Nyt ei pinna enään kestä

-Reddari-

Nyt meikällä meni virallisesti hermot näiden "vanhoollis" uskovaisten kanssa. Kuulemma omilla aivoilla ajattelemista, omien mielipideiten luomista ja päätösten tekoa omien tuntemusten perusteella pitää välttää, koska kaikki vastaukset löytyy raamatusta. Miten mä enään voin tietää mitkä kengät ostan kun raamatussa ei lue minkälaisia saa ostaa?

Ja entämä homoseksuaalisuus. Kyllä olen uskovainen nainen. Ja kyllä, olen lesbo. Ja KYLLÄ, en koe sen haittaavan Jumalasuhdettani pätkän vertaa. Jumala on kehoittanut meitä rakastamaan toisiamme mutta sitten ihmiset alkavatkin määrittelemään että hei, et saakaan rakastaa häntä kun sattuu olemaan väärää sukupuolta. Miksi rakkautta pitäisi jotenkin säännöstellä? Miksi se, että rakastan toista ihmistä voi olla väärin?

Onko kaikki se mitä tunnen väärin? Olen rukoillut Jumalalta että poistaa minulta nämä tuntemukset jos ne ovat vääriä. Mitään ei ole tapahtunut. Sen sijaan tunnen itseni ehyemmäksi ihmiseksi kuin niinä elinvuosina kun en vielä hyväksynyt omaa homouttani. Nyt tunnen olevani omaitseni ja että minunkin on mahdollisuus löytää ihminen jonka kanssa voin elää koko loppuelämän onnellisena.

Se joka on täysin synnitön heittäkööt ensimmäisen kiven. ja niitä "hyi, lesbo" kommentteja ei tarvitse tulla, saa niitä jo tarpeeksi uskostaosattomienkin puolelta.

Siunauksia kaikille. Anteeksi kitkerä avautumiseni.

27

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arto T

      Eli sinä olet sitä mieltä että sinun ei tarvitse välittää Raamatun kirjoituksista ja tiedät totuuden paremmin kuin mitä raamattuun on kirjoitettu.

      • -reddari-

        En ole väittänyt mitään sellaista. Vallitseva raamatuntulkinta ei vain ole minusta oikein. On tosi kapeakatseista tuomita ihmisten välinen rakkaus vain siksi, että he sattuvat olemaan samaasukupuolta. Raamattua en aliarvioi, siellä on paljon hyvää mutta ihmiset tulkitsevat sitä paljon siten, että voivat käyttää sen tekstejä tekosyynä pahaan.


    • Arto T

      Tässä minusta ei ole kysymys tulkinnasta, sillä jos noita Raamatun kohtia tutkitaan niin ei siinä minkäänlaista epäselvyyttä jää mitä niillä kohdilla on tarkoitettu, mutta ongelma on enemmänkin siinä että kun se mitä raamattuun on kirjoitettu ei kelpaa ihmisille, Eli halutaan saada toinen totuus. Pahinta minusta on tämä toimintatapa kun huomataan että oma elämäntapa on ristiriidassa Raamatun kirjoitusten kanssa, niin ei voida tunnustaa sitä, vaan halutaan muuttaa Raamatun kirjoitukset tarkoittamaan jotakin muuta, tällainen lähtökohta on jo lähtökohtaisesti totaalisesti pielessä. Juuri tätähän kaikki maailman ihmiset tekee, omassa toiminnassa ei nähdä mitään väärää ja kaikki asiat selitetään itselle parhain päin, niin että kaikki asiat muka on kunnossa vaikka mitä olisi tehty. Rehellinen etsijä tunnustaisi ja myöntäisi ristiriidan ja menisi sen kanssa Jumalan eteen tosiasiat tunnustaen, ei suinkaan väittäen että kaikki on kunnossa.

      Jos tutkit Raamatun kirjoituksia niin huomaat että avioliiton ulkopuolista seksuaalista kanssakäymistä ei mielletty rakkaudeksi vaan aivan joksikin muuksi, puhuttiin haureudesta, siveettömyydestä ja aviorikoksesta jne. siis nykymaailma puhuu näissä yhteyksissä rakkaudesta mutta Raamatussa ei näin ollut, vaan ne olivat monessa mielessä jopa rakkauden vastakohta. Siis ole rehellinen itsellesi.

      • -reddari-

        Olen itselleni erittäin rehellinen. Olen itselleni rehellisempi kuin koskaan aiemmin. Olin uskossa ennen kuin edes ajattelin mihin olisin suuntautunut. Totta kai kun olin saanut kristillisenkasvatuksen sitä ajatteli että vissiin ne pojat alkaa kiinnostaa. Itselleni yritin tätä ajatusta tuputtaa. Mutta ei tuntunut oikeelta.

        Voin tunnustaa että ensimmäisen kerran kun tunsin romanttisia tunteita toista naista/tyttöä kohtaan kauhistuin. Pyysin rukousapua "ongelmaani", että Jumala poistasi tämän vinoutuman minusta, jos niin oli tarpeen. Tästä on jo monia vuosia eikä ole poistunut.

        Minua pelotti, tunsin itseni kauhean syntiseksi mutta ajatus miehen kanssa olemisesta ei kiinnostanut. En saanut itsestäni tehtyä heteroa. Eikä Jumalakaan asiaan mitenkään puuttunut. Sitten pitkän ajan kärvistelyn ja asian tutkimisen jälkeen päätin olla sinut oman seksuaalisuuden kanssa. Jumalahan loi meidät rakastamaan. Miten voisi olla tuomittavaa että sattumoisin rakastan samaa sukupuolta olevia ihmistä.

        Kun annoin itselleni kuvan olla omaitseni aloin nauttimaan elämästäni. Olin helpottunut. Aivan kuin olisin löytänyt sen puuttuvan palasen elämääni. Pystyin vihdoin tuntemaan häpeilemättä toista ihmistä kohtaan ihan puhdasta rakkautta. Se on aivan mahtavaa.

        Ja raamatun teksteistä puheen ollen. Silloin, kun raamattu kirjoitettiin, ei tunnettu termiä homoseksuaalisuus. Raamattu, mitä tänä päivänä luemme on käynyt läpi monet käännökset ja nämä käännökset on tehnyt ihminen. On tehty päädelmiä että jokin asia nyt tarkoittaa homoja.

        Ja sehän homofoobisille vanhoollisuskovaisille sopi aivan mahtavasti. Nyt he saivat loistavan syyn sortaa heidän mielestään vääränlaisia ihmisiä. Niin kuin joskus vaaleaihoisen ja tummaihoisen avioliitto oli uskovaisista väärin. Ja nykyään kun luemme tätä vastustavia tekstejä emme osaa muuta kuin sääliä heitä kuinka väärässä he ovat olleet.

        En mitenkään mitätöi raamattua, mutta meidän pitää olla kriittisiä lukiessamme tämän päivän käännettyjä versioita. Minulla ei ole mitään tunnustettavaa, paitsi se, että olen homoseksuaali ja uskossa. Ja uskon että Jumala rakastaa minua yhtä paljon kuin heteroita.

        Raamatun nimessä on aina sorrettu milloin mitäkin. Ristiretkillä tapettiin monia ihmisiä raamatun nimissä. Hitlerkin nojasi raamattuun lähettäessään juutalaisia, vammaisia ja homoseksuaaleja keskitysleireille. Tämäkä on sinusta oikea tapa lukea raamattua ja "panna sen sana toteen"?


      • kommenttivälistä

        Huomaatko Arto, että puhut itsestäsi myös tuossa ensimmäisessä kappaleessa. Ja muuten, väitätkö olevasi rehellinen etsijä itse?


      • Arto T
        kommenttivälistä kirjoitti:

        Huomaatko Arto, että puhut itsestäsi myös tuossa ensimmäisessä kappaleessa. Ja muuten, väitätkö olevasi rehellinen etsijä itse?

        Etsijä on se joka etsii Jumalaa, mutta uskovainen on tavallaan jo löytänyt, eli voisitko hieman tarkentaa mihin pyrit.

        Selvyyden vuoksi sanon että minä en ole käyttänyt tällä forumilla mitään muita nimerkkejä kuin Arto T, ettei kukaan sekoita minua näihin muihin kommentteihin.


      • 18+2
        Arto T kirjoitti:

        Etsijä on se joka etsii Jumalaa, mutta uskovainen on tavallaan jo löytänyt, eli voisitko hieman tarkentaa mihin pyrit.

        Selvyyden vuoksi sanon että minä en ole käyttänyt tällä forumilla mitään muita nimerkkejä kuin Arto T, ettei kukaan sekoita minua näihin muihin kommentteihin.

        Ulospäin se näyttää luvalla sanoen siltä, että laitetaan aivot narikkaan ja toistetaan "löydettyjä" mantroja. Ja hyvä niin - kunhan ei noita löydöksiä muiden ahdistelemiseen käytettäsi.


    • Arto T

      Sanot ettet mitenkään mitätöi raamattua ja samalla kuitenkin alat mitätöimään sitä, ei tuo kovin rehelliseltä vaikuta. Ihminen ei ole Raamatun kirjoittamisen ajoilta muuttunut yhtään miksikään, kaikki ihmisen käytösmallit ovat olleet jo vanhan testamentin kirjoittajien tiedossa, yhteiskunta ja tekniikka on kylläkin muuttuneet paljon, mutta ihminen ei ole muuttunut siitä ajasta, se että vanhalle asialle on keksitty joku uusi sana ei muuta asioita yhtään mihinkään.

      #Ja sehän homofoobisille vanhoollisuskovaisille sopi aivan mahtavasti. Nyt he saivat loistavan syyn sortaa heidän mielestään vääränlaisia ihmisiä.#

      Eli päävastustajasi on uskovaiset jotka pitävät kiinni Raamatun kirjoituksista, heitä vastaan taistelet ja heille haluat julistaa tuomion.

      #Hitlerkin nojasi raamattuun lähettäessään juutalaisia, vammaisia ja homoseksuaaleja keskitysleireille.#

      Tuo on varsin ontuva väite, hitler ei kyllä raamatusta piitannut, vaan hitlerillä oli ihan oma uskontonsa jonka jumala hän itse oli.

      # Jumalahan loi meidät rakastamaan. Miten voisi olla tuomittavaa että sattumoisin rakastan samaa sukupuolta olevia ihmistä. #

      Raamatun rakkauden voisi kääntää esim. uhraa itsensä toisten ihmisten edestä, uhraan omat toiveeni aikani haaveeni ja unelmani toisten ihmisten edestä ja toisen ihmisen auttamiseksi. Siis tällainen rakkaus jossa ihminen uhraa omaa aikaansa toisten ihmisten auttamiseksi, on sitä rakkautta jota raamattu tarkoitti, sen sijaan seksuaalinen intohimo tai ihastuksen tunne on nykypäivän ihmisten käsite rakkaudesta., mutta raamatun käsitteissä se monestikin oli lähempänä itsekkyyttä ja itserakkautta. Vapaa seksuaalinen kanssakäyminen kulloistenkin omien tunteiden mukaan ei ollut Raamatun käsitys rakkaudesta.


      # Ja uskon että Jumala rakastaa minua yhtä paljon kuin heteroita.#

      Siis te olette itse jakaneet ihmiset homoihin ja heteroihin. Kuitenkin Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä ihan kaikkia, mutta rakastaako Jumala kaikkia niitä tekoja joita teemme, ei rakasta.


      #Voin tunnustaa että ensimmäisen kerran kun tunsin romanttisia tunteita toista naista/tyttöä kohtaan kauhistuin. Pyysin rukousapua "ongelmaani", että Jumala poistasi tämän vinoutuman minusta, jos niin oli tarpeen. Tästä on jo monia vuosia eikä ole poistunut.#

      Eli jos minä kovassa rahapulassa haluaisin ryöstää pankin ja sanon Jumalalle, että jos tämä ei ole sinun tahtosi niin tule estämään minua, jos ei vastausta kuulu, niin sitten voin ryöstää pankin ja se on Jumalan tahto, ehkäpä sinä olet käsittänyt asian hiukan väärin. Raamatussa puhutaan myös kuuliaisuudesta, kuinka tärkeää on olla kuuliainen Jumalan sanalle ja noudattaa sitä, sillä se on Jumalan mielen mukaista.

      Ei Jumala useinkaan toimi kuin taikuri sadussa simsalabim ja kaikki ihmisen asiat on kunnossa, monesti se armo on juuri siinä, että tavallaan taistelua ongelmia vastaan pystyy jatkamaan, harvoin muutos tapahtuu silmänräpäyksessä, sen sijaan virran mukana meneminen on tämän taistelun vastakohta, se on periksi antamista, taistelun lopettamista.


      Jos kerran sanot olevasi rehellinen itsellesi, niin analysoi omat puheesi, kenen laulaja laulat, ketä vastaan taistelet, ketä ja mitä vastaan hyökkäät. Väität olevasi uskovainen, mutta kaikki toiminta kertoo muuta.

      • -reddari-

        Totta kai homoseksuaalisiin suhteisiin kuuluu juuri mainitsemaasi intohimoa ym. mutta on se paljon muutakin. Se on toisesta ihmisestä välittämistä, halua olla hänen kanssaan myötä ja vastoinkäymisissä. Aivan kuin heterosuhteissakin.

        Syytätä minua ihmisten jaottelusta. Niin, itsekin inhoan lokerointia. Inhoan sitä että täytyy määritellä itsensä, miksi en voi sanoa vain että olen minä, kelpasin sinulle tahi en. Kaikessahan ihmiset jaotellaan nykyään, tuntuu että ihmisistä on niiiin tärkeää kuulua johonkin ryhmittymään. On aasialaisia, on eurooppalaisia, on tummaihoisia ja vaaleaihoisi, fiksuja ja tyhmiä, amatöörejä ja ammattilaisia. Niin se valitettavasti täällä menee. Ja silti ollaan Jumalan silmissä tasavertaisia syntisiä.

        Raamatussa sanotaan että kaikki on sallittua mutta kaikki ei ole rakentavaa. Onhan se totta että seksuaalinen intohimo (aivan sama kumpaa sukupuolta kohtaan) ei lähennä sinua Jumalan kanssa mutta on kuitenkin tärkeä osa ihmisen elämää. Jokainen haluaa tulla rakastetuksi.

        Pitäisikö minun pilata elämäni kieltämällä omaitseni ja alistua heteronormatiiviseen ajatteluun? En sillä, etten sinkkuna pärjäisi/viihtyisi, sillä miehen kanssa en voi kuvitellakaan minkäänlaista parisuhdetta. Eiköhän jokainen kaipaa toisen ihmisen läheisyyttä.

        Enkä usko että Jumala on mikään rahaautomaatti josta saa satasen nappia painamalla. Tästä rukouksesta on jo neljä vuotta. Ja vertauksesi pankkiryöstöön on kyllä yhtä ontuva kuin minun Hitleri-vertaukseni. Toisen oman varastaminen on ivan selvä synti, ei sitä voi verrata homoseksuaalisuudeen, jossa kyseessä on vain toisen ihmisen rakastaminen. (kyllä, kyllä, tuli selväksi että olet kriminalisoinut homoseksuaalisuuden mutta näin yleisesti ajatellen-)


      • 18+2

        "Raamatun rakkauden voisi kääntää esim. uhraa itsensä toisten ihmisten edestä, uhraan omat toiveeni aikani haaveeni ja unelmani toisten ihmisten edestä ja toisen ihmisen auttamiseksi."

        Tämä tarkoittaa Arto T:n maailmassa, että hän on pelotteluillaan sankarillisesti valmis uhraamaan kaikkien omaa elämäänsä elämästä estämiensä homojen elämän oman taivasosuutensa varmistamiseksi. Todella kristillistä rakkautta!!


      • Arto T
        18+2 kirjoitti:

        "Raamatun rakkauden voisi kääntää esim. uhraa itsensä toisten ihmisten edestä, uhraan omat toiveeni aikani haaveeni ja unelmani toisten ihmisten edestä ja toisen ihmisen auttamiseksi."

        Tämä tarkoittaa Arto T:n maailmassa, että hän on pelotteluillaan sankarillisesti valmis uhraamaan kaikkien omaa elämäänsä elämästä estämiensä homojen elämän oman taivasosuutensa varmistamiseksi. Todella kristillistä rakkautta!!

        18 2:

        Enköhän minä paremminkin toivo että tekin sinne taivaaseen pääsisitte kun teille kerran puhun.


      • 18+2
        Arto T kirjoitti:

        18 2:

        Enköhän minä paremminkin toivo että tekin sinne taivaaseen pääsisitte kun teille kerran puhun.

        Näillä ihmisillä kun on omannäköinen elämänsä elettävänään täällä ajassa, ja sen olisit heiltä kieltämässä. Taivaspaikasta et voi antaa vakuutusta ja aiheuttamasi vahingon korvaaminen ei taida Sinulta onnistua, jos homma menee ketuille.


    • "Ei Jumala useinkaan toimi kuin taikuri sadussa simsalabim ja kaikki ihmisen asiat on kunnossa, monesti se armo on juuri siinä, että tavallaan taistelua ongelmia vastaan pystyy jatkamaan, harvoin muutos tapahtuu silmänräpäyksessä, sen sijaan virran mukana meneminen on tämän taistelun vastakohta, se on periksi antamista, taistelun lopettamista."

      Kyllä monessa paikkaa raamattu juuri opettaa noin. Miten on, tallaatko käärmeitä ja skorpioneja? Tappaako kuolettava myrkky? Ai niin, nämä(kin) kohdat on selitettävä vertauskuvallisiksi jotta ne mahtuisivat siihen todellisuuteen jossa elämme.

      Raamatun homokielteisyyttä ei voi muuksi muuttaa, siinä olen Arto T:n kanssa samaa mieltä. Eri asia on sitten, kannattaako uskoa ja rakentaa moraalinsa ja ihmiskuvansa pronssikauden nuotiotarinoihin, joista suuri osa on lainattu sumereilta, ja joissa kerrotut ihmeet yksi toisensa jälkeen sulavat kuin lumipallo helvetlssä.

      • Arto T

        #Miten on, tallaatko käärmeitä ja skorpioneja? Tappaako kuolettava myrkky? Ai niin, nämä(kin) kohdat on selitettävä vertauskuvallisiksi jotta ne mahtuisivat siihen todellisuuteen jossa elämme.#

        EX-hellari, muistanet kuitenkin paholaisen ja Jeesuksen väittelyn, jossa Jeesusta kehotettiin hyppäämään muurilta alas, ei siis ole tarkoitettu että Jumalaa pitäisi turhaan kiusata, eikä nuo ole sirkustemppuja, vaikka Jumala voikin monilta vaaroilta ihmisen pelastaa.

        Luuk: 4:
        9 Paholainen vei Jeesuksen Jerusalemiin, asetti hänet temppelimuurin harjalle ja sanoi: "Jos kerran olet Jumalan Poika, niin heittäydy tästä alas. 10 Onhan kirjoitettu: 'Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua. 11 He kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen.'" 12 Jeesus vastasi: "On myös sanottu: 'Älä kiusaa Herraa, Jumalaasi.'"


      • Arto T kirjoitti:

        #Miten on, tallaatko käärmeitä ja skorpioneja? Tappaako kuolettava myrkky? Ai niin, nämä(kin) kohdat on selitettävä vertauskuvallisiksi jotta ne mahtuisivat siihen todellisuuteen jossa elämme.#

        EX-hellari, muistanet kuitenkin paholaisen ja Jeesuksen väittelyn, jossa Jeesusta kehotettiin hyppäämään muurilta alas, ei siis ole tarkoitettu että Jumalaa pitäisi turhaan kiusata, eikä nuo ole sirkustemppuja, vaikka Jumala voikin monilta vaaroilta ihmisen pelastaa.

        Luuk: 4:
        9 Paholainen vei Jeesuksen Jerusalemiin, asetti hänet temppelimuurin harjalle ja sanoi: "Jos kerran olet Jumalan Poika, niin heittäydy tästä alas. 10 Onhan kirjoitettu: 'Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua. 11 He kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen.'" 12 Jeesus vastasi: "On myös sanottu: 'Älä kiusaa Herraa, Jumalaasi.'"

        "EX-hellari, muistanet kuitenkin paholaisen ja Jeesuksen väittelyn, jossa Jeesusta kehotettiin hyppäämään muurilta alas, ei siis ole tarkoitettu että Jumalaa pitäisi turhaan kiusata, eikä nuo ole sirkustemppuja, vaikka Jumala voikin monilta vaaroilta ihmisen pelastaa."

        Muistanpa hyvinkin. Mutta kummallista vaan että noista Raamatun kuvaamista taikavoimista ei ole mitään objektiivista näyttöä. Kuten ei muistakaan Raamatun nk. ihmeistä. Onko YHTÄÄN todennettua tapausta siitä, miten uskova olisi juonut kuolettavaa myrkkyä ja jäänyt ihmeenomaisesti henkiin?

        Ovatko nuo myrkynjuomisihmeet mielestäsi luonnollisen elämän tapahtumia vai vertauskuvia?


      • Arto T
        exhellari86 kirjoitti:

        "EX-hellari, muistanet kuitenkin paholaisen ja Jeesuksen väittelyn, jossa Jeesusta kehotettiin hyppäämään muurilta alas, ei siis ole tarkoitettu että Jumalaa pitäisi turhaan kiusata, eikä nuo ole sirkustemppuja, vaikka Jumala voikin monilta vaaroilta ihmisen pelastaa."

        Muistanpa hyvinkin. Mutta kummallista vaan että noista Raamatun kuvaamista taikavoimista ei ole mitään objektiivista näyttöä. Kuten ei muistakaan Raamatun nk. ihmeistä. Onko YHTÄÄN todennettua tapausta siitä, miten uskova olisi juonut kuolettavaa myrkkyä ja jäänyt ihmeenomaisesti henkiin?

        Ovatko nuo myrkynjuomisihmeet mielestäsi luonnollisen elämän tapahtumia vai vertauskuvia?

        Niin riippuu mitä todennetulla tarkoitetaan, sellaista joka sinulle riittäisi ei varmastikaan löydy, vaikka joku kertoisi että hänelle on niin käynyt, niin et varmastikkaan uskoisi. On tapauksia esim. muslimimaailmassa jossa eräässä tapauksessa perheen jäsen tuli uskoon ja kääntyi kristityksi, sen jälkeen lapsen oma äiti yritti myrkyttää tämän uskoon tulleen useita kertoja, mutta myrkky ei tehonnut tähän perheen jäseneen.


      • Arto T kirjoitti:

        Niin riippuu mitä todennetulla tarkoitetaan, sellaista joka sinulle riittäisi ei varmastikaan löydy, vaikka joku kertoisi että hänelle on niin käynyt, niin et varmastikkaan uskoisi. On tapauksia esim. muslimimaailmassa jossa eräässä tapauksessa perheen jäsen tuli uskoon ja kääntyi kristityksi, sen jälkeen lapsen oma äiti yritti myrkyttää tämän uskoon tulleen useita kertoja, mutta myrkky ei tehonnut tähän perheen jäseneen.

        "sellaista joka sinulle riittäisi ei varmastikaan löydy"

        Ei varmaankaan; tutkimus "Herra tekee ihmeitä ilman määrää" kertoo karua kieltään siitä, miten juuri noilla kertomuksilla on vahva taipumus muuttua legendoiksi, paisua ja muuttua. siksi nk. kova evidenssi olisi tarpeen.

        Poliisiraportit, videokuva, elossa olevat silminnäkijät, jotka kertovat asiasta yhtäpitävästi jne... Kun kaikki tämä tukee toisiaan ja tapauksia alkaa olla paljon eikä niitä voida selittää muuten kuin ihmeinä, aletaan olla jo lähellä. Mutta sitten alkaakin jo olla kyse tieteellisestä metodista.


    • totta ja todempaa

      Miten mä enään voin tietää mitkä kengät ostan kun raamatussa ei lue minkälaisia saa ostaa?--raamattu ei määrittele, millaisia kenkiä sinun tulee ostaa.

      olen lesbo. Ja KYLLÄ, en koe sen haittaavan Jumalasuhdettani pätkän vertaa.-- Jumala kokee sen haittaavan Umalasuhdettasi vähän enemmänkin, kuin pätkän verran.


      ihmiset alkavatkin määrittelemään että hei, et saakaan rakastaa häntä kun sattuu olemaan väärää sukupuolta-- ihmisten tulee rakastaa toisiaan sukupuoleen, väriin, ikään, uskontoon jne katsomatta. Homo s e k s a a l s u u s on Jumalan raamatun ilmoituksen mukaan taas synti.

      Onko kaikki se mitä tunnen väärin?-- Jotakuinkin. Omat tunteesi ovat jumalasi, palvo siis niitä ja pyydä niitä pelastamaan itsesi sinä päivänä, kun pelastusta tarvitset.

      Anteeksi kitkerä avautumiseni.--anteeksi totuudellisuuteni, totuus ilman armoa, on helvetti. Siksi sanon sinulle, homoseksuaalisuutesi on vankila, mutta Jeesus on tämän oven avannut. On oma valintasi, jatkatko nykyistä elämääsi sen vankina, pää höyryten, etsiessäsi sille perusteluja omista tunteistasi lopuklta ärsyyntyneenä, vai jätäkö koko p a s k a n ja kävelet sieltä putkasta Jumalan suureen ja raikkaaseen maailmaan.

      • Tarkkana

        Nyt on löytyny rikka kaverin silmästä. Mitähän vielä löytyy?


      • -reddar-

        Taas yksi syy miksei kannattaisi nettiin mitään kirjoittaa, aina joku tulee viilaamaan pilkkua väärästä sanavalinnasta jonka avulla tämä leimaa kirjoittajan milloin miksikin.

        Pakko myöntää että olen hieman ärsyyntynyt tästä. Eikö sinua ärsyttäisi jos tuhansia vuosia kaltaisiasi on tapettu, tuomittu vankeutuun ja syrjitty vain sen vuoksi, etteivät he istu heteronormitiiviseen muottiin, jonka ihminen ITSE on kehitellyt vuosiensaatossa. Tästä juontuu mitä typerimmät normit, kuten "vain naisilla saa olla pitkät hiukset" tai "mies ei voi olla puutarhuri tai kampaaja".

        Ärsyttäähän se, ettei minulla ja kaltaisillani ole saman vertaisia ihmisoikeuksia kuin heteroilla. Kyllä ja nythän olen paha ihminen koska ilmaisen tuntemuksiani selvästi. Ihminen on tunteva olento, välillä hymyilyttää, välillä ei.

        Tunteeni ei ole Jumalani. Jumalani on kyllä aivan sama Jumala kuin teilläkin. Uskovaisuus ei tarkoita sitä, että omat ajatukset ja tuntemukset suljetaan ulkopuolelle. Jumala ei tehnyt meistä tahdottomia zompeja. Meillä on vapaus elää ja Jumala varmasti tahtoo että käytämme hänen luomiaan aivojamme pärjätäksemme elämässä.


      • sama kun edellä
        -reddar- kirjoitti:

        Taas yksi syy miksei kannattaisi nettiin mitään kirjoittaa, aina joku tulee viilaamaan pilkkua väärästä sanavalinnasta jonka avulla tämä leimaa kirjoittajan milloin miksikin.

        Pakko myöntää että olen hieman ärsyyntynyt tästä. Eikö sinua ärsyttäisi jos tuhansia vuosia kaltaisiasi on tapettu, tuomittu vankeutuun ja syrjitty vain sen vuoksi, etteivät he istu heteronormitiiviseen muottiin, jonka ihminen ITSE on kehitellyt vuosiensaatossa. Tästä juontuu mitä typerimmät normit, kuten "vain naisilla saa olla pitkät hiukset" tai "mies ei voi olla puutarhuri tai kampaaja".

        Ärsyttäähän se, ettei minulla ja kaltaisillani ole saman vertaisia ihmisoikeuksia kuin heteroilla. Kyllä ja nythän olen paha ihminen koska ilmaisen tuntemuksiani selvästi. Ihminen on tunteva olento, välillä hymyilyttää, välillä ei.

        Tunteeni ei ole Jumalani. Jumalani on kyllä aivan sama Jumala kuin teilläkin. Uskovaisuus ei tarkoita sitä, että omat ajatukset ja tuntemukset suljetaan ulkopuolelle. Jumala ei tehnyt meistä tahdottomia zompeja. Meillä on vapaus elää ja Jumala varmasti tahtoo että käytämme hänen luomiaan aivojamme pärjätäksemme elämässä.

        Taas yksi syy miksei kannattaisi nettiin mitään kirjoittaa--tänne ei juurikaan kannata mitään kirjoittaa, totta tämä.

        Eikö sinua ärsyttäisi jos tuhansia vuosia kaltaisiasi on tapettu, tuomittu vankeutuun ja syrjitty vain sen vuoksi, etteivät he istu heteronormitiiviseen muottiin,--eipä juuri. Tappaminen ja syrjintä on synti siinä kuin homoseksuaalisuuskin. Mulla on ihan tarpeeksi anteeksisaamisen tarvetta omissa synneissänikin.

        Ärsyttäähän se, ettei minulla ja kaltaisillani ole saman vertaisia ihmisoikeuksia kuin heteroilla--ei suinkaan, te homothan olette saavuttaneet lyhyessä ajassa yhteiskunnassa ja kirkossa hyväksytyn aseman, joka humanistisesti katsottuna on, uskoisin ihan piakkoin, aivan yhtäläinen heteroihin nähden. Jumalan hyväksyntää te ette synnille ole saaneet. Se on eri asia. Jos tunteesi ei ole jumalasi joka sinut pahana päivänä pelastaa, olkoon se sitten kirkko tai yhteiskunta.

        Ihminen on tunteva olento, välillä hymyilyttää, välillä ei.--kirjoituksistasi päätellen myös älykäs.Mutta väärässä.

        Jumalani on kyllä aivan sama Jumala --Juuri siinä on ongelmasi ydin. Meillä O N sama Jumala, hänen nimensä on Jeesus. Ja H Ä N sanoi syntiselle naiselle joka oli kivitettävänä, missä on sinun tuomitsijasi? Minäkään en sinua tuomitse, mene äläkä E N Ä Ä syntiä tee.

        Jumala ei tehnyt meistä tahdottomia zompeja--Käytä siis vapaan tahdon lahja itsesi ja muiden pelastukseksi.


      • -reddari-
        sama kun edellä kirjoitti:

        Taas yksi syy miksei kannattaisi nettiin mitään kirjoittaa--tänne ei juurikaan kannata mitään kirjoittaa, totta tämä.

        Eikö sinua ärsyttäisi jos tuhansia vuosia kaltaisiasi on tapettu, tuomittu vankeutuun ja syrjitty vain sen vuoksi, etteivät he istu heteronormitiiviseen muottiin,--eipä juuri. Tappaminen ja syrjintä on synti siinä kuin homoseksuaalisuuskin. Mulla on ihan tarpeeksi anteeksisaamisen tarvetta omissa synneissänikin.

        Ärsyttäähän se, ettei minulla ja kaltaisillani ole saman vertaisia ihmisoikeuksia kuin heteroilla--ei suinkaan, te homothan olette saavuttaneet lyhyessä ajassa yhteiskunnassa ja kirkossa hyväksytyn aseman, joka humanistisesti katsottuna on, uskoisin ihan piakkoin, aivan yhtäläinen heteroihin nähden. Jumalan hyväksyntää te ette synnille ole saaneet. Se on eri asia. Jos tunteesi ei ole jumalasi joka sinut pahana päivänä pelastaa, olkoon se sitten kirkko tai yhteiskunta.

        Ihminen on tunteva olento, välillä hymyilyttää, välillä ei.--kirjoituksistasi päätellen myös älykäs.Mutta väärässä.

        Jumalani on kyllä aivan sama Jumala --Juuri siinä on ongelmasi ydin. Meillä O N sama Jumala, hänen nimensä on Jeesus. Ja H Ä N sanoi syntiselle naiselle joka oli kivitettävänä, missä on sinun tuomitsijasi? Minäkään en sinua tuomitse, mene äläkä E N Ä Ä syntiä tee.

        Jumala ei tehnyt meistä tahdottomia zompeja--Käytä siis vapaan tahdon lahja itsesi ja muiden pelastukseksi.

        Kyllä, se on aivan mahtavaa miten tämä homoseksuaalien tasa-arvo on edennyt, verrattaen vielä noin 50 vuotta sitten olimme rikollisia ja sairausluokituksen poistostakaan ei ole kuin jotain päälle kymmenen vuotta.
        Tietenkään sinä et voi tuntea ärsytystä homoseksuaalien syrjinnästä. Et tiedä mitä se on. Ihmisen on niin helppo tuomita jotain, joka on hänelle vierasta. Kirjaa ei pitäisi koskaan tuomita kansiensa perusteella.

        Jos eläisit viikon homoseksuaalina niin saisit varmasti aivan uudenlaisen näkökannan asioihin. Mutta toki saat pitää mielipiteistäsi kiinni.

        Mutta voitko sanoa nuo samat asiat nähdessäsi jossain tulevaisuudessa vasta avioituneen naisparin joiden kasvot säteilevät onnellisuudesta? Jokainen homoseksuaali pariskunta jotka olen nähnyt ovat näyttäneet aivan älyttömän onnellisilta. En saa päähäni mahtumaan miten tällainen rakkaus voisi olla syntiä.

        En kyllä näe sitä ongelmaan että meillä on sama Jumala. En oikein ymmärrä pointtiasi tässä.

        Kuitenkin. Uskon Jumalaan. Uskon Jeesukseen. En voisi koskaan jättää uskoani. Mutta tällainen minä olen, Jumalan luoma täydellinen mutta samalla epätäydellinen ihminen. Jos sinä näet minut sairaana ja syntisenä, ok. Mutta uskon ettei Jumala näe minua sellaisena. Uskossa oleminen on upea asia. Ja on mahtavaa, että kun ristii kätensä ja lausuu rukouksen, tietää ettei se kaiu tyhjille seinille.

        Näen että tämän keskustelun jatkaminen ei ole hedelmällistä, ei taideta kumpikaan luovuttaa omasta mielipiteestämme?

        Puhukuun Jumala meille kumpaisellekin mikä on oikein ja väärin. Kiitos tästä pienoisesti "väittelystä". Jotenkin nyt on niin hyvä mieli ettei jaksa kärkeviä kommentteja kirjoitella. Hyvää jatkoa sinulle.


      • Arto T
        -reddari- kirjoitti:

        Kyllä, se on aivan mahtavaa miten tämä homoseksuaalien tasa-arvo on edennyt, verrattaen vielä noin 50 vuotta sitten olimme rikollisia ja sairausluokituksen poistostakaan ei ole kuin jotain päälle kymmenen vuotta.
        Tietenkään sinä et voi tuntea ärsytystä homoseksuaalien syrjinnästä. Et tiedä mitä se on. Ihmisen on niin helppo tuomita jotain, joka on hänelle vierasta. Kirjaa ei pitäisi koskaan tuomita kansiensa perusteella.

        Jos eläisit viikon homoseksuaalina niin saisit varmasti aivan uudenlaisen näkökannan asioihin. Mutta toki saat pitää mielipiteistäsi kiinni.

        Mutta voitko sanoa nuo samat asiat nähdessäsi jossain tulevaisuudessa vasta avioituneen naisparin joiden kasvot säteilevät onnellisuudesta? Jokainen homoseksuaali pariskunta jotka olen nähnyt ovat näyttäneet aivan älyttömän onnellisilta. En saa päähäni mahtumaan miten tällainen rakkaus voisi olla syntiä.

        En kyllä näe sitä ongelmaan että meillä on sama Jumala. En oikein ymmärrä pointtiasi tässä.

        Kuitenkin. Uskon Jumalaan. Uskon Jeesukseen. En voisi koskaan jättää uskoani. Mutta tällainen minä olen, Jumalan luoma täydellinen mutta samalla epätäydellinen ihminen. Jos sinä näet minut sairaana ja syntisenä, ok. Mutta uskon ettei Jumala näe minua sellaisena. Uskossa oleminen on upea asia. Ja on mahtavaa, että kun ristii kätensä ja lausuu rukouksen, tietää ettei se kaiu tyhjille seinille.

        Näen että tämän keskustelun jatkaminen ei ole hedelmällistä, ei taideta kumpikaan luovuttaa omasta mielipiteestämme?

        Puhukuun Jumala meille kumpaisellekin mikä on oikein ja väärin. Kiitos tästä pienoisesti "väittelystä". Jotenkin nyt on niin hyvä mieli ettei jaksa kärkeviä kommentteja kirjoitella. Hyvää jatkoa sinulle.

        #Eikö sinua ärsyttäisi jos tuhansia vuosia kaltaisiasi on tapettu, tuomittu vankeutuun ja syrjitty vain sen vuoksi, etteivät he istu heteronormitiiviseen muottiin,#

        Ei se että jotakin on vainottu tai ei ole hyväksytty muuta jotakin asiaa hyväksytyksi, eli yhtä hyvin voi väittää että pedofiilejä on vainottu, mutta ei vaino tai hyväksymättömyys muuta asioita hyväksytyksi.

        #Totta kai homoseksuaalisiin suhteisiin kuuluu juuri mainitsemaasi intohimoa ym. mutta on se paljon muutakin. Se on toisesta ihmisestä välittämistä, halua olla hänen kanssaan myötä ja vastoinkäymisissä. Aivan kuin heterosuhteissakin.#

        Siis onhan esimerkiksi aviorikoksessakin mukana tunteita, ei se että jossakin on mukana tunteita tee siitä oikeaa.

        #Kuitenkin. Uskon Jumalaan. Uskon Jeesukseen. En voisi koskaan jättää uskoani. Mutta tällainen minä olen, Jumalan luoma täydellinen mutta samalla epätäydellinen ihminen. Jos sinä näet minut sairaana ja syntisenä, ok. Mutta uskon ettei Jumala näe minua sellaisena. Uskossa oleminen on upea asia. Ja on mahtavaa, että kun ristii kätensä ja lausuu rukouksen, tietää ettei se kaiu tyhjille seinille.#

        Uskot Jumalaan, valtaosa maapallon ihmisistä uskoo että on olemassa Jumala, ei se pitkälti riitä että uskoo siihen että on olemassa jonkinlainen Jumala. Sanot olevasi uskossa kuitenkaan Raamatun sana ei ole saanut sijaa sinussa, teet niinkuin oikeaksi näet, välittämättä siitä mitä Raamattuun on kirjoitettu ja omasta mielestäsi toimit oikein, voisiko siis sanoa että olet korvannut Jumalan ja Raamatun oikeustajun omalla oikeustajullasi, siksi ristiriitoja ei paljon tulekaan.




        #Pitäisikö minun pilata elämäni kieltämällä omaitseni ja alistua heteronormatiiviseen ajatteluun? En sillä, etten sinkkuna pärjäisi/viihtyisi, sillä miehen kanssa en voi kuvitellakaan minkäänlaista parisuhdetta. Eiköhän jokainen kaipaa toisen ihmisen läheisyyttä.#

        Vaikka toimisi ihan heteroseksuaalisesti, niin ei sekään tarkoita että voisi elää niinkuin pellossa niinkuin nykyään toimitaan. Jos jotain muutosta haluaa niin kyllä sen pitäisi lähteä liikkeelle sinun Jumala suhteestasi.

        #Tästä rukouksesta on jo neljä vuotta.#

        Muistaakseni sanoit rukoilleesi että muuta mikäli tarpeen, eli kovin avoimelta rukoukselta tuo ei kuulosta, minulle jää se mielikuva että olit tavallaan jo tehnyt valintasi ja ikäänkuin oman tunnon vuoksi vielä heitit tuon, tavallaan jo päätös oli tehty ja olit jo matkalla siihen suuntaan mihin halusitkin ja Raamatun sanan ohitit kokonaan vaikka juuri raaamatun sana meille on kartaksi annettu.

        On hyvä muistaa mitä Jeesus opetti avarasta ja laveasta tiestä ja kapeasta tiestä, tässäkin on hyvä muistaa että valtaosa maailman ihmisistä on matkalla kadotukseen, siksi ei kannata ajatella että kaikki on kunnossa kun minä kerran OMASTA MIELESTÄNI olen toiminut oikein, niinhän kaikki omasta mielestään toimivat oikein.

        Matt: 7:
        13 "Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se vie kadotukseen. 14 Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen!


      • Tarkkana
        Arto T kirjoitti:

        #Eikö sinua ärsyttäisi jos tuhansia vuosia kaltaisiasi on tapettu, tuomittu vankeutuun ja syrjitty vain sen vuoksi, etteivät he istu heteronormitiiviseen muottiin,#

        Ei se että jotakin on vainottu tai ei ole hyväksytty muuta jotakin asiaa hyväksytyksi, eli yhtä hyvin voi väittää että pedofiilejä on vainottu, mutta ei vaino tai hyväksymättömyys muuta asioita hyväksytyksi.

        #Totta kai homoseksuaalisiin suhteisiin kuuluu juuri mainitsemaasi intohimoa ym. mutta on se paljon muutakin. Se on toisesta ihmisestä välittämistä, halua olla hänen kanssaan myötä ja vastoinkäymisissä. Aivan kuin heterosuhteissakin.#

        Siis onhan esimerkiksi aviorikoksessakin mukana tunteita, ei se että jossakin on mukana tunteita tee siitä oikeaa.

        #Kuitenkin. Uskon Jumalaan. Uskon Jeesukseen. En voisi koskaan jättää uskoani. Mutta tällainen minä olen, Jumalan luoma täydellinen mutta samalla epätäydellinen ihminen. Jos sinä näet minut sairaana ja syntisenä, ok. Mutta uskon ettei Jumala näe minua sellaisena. Uskossa oleminen on upea asia. Ja on mahtavaa, että kun ristii kätensä ja lausuu rukouksen, tietää ettei se kaiu tyhjille seinille.#

        Uskot Jumalaan, valtaosa maapallon ihmisistä uskoo että on olemassa Jumala, ei se pitkälti riitä että uskoo siihen että on olemassa jonkinlainen Jumala. Sanot olevasi uskossa kuitenkaan Raamatun sana ei ole saanut sijaa sinussa, teet niinkuin oikeaksi näet, välittämättä siitä mitä Raamattuun on kirjoitettu ja omasta mielestäsi toimit oikein, voisiko siis sanoa että olet korvannut Jumalan ja Raamatun oikeustajun omalla oikeustajullasi, siksi ristiriitoja ei paljon tulekaan.




        #Pitäisikö minun pilata elämäni kieltämällä omaitseni ja alistua heteronormatiiviseen ajatteluun? En sillä, etten sinkkuna pärjäisi/viihtyisi, sillä miehen kanssa en voi kuvitellakaan minkäänlaista parisuhdetta. Eiköhän jokainen kaipaa toisen ihmisen läheisyyttä.#

        Vaikka toimisi ihan heteroseksuaalisesti, niin ei sekään tarkoita että voisi elää niinkuin pellossa niinkuin nykyään toimitaan. Jos jotain muutosta haluaa niin kyllä sen pitäisi lähteä liikkeelle sinun Jumala suhteestasi.

        #Tästä rukouksesta on jo neljä vuotta.#

        Muistaakseni sanoit rukoilleesi että muuta mikäli tarpeen, eli kovin avoimelta rukoukselta tuo ei kuulosta, minulle jää se mielikuva että olit tavallaan jo tehnyt valintasi ja ikäänkuin oman tunnon vuoksi vielä heitit tuon, tavallaan jo päätös oli tehty ja olit jo matkalla siihen suuntaan mihin halusitkin ja Raamatun sanan ohitit kokonaan vaikka juuri raaamatun sana meille on kartaksi annettu.

        On hyvä muistaa mitä Jeesus opetti avarasta ja laveasta tiestä ja kapeasta tiestä, tässäkin on hyvä muistaa että valtaosa maailman ihmisistä on matkalla kadotukseen, siksi ei kannata ajatella että kaikki on kunnossa kun minä kerran OMASTA MIELESTÄNI olen toiminut oikein, niinhän kaikki omasta mielestään toimivat oikein.

        Matt: 7:
        13 "Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se vie kadotukseen. 14 Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen!

        Voisitko luetella muutamia raamatunkohtia, jotka tuomitsevat oman käytöksesi?


      • -reddari-
        Arto T kirjoitti:

        #Eikö sinua ärsyttäisi jos tuhansia vuosia kaltaisiasi on tapettu, tuomittu vankeutuun ja syrjitty vain sen vuoksi, etteivät he istu heteronormitiiviseen muottiin,#

        Ei se että jotakin on vainottu tai ei ole hyväksytty muuta jotakin asiaa hyväksytyksi, eli yhtä hyvin voi väittää että pedofiilejä on vainottu, mutta ei vaino tai hyväksymättömyys muuta asioita hyväksytyksi.

        #Totta kai homoseksuaalisiin suhteisiin kuuluu juuri mainitsemaasi intohimoa ym. mutta on se paljon muutakin. Se on toisesta ihmisestä välittämistä, halua olla hänen kanssaan myötä ja vastoinkäymisissä. Aivan kuin heterosuhteissakin.#

        Siis onhan esimerkiksi aviorikoksessakin mukana tunteita, ei se että jossakin on mukana tunteita tee siitä oikeaa.

        #Kuitenkin. Uskon Jumalaan. Uskon Jeesukseen. En voisi koskaan jättää uskoani. Mutta tällainen minä olen, Jumalan luoma täydellinen mutta samalla epätäydellinen ihminen. Jos sinä näet minut sairaana ja syntisenä, ok. Mutta uskon ettei Jumala näe minua sellaisena. Uskossa oleminen on upea asia. Ja on mahtavaa, että kun ristii kätensä ja lausuu rukouksen, tietää ettei se kaiu tyhjille seinille.#

        Uskot Jumalaan, valtaosa maapallon ihmisistä uskoo että on olemassa Jumala, ei se pitkälti riitä että uskoo siihen että on olemassa jonkinlainen Jumala. Sanot olevasi uskossa kuitenkaan Raamatun sana ei ole saanut sijaa sinussa, teet niinkuin oikeaksi näet, välittämättä siitä mitä Raamattuun on kirjoitettu ja omasta mielestäsi toimit oikein, voisiko siis sanoa että olet korvannut Jumalan ja Raamatun oikeustajun omalla oikeustajullasi, siksi ristiriitoja ei paljon tulekaan.




        #Pitäisikö minun pilata elämäni kieltämällä omaitseni ja alistua heteronormatiiviseen ajatteluun? En sillä, etten sinkkuna pärjäisi/viihtyisi, sillä miehen kanssa en voi kuvitellakaan minkäänlaista parisuhdetta. Eiköhän jokainen kaipaa toisen ihmisen läheisyyttä.#

        Vaikka toimisi ihan heteroseksuaalisesti, niin ei sekään tarkoita että voisi elää niinkuin pellossa niinkuin nykyään toimitaan. Jos jotain muutosta haluaa niin kyllä sen pitäisi lähteä liikkeelle sinun Jumala suhteestasi.

        #Tästä rukouksesta on jo neljä vuotta.#

        Muistaakseni sanoit rukoilleesi että muuta mikäli tarpeen, eli kovin avoimelta rukoukselta tuo ei kuulosta, minulle jää se mielikuva että olit tavallaan jo tehnyt valintasi ja ikäänkuin oman tunnon vuoksi vielä heitit tuon, tavallaan jo päätös oli tehty ja olit jo matkalla siihen suuntaan mihin halusitkin ja Raamatun sanan ohitit kokonaan vaikka juuri raaamatun sana meille on kartaksi annettu.

        On hyvä muistaa mitä Jeesus opetti avarasta ja laveasta tiestä ja kapeasta tiestä, tässäkin on hyvä muistaa että valtaosa maailman ihmisistä on matkalla kadotukseen, siksi ei kannata ajatella että kaikki on kunnossa kun minä kerran OMASTA MIELESTÄNI olen toiminut oikein, niinhän kaikki omasta mielestään toimivat oikein.

        Matt: 7:
        13 "Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se vie kadotukseen. 14 Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen!

        Niin kuin tuossa edellisessä viestissäni toiselle henkilölle sanoin, tämä keskustelu ei ole enää hedelmällinen. Meillä kummakin on mielipiteemme, emmekä niistä päästä irti. Älkäämme tuomitko toisiamme eroavista mielipiteistä huolimatta.

        Hyvää loppu elämää sullekin Arto, sillä tiellä, minkä itse tunnet oikeaksi. Minä kuittaan nyt tämän keskustelun ja lähden elämään elämääni. Edelleen Jumala ja Jeesus rinnallani. piste ja hei, hei.


    • viellä sama

      Kyllä, se on aivan mahtavaa miten tämä homoseksuaalien tasa-arvo on edennyt,--se on ihmis sieluille tuhoisaa.

      voitko sanoa nuo samat asiat nähdessäsi jossain tulevaisuudessa vasta avioituneen naisparin joiden kasvot säteilevät onnellisuudesta?--kyllä, rakastan totuutta. Minua ei kiinosta, loukkaantuvatko ihmiset. Jos kiinnostaisi, olisin kuin kirkon papit, kiemurrellen vaikeiden kysymysten edessä, saadaksesi vain hyväksyntäsi.

      En kyllä näe sitä ongelmaan että meillä on sama Jumala. En oikein ymmärrä pointtiasi tässä. --aja autolla ylinopeutta, tulkitseeko poliisi kirjaansa kuin papit raamattua, vai seuraako rikettä sakko? Tulkitsetko sinä omaa syntiäsi, sen aiheuttamasta epäjärjestyksestä huolimatta, vai onko Jumala raamatussa ilmoittanut homoseksuaalisuuden synniksi? Seuraako sakko?

      Jos sinä näet minut sairaana ja syntisenä, ok--mitä merkitystä sillä on, mitä mieltä minä olen? Eikö sillä, mitä Jumala? Jumala näkee sinut syntisenä, koska olet luopunut. Luopumus tulee esiin ajatuksessasi, tälläinen minä olen, en mahda itselleni mitään. Ja lopulta istut huoneessasi etsimässä perusteluja synnillesi, yrittäen niillä työntää tuon ilmeisen ristiriidan elämästäsi. r i s t i riidan.

      Puhukuun Jumala meille kumpaisellekin mikä on oikein ja väärin. --hän on jo puhunut, ei hän ole niin kuin me, jotka sanomme, eilen oli näin, huomenna noin. Sana on pysyvä, iänkaikkinen, ja lopuksi:

      Ei totuuden ilmoittaminen ole tuomitseista. Kaikki, mitä kirjoitin, on totta. Tiedän, että totuus ilman armoa on kuolemaksi, mutta muista, että armo ilman totuutta on sitä myös. Sinulla on loppuelämäsi aikaa armahdella tai tuomita itseäsi ja muita, mutta sillä oikeudella ei ole mitään auktoriteettia eikä todellista muutosvoimaa. Ei lesboutesi ole sen suurempi synti kuin varkaus, valehtelu tai pahanpuhminen. Teot, nousevat sydämestäsi, etsitkö sinä Jeesuksen valtakuntaa ja sen edistämistä, vai oletko joku setan äänitorvi matkalla ..pois?

      Ole siunattu. ja koska tunnut olevan totuutta etsivä ihminen, vaikkei se hyvältä maistukkaan, raksastu siihen, totuuden nimi on Jeesus, armo hänen kädestään.

      • Myrskylintu

        Hyvä Reddari,
        ja me monet, monet muut jotka olemme miettineet ja tuskailleet, rukoilleet ja kipuilleet vuosien, jopa ehkä vuosikymmentenkin ajan homouden-biseksuaalisuuden kanssa...Kyselleet olemmeko arvokkaita ja rakastettavia Jumalalle juuri tälläisina kuin olemme...ja toisille ihmisille, niillekin, joilla on se "oikea" tieto ja näkemys rakkaudesta, Jumalasta, siitä kaikesta suuresta jota ei pieni ihminen voi lopultakaan tajuta eikä määritellä.

        Jumala asuu sinussa sinuna ja minussa minuna. Geeneihin on kirjoitettu tarinamme pääjuoni, myös se miten toteudumme seksuaalisesti. Saamme käyttää aivojamme ja ajattelukykyämme, raamatun aikana tieto oli vielä vajavaista, niin kuin se vielä nykyäänkin joiltakin osin on.

        Itse olen hyvin surullinen siitä tosiasiasta, että hengellisissä piireissä kohtaa monen muunkin asian kuin homoseksuaalisuuden suhteen usein suurinta vastarintaa, suvaitsemattomuutta ja tuomion henkeä. Luojan kiitos, sydämen kristittyjä avarilla aivoillakin on olemassa. Luulen kuitenkin, että on turha jäädä odottamaan hengellisten piirien lopullista siunausta sateenkaaren kaikille kauniille väreille.

        Kun itse tietää mitä ja kuka on, ei muilla ole oikeutta kertoa millainen elämä on oikein tai väärin. Meitä johdatetaan kun kuulostelemme tuulen suhinaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1615
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1244
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1072
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      857
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      741
    Aihe