Ennen nuorikot tulivat sukuun, entä nyt?

raaka totuus

Narsistit ja narsistisesti käyttäytyvät kaikkitietäväiset naisenalut vievät miehen perheeltä ja suvulta. Lopulta hylkäävät miehen, jolloin mies jää yksin erakoituna ja hyljeksittynä, vailla yhteyttä omaisiin ja entisiin ystäviinsä. Jäljelle jää velkainen, päideongelmainen, yksinäinen ja elämänhalunsa menettänyt ihmisraunio, jolta narsisti vei kaiken nopeasti ja lopullisesti. Ja jos lapsia, lasten yhteys isään katkaistaan lopullisesti.


Kuka auttaa miesuhreja silloin, kun he eivät enää kykene ja jaksa puolustautumaan?


Hävetkää itsekkäät naiset, menkää itseenne ja yrittäkää asettautua samaan tilanteeseen, jolloin teiltä viedään kaikki. Mitä kaikkivoipaisuutta sovellatte elämässä, jolloin rikotte tärkeät tukiverkot valitultanne. Ei teille ole niin paljon pahaa miehen omaisten puolelta kukaan tehnyt, että olette oikeutettuja toimimaan tavallanne.

Ainoa elämässä kantava voima on yhteisöllisyys.

11

513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mek

      Miehen pitää olla se joka näyttää sen kaapin paikaan ja nainen vikisee siinä vieressa ja kun miehella on heti seurustelun alussa oma tahto niin ei pääse naiset pompottelemaan ja ei naimisiin ilman avioehtoa.

    • Äiti hyvien lasten

      Et viitsisi noin kamalasti parjata kaikkia nuoria naisia! Joukossa on k-päitä, niin nykyisin kuin aiemminkin. Suurin osa nuorista naisista ja miehistä on oikein fiksuja ja toiset huomioon ottavia kunnollisia ja hyviä vanhempia. Ainakin meidän poikiemme vaimot, samoin nuorimman poikamme miesystävä.

      • ainakin teidän pojat

        Se oli omistettu narsisteille ja narsistisesti käyttäytyville naikkosille. Ei äiti-hyvä sinun kultamussuille ja homomussuille. Ole onnellinen tilanteesta, jossa saat pitää tasapainoisen ja terveen yhteyden lapsiisi.


      • Äiti hyvien lasten
        ainakin teidän pojat kirjoitti:

        Se oli omistettu narsisteille ja narsistisesti käyttäytyville naikkosille. Ei äiti-hyvä sinun kultamussuille ja homomussuille. Ole onnellinen tilanteesta, jossa saat pitää tasapainoisen ja terveen yhteyden lapsiisi.

        Niin minä olenkin onnellinen hyvistä lapsistani ja heidän hyvin valituista puolisoistaan. Itsekkäästi ajattelen niin, että olemme mieheni kanssa onnistuneet kasvattamaan poikamme niin, että heistä on meille silkkaa iloa, kun näemme heidän elämänsä olevan kaikin puolin järjestyksessä.

        En kuitenkaan millään pysty käsittämään, miksi sinun pitää kommentoida heidän puolisovalintaansa tai seksuaalista suuntautumistaan. Ei se kuulu sinulle mitenkään. Se ei kuulu meillekään, me annoimme heille elämän ja se on ihan täysin heidän omansa!

        Miksi käytät kunnollisista ihmisistä ilmeisesti halventavaksi tarkoitettuja nimityksiä? Onko elämä kohdellut sinua epäoikeudenmukaisesti vai onko kasvatuksesi mennyt jotenkin pieleen ja näet sen meidän ja muiden elämässään onnistuneiden syyksi? Jos sinä olet hommasi pilannut, kärsi nahoissasi ja myönnä virheesi - tai yritä korjata, mitä korjattavissa on!

        Miksi haukut nimenomaan nuoria naisia? Kyllä niitä k-päitä on jaettu ihan demokraattisesti jokaiseen ihmisryhmään - myös miehiin ja appivanhempiin! Katsopa eteisen peiliin, niin näet yhden. Sorry, mutta oli pakko sanoa...


    • On näitä nähty

      Taisi oikeasti käydä niin, että se rakas poika alkoi juopottelemaan, pisti kaikki rahansa viinaan ja kohteli naistaan huonosti. Lopulta nainen sai tarpeekseen ja lähti k**ipäisen juoppoukon luota elämään omaa elämäänsä.

      Anoppi ei halua uskoa millainen poika oikeasti on, vaan syyttää kaikesta naista.

    • Kaikkeen tottuu

      Niinpä niin. Näyttää siltä, että myös poikani perheessä ollaan aloittajan kertomaa kohti menossa hyvää vauhtia. Miniäkokelas oli niin kiva seurusteluaikana, mutta kun pappi sanoi aamenen, ei suvulla sen jälkeen ole ollut mitään asiaa taloon. Ainoastaan rouvan suku ja kaverit ovat tervetulleita. Poika ei saa pitää mitään yhteyttä vanhempiinsa, puhumattakaan ,että lapsiaan toisivat meitä isovanhempia katsomaan. Kaikkeen vaan täytyy sopeutua. Ja yrittää auttaa poikaa sitten, kun miniä pakkaa lapset ja tavarat ja lähtee ja vaatii tietysti puolta poikani omaisuudesta, jonka me hänen vanhempansa jo ennen miniän kuvioihin tuloa olemme hänelle lahjoittaneet. Mutta siinä onnen huumassa, kun häitä suunnittelivat, ei avioehto tullut kysymykseenkään, vaikka yritimme hienovaraisesti asiasta mainita.

    • milenna Y

      Eiköhän suhteessa ole silloin jokin vika jos nainen lähtee, ja silloin pitäisi katsoa syitä siihen. Mutta usein nimitetään naista narsistiksi jos ei alistu miehen vallan alle. Eiköhän se ole nykyaikana niin että se on tasarvo myös avioliitoissa, mutta usein vanhöillisten vanhempien pojat jäävät yksin ---- syy ovat perineet vanhan aikaisen ajatutavan vanhemmiltaan jossa naisen pitäisi olla joku piika. Jos kumpikin tekee kahdeksan tunnin työpäivää niin kotityöt on jaettava, ei kai sitä kukaan nykyaikana niin höperö enää ole että vaan yksi tekee kotityöt ja toinen sitä mikä kulloinkin huvittaa.
      Ja yleensä mitä kenelläkään kolmannella osapuolella on sanottavaa kahden ihmisen suhteesta. Kukin elää AINOAN elämänsä omalla tavallaan, siis ei kenenkään muun sunnittelemalla tavalla.

    • Tapauksia tällaisia

      Taivaan tosi on että monta eroa ei edes olisi ilman appivanhempien joka asiaan puuttumista. Ei sellaista jaksa kukaan kun nykyään ei ole pakko olla yhdessä ja pitää kulisseja yllä vaikka niiden takana sataisi paskaa niskaan. Enemmän myös ne peräkammaripojat erakoituu kun vanhemmat määräävät koko elämän ja vievät mahdollisuudet normaaliin seurusteluun. Vanhemmat kuolee (kyllä, sekin on mahdollista!) ja poika erakoituu taloon yksin sammuttaen mahdollisesti koko sukuhaaran siihen. Pojan kuoltua talo jää joillekin serkuille perinnöksi ja tapeltavaksi.

      • ........

        Niin, nykyaikana jos appivanhemmat jatkuvasti puuttuu jokaiseen asiaan elämässä autonostosta, talon ja lapsien, töiden hankintaan, imetyksestä kotieläimiin sekä niin edelleen.niin kyllä sitä ei pää kestä kellään. Itselleni niin kävi ja ero tuli. Jatkuva haukkuminen jopa ympäri kyliä mukamas aikuiselta ihmiseltä on jo sairasta toimintaa. ulkonäköni morkkaaminen(jossa ei mitään vikaa kenenkään muun mielestä ole, päinvastoin), jatkuva pommittaminen nyt te tulette käymään, me tullaan käymään ja elämään puuttuminen ja poikansa määräily veivät minut itseni aivan järkyttävän ahdinkoon josta oli pakko päästä pois. Olen varmaan sellainen narsistinen miniä kun lähdin siinä vaiheessa kun kauhuissani paniikinsekaisin tuntein katsoin loppuelämäni kulkua tässä suhteessa. Mitäs jos appivanhemmat ovatkin niitä narsisteja, elämä on yhtä helvettiä kun olet varpaillasi joka ikinen aamu herättyäsi että mitä tänään taas? Töissäkään saatana saa rauhassa käydä kun toinen poljetaan maanrakoon joka-asiassa. Sääliksi käy näitä lapsia joiden vanhempia nuo aivopesevät ja manipuloivat lapset ovat...


    • j k

      niinkkö

    • joopajoo..

      On se niinkin että toinen ei voi toista ajaa "pohjalle" millään "narsistisilla" vaatimuksillaan jos sellaisesta suhteesta ei pääse irti, on syy ihan itsessä. Minä en ainakaan jäisi kenekään nyrkin ja seinän väliin, se juominenkin ylleensä tuppaa alkamaan miehen ihan omista janoista käsin. Harva nainen pakottaa puolisoaan vetämään kännit.

      Aloittaja kutsuu toisen lapsia "homomussuiksi", melkoisen huonon kuvan itsestäsi tuossakin annoit.. Jos omena ei kauas pudonnut puusta niin eipä ihme, jos tulitte jätetyksi...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4172
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      32
      1642
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe