Erään naisen seksuaalihistoria

3+5

Haluaisin mielipiteitä siitä, miltä seksuaalihistoriani vaikuttaa ulkopuolisten silmin. Olen 30-vuotias nainen, jolla on ollut vähän yli 20 kumppania, näistä pidempiä (yli vuoden kestäneitä) parisuhteita 6, tapailutyyppisiä suhteita noin 10 ja loput yhdenillanjuttuja. Kun yhdenillanjuttujen ja muiden tilapäissuhteiden määrän suhteuttaa niihin aikoihin, jotka olen viettänyt sinkkuna, on uusia kumppaneita kertynyt noin yksi kahdessa kuukaudessa. Pisimmillään olen ollut ilman seksiä kuusi kuukautta, lyhin aika kahden eri kumppanin välillä on ollut kaksi viikkoa. Parisuhteessa olen aina ollut uskollinen. Miltä kuulostavat tällaiset speksit? Monesti kuulee, että nainen, jolla on ollut yli 20 kumppania, olisi automaattisesti jotenkin erityisen kevytkenkäinen, mutta kun tarkastelen omaa menneisyyttäni, ei se minusta kyllä miltään seksihurjastelulta näytä...

25

1462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pera 62

      Voisit tulla luokseni keskustelemaan aiheesta, voisin kertoa mielipiteeni, tykkäätkö muuten punaviinistä?

    • ykk,,,,

      Aika normaalilta ikäisesi nykyaikaisen naisen suhdemäärältä toi vaikuttaa. Jos siin jokin särähtää, niin se, et ilmeisesti kovin pitkiä suhteita sul ei ole juuri ollut... 1 illan juttujahan sul on varmasti ikäistäsi keskivertonaista vähemmän

    • tuhma mies

      Käytännössä olet neitsyt. Älä huolehdi siitä mitä muut ajattelevat. Mihin edes tarvitset muiden ajatuksia näistä sun spekseistä?

    • Mitä väliä

      sillä on, onko "erityisen" kevytkenkäinen suhteessa muihin vai ei? Yksiavioinen et ole ja tiedät sen itsekin.

    • Kokemusta on

      Oot viettänyt mielestäni ihan normaalia elämää.

      Nyt kun sulla on kokemusta eri variaatioista, ei kokemusta tarvii ainakaan suuremmin lisätä sillä verukkeella että oisit kokematon.

      Etsi sopiva(=hyvä) panokaveri (= rakastaja), jos haluat säästää itseäsi unelmiesi miehelle, jonka ehkä joskus kuitenkin löydät.

      Jos kuitenkin haluat viettää "villiä" elämää, saattaa huomattava seksikumppanien määrän lisäys olla haittatekijä, jos joskus aiot vakiintua, kunhan nyt et "nunnaksi" rupee sitäkin se sun unelmamiehesi ihmettelis, sit aikanaan,

    • valkoinen valhe

      No jos asiaa joskus kysytään, jätä luvusta puolet pois niin pääset vähemmällä.

    • Tuun saamaan miinust

      ''...mutta kun tarkastelen omaa menneisyyttäni, ei se minusta kyllä miltään seksihurjastelulta näytä... ''

      Ongelmaksi varmasti tuleekin se että valtaosalla miehistä (65-85%) ei ole elämänsä aikana edes puoltakaan noin monta seksikumppania elämänsä aikana, joten meidän silmissä se on kyllä melkoista menoa ja hurjastelua.

      Aika monen miehen ydintä tulee jäytämään ajatus olla minkäänlaisissa tekemisissä naisen kanssa jolla on ollut enemmän mulkkuja sisässään kuin käsissä sormiaan... ellei tietysti naisessa ole jotain e-ri-tyi-sen poikkeuksellista/hienoa.

      • eipä yleistetä

        "meidän silmissä"

        Mistä nyt puhutaan? Onko kaikki miehet samasta muotista vai luuletko itsestäsi liikoja?

        Tässähän se tuli taas kerran todistetuksi, että joidenkin miesten itsetunto ei vain kestä kokenutta naista. Jos sillä vielä on itsetunto tallella, se on ehdoton turn-off. Heikommankin miehen pitäisi pystyä pitämään nainen nöyränä ja hiljaisena...

        Aloittaja saa varautua siihen, että miehiä pitää käsitellä vähän varovasti. Jostain syytä näille pitäisi olla neitsyt, jolla on kokemusta mutta ei muiden miesten kanssa hankittuna. Aika vaikea yhtälö, sanoisin.

        Tätä on tasa-arvo. Kokenut mies on maineikas, kokeneelle naiselle kertyy "mainetta". Hohhoijaa...


    • Onhan sinulla

      runsaanlaisesti kokemusta erilaista mulkuista ja siitä, miten miehet ovat sitä munaansa sinuun hanganneet.

      Jos olisin mies, pelkkä vilkaisu sinuun riittäisi, en haluaisi oikeaa suhdetta kanssasi. Avot! - se olisi siinä.

    • mies-112

      Haittaako se naisia et mulla on ollut yli 100 yhden illan juttua. Tosin lopetin sellaset yhen illan jutut jo pari vuotta sitten. 18-30 vuosien aikaan oli siis paljon juttuja.

    • n35.

      Aika paljon sulla on ollut suhteita, eikö tuo ole aika repivää siirtyä suhteesta toiseen tuommosella tahdilla?

    • Vertailu pohjaa

      Olen 35v sinkku ja seksi kokemukset rajoittuvat yhteen ainoaan kertaan (ja sekin maksulliseen), joten yli 20 kumppania kuulostaa jo aika hurjastelulta kumppani määrän puolesta, sillä se kuitenkin tekee lähes kaksi uutta kumppania vuodessa.

    • 3+5

      Kiitos paljon asiallisista vastauksista - itse asiassa odotin kovempaa tylytystä. Tässä vastaus pariin minulle esitettyyn kysymykseen. Joku ihmetteli pitkien suhteiden puuttumista. Olin määritellyt pidemmän suhteen kestoksi vuoden, mutta tämä ei tarkoita, etteikö minulla olisi ollut vuotta pidempiä suhteita. Pisin suhteeni kesti lähes neljä vuotta. Valitettavasti kuitenkaan sellaista miestä, jonka kanssa haluaisin loppuelämäni viettää, ei vielä ole löytynyt. Mielestäni tämä ei nykyaikana ole mitenkään harvinaista ennen 30 ikävuotta. Minulla ei myöskään ole erityisiä naimisiinmeno- tai perheenperustamishaaveita, joten en ole mitenkään väkipakolla yrittänyt löytää miestä tähän tarkoitukseen.

      Samalla tulinkin vastanneeksi myös toiseen kysymykseen, eli siihen, onko repivää siirtyä nopealla tahdilla suhteesta toiseen. Varmaankin olisi, jos kokemukset koostuisivat pelkistä yhdenillanjutuista, mutta näinhän ei kohdallani ole, vaan olen ollut myös useita vuosia parisuhteessa ja nauttinut siitä. En myöskään pokaile miehiä baarista, vaan kaikki kumppanini ovat löytyneet muuten, kavereiden kautta, harrastuksista jne. Yleisesti ottaen eläisin mieluummin parisuhteessa kuin sinkkuna, mutta mieluummin sinkkuna kuin huonossa parisuhteessa. Arvelisin, että seksi on minulle ehkä jonkin verran tärkeämpää kuin naisille keskimäärin, minkä suhteen toki seurustelukumppanini ovat olleet tyytyväisiä, mutta tämä piirre näkyy sitten myös niin, että sinkkuaikoina kumppaneita väkisinkin kertyy. Sinkkunaiselle, ja vielä ihan hyvännäköiselle sellaiselle, houkutuksia on paljon. Olen itse asiassa aika nirso kumppaneitteni suhteen, enkä ole joutunut katumaan jälkeenpäin kuin kahta juttua, nekin jotain teinivuosien säätöjä.

      Niille, jotka ovat kommentoineet, etteivät huolisi minunlaistani naista vakituiseen parisuhteeseen, toteaisin, että tämä on yksi asia, jossa arvomaailmat voivat olla kohtaamatta, enkä koe mitenkään menetykseksi, jos joku ei siksi minusta välitä. Kaikki eivät kuitenkaan ajattele samalla tavoin, enkä itsekään hae kumppanikseni neitsyttä ;)

      Terv. ap

      • Eipä yleistetä

        Upeaa! Pidä tuo.

        Luulin jo että olet ihan tyhmänä kyselemässä. Kyllä sekin mies vielä löytyy, jonka kanssa haluat olla pidempään. Vaikka niin hyvällä itsetunnolla varustetun miehen etsiminen saattaa kyllä teettää vähän töitä, se kannattaa.

        ;-)

        .


    • so?

      Ei todellakaan kiinnosta.

    • 1+3

      Itse olen samanikäinen mies. Lukumääränä tuo reilu 20 kuulostaa yhtäkkiseltään melko suurelta, mutta tosin jos henkilö ei ole seurustellut kovinkaan vakavasti pitkiä aikoja ja on vaikkapa puolet aikuisiästään ollut sinkkuna niin ei se sitten sellaista hurjastelua kuitenkaan taida olla.

      Melko varmasti tosin tuon kanssa voinet joutua hankaluuksiin, koska tuokin lukumäärä on luultavasti enemmän kuin tuon ikäisellä keskivertomiehellä ja suurimmat hankaluudet nimenomaan ovatkin siinä jos naisella on enemmän kokemusta kuin miehellä. Itselläni on tähän ikään puolet tuosta, oon tosin viettänyt yhteensä n. 10v uskollisena muutamissa parisuhteissa.

      En kyllä haluaisi kuulla, että esim. tulevalla vaimollani olisi noin paljon seksikumppaneita ollut, mutta toisaalta en nyt neuvo valehtelemaankaan ja lähinnä tästä syystä en edes tuommoisia tarkkoja lukumääriä kumppaneilta kysele.

    • 3+5

      Olen itse ollut kaikissa parisuhteissani rehellinen kumppanieni lukumäärän suhteen, eikä se ole koskaan ollut ongelma. Jos olisi, emme varmaan olisi sopivat kumppanit toisillemme. En halua johtaa miestä harhaan, jos mies näin kärjistetysti sanoen etsii unelmien prinssiä siveänä kamarissaan odottanutta neitokaista, suotakoon se hänelle. Seurustelukumppaneillani sekä yleensä miehillä, joita olen tapaillut, on pääosin ollut itsellään aika samantapainen menneisyys kuin minulla. Kyse on varmaan vain siitä, että samankaltaiset ihmiset, tai ihmiset, joilla on keskenään samanlainen arvomaailma, päätyvät helpommin yhteen. Tarkoista lukemista ei tosin viime aikoina tapailemieni miesten kanssa ole edes ollut puhetta. Tuntuu siltä, että nuorempana miehet olivat lukumäärästä ylipäätään kiinnostuneempia, näin kolmenkympin korvilla useimmat tuntuvat ymmärtävän, että kaikilla on menneisyytensä, eikä ole mitään järkeä kaivella vanhoja. Tässä iässä alkaa yhä usemmalla olla takana elettyä elämää, kenellä on ollut kymmeniä yhdenillanjuttuja, kenellä kipeä avioero ja huoltajuuskiistoja.

      Terv. ap

    • Minä kyllä sanoisin, että sinulla on ollut aika vähän tai normaalin verran seksisuhteita. Ainakin kun mä suhteutan sen määrän itseeni. Ja mä olen vasta 25-vuotias nainen, mutta yliseksuaalinen, joten yksi mies ei vain riitä minulle. Siitä on minulle ollut paljon haittaakin, koska mä en vain kykene pitämään itseäni poissa miehistä, en edes parisuhteessa ollessani.
      Joskus mä koetin jutella siitä niiden miesteni kanssa joiden kanssa mä olen styylannut, että sopisiko heille, että mä pidän rakastajia hänen lisäkseen? Kukaan mies ei ole vielä suostunut siihen, joten mä olen lakannut kysymästä ja nyt mä pidän niitä salaa mun omalta mieheltäni. Välillä mä kyllästyn parisuhteeseen ja joskus se on sen hetkinen mieheni, joka saa tarpeekseen mun tekemisistä ja sen jälkeen eroa pukkaa. Parisuhteita mä olen kokeillut useammakin kerran, mutta niistä mikään ei kestä vuottakaan. Monesti se vuosi on mulle jo saavutus.
      Miehestä toiseen hyppiminen ei ole niin hankalaa silloin, kun kyse on pelkästä seksisuhteesta, joissa ei ole tarkoituskaan etsiä keinoja parisuhteisiin ja ihastua toiseen liikaa. Mä ainakin, jos joku miehistäni alkaa ihastumaan liikaa, niin mä laitan hänet "jäähylle" ja en ole seksuaalisessa kanssakäymisessä hänen kanssaan vähään aikaa. Joskus mun on täytynyt laittaa mies vaihtoon sen takia.
      Mun miehet on joskus kyselleet multa, että kuinka monen miehen kanssa mä olen tähän ikään mennessä nainut, mutta mä olen sen määrän aina jättänyt kertomatta. Miksi mä sitä kertoisin, kun meidän suhde on vain aktiivinen seksisuhde, eikä aleta edes styylaamaan, varsinkaan jos mä satun olemaan silloin jo parisuhteessa.
      Niin, kuten huomaat, oikeastaan sinulla on asiat aika hyvin. Mulle on tutut ja vähän muutkin kyllä ehdotelleeet kaiken maailman terapeutteja tai seksiterapeutteja, mutten mä koe niitä tarvitsevanikaan, vaikka seksuaalisuuteni on varsin yliaktiivista. Mutta tällä mennään.

    • t t t ht

      Ei oo mitenkään erityisen paljon suhteita ollut. Tunnen monta sua nuorempaa naista, joilla oli jo hieman yli 20-vuotiaina enemmän suhteita takana

    • kurkkunigiri

      no hei mä oon 25 ja mulla seksikumppaneita on yli 30 joista kaks on parin vuoden seurustelusuhteista, pari seksisuhdetta ja loput kerran, parin säätöjä.... En koe että olis paljon?? Ei naisen tai miehen mikään neitsyt tarvii olla että kelpaa. Tosin, jos joku kysyy niin kumppaneita on ollu vaan 5, hih hih.

      • etebv

        olet mies


    • liian vähän

      Amatööri...Yleensä se on kolmen sääntö
      Naisten kertoma määrä x 3
      ja miesten jaettuna 3:lla ..Mutta se miten olen kokenut,
      niin naisilla on harmittavan vähän seksikumppaneita. =(
      Eli ei tolla sun määrällä vielä ihan kuuhun pääse.

      • KMKF

        Pääseekö tällä sinne kuuhun? Naisia 15, miehiä n.200... Yhdenillanjuttuja ja f*ckbyddyja. Vakisuhteita noista joku alle 10,ja kaikkia pettänyt. Terapiassa käyny,addiktoituva muutenkin. Ittee inhottaa,ja taudin jälkeen menikin halut. Nainen 30 olen.


    • Täti

      Se on hyvä, että itse pidät huolta ehkäisystä, koska Tiedän ettei mies siihen kykene. :)

      Ei tuo pahalta kuulosta, mutta sitoutumiskammolta kyllä, josta en voi syyttää - saati sen aiheuttajat.

      - Henkilökohtaisesti tietysti toivon, että jos nuoruudessa olet joutunut seksuaalisen väkivallan uhriksi, niin et ainakaan sitä käsittelisi tuolla tavoin (siinä tapauksessa määrät olisivat luultavasti suuremmat, Mutta...).

      ...Varsin normaalilta vaikuttaa miesten viikonloppu-käyttäytymiseen nähden, kunhan katsot ja muistat, ettei Mikään ehkäisy ole 100%:nen. ;]

    • ...............

      Ei tuosta paljon muuta tule mieleen kuin että olet aika pitkälti sitoutumiskyvytön, noiden pitkien suhteiden määrän perusteella.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1373
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1269
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      87
      1116
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      116
      1060
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      26
      861
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      755
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      48
      612
    8. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      604
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      180
      588
    10. Näetkö häntä

      Missä, mite, milloin, mitä ajattelet aina kun näet
      Ikävä
      45
      573
    Aihe