ongelma..

noora89*

Olemme olleet 5 vuotta pari suhteessa, mies 24v ja minä 23v. Meidän suhteessa on tapahtunut vaikka ja mitä, aina selvitetty ja suhteemme on sitä mukaan lujittunu. Ainut asia mikä joka päivä askarruttaa on Se että ainut asia mitä yhdessä tehdään on tvn ja elokuvien katsominen ja joskus ruokaa. Mies ei ikinä jaksa tai ei huvita jos kysyn vaikka että käydäänkö ulkona syömässä. Ja toinen mies on kova ottamaan vklpsin ja sitäkin me ollaan tehty erikseen sellaset 3vuotta. Olen puhunut asiasta että tämä asia vaivaa mutta ei auta.. Miehellä on lapsuudessa ollut vaikeeta mutta Se ei oo mikään syy tälle tilanteelle.. Ja Joo monet on sanonut että jätäjätäjätä.. Mutta rakkaus vie voiton

8

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etkö tajua vai

      Miksi pilaat elämäsi tylsän juopon kanssa, eikö sulla omanarvontunto riitä siihen että lähtisit ja etsisit paremman? En käsitä tuollaista toimintamallia. Vähän rotia nyt ja viimeistään puolen vuoden päästä sulla on uusi mies.

      • noora89*

        Meinasin viime kesänä lähteä mutta en vaan lähtenyt.. Mutta oon siinä toivossa että suhde muuttuu, mutta sitten taas hyvään vai huonoon suuntaan?


      • mieti Noora nyt
        noora89* kirjoitti:

        Meinasin viime kesänä lähteä mutta en vaan lähtenyt.. Mutta oon siinä toivossa että suhde muuttuu, mutta sitten taas hyvään vai huonoon suuntaan?

        Joo, odottamallahan ne asiat yleensä paranee... passiivisuus ei nyt auta tässä tilanteessa, sun ukkosi ei muutu taikaiskusta toisenlaiseksi, vaikka kuinka toivot niin tapahtuvan.

        Voit toki odottaa ja petyt 98% varmuudella. Sinuna lähtisin.


    • pitkäsuhdeeialkoholi

      Moi. Suhde ei muutu jos se on tossa iässä tolla jamalla. Mielestäni suurin ongelma on toi juopottelu ton ikäsenä, se ei tule vähenemään!
      Koska olette noin nuoria ja teillä ei ole lapsia, mieti tarkkaan mitä haluat tulevilta vuosilta. Ihmisillä on tarkoitus lisääntyä tossa iässä ja kun teitä on kolme, muttuu asiat vähintään satakertaa hankalammiksi.
      Jos haluat elää noin ja alistut hänen elämäntapaan, se on sitten rakkaus joka voittaa. Mutta jonain päivänä saattaa silmäsi aueta kun huomaat mitä muilla on ja jos sulla on silloin jo lapsia, menee asiat erittäin hankaliksi. Rakkautta on myös se, että teet lähimmäisen onnelliseksi ja hän tekee sinut onnelliseksi.

      • noora89*

        Tiedän aika montakin jotka ovat iän myöden muuttunut, ja justiin tuo alkoholi. Ja syy siihen on ollut lapsi. Mielestäni en pidä vielä tätä ikää lapsen teko ikänä, ja en vielä haluakkaan, opinnot kesken. Ja Se on kyllä niin että itse tehdään itsensä onnelliseksi, ei toinen ihminen.


    • kannattaa miettiä ta

      KAnnattaa miettiä, oletko suhteessa vain ja ainoastaan siksi kun olet jo siinä niin kauan ollut?

      Itse olin tuon ikäisenä myös reilu 5 vuotta saman miehen kanssa. Oli häät tulossa ja lasta yritettiin (onneksi näin jälkikäteen ajateltuna ei silloin onnistunut).

      Meillä oli suhteessa myös kaikkea mahdollista aina valehtelusta pettämiseen. Kaikesta "muka selvittiin" mutta ei se niin taida olla. Aina ne vastoinkäymiset tuolla jossain aivonsopukoissa säilyy.

      Nyt olen oppinut sen, että jos suhteessa on liikaa ongelmia ja etenkin jos se sisältää toisen epäkunnioitusta/pettämistä/ valehtelua... suhde ei ole sen arvoinen. Jos toista oikeasti rakastaa ja arvostaa, välttää tekemästä niitä asioita toiselle.

      IMeillä oli myös viikonloppu juopottelu yleistä. Mies tykkäsi lähteä reissuille "poikien" kanssa.. ja aina siellä naisia oli mukana (paitsi minua ei pyydetty!). Kyllähän sen tietää mitä silloin on miehellä mielessä.

      Itse olin silloin niin tyhmä/heikko/naiivi, että en pystynyt kaikesta huolimatta eroamaan, vaikka kerkesin jo kihlat purkaa ja etsin asuntoa.

      Lopulta join itseni niin känniin että en ikinä ole ollut ja petin. Toisin sanoen toimin tyhmästi ja kostin miehelle. Käyttäydyin kuin hän.

      Hän meni ja jätti miut. Samalla viikolla jo uusi nainen.

      Heitin kamat pihalle, itkin muutaman kuukauden. Jatkoin elämää.
      Paljon onnellisempi olen uudessa suhteessani.

      Aina puhuutaan, että rakkaus on kaikki mitä tarvitaan. Näin se ei ole.
      Rakkaus itsessään ei pidä suhdetta kasassa vaan ne kaksio henkilö siinä suhteessa. Heidän teot.

    • kannattaa miettiä ta

      Ja pakko sanoa, ei missään nimessä lasta suhteeseen joka on tuossa jamassa!

      Lapsi ei ole ratkaisu eikä korjauspakki.

      Et voi olettaa, että suhde muuttuu lapsen myötä (paremmaksi). Tottakai se muuttuu, mutta tuo mukanaan uusia velvollisuuksia ja stressin aiheita. SIlloin teidän kahden keskinen aika korjata ja kehittää suhdettanne huomattavasti pienenee! Asiat kuntoon tai uusi mies ennen kun lisäystä edes harkitsee :)

      Liian monta kertaa nähnyt kun "huonoon suhteeseen" tuodaan lapsia. kestää max vuos ja jommalla kummalla jo uusi ja siinä sit on taas erolapsia jotka jää sen kaiken jalkoihin.

    • kiltti mies.

      Naiset nyt vaan rakastaa juoppoja ja sit kyselevät palstalla neuvoa mitäs tehdä kun mies ei edes ulkonä käy naisensa kanssa. Rakkaus tosiaan voittaa järjen. juoppo mikä juoppo ja se ei miksikään muutu. Naiset nyt ei vaan sitä koskaan tajua- vaikka rautalankasta vääntäis kolme kertaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe