Mikä on ollut k-päisin työpaikkanne?

P.N.

Tahtoisin keskustelun missä listataan huonoja työpaikkoja, työyhteisöjä. Uskon että tämä voisi olla hyödyllinen tietolähde että tajuaisi mistä kannattaa pysyä kaukana.

32

1504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • c...

      Eräs puhelinmyyntifirma Mikkelissä. Sinne ei kannata mennä. Huono työyhteisö ja epätasa-arvoinen johtaminen.

      • vanhajaviisas

        Mä voisin kertoa viime vuosituhannelta lähtien
        työnantajista, jotka eivät noudattaneet mitään työehtosopimuksia.
        (tosin itsekin olin niin nuori ja tyhmä, etten edes tajunnut, että pitäisi kirjoittaa joku työsopimus, mikähän se on ?)

        Ja pitäisikö muka liittyä johonkin alan ammattiliittoon? Mutta elämästä oppii..

        Onneksi ihminen on vain kerran elämässään nuori ja tyhmä!


    • 2000-luvun Suomea?

      Työpaikka missä AY-liikkeen jäsenillä on liian suuri valta. Jos et kuulu liittoon, niin sinulle tehdään kusiset oltavat. Työpaikkakiusaaminen, syrjintä yms olivat arkipäivää.

      • Nykyaikaa meillä.

        no se on sun oma mokas jos et liittoon kuulu, teitä kuuluukin painostaa liittymään liittoon.
        Meillä ei opeteta liittoon kuulumattomalle kuin ne pakolliset mitä pitääkin. Jos kuulut liittoon saat ylimääräisiä vinkkejä ja vihjeitä työhösi jotka kyllä itsekin oppisit 5-8vuoden kuluessa, mutta näin saat ne heti.
        Järjestämme työpaikalla vapaa-ajan reissuja ja tapahtumia, haemme niihin aina liitolta tukea, jos saamme sitä edes euron, voimme sulkea liittoon kuulumattomat pois, kun silloin se on liiton tapahtuma.


      • haistakaa.paska.prkele
        Nykyaikaa meillä. kirjoitti:

        no se on sun oma mokas jos et liittoon kuulu, teitä kuuluukin painostaa liittymään liittoon.
        Meillä ei opeteta liittoon kuulumattomalle kuin ne pakolliset mitä pitääkin. Jos kuulut liittoon saat ylimääräisiä vinkkejä ja vihjeitä työhösi jotka kyllä itsekin oppisit 5-8vuoden kuluessa, mutta näin saat ne heti.
        Järjestämme työpaikalla vapaa-ajan reissuja ja tapahtumia, haemme niihin aina liitolta tukea, jos saamme sitä edes euron, voimme sulkea liittoon kuulumattomat pois, kun silloin se on liiton tapahtuma.

        YTK on suomen suurin työttömyyskassa ja edullisin. Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa. Pitäkää ne surkeat ammattiliittonne, ei niistä ole näyttänyt olevan työntekijöille mitään konkreettista etua enää 25 vuoteen kun palkat ovat mitä ovat!!


    • 14+1

      Yks yrityksille palveluja tarjoava puhelinyhtiö Uudessakaupungissa. Kiireinen, vaativainen ja tylsä työ 700 euroa/kk nettopalkalla ja koko paikka täynnä kieroja vanhoja ... naisia, vaikka ilmoituksissa aina "kivasta työilmapiiristä" tms. jauhetaankin.

      • uskokaataiei

        Seurakunta työpaikkana on kuin lintukodossa asustelisi


    • lattiariepu

      En voi sanoa ääneen....sorry.
      Näitä suhteellisen pieniä ketjuliikkeitä.

      Maksetaanko ylitöistä...älä naurata.
      Pomo joskus edes viitsisi kehua...hahahhhaah.

      Työaika alkaa 9, joten olen paikalla noin 10minuuttia ennen että pääsen juoneen kiinni.
      Siitäkin rutistaan. Siis se Pomo.

    • Lahtinentee

      Porilainen murskaus firma.En suosittele.Palkkaus tosi kehno.1200 euroo kahdes viikossa.reissutyö ja työ kamut alkoholisteja:Ja kämppä paskanen ja homeinen.Tallaista2000luvulla.Tervemenoa vaan

      • Laineillavuan

        tela murskan maine on laskenut tosi paljon.Parhaat lähteneet pois.Alkoholistit ja ammattitaidottomat jääneet.Onnee vaan


      • 15+12

        Jotkut saavat tuon 1200 euroa kuukaudessa joten siihen nähden ei tuo kovinkaan kehno palkkaus ole mutta todellisuudessa kuitenkin ihan perseestä.


    • AngelOfNorth

      HP, Hewlett&Packard, Newcastle-Upon-Tynessä. Siel on yhtenä tiiminvetäjänä yks emä ukklum suomaalainen äijä.

    • januski

      Lt ainakin minulla. Kiusaava esimies, tai oli, siirettiin takaisin alempaan kastiin. Uudesta en tiedä kun en ole tavannut. Kaikki työ kaverit, ovat muutaman kuukauden aikana vaihtuneet. Palkaus ihan paska, joka unohtuu yleensä maksaa palkkapäivänä ja jos on maksettu, niin sekin vähä aina väärin. Että sellainen paikka.

    • rientäjä

      Eräs työpaikka jossa nuori 24-v nainen oli esimiehenä. Oli valmistunut juuri oikein Aa äM Koosta. Itse olen 30-v nainen ja suuri osa muista 25-40-v väliltä. Luuli tietävänsä kaikesta kaiken, ja jos joku ei tehnyt kuten hän halusi, niin siitä hän sai suorastaan raivokohtauksia. Kauhea pätemisen tarve koko ajan, ja muistutti kaikkia siitä, että hän on työnantajan edustaja, ja hän tietää enemmän kuin me yhteensä koko alasta. Kuvitelkaa nyt kun nuori tytöntyllerö tulee komentamaan yli 10-v kokemuksen omaavia alan osaajia, että teette väärin, tehkää näin. Tiesi jotain ruokien kemiallisista koostumuksista, kai, mutta ei erottanut desilitraa litrasta. Tehtiin sitten piruuttamme juuri niin kuin neiti käskytti. Meni puurot ja vellit aivan sekaisin, mutta mitä väliä. Ruokiin laitettiin aineita todella väärissä mittasuhteissa, ja välillä aivan vääriä aineitakin, mikä tuntui ammattilaisesta hullulta, mutta kun mikään ei auttanut kun pikkunatsi käskytti niin vaativaan sävyyn, ja haukkui päälle ylimieliseen sävyyn.

      Sitten hän halusi muuttaa kaikki totutut tapamme. Esimerkiksi tekemisien järjestyksen hän halusi muuttaa totaalisesti, vaikka sillä tavoin osa ruoista valmistui sitten aivan eri aikaan, yleiskeittiöllisistä tavoista poiketen. Toisaalta yhtäkkiä hän saattoi vaihtaa järjestyksiä, seuraavana viikkona järjestys heitti taas täysin häränpyllyä, ja yleensä huonompaan suuntaan. Ensin hän oli sitä mieltä, että astioita ei pitäisi laittaa likoamaan, ja myöhemmin sitä mieltä että ne piti ehdottomasti laittaa hänen mielestä likoamaan. Jonain päivänä asiat piti tehdä näin, ja toisena noin, ja aina se olisi pitänyt etukäteen tietää tai oli TYHMÄ. Vain hänen koulutuksensa oli se laki, jota tuli kaikkien kunnioittaa, ja kumartaa. Oikeastaan tyttö ei tiennyt koko keittiömaailmasta yhtään mitään, osasi ehkä perunat keittää muttei muuta. Ja sitten tuli neuvomaan ammattilaisia, jotka olleet vuosikausia alalla, ja nähneet monenlaista keittiötä.

      Puoli vuotta silti tätä jatkui, kunnes neidin esimiestyö ei enää jatkunut. Kaksi työntekijää vaihtoi työpaikkaa tänä aikana, ja yksi jäi sairaslomalle masennuksen takia. Itse vaihdoin firmaa myös mutta vasta hieman myöhemmin, ja eri syistä. Tämän tilalle tullut esimies oli mukavampi eikä puuttunut oikeastaan mihinkään, vaan luotti osaamiseemme. Oli 40-v nainen, eikä ollut enää pätemisen tarvetta.

      Että sellainen kokemus. Itse jos olisin esimies niin en voisi kuvitellakaan mennä neuvomaan käskyttämällä sellaista joka on ensinnäkin minua vanhempi ja toiseksi tietää enemmän asiasta. On myös mukavia esimiehiä. Itse en pystyisi olla esimies, koska en osaa katsoa kun toiset tekee, tekisi kuitenkin itse mieli mennä tekemään. Em tyttö olisi soveltunut ehkä johonkin natsi-saksan aikaiseen armeijaan, olikohan jäänyt tytöllä inttihaaveet jonkin pojanlurjuksen takia väliin. Heh heh...

    • hermot meni

      Eräs sikatila Huittisissa. Nimeä en viitsi sanoa. Isäntä lähinnä riistäjä. Ei palkallisia lomia, ei palkallisia sairaslomia. Aina haukutaan joka asiasta. Oksetti joka aamu lähteä sinne töihin. Onneksi lopulta kouluttauduin aivan eri ammattiin, ja nyt olen tyytyväinen työhöni ja palkkaani.

    • khshvkp

      Eräs liikelahjatalo Tampereelta!
      Kusipäinen pomo ja vittumainen tytär myrkyttivät paikan työilmapiirin!

    • enempää en kerro

      Eräs kuntayhtymä. Työnant. julkinen arvostelu tietää kenkää.

      • siistii2

        Kyllä. on kiva olla kunnassa töissä. työpaineet on kohtuuttomat joten ei kannata edes yrittää suunnitella miten töistä selviytyisi. saa sen palkan kai katsomallakin paikkoja. esimies voi sitten moittia kun asiakkaat valittavat laadusta. t.siivooja


      • Täysin kypsä

        Kyllä tämäkin pohjoisen kuntayhtymä on syvältä, henkilöstön työhyvinvoinnista ei välitetä pätkääkään. Paljon sairauspoissaoloja, sijaisia juoksutetaan paikasta toiseen ja yh piileskelee konttorissaan. Vakiväki todella väsynyttä, nurkkaan ajettua ja vihaisia. Mikään ei muutu, asukkaatkin oirehtivat siinä hoithenkilöiden vaihtuvuudessa ja lähiesimies täysin sokea sählääjä. Parempaa ei valitettavasti näkyvissä koska yh niin osaamaton ja pelkää kentälle menoa, kun ei osaa eikä halua korjata puutteita.


    • hrzdejömtömö

      Killon päiväkoti Pirkkalassa, karmeampaa työpaikkaa saa hakea.

      • puukoniskuja vaan

        harvaa hyvää päiväkotia nykyään löytykään-ainakan pk-seudulla.. on nyt nähty!


      • Ihmettelevä

        Mikä siellä Killon päiväkodissa oikein mättää? Saavatko lapset kunnollista hoitoa ja mitä mieltä vanhemmat ovat hoidon laadusta? Veisitkö oman lapsesi sinne hoitoon?


    • Toimikaa

      Tuosta pidemmästä kirjoituksesta:

      Jos epäpätevä keskitason pomo alkaa sotkea asioita, dokumentoikaa hänen virheensä ja ottakaa yhteyttä ylempään johtoon. Kun todisteita on tarpeeksi, tämä idiootti lentää pihalle kuin leppäkeihäs jos johtoportaalla on hivenkään järkeä päässään.

    • TitaR

      Yks kaupunki tuol hämessä, olin siellä hetken töissä...

      • HeikkiM.

        Tu takasi.. Saat sen paikan, ei mua enää kiinnosta


      • TitaR_
        HeikkiM. kirjoitti:

        Tu takasi.. Saat sen paikan, ei mua enää kiinnosta

        Ethän sä itsekään sitä paikkaa saanut :)


    • jänöjussi

      yks kuljetusliike vantaalta.. kuljetus F.... Palkkoja ei maksellu palkkapäivänä, ja maksetaan kun jaksetaan. ei kiinnosta työntekijät lainkaan muuta ku orjatyövoimana. ylitöitä saa tehdä peräsuolipitkänä ja niistä ei makseta mitään. sovitut palkat ja päivärahat ym ei pidä paikkaansa..
      muuteen saat huutoa ja vittuilua vaikka työntekijäthän ne firman pystyssä pitää kun kalusto liikkuu..
      rahaa kyllä syydetään muualle ja omiin menoihin mutta työntekijöiden palkkaan ei jää. että sellasta..

    • lässynlää

      kaikki naisvaltaiset alat. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ja sen pelasti mukava samanhenkinen työkaveri.
      Kauppaan en menisi enää töihin enkä siivousfirmaan. Myös sairaaloissa ottaa päähän kaikki kuppikunnat ja kahvikokoukset. EIKÖ riitä että tekee työnsä, ei kaikki etsi työpaikalta kaveria, se löytyy jos on tuuria.Ei kaikki halua kaikille kertoa asioitaan. Eikä vastaavasti kiinnosta tuntemattomien tarinat.

      Parasta olisi mahdollisimman yksinäinen työ. Ovi kiinni ja töitä tekemään. Ilman turhia lässytyksiä.

    • Burnout2

      Kuljetusliike SP.

    • työ.on.paskaa

      Kaikki työ on paskaa. Työ on niin vittumainen riippakivi elämässä että sitä pitäisi olla mahdollisimman vähän ja siitä pitäisi maksaa ainakin kymmenen kertaa enemmän palkkaa kuin nyt.
      Esimerkiksi 4 tuntia päivässä neljänä päivänä viikossa, pe, la ja su vapaata, palkkaa vaikka 2500 - 3000e käteen kuukaudessa.

      • Kuula55

        Jos tuohon haluat päästä, niin ensinnäkin pitää sinun valita tarkkaan kenen neuvoja kuuntelet. Suurin osa on kateellisia ja tai eri mieltä, jos puhut jostakin hyvästä ideastasi, tai päätavoitteistasi elämässä ja iloitsevat siitä että epäonnistuisit. Suurin osa on eri mieltä jo vain siksi että meille on opetettu että jos haluaa enemmän kuin perus 2000€/kk niin on ahne, ja että aina se on joku muu taho (työnantaja) jota pitää totella. Se kenen neuvoja kuuntelee kannattaa katsoa siitä mitä heillä on näytettävänään todisteiksi. Esim. Napoleon Hill, joka oli monimiljonääri on kirjoittanut kirjoja yrittämisestä yms. Ne ovat erittäin syvällisiä, niissä puhutaan mm. telepatiasta ja korkeammista voimista. Niistä saat käytännön esimerkkejä ja selkeät ohjeet suunnitelmasi toteuttamiseen.


    • beethooven

      Se oli varmaankin aikoinaan Baghdadissa, Irakissa silloinen Saddam Husseinille meidän suomalaisten urakoima Conference Palacen rakennustyömaa. Aamulla herätys kello 04.00 kuutena päivänä viikossa ja kuljetus jenkkibussilla työmaalle kello 04.30. Työt alkoivat 05.00 ja päättyivät kello 13.30 kuumuuden takia. Sitten löhöttiin uima-altaalla olutta juoden pääosin. Iltaisin ihmeteltiin paikallista napatanssia yökerhossa ja sen keskinkertaisuutta vielä lähinnä vailla mitään tarkoitusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe