15.7 2013 20+kg

fatnessmimmi

Heippa!

Tämä uusi ketju avoin kaikille parhaillaan laihduttaville joilla tiputettavaa se 20 kg. Toivottavasti täältä löytyisi tsemppausta, tukea ja samassa tilanteessa olevia. Vaikkei ole tarkoituksena vähätellä 5-10kg:n pudottajia, niin silti toiveena tietenkin isompia lukuja tavoittelevat. Keskustelu kuitenkin avoin ihan ja kaikille. Tule mukaan!

Oma lähtötilanne: Nainen 170cm 116.6kg, ikä 32.

Tavoite: -30kg alkuun

Laihdutusmuoto alkuspurttiin: Nutrilett

Tämänhetkinen tilanne kun 7 päivää nutrausta takana (punnitus maanantaisin):

- Aamupaino 110.8kg, - 5.8kg
- ry: 110cm, vy: 103cm ly: 123cm

20

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fakta-Tanja

      Hah. Sulla on pudotettavaa 60kg, eikä 30kg. Et muuten tule onnistumaan. Läski mikä läski. Laiska paska. Sorry.

      • Tanjan tuttu

        Läskistä pääsee eroon, mutta ilkeys ja rumuus istuu ihmisessä koko iän.

        Ilkeät ja mieleltään rumat ihmiset ovat vastenmielisiä, vaikka olisivat missinmitoissa.


    • fatnessmimmi

      Naah, 60kg on minulle liikaa. Ruumiinrakenteeltani näyttäisin melkosen järkyltä jos tiputtaisin alle 60kg :) Kuten tuossa alkuun totesinkin, niin alkutavoite on -30kg siihen 85kg:n hujakoille, ja katsoo jatkon sitten siitä eteenpäin.

      Oma ihannepaino on siinä n. 70kg, mutta olenkin ajatellut niin, että se loppurutistus saakin lähteä sitten ihan kunnollisen treenaamisen myötä. Ja älä turhaan pyytele anteeksi "Fakta-Tanja", kyllä ne laiskapaskatkin osaa ottaa vastuun omista virheistään ja tehdä asioille jotain. Kiitos kommentistasi kuitenkin, ja kaunista kesänjatkoa sinulle!

      • KattiKattilassa

        Ihme tyyppi oli tuo Fakta-Tanja, miksi pitää tulla palstalle kettuilemaan, en ymmärrä...

        Tsemppiä sulle kuitenkin painonpudotukseen!

        Ja mitä tulee noihin onnistumisiin, niin onnistuu ne isommatkin ihmiset laihtumaan. Aika hyvänä tsempparina toimii toi SuurinPudottaja -ohjelma. Jos 230kg/170cm mies pystyy pudottamaan painoaan, jumppaamaan ja opettelemaan uuden tavan elää, niin kyllä pienempikin pystyy!

        Olen sinua jokusen sentin pidempi, ja huomattavasti painavampi. Tarkkoja mittoja nyt ei ole, mutta jahka ennätän ottaa, niin postaan ne tänne.

        Siinä mielessä ollaan samanlaisia, että minäkään en haluaisi ikinä painaa 60kg. Olen painossa 70kg kokoa 36 tai jossain kotimaisissa Polan vaatteissa kokoa 34.
        Kuikeloksi en halua, ja todellakin olisin rasvaton kuikelo, jos painaisin 60kg, heh..

        Mulla jää nyt sitten mittaukset huomiseen, eli punnituspäiväni on tiistai.


    • mon cher

      Pituus sama, painoa noin puolet vähempi. Kymmenestä liikakilosta pääsin eroon karppaamalla ja nyt kun sen on sisäistänyt, ei tod tee mieli hiilareita. Sillä nurtauksella mäkin alottelin mutta ne jauhomömmöt ei uponneet pidemmän päälle.
      Teollisen makuista -sanonkomitä- ja jatkuva laskeminenkaan ei jaksanut innostaa.Nyt maistuu kasvikset ja niistäkin erottaa jo teollisen maun, jos on jotain rautatien vieressä kasvaneita.

      Ensimmäiset pari viikkoa oli kovia kun elimistö huusi sokeria, sitten alkoi helpotus.
      Siinä vaiheessa niskasta kiinni itseä ja ylös-ulos-koiralenkille.Vaikka pakkaseen tai räntäsateeseen , pääasia että liikkuu ja aineenvaihdunta toimii.

      Pahimpaan makeanhimoon laitoin raejuustoa hermesetaksella ja se kyllä toimii. En oikein luota mihinkään pikakuureihin vaan kysehhän on elämäntapamuutoksesta ja karppaus on kyllä tehokasta, tätä aikoo meiksi jatkaa. Juhannuksena söin muutaman perunan ja silliä.... ei enää mikään makuelämys...ennemmin parsakaalia ja voisulaa.Kukkakaaligratiini koskenlaskijamurulla on ihan must ja kesäkurpitsakeittoa söisi vaikka joka päivä.

      Kahvi on alkanut tökkimään, no joskus sitäkin ja jos jotain tarviaa toiseen käteen, se on pala 86% suklaata tai kaktusjäätelötikku (jäätelöautosta)

      Energian taso on ihan jotain jännää, tänäänkin huitasin siskoa vastaan kaupoille koiran kanssa viitisen kilsaa ja aamuherätykset ei enää töki, karppaajan unen tarve vähenee.
      Iho voi hyvin, hiusten puolesta kohta polle, kynsillä vois vaikka kiivetä katolle.

      Hiilihydraatti on elimistön myrkky, proteiineja sen sijaan. Sitähän saa vaikka vetää pekonimunakkaan pihvellä aamupalaksi ja niin paljon kasviksia kun mahaan mahtuu.

      No oon "vaan" kymppikiloa pudottanut 6 kk sisällä mutta jos tästä enempi lähtee ei enää hyvä, pitäs koittaa naiselliset muodot pitää yllä. Mutta se olo tätä ennen...ahdisti masensi puristi kiristi....
      varmaan ois voinut kävellä läpi peilisalin kertaakaan katsomatta niihin....
      mikään vaate ei tuntunut mukavalta, paitsi isoin mahdollinen toppatakki
      En voinut hyvin !

      Tsemppiä sulle
      Muista ottaa maltillisesti ja repsahdukset kuuluu asiaan mutta SINÄ PYSTYT SIIHEN, liike on lääke.

    • fatnessmimmi

      Voi miten kiva, tänne on tullut eloa jo näin nopeasti! Kiitos teille tsemppauksista, toivottavasti jaksatte kirjoitella pidempääkin :) Ja juu, ajatuksena minulla olikin se, että oli laihdutustapa mikä tahansa, niin tästä ketjusta löytyisi tukea ja tsemppausta ihan jokaiselle.

      Itse nyt tosiaan otan tuon alkuspurtin Nutriletilla. Minulla tämä toimii paremmin kuin hyvin, ja samalla vierottaudun mielihaluistani. Tarkoituksena olisi vetästä yhteensä sen 2-3viikkoa. Omat kompastuskiveni ovat olleet juuri huonot hiilarit yhdistettynä rasvaan ja suolaan. Makeaa en himoitse ollenkaan. Nutrileteista kuitenkin pakko sanoa, että mansikka- ja suklaamaku pirtelöistä omat suosikkini. Suklaanmakuisen olen myös sekoittanut kahviin, niin saa vaihtelua.

      Välillä tekee mieli pureskella jotakin, niin olen turvautunut purukumiin ja tuoreeseen persiljaan :D Viikonloppuna järsin myös yhden porkkanan.

      Kuurin jälkeen minullakin on aikomus siirtyä suoraan vhh-ruokailuun, tosin hieman muunneltuna. Kaurapuuron aion sisällyttää diettiin. Ja kyllä, omassa tapauksessa kyse on nyt vain ja ainoastaan dietistä, eli ei mistään loppuiän ruokavaliosta. Painotus on juuri painonpudotuksessa, koska hallussa kyllä on "terveet elämäntavat ja ruokailu". Mitä sitä turhia asiaa peittelemään, motivaatio ja kiinnostus oman itsensä huoltamisesta tipahti nollaan tuossa kolmisen vuotta takaperin, ja lihotin itseni syömällä 30 kg. En kuitenkaan lähde tästä ketään muuta syyttämään kuin itseäni, ihan oma moka.

      Nyt kuitenkin mitta tuli kertaheitolla täyteen, ja eteenpäin sanoi mummo lumessa. Asiaa tietysti helpottaa se, että oma henkkoht elämä on muuttunut merkittävästi siihen lihomisen alkuun verrattuna, joten sitä motivaatiotakin tähän riittää. Teen tämän vain ja ainoastaan itseni takia.

      Helppoahan se vielä on puhua, takana on vaivanen viikko. Kyllä tulee taatusti niitäkin hetkiä kun tekee mieli heittää hanskat tiskiin, ja sortua takaisin turmion tielle. Onhan se pirun herkullinen nimittäin, ja saa rauhassa istua perse sohvassa ja lihota sairaalloisesti. Valitsen kuitenkin toisin. Minä päätän, minä määrään.

      Ensimmäisen kuukauden aikana en aio sallia itselleni yhtäkään pientä lipsahdusta. Myös alkoholi on poissuljettu kokonaan ekan 4 viikon ajan. Liikkumisen osalta otan suht kevyesti, päivittäiset kävelylenkit ja kotitreenit mm. kahvakuulan ja jumppapallon kanssa. Kyllä se tästä kunhan alkuun pääsee!

      Ja tsemppiä hei teillekin! Kiva kun olette mukana, niin ei tarvitse vain itselleen tai trolleille kirjoitella.

    • Uusi alku

      Aloitin tänään paaston, pitäisi paastoamalla ja niukalla energialla pudottaa 15-20 kiloa.

      Pituus 165, paino 82 ja yli metri rinnanympärys.

      Ei ole nälkä ja hyvin on mennyt tämä päivä . Toivon virkeyttä ja uutta energiaa.

      Tsemppiä tytöt!

      Kyllä tästäkin selvitään!

    • Mäptzä

      Tsemppiä , ja muistahan päivittää kuulumisia, mä oon saanu pussit jo pöydälle saakka...mutku..loma ja kaikkee..selityksiä selityksiä, millä sitä sais itteensä puhtia, vaaka huutaa erroria...

    • fatnessmimmi

      Motivaatio, tuo ihmeellinen tunnetila. Mistä sitä saa? Varmasti vastauksia on niin monta kuin on vastaajiakin.

      Mäptzä: tervetuloa mukaan! Kuulostaa siltä, ettet vain ole vielä valmis? Been there, done that. Selityksiä, tekosyitä, milloin mitäkin. Minullakin Nutriletit olivat keittiön tiskipöydällä viikon, ennenkuin vain päätin lopullisesti jotta NYT. Itsekin olen lomalla, kesäaikana olisi niiiiiiiiiiiin kivaa herkutella, mässytellä ja jopa juoda sitä alkoholiakin, mutta valitsin toisin.

      Otin itsestäni kokovartalovalokuvan alusvaatteissa, kirjoitin punaisella tussilla kuvaan painon, mätkäsin sen jääkaapin oveen. Karua katseltavaa, mutta siinä kylmä fakta ja realiteetti. Tätäkö minä haluan? Tämäkö on sen ainaisen "no huomenna mä alotan"-selityksen arvoista? Ei!

      Tämä on oman motivaationi lähde. On niin älyttömän helppoa aina langeta sen huonon itsetunnon- ja luottamuksen aiheuttamaan pään sisällä vikisevään ääneen: no et sä kuitenkaan onnistu, läski mikä läski. Relaa ja käy ostamassa se sipsipussi ja perhepizza! Ei susta kuitenkaan kukaan välitä, niin miksi vaivaantua. Mukavampaa mussuttaa pizzaa parin bissen kera kuin Nutrilettia.

      Kuulostaako tutulta?

      Jokainen valitsee oman tiensä ja polkunsa. Itselleni tuli mitta täyteen selityksiä ja tekosyitä. Aloitin sen oman taisteluni sillä, että jokikiseen selitykseen ja tekosyyhyn vastasin vasta-argumentilla tai kysymyksellä. Eli selkokielellä: selvitin itselleni perinpohjin ne syyt _miksi_ minä haluan tätä. Elämä pullerona ja syöppönä saattaa olla mukavaa ja herkullista, mutta onnettomaksi ja epäsosiaaliseksi se tekee ainakin minut. Oli vakavan valinnan paikka siinä, että valitsenko sen syöpöttelyn ja epäsosiaalisuuden, vai haluanko elää sitä elämää mitä minullakin n. 5-vuotta sitten jo oli.

      Ja pikakelauksena omat kuulumiset: 10. päivä siis menossa nutrausta, fiilikset pysyneet hyvänä. Ei repsahduksia, ei suuria mielialan heilahteluja, olo on energinen. Pussit eivät töki tai tee pahaa, olen vain ottanut sen asenteen, että on se tarvittava polttoaine minkä kroppa tarvitsee laihtuakseen. Ja itselläni tämä loma-aika onkin sinällään hyvä kohta nutrata, koska ei tule myöskään turhia houkutuksia. Ehdin päästä tasapainoon ja vierottautumaan kunnolla ihan omissa oloissani jatkoa ajatellen. Ja eipähän ole sitän ainaista tekosyytä käytettävänä "mä en ehdi". Nythän minulla ei ole muuta kuin aikaa, ja tämän ajan käytän vain ja ainoastaan itseeni.

      Ps. Kävin ale-myynneistä ostamassa itselleni motivaatiofarkut. Tällä hetkellä eivät nouse yläreittä korkeammalle, ja näky oli mitä huvittavin kun peilin edessä peilailin... Summasin yhteen, että nuo pöksyt kun sujahtaa vaivatta päälle, niin olen sen pauttirallaa 20kg kevyempi. Siinäkin motivaatiota kerrakseen!

    • fatnessmimmi

      Hiljaista kuin huopatossutehtaalla, mutta ehkä jengi vielä lomailee.

      Viimeviikon päivitys unohtui tyystin, mutta tässäpä nyt siis tuloksia 3 viikkoa kestäneeltä Nutrauskuurilta:

      Aamupaino: 103.3kg - 12.5kg

      ry: 104cm -6cm, vy: 98cm -5cm, ly: 113cm -10cm.

      Ei hassumpaa, vaikka itse sanonkin. Fiilikset on hyvät ja kevyemmät, motivaatio edelleen kohdillaan. Ei töki, ei jumita, ei vituta :D Pari kertaa on iskenyt pahemmin himo esim. ihan pihviin, mutta olen mieleni malttanut.

      Tästä vielä viikko eteenpäin, jolloin totuttelen pikkuhiljaa taas "kiinteän" ruoan syömiseen. Noita Nutrauspussukoita vielä jälellä 10kpl, joten korvaan niillä osan päivän syömisistä vielä 5 päivän ajan.

      Mielenkiinnolla odotan, että menisikö mahdollisesti jo syyskuussa siihen 90kg:n tuntumaan. Se tietäisi parinkilon viikkotahtia, mikä ei olisi mikään mahdoton saavutus. Menee miten menee, pääasia, että menee alaspäin.

    • jamaikasfty

      itselläkin tavoitteena -20kg :) TSEMPPIÄ KAIKILLE LAIHDUTTAJILLE! :)

    • Disappear2

      152cm/71-72kg oon jo laihduttanut 20kg mutta toiset edessä vielä :))
      Tavoite painoon on runsaasti matkaa ihan kuin aloittasi alusta mutta vain keskeltä matkaa.. nimittäin mulla oli kiloja ylimääräisiä 40kg yhteensä siis..
      Sain kovalla itsekurilla tiputettua ensimmäiset nyt se on täyttä helvettiä (anteeksi kiroiluni) Nyt päätin taas huomenna aloittaa tosissani kurin uudelleen enemmän liikuntaa ja vähemmän rakastamania sokeria (eli karkit ja limsat) jos oon pystyny näin ennenki niin miksen nytkin? Mutta kai sitä sitten joskus saa herkutella.

      Tavoite paino on 50kg ja normaali paino mutta kykenisin varmasti vielä tuostakin tiputtamaan mutta se on sen ajan murhe vai mitä?:)
      tsemppiä teille kaikille!:))) Nyt nostan perseeni ylös oikee kunnolla vaikka pyöräilenki silti joka päivä 30minuuttia.

    • Omppuvatsa

      Voisin tulla tänne, pudotettavaa on vähintään se 20 kg. Tällä hetkellä painan 90, 6 kg ja pituutta on 166 cm. Vuoden alusta on pudonnut komeat kaksi kiloa...Nyt vasta parina viime viikkona vasta on tuntunut, että paino alkaa hivuttautumaan hitaasti alaspäin. Keinoina liikunnan lisääminen ja syöminen vain ruoka-aikoina niin ettei survo mahaa ihan tupaten täyteen. Vettä ainakin 2 litraa päivässä ja kasviksia joka aterialla edes vähän.

      25 kg on minulla tavoitteena siitä alun runsaasta 92:sta, silloin saavuttaisin normaalipainon ylärajan. 30 kiloa pudotusta alkaisi olla jo ihanteellinen. Mutta pienin askelin mennään, aluksi tsemppaan itseäni uudelle kymmenluvulle, viiden kilon pudotukseen ja sitten kymmeneen kiloon, jolloin BMI vaihtuisi merkittävästä ylipainosta lievään.

      Ongelmakohtani, johon nikkinikin viittaa, on vyötärönympärys. Se on ollut pitkään 106 sentin tietämissä.

      • Disappear2

        Hei omppuvatsa täällä kaima omppuinen vartalo luultavastikkin kun kaverini niin kehuvat..^^'
        Mulla on vyötärö vissii 106cm on ennen ollut varmaan ehkäpä 118 tietämillä.. (en varma oo)
        En vihaa jalkojani mutta ylävartalo kokonaan hyi se:>


    • shyangel92

      Hei itellä tavote 20-30kg pudotus
      olen 158cm ja 85kg nivelet kantaa max 60kg eli hieman haastavaa rankat treenit joten

      ekat 10-20kg tarkotus pyöräilyä uintia ja heti kun jalat kestää niin sali treeniä, päivän kalorit pyrin pitämään siinä 800-1000kcal
      laihtaria nyt 3kk takana ja nyt hieman motivaatio hukassa joten ei putoa paino punnitus päivä sunnuntai ja 3kkdessa tullut 3,8kg paino alas vielä on matkaa mutta uskon onnistuvani, mitä diettiä suosittelisitte siihen että saisin painoa nopeammin alas jotta pääsisin kunnolla liikkumaan

    • fatnessmimmi

      Hei shyangel92, tervetuloa mukaan!

      Kertoisitko hieman tarkemmin tuosta sinun ruokavaliostasi? Jos nimittäin olet kolmessa kuukaudessa laihtunut 3.8kg 800-1000kalorimäärällä, niin jokin on kyllä nyt pielessä. Joko kroppasi on mennyt todella tiukalle säästöliekille, tai sitten tuo kalorimäärä ei pidä paikkaansa. Kolmas vaihtoehto on sitten se, että ainenvaihduntasi (eli peruskulutus) on niin matala, että jäät -0 tilanteeseen. Voisit vaikka kirjoittaa esimerkkipäivän ruokailuistasi, niin katsotaan siitä eteenpäin?

      Ja oma viikkopläjäys:

      aamupaino: 99.9kg - 15.6kg

      ry: 102cm -8cm, vy: 97cm, -6cm, ly: 111cm -12cm

      Alle satasen! Jeeee!

      Viime viikko meni vielä tosiaan osan aterioita korvaten Nutreilla, joten selittää osaltaan myös reilu 3kg:n tiputuksen. Viikonloppuna tuli nautittua myös pari lasillista viiniä, ja voi että maistui hyvälle... Tästä eteenpäin nyt siis jatketaan ihan "normaaleilla" syömisillä, kalorimäärät huitelevat siinä 1200 päivämäärissä, hiilarit pysyy n. 20-30gr päivä ja nekin kasviksista pääosin. Olo on kevyt, ja peilistä katselee takaisin selvästi hoikistuneempi minä.

      Alkutavoitteeseen vielä matkaa puolet, eli toiset 15kg työn alle. Itselleni suuri motivaattori on tässä parin viikon aikana ollut ohjelma "Hurja muodonmuutos". Ei tietenkään voi samalla tavalla verrata meihin normitallaajiin, jolla ei sitä omaa pt:tä ole puhumattakaan siitä, miten kaikki tuodaan ns. valmiina tarjottimella, mutta silti...

      On se aivan ja täysin itsestä kiinni mitkä valinnat tekee. Jos nainen pystyy ja kykenee laihduttamaan 100kg vuodessa (170kg:sta 70kg:aan), niin kyllä perhana minäkin kykenen sen muutaman kymmenen kilon urakkaan. Jos 144kg painava sairaalloisen lihava ihminen kykenee osallistumaan triathloniin 6kk harjoittelun myötä (miehen lähtöpaino taisi olla päälle 190kg), niin kyllähän nyt minäkin pystyn ja kykenen mihin vain jos vain haluan...

      Ja minähän haluan :)

      • fatnessmimmi

        Ja anteeksi korjaus heti edelliseen! Painonpudotus siis edellisestä 103.3 -> 99.9kg tekee siis luonnollisesti 2.4kg, eikä suinkaan yli 3kg. Eli pudotus yhteensä 14.9kg, ei 15.6kg. Pistetään innostuksen pikkiin laskuvirheet, vaakalukema kun näyttää jo kaksinumeroista lukua :D


      • shyangel92

        Elikkä kävin tänään kehonanalyysissä ja
        todettiin että paino oli 78,9 ja siitä 33%on lihasta 20%on rasvaa joka on kertynyt keskivartaloon.

        oma kulutus on ennen muuta liikuntaa on 1600kcl

        elikkä päivän syömiset aamiainen
        tuoremehua 2,5dl ja isokuppi teetä 2tl sokeri leipä tai puuro

        lounas laihis pirtelö punaisella maidolla

        iltapala/päivällinen
        salaatti, tai makaronia/nuudelia kanaa/lihaa
        pitkin päivää kahvia useita kuppeja sekä muutakin juotavaa
        tässä. Työpäivän ruokailu vapaalla syön mitä sattuu vapaita noin 8pv kuussa


    • bigfatass

      Minulta pitäis se 15-20 kiloo lähtee , alkupainoo on sillaset 65 kiloa ja pituutta 169--70cm ... pitäis tuasta pömppömahasta ja löllöperseestäki eroo päästä

    • Joulukuosiin

      Jee muitakin laihduttajia löytyi! :) Aloitin 1.8 elämäntaparemontin ja laihduttamisen,

      Oma lähtötilanne: Nainen 162 cm, 75,6 kg, ikää 26v.

      Tavoite: jouluun mennessä -20kg

      Laihdutusmuoto: Ruokavalio liikunta, päivittäin saa syödä 808 kcal (pasta, riisi, leipä, peruna ja alkoholi jouluun asti pannassa). N.40min reipasta kävelyä/hölkkää päivittäin kahvakuulatreeniä.

      Tiedän, etten mikään yltiölihava ole, mutta aina painanut sen 50kg ja parin viime vuoden aikana pikkuhiljaa lihonnut 25kg.

      Eilen kun vaa'alla töissä kävin iltavuoroon mennessä, näytti vaaka 73 kg. Huomenna menen aamuvuoroon niin tsekkaan aamupainon :).

      Mitä syön?: Aamuisin esim. 250g maitorahkaa 1dl maitoa marjoja tehosekoittimella "smoothieksi". Lounaalla tai päivällisellä kana-kasviswokkia raejuustoa kurkkua. Välipaloiksi jogurttia/viiliä/hedelmää/keitetty muna tai muuta pientä. Kahvia juon 3-4 kuppia päivässä ja vettä 2-3 litraa, ateriavälit 2-4 tuntia.

      Ensimmäisiä päiviä lukuunottamatta mielihalut vähentyneet, nälkä ei ole ollut ja olo energinen. Miekkonen meni vielä ostamaan eilen suurta herkkuani, suolapähkinöitä ja yllätyin kun ei tehnyt edes mieli! En malttaisi yhtään odottaan kilojen tippumista, mutta pakkohan se on jaksaa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      946
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      843
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      840
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      737
    5. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      731
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      697
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      682
    9. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      107
      673
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      35
      620
    Aihe