Luottamus

pettynyt5

"Pettämistä on se, kun tietää
tekevänsä jotakin, mitä toinen ei
hyväksyisi. Kukin voi määritellä rajat
omassa parisuhteessaan"
"Jokaisessa parisuhteessa solmitaan keskenään säännöt"

Näin luin, ja tajusin miksi luottamus katosi mieheeni. Ei pelkästään että vihjailuja tuli koko ajan lisää (miehet ilmeisesti kuvittelevat olevansa hyviä salaamaan asioita) vaan koska hän ohitti kaikki ne säännöt jotka suhteemme alussa sovittiin. Ei enää "muistanut" niitä. Minut haukkui mustasukkaiseksi hulluksi jonka täytyisi hakea apua. Minut, saman ihmisen jonka oli vuosia toitottanut olevan niin itsevarma...
Hylkäsi minut kun olisin eniten tarvinnut häntä.
Pettämistä ei kuitenkaan myönnä, kumma että tekstarin tullessa, sitä pitää ihan toiseen huoneeseen mennä naputtamaan, kun ennen näytettiin kaikki toisillemme...

Luotan todellakin jatkossakin itseeni ja tuntemuksiini...

5

299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viettelykset

      Sama tilanne meillä?Puheluita ja viestejä pukkaa ja aina tuntematon numero,tai kaupustelija joihin ei kannata vastata? Kumman rauhattomaks menee mies ja jos ei muuta keksi,niin wc.hen textaan ja valhetta pukkaa,joka ei mene läpi.Outoja asioita ilmaantuu hoidettavaks ja ei muuta,kun menoksi.Kauan toisiaan tuntien kyllä äänensävy jo kertoo valheen?Miksi kiusata toista ja mitä sepitellään kolmannelle osapuolelle.Itte en kauaa enää moista kattele.Ystäväpiirissä useita iilimatoja,jotka sotkii hyviäkin parisuhteita,niin naisia,kuin miehiä.Joku roti pitäis olla,jos mukamas hyvä ja rakastettu ystävä on?

    • jotkut on ääliöitä

      Itse olen kokenut saman. Vaikak mies pettikin loppupeleissä minua. En kyllä syytä sitä toista naista. Kyllä se on se mies joka oma-aloitteisesti päätti minua satuttaa ja meni toisen naisen luota hakemaan läheisyyttä.

      En sitä naista kyllä arvosta tippaakaan. Mutta tiedän, että ex-mieheni itse sen päätöksen teki. Tiesipä mihin ryhtyi. Olisi vaan voinut rehellisesti ja suoraan sanoa, eikä valehdella minulle vuosia sinisin silmin...

      Seuratkaa vaistojanne!

    • Huuhkajatäti

      Nythän näitten viestien lukemisen jälkeen tuli mieleeni, että samalla kun meiltä alle vuoden liitosta seksi lopahti, en ole enää herran puhelinta saanut koskea eikä viestejä ole minulle näytetty. Vessaan kanssa menee näpyttämään. Ennen näytti tai luki kaikki työviestit joita tulee päivin öin tasaiseen tahtiin. Enää ei. Töitä tekee yöhön asti ja on yks kaks harrastuksissa poissa melkein kaikki vapaapäivät. Sen ajan kun on kotona haukkuu mua ja kehuu itseään. Ja haastaa riitaa... voi luoja sitä lapsellisuutta.

      Sepä se. Sillä on toinen.

    • m i e s - - >

      1) Keskeinen ongelma kaikissa vakavin ongelmiin ajautuneissa parisuhteissa on rakentavan, rehellisen, suoran ja avoimen viestinnän puute.

      2) Toinen on sitten tilanne jossa edellisestä johtuen alkaa kasautua turhautmia, väärinkäsityksiä ja jossa alateaan reagoida myös viimeksimainittuihin. Todellisia ongelmia ei selvitetä vaan aletaan oireilla ja reagoida oireiluun. Soppa on valmis.

      Tunneperäistä, henkistä ja seksuaalista välimatkaa alkaa syntyä torjutuksi, sivuutetuksi, ei arvostetuksi ja ei ymmärretyksi tulemisen tunteineen. Henkilöt alkavat vierantuua toisistaan.

      Kun tämän seurauksena aleteen arvostella, syytellä ja kritisoida ääneen tai hiljaa mielessään toista osapuolta, niin etäisyys ja juopa sen kuin vain kasvaa.

      Harvemmin kumpikaan kysyy peilinsä edessä itseltään, että mitkä ominaisuudet tekevät minusta hyvän ja halutavan tai huonon kumppanin.

      3) Seuraava askel riskeeraakin sitten olla jonkin korvaavan hakeminen parisuhtene ulkopuolelta.

      Ikävää näissä tilanteissa on juurikin pettäminen tuon yllä olevan prosessin seurauksena.

      Parempi olisi keskustella asiat avoimesti ja jos sudetta ei haluta jatkaa, niin erota ilman pettämistä.

      Ps. Havaintojeni mukaan naisilla on taipumus jaaritella ystävättäriensä kanssa parisuhteen privaateista asioista, asioista jotka tulisi selvittää parisuhtene yksityisyydessä.

      Itse koen sen jonkinasteisena "psykologis-henkisenä" sutenööritoimintana, jossa puolisolta riisutaan houst nilkkoihin nais-kaveri-ringeissä.

      Onneksi on olemassa myös naisia jotka eivät näin toimi ja jopa eronkin jälkeen pitävät päättyneen parisuhteen privaatin privaattina. Ilmeisesti kuitenkn melko harvinaista (?).

    • m i e s - - >

      Niin, pieni lisäys / tarkennus edelliseen.

      "Harvemmin kumpikaan kysyy peilinsä edessä itseltään, että mitkä ominaisuudet tekevät minusta hyvän ja halutavan tai huonon kumppanin."

      Kupikin osapuoli on vastuussa parisuhteen menestymisestä kuin ongelmistakin.

      Toki eihän "kuollutta hevosta" voi perässään kauaa raahata jos jompi kumpi lakkaa investoimasta parisuhteseen.

      Ihastuminne on helpoa, mutta kestävän ja tasapainoisen parisuhteen luominen ja ylläpito pitkällä aikavälillä onkin aivan toinen asia.

      Itsestään ja omalla painollaan se ei menesty. Siihen tarvitaan kaksi aktiivista ja määrätietosta, sekä sitoutunutta henkilöä ja se on jatkuvaa hyvän suhteen eteen toimintaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe