Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

waterkros

häirintää

Taas meinaavat päivän meluta jolmanputhaala. Miksi pitää ihmisiä tahallaan häiritä tuollaisilla tapahtumilla.

72

2603

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äätniriäh

      Mutta sinähän voit mennä vaikka vieraisiin siksi aikaa???

      • rauha tärkeämpi

        Minä en käy vieraissa. Yritän vielä saada peruutettua kilpailun.


    • Mummo 2

      Kaikki tapahtumat on tervetulheita Pelhoon. Toivottavasti aurinko paistaa ja kerräis paljon väkeä. Näyttää siltä että tämä Mummoki pääsen pian kathoon kisoja. Eiköhän Pelloki ole jo tarpheeksi hiljanen paikka että nukkuakki saapii vuen aikana, aivan riittävästi... niin ja eihän nytkään jää ko päiväunet nukkumatta.

      • Anonyymi

        Olis jotaki miehekästä lajia kuten parrunheitto ja kuulaheitto sekä pitkänmatkan paini moottoreiden sijaan.


    • Kynäsvaarafani

      Kävin kerran kattomassa vesikrossikilpailua. Muuta hyvvää ei ollu ko juontaja ja kesken räimeen lähdimmekin Soikhaan. Ei toisti näin huonoja kilpailuita.

    • Toivoton.

      Onhan tuolla saarijärvi ja syväjärvi missä ne meluta rauhassa,metsän siimeksessä,ja varmaan yleisö tulee sinnekkin katsoon johon vois jokkiskilpailut siirtää meluamasta ja juopot poissa kyläkuvästa, ko olisit 10km päässä asutuksista.Ei joka ei tajua sitä miksi niin menkää asumaan ja kuulemaan millaista melua tulee,koirilta ja lapsilta ja vanhuksilta menee päivä unet sekaisin

    • ruotsin asukas..

      siellä tosiaan olis lääniä ajaa eikä ketäänhaittaisi kun missä on nykyaikana,hullua hommaa että ennen annettiin lupa tuollaiselle urheilulle jos se sitä on koskaan ollutkaan ja nytkin kun siellä on harjoitelleet niin mikä melu saaste tulee,se on sama ko naapurille alkaisin soittaan stereoita täysillä niin se kutsuis polliisin,pitäiskö kan kun ääni kuuluu niin soittaa poliisi mittaan äänenvoimakkuutta

      • puukko-allu1

        eikös se ole aika pieni saaste siihen verrattuna mitä esimerkiksi perämoottorit aijjaa joen päästä päähän, laijasta laithaan jos tuomonen tapahtuma on kerran vuoessa niin ei se saastuta mithään verrattuna mitä perämoottorit rullaa kesän aikana joela.!


    • äätniriäh

      Laitetaan Pellon rajoille puomit eikä päästetä ketään asiattomia paikkakunnalle tuomaan yhtään mitään? Lopetetaan tuo valtatienkin käyttö. Kiertäköön rekat ym vaikka Rovaniemen kautta? Eiköhän ala tulemaan hiljaisuutta. Kaikki ne vähätkin nuoret saadaan muuttamaan pois eikä kukaan edes ajattele tulla tänne.

      • Anonyymi

        Ette voi sulkea kuin kylätiet valtuustojen päätöksellä, valtatie kuuluu Sannan hallitukselle eikä teillä ole siihen mitään sanomista, no on yksi ääni seuraavissa vaaleissa.


    • eikkalainen

      Mitä tänne jää asumaan yksityis pellet mukamas kaikki ostanu,mukamas kilpailevat keskenään,köyhiltä näyttävät isossa maailmassa jossa eurovaihtaa valuuttaa

    • mffmtoday

      ajasivat perjantaina ko MIE menen ikeaan. MIIE haluan lauantaina olla kotona ja minua häirittee ko muila on hauskaa.

    • Kesäkelkka

      Vastaus sulle/teile joita häirithään näilä kisoila. Jos olet/oletta huomannu tässä parin kymmenen vuen aikana tätä Pelloa, sen asukaslukua ja kaikkia tapahtumia mitä täälä on ollu. Kaikki rapistuu ja ne tapahtumat mitä täälä vielä on, hiipuvat pikku hiljaa pienemmiksi ja pienemmiksi. On se outoa, että kaikki mitä tänne yritethään järjestää niin kiellethään tai ainaki yritethään. Ainanen kitinä, jos jostaki kuuluu vähän meteliä ja vielä pahempi jos ihmiset kokkoontuu vielä kathoon sitä meteliä. Vai miksi te nyt niitä lajin katsojia nyt nimitettikin. Juopoiksi ja hulluiksi. Ihmetyttää tämmönen toiminta ko kuitenki vuessa on 365 päivää ja, jos niistä yhtenä päivänä pärisee tuossa Jolmaputhaala noin 8 tuntia. Onko se nyt niin ylitsepääsemätöntä???? Lapsellista!!!!

      • Anonyymi

        Ja sitte persulaiset mesuaa kovaan ääneen kun bensan hinta nousee kokonaista 6 centtiä. Eikö soutukiplailu olis parempi? Nykymiehistä huonoine selkineen ja isoine vatsoineen ei tosin taida olla soutajiksi, siispä kaljakelluntaa, ei ainakaan kuormita luontoa jos tyhjät tölkit ja pullot kerätään talteen.


    • Pellossa kasunu

      Mie olen aina ollu ylpeä pellolainen, mutta nyt kyllä hävettää myöntää sitä ko lukkee tämmöstä tekstiä ja vielä (oletetusti) aikusilta elämää nähneiltä ihmisiltä.. Joka asiaanhan sitä löytyy vastarannankiiskejä jo ihan periaatheesta pillaahmaan toisten iloa, vaikka ei oikeata aihetta oliskaan valittaa.. Enkä mie usko että son sille koirale kuolemaksi, vaikka menneeki tärkeä päiväunirytmi sekasin. Saatika koiran omistajalle... Maailma muuttuu, paras olis yrittää totutella siihen, taikka sitä voipii ite pakata kimpsut ja kampsut ja muuttaa sinne 10km päähän kylän keskustasta. Erittäin lapsellinen ajatusmaailma, jos kuvittellee, että yhen tai kahen (tai vaikka kourallisen) ihmisen vuoksi ei sais mithään järjestää ja että kaikki pitäis kieltää.. Kasvakaa aikusiksi. Hyvä se on että pelhoonki vielä järjestethään tapahtummaa, joka kerrää yleisöäki. Ei kaikkia kiinnosta koirahalli, vaikka seki on positiivinen asia ollu Pellole.

      • paukkubensa

        noh meitäkö on monheen lähtöön, on se mukava ko jokku jaksaa valittaa, viimeksi se tais mennä läpi, mutta kuuleman mukaan pellon kerhola luvat nyt kunnossa. onneksi kunnassa vielä ihmisiä jotka arvostaa sitä että jotku tosisti yrittää ja näkevät vaivaa tämmösten tapahtumien eteen. näkkeepä nuita juoppoja katukuvassa ilman kisojaki. toivoma vain että aurinko paistaa ja ihmiset löytää ittensä jolmanputaalle. ja joita ei kiinnosta mennee sinne soikkaan. kisojen jälkeen sinne tullee rannalta muitaki, tarvi yksin olla.


    • valittajien vihaajA

      . Ei paljoa valitukset auta . Ei tuo ole aikusten ihmisten puhetta valittaa ku pikku lapset joka melusta. Te jotka tunnette yleensäki melun häiritsevän niin ostakaa maita ja rakentakaa oma kylä vaikka vaikka oranki rovan taakse niin ei melu häiritte teitä. Jos ei täälä mitään järjestetä niin ku tänne jää . P.s. Miettikää jokhainen olettako aikuisia.vai räkä nokka läppiä.

    • kisälli

      Taitaa olla sellaset luvat ettei vaikuta valittaa. No jos ei ole ihmisillä muuta tekemistä ku valittaa. Hienot kisat tulee varmasti.

    • yrittäjä pellosta

      suuri kiitos poijlle jotka tekee tämän tapahtuman Pellon kunnalle ja yrittäjille!!
      Valittajat taitaa olla katkeroituneita jotka ei ole saanu elämässä mitään aikaan.

      • joskus virkeä ittekk

        Todella mahtavaa että löytyy aktiivisia tapahtumajärjestäjiä nuorista miehistä.
        Siihen hommaan ei kuka vain pystykkään.


      • Anonyymi

        Luulenpa, että valittajilla on elämä paremmin kohdillaan kuin turhilla pärrästäjillä. Ymmärtävät hiljaisuutta ja luonnon rauhaa.


    • rannanpappa

      Antakaa mennä vaan, kyllä tähän maailmaan ääntä mahtuu.

    • Tiukkapipo 10

      Kait se ihminen joitakin päiviä kestää erinlaisia tapahtumiakin.

    • Hyi valittajat

      Kyllä meillä lähdetään koko perheen voimin ja kerrankin saanut sukulaisille sanoa että tulkaa Pelloon, täälläkin jotain kivaa tapahtuu. Ei olla juoppoja ja hulluja, ihan tavallisia ihmisiä ja iloisia kun jotain paikkakunnallakin järjestetään! Aika masentavia nuo valituskirjoitukset..

    • Moottoriurheilija

      Melko surullista luettavaa tuommonen valittamainen...Mikä tekkee ilhmisestä nuin ahdasmielisen ja katkeran..Onneksi kylästa löytyy virkeitä naisia ja miehiä jotka viittii lapsellisten ihmisten v....lusta huolimatta rakentaa tämmösiä tapahtumia..onneksi on luvat sen verran hyvässä kunnossa että ei pääse kukhaan pillaahman kisoja..pääsee juoppohullut kattohmaan kisoja ;D

    • Krossi ceelä

      Mahtava homma, että jaksethaan järjestää tänne jotaki hommaa. Varmasti tullee kaivattua tuloa kunnan yrittäjille. Ei se pörinä kauaa kestä. Mie tulen ja tuon koko porukan kylän pinthaan silloin! Ja sulle "Rauha tärkeämpi" Olex pöljä? Vieraisiin voipi tarkottaa sitä, että mene KYLÄSTELEEN!

    • Liippola

      Tämmösiä elämänsä hukhaan heittäneitä napisijoita riittää aina.

    • eipahalakhaan

      Ottakaa kuulolaitheesta patterit pois yheksi päiväksi...

    • heikki huutaja

      oottakaapa valittajat vielä vähän aikaa kunhan hornetit rupeaa vetään kirkonkylän päältä matala lentoja 5 päivän viikossa niin saatte valittamisen aihetta.

    • Hade1

      Minusta on ihana asia että Pellossa ylheensä järjestethään jotaki vaikka itte en ole nuissa käymässä mutta kuiteski Pello vielä ellää jotenkikhaan tämmösillä järjestelyillä :) Muutako lissää tuommosia vain !!!

    • Sivusta seuranu.

      Ei muutako lissää tapahtumia Pelhoon. kyllä tätä hiljasuutta on jo aivan tarpheeksi täälä muutako ko harakat raakkuu son ainoita ääniä. Painukhon kaihraan jos ei yhen päivän kestä ammattiajajien ja taitureiden ajoa kuunella. Harrastuksena mahtava joka vain ossaa kelkalla ajjaa veen päällä. Sitä ei poka moni poika taijjakhaan. Hieno homma, että Pellossa tämmönen tapahtuma :)

      • tewwi

        Sammaa mieltä! Ääntä tämä kylä kaipaa ja eloa! :)


    • kerttu211

      Ei meilä vain poikia ole häiriny nuo melut. Hyvin näky nukkuvan päiväunet vaunuissa melun keskelä viimeksikki. :) solekko pistää peltorit päähän tai vääntää lapin radio pikkusen isommalle, jos ääni häirittee.
      Mukava vain ko tännekki jotaki eloa järjestethään! :)

    • Ville Peto

      melukhoon saatana, mie lähen sinne juohmaan ja kathoon tyttöjä.

      • lapinäijä-56

        tällaisissa kisoissa on aina nuoria kauniita naisia vähissä pukeissa! mutta älä sie kuitenkaan liian nuoria tyttöjä kattele.


    • vastustan

      MIE vatsustan, tulee vissiin niin korkeat aallotki ja ääniki saattaa ottaa korhhviin kovasti. asun mie muuala, mutta periaatteesta olen vasthaan.

    • kuulosuojain1

      siehän se varmasti olet viime vuosinaki ollu valittamassa kuntaan kisoista ja estäny kyseistä tapahtumaa.Kyllä täällä niin harvoin mitään tapahtumia on ja järjestetään,että joka vapaaehtoisesti jotaki järkkää,että saadaan ihmisiä liikkeelle,niin se kyllä sallittakoon. Apteekista saa ostaa korvatulppia ja rautakaupasta kuulosuojaimia, voit istua ne päässä sen kisan ajan.Huh,näitä ikuisia valittajia ja pessimistejä!!

    • ardenne

      Käväse sinäkin päivä jossain muualla. Jos et pääse itse. Mielelläni käytän sinua jossain , vaikkapa Newy örkissä. En keljuile.

    • Nykhiin

      Hei molen käyny New Yorkissa että voisin lähteä vaikka ophaaksi jos ardenne maksaa sulle sen matkan :) Ja lähemä hopusti että kerkeämmä kathoon Watercrossia ko sonniin mukava ko Pellossa jotakikhaan elämää ko ei ole ennää tavallisia kauppojakhaan...niinnoh Äsmarket ja Kkauppa ja Siwa ja Ruottin kaupat ja kukkakaupat mutta muuten ei löydy halpoja kauppoja koko raitilta että vois halvala ostaa ja nauttia kaupoissa kulusta että soon ihan hyä ko johonkikhaan järkehvään saa laittaa rahansa....eikö olekki ? Muutako Nykhiin vain !

    • kujuli96

      siinäkö melukhoon ! toivottavasti melu tuopii tullessansa vähäpukkeisia misuja ja kylmää kaljaa!

    • Sivusta seuranu

      Mie olen mielenkiinnolla kattonu kuinka paljon työtuntia nuoriso tekkee kelkan kunthon laittamiseen. Käyhän kokkeilemassa josko toimis jos ei niin taas työ tuntien tekhoon. Hienoa,että Pellossa nuoriso toimii toista kannustaen......ja omalla vapaa-ajalla....sen työ määrän minkä he tekevät kelkkojen etheen...mie nostan hattua.....joka poika ossaakhan tehä tai rohkene ees lähteä kookeilehmaan kelkalla ajo. Onhan meilä apteekki vieressä, sole kuule ko tulpat korhviin. Annama nuorille mahollisuus harrastaa ja toivoma,heile kaikille onnea kisoihin.

    • WaterCross Pello

      Jeeeee...Kohta koittaa Pellossa huippuvknloppu !!! WATERCROSS kilpailut Jippijaijee ;) On vilinää ja vilskettä,melua ja jytyä !!! :)

    • pellolainen

      Joku käski ostaa maata ja perustaa oma kylä ,me olemme ostaneet maata ja rakentaneet.Kelkka miehet ei taida omistaa edes tonttia talontekoon -elävät toisten siivellä-ostakaa oma järvi ajakaa siellä millä halutte,Nyt tapatte linnunpoikaset Onnellisten saaresta ja lähirannoilla ja sotkette uimaveden uimarannalta muta nousee pintaan kun pato estää veden virtauksen -romuja löytyy taas niin kuin ennekin vielä vuoden päästä rannoilta .Sivistyneessä maailmassa koiratkin pitää ollaa kiinni lintujen pesimä aikana,Ei ihme että Pelloa ei halua kukaan kuntaliitoksien aikana kaveriseen.Muutamaän kaljanjuojan takia pitää ihmisten kärsiä tärpettomasta häiriöstä. Ihmettelyn aihettaamyös erään viranomaisen menettely ,ei taida olla oikein kunnalisdemokratian mukaista toimintaa

    • ardenne

      Perkuleen valittajat. Tulkaa kisojen jälkeen sieltä verhojen takaa (sieltähän te kuitenkin ilman pääsylippua koitatte kurkistella) ja järjestäkää vaikka kuviokellunta kisat Jolmanputaalla heti vesigrossin jälkeen. Olisi yleisöäkin valmiiksi paikalla. Päästöistäkään tuskin kukaan valittaa, vaikka " kilpakoneissa " ei olisikaan suljettu polttoainejärjestelmä.

      Hyvää urheiluviikonloppua.

    • jonseretti

      Voi voi senthään. Olis ny viikon kup kilpailu niin sais kattoa joka päivä kisoja. Anokaa ensi vuele Pello vaterkup vaterloo kisat, jokka kestää vähinthään viikon.

    • Sivusta seuranu

      On se kumma ,että vastarannankiiskejä on joka asiassa. Tuskinpa joki kärsii muutaman tunnin kisoista. Onpa aika häijy pellolainen. Maat ko pitäs ostaa, että nuoriso pääsee urheilemaan. Pellolainen ei tiäkhän kuinka paljon vaatii harjoittelua ja kelkan laittoa, joka ei todellakaan ole ilmaista. Ei kumma,että nuoriso on tympäänyt Pelhoon...aina joku valittaa. Eikös se ole hienoa, että nuoriso haluaa tännekkin jotain viihdettä. Kuuleppa pellolainen....jos nuoriso ei saa mitään harrastaa.....onko se sinusta parempi,että pullo käessä kylilä maleksivat. En ole koskaan aikaisemmin kuullut vesicrossissta mitään huonoa palautetta. Ivalo mainostaa kisoja...tuskinpa sieläkhän linnut kärsivät. Hettaan tulee kisat ja ovva kuulema erittäin suositut. Taijjat olla kateellinen ajajille....niitä vekottimia ei joka poika ossaa aijakhaan. Annama nuorille mahdollisuus muuhunkin kuin olla kuivassa kyläraitissa. Miksi muualla kisat ovat erittäin suosittuja kesätapahtumia.......voi lintu raukat Pellossa....ja mutaki nousee pinthaan...eikä se laskeudu seuraavana päivänä. Tervetuloa kannustamaan nuoria Pellolaisia poikia.......Pellolainen:)

    • Sivusta seuranu

      Jos kerran kesässä järjestetään tännekkin jotain tapahtumaa....sekö on häirintää.Eiköhän tämä ole jo aivan tarpkheeksi tuppukylä jossa ei tapahu mithään. On se vain kummako ko muualla lapissa kisat ovat erittäin kiinnostavat ja yleisöä tullee....Ivalo, Hetta. Miksi siellä ei kyseiset kisat häiritse ketään.Päinvastoin porukkaa on kroppakaupalla katsomassa ja kannustamassa nuoria poikia joita kyseinen harrastus kiinnostaa. Eikhän sinun ole parempi vaihtaa maisemaa ja vielä niille nuorille tilaa jotka täällä asuvat ja haluavat harrastaa todella teknisesti vaikeaa lajia. Korvatulppia saa apteekista ja mene vaikka methän siksiaikaa ,että kisat on ohi. Hienoa Pellon Mootorikerho tapahtuman järjestämisestä :)

      • pellolainen

        Hettassa ja ollaankin fiksumpia ei tulla keskelle kylää. Mutta niilä onkin ehkä erillainen kasvatustustausta,ei tulla sosialisoimaan ,kunniotetaan toisia


    • Asiantuntija.

      Sehän kannattais huomenna pitää protesti homma kisojen aikana, vasemmiston tai persujen niin puolueen kannatus nousisi ykkös asemaan kunnassa seuraavissa vaaleissa,se on varmaa

    • Sivusta seuranu

      Hienoa! Monta Pellon poikaa osallistuu kissaan. Toivon kaikille onnea kisoihin,kuin myös katsojille mahtavaa fiilinkiä :)

    • vesinäkki

      lähemäkö kathoon vesirossia,

      • Vesikelkka

        Jo vain molema kattomassa, saattaa se R.Mu####sta ja A. Palt### vituttaa ko täälä on toistatuhatta muutaki. Ei muutako lissää tämmösiä vain.


    • vallintaka

      kyllä v*t*ttaa, mistä tiesitte?

      • aslakka 007

        mie katton klasinreijästä, luijaa menevä


    • Katselija

      Kiitokset Pellon Moottorikerholle ja nuorille toimitsijoille.Teitte hienon kisatapahtuman Pelloon.Ensi vuonna uudelleen. TODELLA HIENO HOMMA!

    • meteli-seis

      Jokohan paltoon-nappi on saanu univelkansa kuitattua?

      • mie vain

        .Molen kans sitä mieltä että son rohki hyä ko jotaki järjestethään tänne.Kyllä sitä saahaan kärvistellä pitkät tovit eikä mithään tapahu. Mieki sen verran utelias olin että häävyin käyä kattomassa et onko se juuri tosi että moottorikelkka mennee veen pinnala eikä uppoa ja kyllähän soli vain rohki uskottava.
        Kyläläki oli liikettä ko konsanhaan ennen vanhaa. Ei muutako ens vuona uuestaan ja vaikka useampi päiväset. Kyllä met tarttemaki vähäsen piristystä ja jääpihän sitä muutampi euro kunthaanki. Hyä tet jokka jaksatta tämmösiä järjestää ja vielähän teilä on parin viikon päästä net ajokki järjestää ja hoitaa:)


    • kaaleppi3

      tuskin on kisoja,odotellaan tuloksia veden laadusta kisan jälkeen ja verrataan ennen kisoja otettuun näytteeseen

    • hiekkailija

      Aika pahalta näyttää,taitaa alkaa soran ajo hommat,jos kuitenki odotellaan päätöstä,se syntyy tai ei?

    • koneseppä

      Ainaki paikallinen sorakuski meinasi että kahenviikon päästään soran vaihtoon,entiset sorat ajetaan kemiin ongelmajätelaitokselle puhdistettavaksi

    • Anonyymi

      Iso tapahtuma vieläki,hyvä että toi älämää hiljasuutheen.

    • Anonyymi

      Roskaavaa, likaista porukkaa katsojat.

    • Anonyymi

      Katsojat roskaavat aina mutta koko laji on typerä,lapsellinen.

      • Anonyymi

        Totta,muutamat kläpit täälläkin harrastaa vanhempien rahoilla.Ei mikään suosikki laji ole.Jokkis on sentään suosittu,mutta onneksi rata on korvessa .Mutta yleisö päissä pörrää kylillä aamuun asti että häiritsevät paikallisia jotka ei ole tottuneet olemaan hereillä kun puolilta öin sammuneet ja siitä seuraa väkivaltaa kun väkisin hereillä kolme päivää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta,muutamat kläpit täälläkin harrastaa vanhempien rahoilla.Ei mikään suosikki laji ole.Jokkis on sentään suosittu,mutta onneksi rata on korvessa .Mutta yleisö päissä pörrää kylillä aamuun asti että häiritsevät paikallisia jotka ei ole tottuneet olemaan hereillä kun puolilta öin sammuneet ja siitä seuraa väkivaltaa kun väkisin hereillä kolme päivää.

        Persujen pröystäylyjä,näyttää olevan,Hakkarainen kisojen suojelua,samalla persujen kansan juhla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta,muutamat kläpit täälläkin harrastaa vanhempien rahoilla.Ei mikään suosikki laji ole.Jokkis on sentään suosittu,mutta onneksi rata on korvessa .Mutta yleisö päissä pörrää kylillä aamuun asti että häiritsevät paikallisia jotka ei ole tottuneet olemaan hereillä kun puolilta öin sammuneet ja siitä seuraa väkivaltaa kun väkisin hereillä kolme päivää.

        Voi koita sieki kestää jos täällä jotku ahkerat talkoolaiset järjestää jotakin tapahtumia joihin tulee porukkaa ja ihmisillä on mukavaa. Ehdit talvella nukkua varmaan riittävästi kun on riittävän hiljaista.


      • Anonyymi

        Kaatopaikkaha uimaranta on -vaarallisia laiturin romuja säilytetty vuosia nyt tuotu jotain lauttoja,öljytynnyri presulla peitetty jotain roinaa???


    • Anonyymi

      Kj adressi tulossa 1145 vastustaa kelkka kisoja.Miekojärvellä on joku penska terrorismiin useana kesänä mökkiläisten loma rauhaa.

      • Anonyymi

        Sehän on mahtavaa. Mitenkäs nyt pellolaiset poikki nai kun kaikki poikkinainti tapahtumat lopetetaan. Meinaako Aslakki saada etelän naista? Taitaa jäädä haaveeksi kun etelän naisilla on silmät ja aivot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän on mahtavaa. Mitenkäs nyt pellolaiset poikki nai kun kaikki poikkinainti tapahtumat lopetetaan. Meinaako Aslakki saada etelän naista? Taitaa jäädä haaveeksi kun etelän naisilla on silmät ja aivot.

        Onhan niitä vanhoja poikia pellon ruotti täynnä, Kyllä niistä morsiamen ottaa ja onhan niitä jo muutamalla parlamentin jäsenellä koe ajossa kotona,hyviä poka tiskaamaan ja selän pesejiä kehu nivanpään pomo kylävaaran johtajalle aamupäivä palaverissa kerho terassilla.


    • Anonyymi

      En piittaa koko lajista, en ymmärrä koko ideaa.
      Sitte menen kattomaan ko ajavat potkukelkalla.

      Mutta ei se minua nyt HAITTAA, mitä helvettiä siitä kitisemään nettipalstoilla. 😄 Antaa ihmisten harrastaa ja kilpailla. Tännekin tuppukylään vähän lisää liikevaihtoa. 👍

      • Anonyymi

        Potkukelkkakisa onkin hieno idea! Kunnanjohtaja on jo lahjoitellut niitä uusille maahanmuuttajielle, joten kilpailukalustoakin on ihan riittävästi.

        Sahalta voisi löytyä sopivaa ylijäämälautaa jalasten alle jotta ei ajopeli uppoasisi heti alkukiihdytyksessä. Paikallinen rautakauppa saattaisi sponsoroida hiomapaperia ja jotain liukastuainetta lautoihin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2025
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1365
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      73
      1260
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe