tiedät mitkä ovat lyhyet: http://www.hm.com/fi/product/10343?article=10343-A

        No alkuperäinen perseen paljastava on vähän överi. Ihan sellaisia en välttämättä kehtaisi käyttääkään, mutta miks ei ton mittasia ole miehille, mitä tähän postaukseen laittamassa linkissä on?


      • Ai mikskö?
        43t87y383y9 kirjoitti:

        Onks noi polvet juuri paljastavat sun mielestä siis lyhyet? Katsohan naisten puolelle, niin tiedät mitkä ovat lyhyet: http://www.hm.com/fi/product/10343?article=10343-A

        No alkuperäinen perseen paljastava on vähän överi. Ihan sellaisia en välttämättä kehtaisi käyttääkään, mutta miks ei ton mittasia ole miehille, mitä tähän postaukseen laittamassa linkissä on?

        Onko tullut mieleen kaupallinen näkökohta. Niitä ei ole miehille, koska niitä ei ostettaisi.

        Shortsien ja yleensä housujen lyhentäminen ei ole vaikeata. Jos ei osaa ommella, farkut voi repiä, tai ostaa kangaskaupasta silitysnauhaa, jolla voi lyhentää housuja ompelematta.

        Jotkut naisten tiukkojen hotpantsien kaltaiset housut näyttäisivät miehen päällä todella typeriltä. Sitä paitsi ne on hautovat, koska ilma ei pääse kiertämään noin olemattoman tiukan lahkeen kautta.


      • .......
        Ai mikskö? kirjoitti:

        Onko tullut mieleen kaupallinen näkökohta. Niitä ei ole miehille, koska niitä ei ostettaisi.

        Shortsien ja yleensä housujen lyhentäminen ei ole vaikeata. Jos ei osaa ommella, farkut voi repiä, tai ostaa kangaskaupasta silitysnauhaa, jolla voi lyhentää housuja ompelematta.

        Jotkut naisten tiukkojen hotpantsien kaltaiset housut näyttäisivät miehen päällä todella typeriltä. Sitä paitsi ne on hautovat, koska ilma ei pääse kiertämään noin olemattoman tiukan lahkeen kautta.

        Juu, ja noita chino shortseja voi myös kääriä/kääntää lahkeista niin kuin pitkälahkeisiakin chinoksia jos haluaa enemmän näyttää reittä.


    • ei toimisi

      Miehillä kun usein on karvainen perse, niin ei tollaiset minishortsit näyttäisi kovin hyvältä... Ehkä sitten olisi siedettävän näköiset jos ei olisi perskarvoitusta niin paljoa... Ja eihän noi sovi naisillakaan kuin niille joilla on parhaimman muotoinen ja hyvin treenattu kroppa. Ylipäätäänkin suurimman osan ihmisistä ei kannattaisi pitää minishortseja!

      Mutta kaikista parhaimmat vaatteet hellesäälle on jotkin väljät ja vaaleat. Farkkuja ei kyllä helteellä kannata käyttää lainkaan, niin hiostava materiaali.

      • karvaperseet

        "Miehillä kun usein on karvainen *****, niin ei tollaiset minishortsit näyttäisi kovin hyvältä... Ehkä sitten olisi siedettävän näköiset jos ei olisi perskarvoitusta niin paljoa..."

        Kyllä karvaisetkin timmit pakarat voivat näyttää hyvältä:) Ja vielä kun jätät alushousut pois...:) Ylävartalo puetaan tiukasti istuvaan hihattomaan paitaan tai tietysti mieluiten ilman paitaa:) Tuollainen mies saisi monen naisen pöksyt kastumaan ja miehen alapään kovenemaan:)


    • Kallion Kalle

      Hei mies. Nuo sinun laittamat shortsit ovat liian lyhyet. Itse käytän miehenä tällaisia http://3.bp.blogspot.com/_j7nO4iNpcsM/SjomPsX0-PI/AAAAAAAAFrk/sphenqB4N2U/s400/Cristiano-Ronaldo2.jpg . Olen urheilullinen ja harvakarvainen mies. Melkein tämän näköisetkin minulla on, mutta hieman lyhyemmät: http://hommestyler.com/wp-content/uploads/2011/09/prspring3.jpg .

      Juostessa käytän http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcs3w4foUZ1qet98po1_500.jpg . Suunnilleen tuollaisia.

      Vastakommentien antaja osaa hienosti perustella vastauksensa. Viisasti kirjoittaa. Ehkä hän pitää minunkin shortsejani liian lyhyinä ja ehkä hän on siinä oikeassa. Ihan identtisiä minulla ei ole linkkien shortsien kanssa mutta melko samanlaiset.

      • Kallion Kallelle

        http://hommestyler.com/wp-content/uploads/2011/09/prspring3.jpg

        Nuo ovat ihan okei ja tyylikkäät. Miehelle sopii se, että on selkeästi lahje olemassa, olkoon sen pituus mikä tahansa.

        Naiset korostavat (toivottavasti) tiukkaa sydämen muotoista persettään minimoimalla lahkeen: sekä lahkeen pituuden että leveyden. Miehillä harvemmin on sydämen muotoinen alavartalo - toivottavasti.


    • 9842y5ht8g3h98

      Tässä olis video missä poika menee ostarille lyhyissä farkkushortseissa. Videon ja kommenttien perusteella se näyttää hyvältä ja ihmetelläänkin, miksi se on nykypäivänä olevinaan vain naisten vaate (lyhyet shortsit), kun 80-luvulla se oli miesten vaate ihan yleisesti. http://www.youtube.com/watch?v=zDpUEldHcBE

      • Anonyymi

        Luulin ensin et tolla pojalla on ihonväriset sukkahousut alla.


    • .,.,

      >Oletteko kans ihmetellyt helteellä tuskissanne tätä kummallista muotia, missä miesten pitäis muka pitää sellasia melkeimpä kuin pitkiä housuja?

      Minä olen naisena ihmetellyt kanssa tätä miesten kummallista nykymuotia. Moni hyvännäköinen mies näyttääkin lähinnä hassulta nykymallin muka "shortseissa" jotka pitää olla polven alle saakka. Entäs sitten uimalassa nuorten miesten "pakolliset" uimashortsit?! Hassun näköiset ja varmaan epämukavat.

      Samaan aikaan naista ollaan riisumassa melkein alasti. Minimaaliset shortsit ja rintoja esittelevä yläosa kaupungilla, minimaaliset bikinit rannalla. Ollaan käännytty päinvastaiseen suuntaan niistä vanhoista ajoista, kun naisen piti pukeutua "siveästi".

      Kumma miten 80- luvulla miehet käytti lyhyitä farkkushortseja, monet raksamiehet, asfalttimiehet ja kaupungin duunarit helteellä pelkästään niitä ilman paitaa ja kukaan ei saanut päähänsä paheksua. Terasseillakin istuttiin me tytöt bikini-yläosissa ja shortseissa ja pojat ilman paitaa niissä lyhyissä shortseissa, eikä kukaan pitänyt sopimattomana.

      Esim. Hyvinkään keskustassa oli ravintola Helenen terassi suosittu aurinkoterassi:)

      • oi ihana kasari

        80-luvulla Suomi oli vasta avautumassa muuhun maailmaan ja ennen sitä täällä elettiin kuin siat vatukossa luonnon lapsina tyyliasioilla päätä vaivaamatta - tosin ne eivät nykyäänkään ole suomalaisten vahvinta alaa.

        Naisten lyhyet mikroshortsit ovat tiukat, eli --> ilma ei kierrä --> paikat hautuvat. Pitkä lahje tai hiha ei kuumuutta lisää, jos vaatteen materiaali on oikea ja ilma pääsee kiertämään. Päinvastoin kuumuus vähentyy, kun aurinko ei porota suoraan iholle.


      • Jakke53

        Oma lapsuuteni osuu 70-lukuun, jolloin myöskin tunnettiin vain lyhyt miesten shortsi-malli ikään katsomatta.
        Itse käytän nykyäänkin juoksulenkillä lyhyitä urheilushortseja.
        Kauppakeskukseen pukeudun valtavirtan mukaan näihin polvihousuihin, jotka
        eivät ansaitse nimitystä shortsit.
        Ehkä tämä lyhyt malli yhdistetään nykyään gay-imagoon, siitä lienee kysymys...


    • tilausta olisi

      Samoja vaatteita näki 80-luvulla maailmallakin. Muotia seurattiin menneinäkin vuosikymmeninä tarkasti, eikä kesäisin pukeuduttu nykyiseen suomalaistyyliin maastoasuihin tai vartaloa nuoleviin ulkoilunailoneihin.

      Moni täällä tuntuu luulevan, että miesten lyhyiden shotsien kuuluu olla vyötäröltä matalat. Ei suinkaan näin tarvitse olla. Korkeavyötäröisiä housuja ei vain löydy mistään lyhytlahkeisista puhumattakaan.

      Matalavyötärömuoti on tullut naisten puolelta. Leikkaus istuu huonosti miesten kapeaan ja korkeaan lantioon. Vaikkei minulla vatsaa olekaan, lähes kaikki nykyhousut näyttävät pahoilta, kun vyötärö jää vaaksan verran navan alapuolelle....

    • GayShorts

      Homot ovat sen verran pieni vähemmistö, ettei löydy tarpeeksi ostajia. Siksi niitä ei myydä.

    • LyhyetJuoksushortsit-65

      Esim. yleisurheilijat käyttivät niitä 80-luvulla. Itse olen löytänyt muutamia aikoinaan, mutta nyt ovat työn takana. Ne on vaan niin miellyttävä pitää. JOS jostain löytää niin kyllä niistä joutuu maksamaankin vähän ylihintaa.

    • M1995

      Dr. Denimin Kara shorts ovat tosi mukavat ja istuvat hyvin jalkaan.

    • muna.housunlahkeesta

      jos sattuu muna nousemaan pystyyn ja on pitkä kyrpä niin saattaa tulla kurkistamaan lyhyiden shortsien lahkeesta ulkomaailmaa... :D

      • Teinihormoonit

        Se ongelma on vain teineillä


      • Anonyymi

        Yleensä lyhyiden hiaujen alla käytetään alushousuja


    • Aserixroomansotilas

      Suomessako kuuma ! Jo lapsena huomasin lähes kaikkien iho menee kananlihalle .
      Se on jonkintyyppistä TYTTÖILYÄ. moinen kuhmuraisten jalkojen vilauttelu.
      En ikipäivänä moista siedä . Osoittaa erittäin huonoa makua . Häpeäisin tuollaista touhua jopa
      Enemmän kuin humalassa höpöttämistä asioistaan ja olemalla humalas ystävällinen ja
      Seurallinen.

    • Anonyymi

      Joo tosi outoa että miesten vartaloita peitetään ja naisia näytellään joka paikassa
      Naiset eivät saa ihailla ja nähdä komeita nuoria miehiä mutta miehet saavat kyllä naisia ja naisia pitääkin näyttää. Tosi törkeetä.

    • Anonyymi

      Naisten osastolta olen löytänyt useat hyvin istuvat lyhyet shortsit. Materiaali joustaa yleensä enemmän kuin miesten malleissa. Pyöräilyshortsit / polvipituiset leggarit on kanssa mukavat jalassa.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe