A-rajoilla kisoihin

kilometrinnielijä

Suomessa pitäisi seurata Ruotsin esimerkkiä, vain a-rajan ylittäneet Moskovan MM-kisoihin. Esim. Bergius, Kettunen ja Erikson, ei mitään realistisia mahdollisuuksia loppukilpailuun. Onko Suomen linja tarkoituksen hakuista, ettei ns."toppatakki miesten" suuri määrä korostuisi liikaa.

24

192

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Selkä rikki

   Jos tiukan linjan ottaa, voi joku MM-kisavuosi Suomen joukkue koostua vain PR-henkilöistä ja muista vip-vieraista :)

   Itse asiassa ehdotus ei yhtään hullumpi, ehkä jonkun nuoren lupauksen (?) voisi ottaa mukaan kokemusta hakemaan, ettei mene pöksyyn tulevaisuudessa. Siinä ainakin näkisi Suomen urheilun tason. Tosin näillä harrastajamäärillä (verrattuna suurmaihin) ei montaa urheilijaa mukaan saada, keihäänheittokin alkaa mennä alaspäin . TV:stä huomaa esim Eliittikisojen osallistujamäärissä, juoksulajeissa ei saada välillä edes 8 rataa täyteen ja viimeeksikin 6 heittäjää miesten keihäässä mukaan lukien myös ulkomaalaiset.

  • ei turisteja matkaan

   OIKEIN!
   Jotta ei TAAS lähetettäisi roskajoukkoa turistimatkalle, mukaan vain A-rajan saavuttaneet urheilijat! Sitä paitsi: vähemmänhän sellainen pieni porukka tarvitsee mukaansa johtajia ja kaikenmaailman "valmentajia" (ikään kuin enää MM-kisoissa kukaan valmentautuisi - kyllä ne valmennukset on pitänyt tehdä jo paljon aikaisemmin!)
   Tuollaiset B-luokan urheilijat, jotka putoavat karsinnoissa, tuottavat vain häpeää Suomen muutenkin kehnolle yleisurheilumaineelle!

   • kai ne pääsee?

    Tuota... kai sentään Osku Torro ja Minna Nikkanen sinne pitää lähettää vaikka eivät olis tehneet edes B-rajaa? Jos löytyis joku villi kortti tai silleen...


   • ihan niin kuin aina
    kai ne pääsee? kirjoitti:

    Tuota... kai sentään Osku Torro ja Minna Nikkanen sinne pitää lähettää vaikka eivät olis tehneet edes B-rajaa? Jos löytyis joku villi kortti tai silleen...

    Onhan ne sentään Ö-luokan rajan saavuttaneet tänäkin vuonna, niin että TIETYSTI ne pitää lähettää MM-kisoihin karsiutumaan ihan niin kuin aina ennenkin.


  • öö-luokassa kisataan

   Nyt kun se Neziri saavutti sen maailmoja syleilevän B-rajan, saadaan Suomen joukkueeseen taas yksi alkukilpailuissa/karsinnassa putoaja lisää Erikssonin, Latvalan ja Bergiuksen kaveriksi.
   Miksi hellvetissä SUL ei suostu uskomaan, että Olympiakisat ja MM-kisat on tarkoitettu KANSAINVÄLISEN tason HUIPPU-urheilijoille???
   Urheilu on ihan hyvä harrastus, mutta suomalaisille harrastelijoille riittää Kalevan kisat ja Suomi-Ruotsi -maaottelu.Niissä on heille haastetta ihan tarpeeksi.
   Ehkäpä SUL koettaa jollain konstilla saada Nikkasen ja Torron lisäksi vielä Evilänkin mukaan MM-kisajoukkueeseen. Jos ei ole rikkonut mitään tulosrajoja, on ainakin soittanut suutaan MM-kisojen vaatimustaso ylittäen.
   Kai siellä pitää niitä TURHIA urheilijoita olla joukkueessa, että saadaan jokaista urheilijaa kohden pari johtajaa ja valmentajaa matkaan. Tuntisivat kai olonsa vähän orvoiksi ilman urheilijoita.

  • miksu111

   ööö mihin A-rajat käytännössä riittävät? Tuntuu että maailmalla meno on villimpää ja tulokset siksi eri sfääreissä.

   Tän jutun pohjalta saa vaikutelman, että puhdasta urheilua ei tosiaan ole ollut piiitkään aikaan olemassakaan:
   http://www.kertoimet.com/pitaisiko-doping-sallia

   Niin, ja dopingia ei siis todellakaan pitäisi sallia.

   • maaotteluvoittoon

    Mihin A-rajat riittävät? Eivät tietenkään itsessään vielä mihinkään, mutta mihinkäs ne B-rajat sitten riittävät - siihen että pääsee kisapassilla käymään kentän sisäpuolella.
    Onko kentän sisäpuolella käyminen NIIN tärkeää, että urheilijan kannattaa jättää MONTA päivää pois valmentautumisesta Suomi-Ruotsi-maaotteluun?
    Suomi-Ruotsi-maaottelu on MAAILMAN tärkein asia ja uran huippukohta suomalaisille yleisurheilijoille.
    Kenties kansakuntamme voittaa kyseisen maaottelun.


  • voi ku onnistuis

   Nythän SUL vasta tempun teki!
   A-rajan urheilija jätetään kotiin, ja tommoset Eeriksonit ja Nesirit ja Latvalat ja Perkiukset päästetään maailman parhaita (!!!) urheilijoita vastaan putoamaan karsinnoissa.
   Näinhän niitä mitaleja voitetaan... tai paremminkin jäädään voittamatta.
   Kai se on yleisessä tiedossa, että ne MM-kisat eivät ole ne mitään kuntourheilijoiden tapaamisia, vaan MAAILMAN parhaiden yleisurheilijoiden kilpailut.
   B-rajalaisille riittää Suomi-Ruotsi-maaottelu.
   Voi ku onnistuttais Suomi-Ruotsi-maaottelussa.

   • hihaässät esiin!

    Kyl meittin pitäsi saada toi Osku Torro ja Minna Nikkanen mukaan. Mitä siitä tulee, kun ne ei oo sielä putoomassa karsinnoissa - tulee outo olo!
    Ja kaikkein tärkeintä olis että saatais toi Evilä sinne.
    Olihan se kahdeksan (8) vuotta sitten ihan maailman parhaita.
    Niin että kai se nyt kahdeksan (8) vuotta myöhemminkin sitä on, ainakin suunsoitto on samaa luokkaa, kai ne hypytkin.
    Niin että villejä kortteja vaan hihasta!


  • ent.penkkiurheilija

   Ei voi ymmärtää noita keihäsvalintoja. Olisiko se ylivoimaista sanoa ennen mestaruuskisoja, että "tässä kilpailussa katsotaan ketkä A-rajan ylittäneet lähtee kisoihin".?

   • javeliini lentoon

    Jos itse Isä Jumala astuisi alas Taivaasta ja itse Sarvipää Saaatana nousisi maan päälle sieltä Hellvetistään ja he yhdessä löisivät viisaat päänsä yhteen, eivät hekään saisi selvää SUL:n valintakriteereistä.
    A-rajan saavuttanut urheilija jätetään pois joukkueesta... oi äiti, nosta mua perrseestä...
    Jos olisi ollut Mannio mukana, Suomella olisi ollut realistinen mahdollisuus kolmoisvoittoon, nyt tulee enintään kaksoisvoitto ja pistesija.


   • Reilu peli

    Kyllä pitäis oiiaa käyttöön tuo ameriikan systeemi, ilmoitetaan vuosi etukätteen millon on karsinnat ja sitten kolme parasta kisoihin. Tämä koskee lähinnä vain keihäänheittoa, muissa lajeissahan ei oo tunkua kisoihin.


  • nyt menee huonosti

   Niin vaan jäi ihme väkäleukakin pois, vaikka yritti B-rajaa (SIIS HUOM! BEE-RAJAA!!!) 496:ssa kilpailussa, tehden yhteensä 496 x 3 yritystä! Aikas iso määrä, on yhteensä 1479 yritystä!
   Eikä kuitenkaan päässyt mukaan!
   Mutta mitäs me nyt sitten tehdään, kun ei ole mukana VARMAA putoajaa?
   Sitä vain kysyn.

   • masennus iske päälle

    Mutta toi Torrohan teki yrityksiä 761:ssä kilpailussa, meinaan vaan että 761 X 3 on jo niinki paljon kun 2283 yritystä.
    Mites me nyt Oskun kaa tehdään, varmasti TOOSI masentunu jätkä.
    Pitäisköhän meittin auttaa? Autettaisko tommosta masentunutta?


   • mannapuuro rules
    masennus iske päälle kirjoitti:

    Mutta toi Torrohan teki yrityksiä 761:ssä kilpailussa, meinaan vaan että 761 X 3 on jo niinki paljon kun 2283 yritystä.
    Mites me nyt Oskun kaa tehdään, varmasti TOOSI masentunu jätkä.
    Pitäisköhän meittin auttaa? Autettaisko tommosta masentunutta?

    Ää se mitää masentunu oo, muijans keittä sille mannapuuroo.


  • Maratonille

   MARATONjuoksuihin pitäisi minun mielestäni lähettää yksi osanottaja vaikkei olisi saavuttanut mitään rajaa. No täytyisi olla sellainen juoksija joka juoksisi myös loppuun.

   • Maratonille

    MARATONjuoksuihin pitäisi minun mielestäni lähettää yhdeksän osanottajaa vaikkei olisi saavuttanut mitään raja-arvoa. No täytyisi olla sellainen juoksija joka kusee kintuille.


  • hyvää ja huonoa

   TOOSI HYVÄ JUTSKA kun tommoset Eeriksonit ja Perkiukset putoo ja ihme Latvala. Ei niillä oo mitää asiaa MAAILMAN mestaruuskisoihin.
   Suomi-Ruotti maaottelu on tommosille tyypeille ihan niiten urheilu-uran huippu.
   Voi kun ei laitettu sitä invaliitia pitushyppäjä Haapalaa mukaan. Olis ollut TOSI hyvä perustelu kun putoo karsinnassa.
   Eikä oo mukana Osku Torroa, aina luotettavaa putoajaa karsinnassa.
   Eikä oo mukana Minna Nikkasta, aina luotettavaa putoajaa karsinnassa.
   NYT menee huonosti.

  • ghylt

   Ruotsissa pääsee nykyään kisoihin ihan samalla periaatteella kuin Suomessa. Höllensivät seulaa täksi vuodeksi. Nyt Ruotsillakin aimo joukko peräpään urheilijoita lajissa kuin lajissa.

  • aina voitame

   Aina kun tommoset Eeriksonit ja Perkiukset itkee putoomistaan karsinnassa niin soon tosi terapeutista toimmintaa kansakunnaleme.
   Vielä kun olis Osku Torro ja Minna Nikkane selittämässä että kun sattuu polveen ja satuu peukkaloon nii sitte olis MM-kisat ja Olumppialaset täyteliset.

  • 3+11

   Nyt jäi A-luokan keihäsmies Mannio kotiin ja B-luokan keihäsmies meni sinne karsiutumaan loppukilpailusta. Mannio oli kotimaan kilpailuissa astunut tahallaan yli sellaisia heittoja joilla tänään mentiin loppukilpailuun.

  • Näkökulmia

   Joo.

   Olisi VARMASTI tullut kolmoisvoitto, jos Mannio olisi ollut mukana.

   Näissä kisoissa saamme tyytyä kaksoisvoittoon, kuten vuonna 1991. Harmi.

  • Jarmon palkka +++!?

   C-raja otettava käyttöön, että "kuntoilijoita" olisi edes vähän enemmän kuin johtajia ja Jarmo Mäkelän siipikööriä!!! C-raja voisi olla vaikka piirin mestaruus tai kaupunginosan kiistaton mestari !!??

   • kuupperit tehtiin

    Jees, taas kun nähtiin, että B-luokan urheilijat on VAIN B-luokan urheiljoita, niin ihan hyvin sinne voitais lähettää C- tai D-rajan saavuttaneita kuntoilijoita.
    Tai joku semmonen, mikä menee sinne tekeen Kuupperin testiä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   147
   2735
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   229
   2123
  3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   95
   1161
  4. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   49
   1160
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   354
   1122
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   964
  7. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   52
   783
  8. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   39
   752
  9. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   741
  Aihe