tupla bäkki trampalla

kuinkasder

kuinka tehä tupla bäkki trampalla, osaan jo voltin saman myös 180, ja 360 ja myös bäkin ja saidin 180

6

512

Vastaukset

  • tee sama ku bäkkäri, mutta nyt ota enemmän vauhtia ja anna sen bäkin pyöriä nopeampaa

  • Sulla on hyvät lähtökohdat kun osaat jo kierteitäkin. Tuplavoltti on aivan eri kuin yksi voltti vaativuudeltaan. Siinä tehdään 2 volttia mutta vaativuus on ehkä kolminkertainen. Sitä kannattaa ehkä opetella veteen tai vaahtomuovimonttuun ettei ole niska vaarassa. Lopulta temppu on vain tehtävä siellä missä oli alunperin aikomus. Olet valmis kun tiedät olevasi.

    Vaarallisempi on melkeinpä toinen kerta! Olen nähnyt monta kertaa ja itsekin kokenut sitä että ensimmäiseen yritykseen keskitytään 100 % ja tehdään täysillä. Jos temppu onnistuu paremmin kuin odotettiin, toiseen yritykseen mennään enemmän tai vähemmän väheksyvällä asenteella vaikka sekin vaatisi onnistuakseen saman latauksen kuin ensimmäinen yritys ja näin sitten loukkaannutaan.

    Tekniikasta että tee kunnon käsiveto äläkä yritä siinä kohtaa voittaa aikaa että alkaisit kerimään ennen sitä. Hyppää ylös äläkä paljoa taaksepäin äläkä vedä selkää kaarelle lähdössä kuin puolivoltissa. Aikakäsitys muuttuu toisen voltin aikana. Kun luulet että kerä pitää avata, odota vielä hetki. Jos teet tempun trampan päällä, voi siinä olla kaveri tai kaksi heittämässä ohuen patjan alle kun olet ilmassa.

  • se on helppooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • No entie lueks tätä enää mut no tupla bäkkäri:3 Tupla bäkkärii temput jotai kanttis osaa on bäkki voltti bäkki yli selällee backsidefull sit rudy ja NIIKU EI PAKOLLIST MUT TEKEE HELPOMMAKS o tuplaboltti ja tuplaside. Ku lähet harjottelee sitä vaiks no muovii nii itel oli sillee ku harjotteli et ei keskittyny pomppuihi yhtää vaa riipas va suoraa sen. Eli tekniikast: Ku sä hypit nii KESKITY pomppuihi et sitku lähet pyörii sitä keskity siihe pomppuu,ponnista tosi kovaa heitä kädet ylös ota kerä ja pyöri.Levee kerä kannattaa aina koska pääset pyörii nopeemmi

  • Eka kannattaa opetella bäkki

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.