"Seksihullu" nainen

auttakeepa

Ongelmani on, jos nyt ongelmaksi voi sanoa, kun naisystävä on liian halukas. Ollaan kohta viiskympisiä kummatkinja noin 3kk yhdessä. Haluaisi seksiä ihan joka päivä. Tulee kuulemma muuten ärtyneeksi. Mietin voiko syynä olla hormonipillerit vaihdevuosiin joita ottaa? Tunnen etten riitä miehenä, kun minulle sopiva tiheys olisi joka toinen tai kolmas päivä Yhdyntää. Oen tyydyttänyt kädellä ja suulla jos en itse jaksa, mutta luulen että pitäisi silti saada oikea peenis sisälle että on ihan tyytyväinen

13

3515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin meillä

      Tuttu tilanne, ja olen siis itse se innokkaampi naispuolinen suhteessa. Jonkun aikaa meillä näitä soviteltiin - ja siis puhuttiin asiasta, koska tämän ikäisenä tohtii jo sanoa suoraan, mitä ajattelee. Toki, kun suhde on tuore, kaikki ei ole välttämättä yhdellä eikä kahdella puhumisella selvää, joten kärsivällisyyttä!

      Naisystäväsi puolesta en voi puhua, mutta ainakin mulle miehen käsi riittää mainiosti, jos ei muuten jaksa. Tärkeintä on, että mies tekee mielellään sen, mitä on tekemässä. Vastavuoroisesti teen mielelläni erinäisiä juttuja, joiden olen havainnut tuottavan miehelle iloa :)

    • huhihhaahuih

      Naiselle nuorempi mies on parempi. Ikääntyvät miehet ovat suurelta osin kyvyttömämpiä seksiin kuin nuoremmat.
      Nykyään suuntaus onkin että nainen valitsee itselleen nuoremman miehen. Nuorenmman miehen kanssa ei tarvii kärvistellä putteessa.

    • estrogiini

      Vaihdevuosihormonit lisäävät naisen seksuaalista halua, se on selvä juttu.

    • Riippuvuudet pahasta

      Tuo ärtyneisyys yms kuulostaa siltä, että naisella on seksiriippuvuus. Seksi on pelkkää suorittamista, joka pitää hoitaa joka päivä, jotta nainen saa päivittäisen dopamiiniannoksensa. Samaa ilmiötä esiintyy esim. nettipornoon koukussa olevilla miehillä (ja naisilla).

      Nainen ei osaa kohdata kaikkia normaaleita tunnetiloja, vaan etsii helppoa ratkaisua dopamiinia vapauttavista toiminnoista, kuten tässä tapauksessa seksistä. Muita tapoja ovat alkoholi, tupakka, huumeet ja tunnesyöminen. Ei siis niin, että sama ihminen harrastaisi kaikkia noita, vaan että kaikkien noiden riippuvuuksien pohjimmainen syy on se dopamiinikoukku. Harmi vaan että liika dopamiini myös heikentää dopamiiniresepteroita ja vähentää niiden määrää. Sen seurauksena normaalista olotilasta tuleekin alakuloinen, eikä normaaleista jutuista saa enää niitä pieniä iloja ja nautintoja. Se ajaa kahta kauheammin kohti riippuvuuksia.

      • Sur rur

        No ei ole kerran päivässä mitään riippuvuutta. JKaksikymppiset jotka on noin alussa suhdetta voi tehdä sitä kaiket päivät. Rakastuminen ja ihastuminen lisää haluja. :) Toisaalta pari-kolme -kertaa viikossa on sekin ihan normaalia. Mutta voi olla, että tämän pariskunnan halut ei kohtaa. Ehkä naisystävä voisi hankkia dildon? Mies on kyllä kovin ystävällinen, kun hoitelee kädellä ja suulla. Mutta en oikein tiedä, että mitä ratkaisua tässä aloituksessa haetaan, koska ei tosiaan taida olla mitään keinoa, millä toinen haluaisi vähemmän tai toinen enemmän.

        Sulle, joka aina kirjoittelet noita juttuja että kaikki jotka harrastaa seksiä kärsii karmivasta addiktiosta: hakeudu johonkin terapiaan, sulla ei taida olla ihan reseptorit reilassa.


    • Eikös se ole aika normaalia suhteen alussa, että panettaa koko ajan. Kerran päivässä ei kuulosta paljolta tuossa tilanteessa vaikka ikää on. Se tasaantuu, kun rakastumisen aikaansaamat hormoonit häviää. Saat sitten lepopäiviä :)

    • mun näkökanta on täm

      Tässä se taas nähdään. Lähes viisikymppiset miehet usein itkee, että puoliso on haluton ja pitää hakea sitä nuorempaa naista, kun ne on niin seksikkäitä ja tiukkoja. Sitten jos se oma samanikäinen puoliso onkin halukas seksiin, niin ukkopa ei enää haluakaan. Onko todellisuudessa niin, että puheet on kovemmat kuin oksa? Näin mä olen epäillytkin. Ja nuoret naisethan ei tiedä vielä, mitä on hyvä seksi.

      Sori jos loukkasin. Itse olen 46 v ja mahtavaa seksiä saan aina kun haluan itseäni kolme vuotta nuoremmalta mieheltä. Ja mä haluan lähes joka päivä ja hänkin nauttii siitä ja on hyvinkin kykenevä. Ihan pelottaa, että noiko meillekin käy, kun ukko tulee viidenkympin ikään. Toivottavasti ei.

      Mun mielestä tuo sun naisystävän halukkuus on ihan normaali suhteen alussa. Ei tuossa ole mitään sairasta. Hän tykkää susta ja kokee sut seksuaalisesti kiihottavana. Ja tulihan tässä todistetuksi sekin tosiasia, että nelkyt naiset uskaltaa jo nauttia seksistä ja haluta sitä. Jos sä koet asian kiusalliseksi etkä halua tyydyttää häntä, niin päästä nainen menemään. Seksi on parisuhteen liima, sen suola ja sokeri. Jos se ei toimi, niin muutkin asiat tuppaa menemään huonosti.

      • 1+4

        No jos ap haluaisi joka toinen tai kolmas päivä, niin eipä se minun mielestä tarkoita ettei halua ja piste. Minun mielestä joka toinen tai kolmas päivä kuulostaa erittäin normaalilta.

        Se, mikä kuulostaa oudolta, on että jos toista ei jonain päivänä haluta, hänen tulee se toinen kuitenkin tyydyttää jollain tavalla. Kai nyt aikuinen ihminen pärjää yhden päivän ilman seksiä, tai jos ei, niin tyydyttää sitten itse itsensä. Jos oma partnerini vaatisi että joka kerta kun häntä haluttaa, minun on pakko hänet tyydyttää, niin pellolle minä sen potkaisisin. Se vaan on niin, ettei ne halut voi ihan joka päivä kohdata.


    • olavi kuopio

      olen 30v mies
      naiseni on 29v

      hän haluaa seksiä vaikka kokoillan

      en jaksa enää.
      miksi pitää kokoajan sextailla.

      mulla paikat kohta ihan romuna
      haluksi oli kivaa enää ei jaksa.

      • mekkk

        Tuossa iässä sitä tekivarmaan 3 kertaa päivässä eli aamulla enne töihin lähtöä ja töiden jälkeen kerran ja sitten veilä ennen nukkumaan menoa niin ei tule puutostiloja. Nuorenpana sen aikaisen naiseni kanssa kun sekstailtiin niin ensimmäinen kierros poisti paineen ja toinen toi tuudytyksen ja kolmas kruunaa homman ja se siitä. Noille 50 v miehille neuvoksi että lääkäriltä viegraan resepti niin jaksaa eikä ole kalliitakaan.


    • Näinon12

      seurustelkaa ensin naisen kanssa joka haluaa seksiä kerran puolessavuodessa , eikä anna suuseksiä. sen jälkeen palvotte naista joka haluaa useasti, suhde ei toimi ilman fyysisyyttä ja samanlaisia seksihaluja.

    • kiikkustuolissalevähdän

      Naisesi ei ole mikään seksihullu. To i sana on loukkaava. Jos ei mies tai nainen halua jo alussa antaa toiselle läheisyyttä kun toinen sitä kaipaa. Se kertoo että toinen on täysin itsekäs ja suhde ei ole koskaan onnellinen. ei se ole siitä kiinni paljonko sekstaa vaan siitä miten asennoidut asiaan. Hullu on hullu . ja minut ainakin tekisi kylmäksi naiseksi jos kokisin mieheltä tuollaista sanailua. Jos ei oksa nouse eikä kovetu niin ei se kyllä naisen vika ole.

    • kisukiskiskurnau

      Mä en kestä kuunnella jos mies valittaa ettei jaksa tai tosiaan käyttää naisesta sanaa seksihullu. Se ei ole oikein. Ollaan 35 v. Ei ole oma mies kitissyt 15 vuoden jälkeen vaikka olen halunnut joinakin päivinä sen 8 kertaa (vaihtelee kuukautiskierron mukaan). Vapaa päivinä siihen voi mennä se koko päivä (tuntuu hyvällä tavalla raskaalta, mutta ihanalta), mutta kyllä hänellä himo syttyy aina jonkin ajan päästä uudestaan. Esim. ollaan jo ajateltu neljännen kerran jälkeen, että ok, nyt lopetetaan tältä päivältä, mutta sitten kun on käyty pesuilla jo ja köllitään sohvalla tai tehdään kotitöitä, niin se kuitenkin johtaa taas oikeisiin puuhiin kun haluaa vaan toista, ite sytyn hyvin herkästi, molemmilla vilkas ajatusmaailma ja kosketusherkkyys. Ja korostan, että ei todellakaan olla vastarakastuneita, pitkä liitto. Ei ole kumpikaan narissut asiasta, ja sitä todella arvostan omassa miehessä. Tavan arjesta pitää osata nauttia yhdessä, kun tämä touhu ei edes maksa mitään:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe