Jees, hölmöltähän se otsikko kuulostaa, mutta vinkkejä nyt ihan vakavissani kyselen.
Eli mulla on facebookissa "ystävinäni" sellaisia ihmisiä joiden kanssa en pidä yhteyttä. En halua katkaista välejä, mutta koen facebookin hankalaksi mediaksi kun en halua huudella kuulumisiani ja kommenttejani koko maailmalle.
Eli kuinka voisin HIENOVARAISESTI rajoittaa heidän näkemiään kommentteja ja päivityksiä? En siis halua poistaa heitä kaverilistalta, vaan haluaisin vinkkejä siitä kuinka esim. pomo ei näe mitä kirjoitan kaverini seinälle - tai edes omaa tilaviestiäni.
Koen, että jään syrjään monesta asiasta kun en käytä naamakirjaa - mutta tämä liiallinen "julkisuus" on mulle melkoinen show stopperi koko palvelun käytössä.
Eli mulla on facebookissa "ystävinäni" sellaisia ihmisiä joiden kanssa en pidä yhteyttä. En halua katkaista välejä, mutta koen facebookin hankalaksi mediaksi kun en halua huudella kuulumisiani ja kommenttejani koko maailmalle.
Eli kuinka voisin HIENOVARAISESTI rajoittaa heidän näkemiään kommentteja ja päivityksiä? En siis halua poistaa heitä kaverilistalta, vaan haluaisin vinkkejä siitä kuinka esim. pomo ei näe mitä kirjoitan kaverini seinälle - tai edes omaa tilaviestiäni.
Koen, että jään syrjään monesta asiasta kun en käytä naamakirjaa - mutta tämä liiallinen "julkisuus" on mulle melkoinen show stopperi koko palvelun käytössä.
Vastaukset 5
Vanhimmat
Elikkäs voit luoda kaverilistoja, joihin sitten sijoitat ne lähimmät ystävät ja sukulaiset, joiden haluat näkevän statuksesi. Siinä sitten juuri ennen postaamista, valitset "yleisöksi" tämän kaverilistan, jolloin muut kuten pomosi eivät näe, mitä julkaiset. Siinä tiivistettynä tosiaan :D
Jokaisessa tilapäivityksessä voit valita kohdan "mukauta" postauksen oikeasta alareunasta täpästä, jossa yleensä lukee "kaverit".
Siinä voit yksityiskohtaisesti nimeltä merkitä, ketkä kaikki saavat tai eivät saa julkaisuasi nähdä.
No niin. Kiitos paljon neuvoista.
Taidankin tarvita paljon tukea.
Eli nyt kun loin ryhmät, niistä julkaistiin heti tieto aikajanalla. Eli tällaisenkin haluaisin estää. kuinka voin muuttaa asetukset, että voin muuttaa tietojani ilman, että asia ilmestyy aikajanalle ? Voinko myöhemmin poistaa asioita aikajanalta tai etusivulta?
Mun tili on siis luotu vuosia sitten ja oikeastaan kaikki henkilötiedotkin pitäisi päivittää. En haluaisi, että mistään mitä en tarkoituksella lähetä tallentuisi tietoja muiden "kavereideni" etusivuille - tai edes siihen omalle etusivulle.
Tarkoitus on siis oikeasti alkaa viestittää asioita ei sitä että xx muutti siviilisäätyään tai uuden profiilikuvan.
En siis oikeasti ole käyttänyt naamakirjaa yhtään...
Ja vielä. Nyt kun tein nuo ryhmät, on noille ryhmiin merkityille mennyt KUTSUT noihin ryhmiin kuulumisesta! Kuinka voin estää tätä ohjelmaa lähettämästä viestejä joita en halua sen lähettävän?
Niin, eli loin vahingossa ryhmän. Voinko nyt jotenkin poistaa sen?