10kg pois 2kk sisään

Nytloppuläskeily

Eli kesä on tehnyt tehtävänsä grillimättöineen, siidereineen, viineineen, ruisleipineen ja muine herkkuineen. Tästä syystä kiloja kertynyt sellaiset lähes 6kg ylimääräistä.
Tarkoituksena olisi nyt laihduttaa mahdollisimman nopsakkaan tahtiin pois sellaiset 10kg
Joskus vuosia sitten sain 10kg pois 2kk sisään, liikkumalla ja vähentämällä syömisiä. Viimevuonna laihdutin hurjat 16kg liikkumalla, syömällä vähemmän ja käyttämällä välillä nutrilett tuotteita, ja pysyinkin painossa hyvin jatkamalla terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla. Nyt kuitenkin ollut kesän mittaan kaikenmoista juhlaa ja herkkuja tarjottavana vaikka kuinka, enkä ole osannut kieltäytyä. Lisäksi nyrjäytin jalkani pahoin ja siitä syystä liikkuminenkin on kärsinyt jonkinverran.
Nyt olisikin tarkoitus taas päästä ruotuun, ensin tiputtamalla ylimääräiset 5kg ja vielä päälle toiset 5kg joka oli alunperin viimevuoden tavoitteeni.
Eli olen 160pitkä ja paino on (oli eilen aamulla) 65.8kg eli ihanne paino olisi sen 55kg-58kg
Syödä ajattelin suurilta osin taas Nutriletteja ja Naturdietin pirtelöitä, sekä maitorahkaa marjoilla, paljon kasviksia, parsakaalia, ruusukaalia, kukkakaalia, yleisesti kaaleja, papuja, kesäkurpitsaa, vesimelonia, mutta en hedelmiä. Sekä jonkinverran lihaa.
Aloitus siis todella vähillä kaloreilla ja loppuajasta siirryn taas monipuolisempaan syömiseen.

Eli paino oli eilen aamulla 65.8kg
Eilen söin todella niukat ateriat 3 nutrilett pirtelöä ja yhden maitorahkan 250g marjoilla erinäisiä vitamiinilisiä 3kuppia kahvia ja todella paljon vettä. Lisäksi kävin kahdella pidemmällä kävelylenkillä ja siivoilin kotosalla (lattioiden pesu, huonekalujen järjestyksen vaihto yms)

Paino oli tänä aamuna: 64.5kg
Nesteet siis lähteneet liikkeelle.

Tulkaa vain joku rohkeasti mukaan pudottamaan, mukavempi vertailla tuloksia jonkun kanssa ja miettiä noita syömisjuttuja :)

29

8742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nytloppuläskeily

      Paino:
      28.7. 65.8kg
      29.7. 64.5kg
      30.7. 63.6kg

      Hyvin lähtenyt tiipumaan.
      Tänään syöty pari nutriletin jauhe pirtelöä, maitorahkaa 250g noin 100g mustikoita siihen sekaan ja pannulla paistettua parsakaalia maustettuna aromisuolalla.

      Ei ole nälkä oikeastaan olleskaan, eikä herkkujakaan tee mieli. Käyty 2x reippaalla kävelyllä, ja töissä tullut liikuttua jonkinverran. Nesteet siis lähteneet liikkeelle, mutta eiköhän tällä vajeella pitäis läskiäkin lähteä.

    • Lilja0

      Mulla olisi kans samankaltaiset suunnitelmat. Pitäisi saada -15kg pois seuraavien 2-3kk aikana ja päästä siis normaalipainoiseksi lievästä ylipainosta. Nutriletteja meinasin käyttää pääosin ja niitä jo viime viikolla vähän testailinkin. Huomenna aloitan kunnolla. Maaliskuulta painoa on tippunut jo -15kg (ruokavaliolla), mutta vielä olisi puolet jäljellä tavoitteeseen. Tuntuu, että mitä enemmän painoa putoaa, sitä vaikeammaksi se menee loppua kohden... Nyt todellakin tarvitsisin ajatusten vaihtoa ja tsemppausta!

      Paino 30.7. 91kg.

    • Nytloppuläskeily

      Hei!
      Kiva saada tsemppaus seuraa. Hienosti olet saanut tiputettua noin lyhyessä ajassa, WAU! Kerroppa ihmeessä miten nutraus lähtee sujumaan :) Itsekkin kävin tänään ostelemassa kaappiin nutreja, tuota kanakeittoa (josta oon tykkäillyt kovasti aiemmin), patukoita ja kokeiluksi tuota moccaa. Huomenna tulossa romanttinen ilta miehen kanssa, syödään hyviä juttuja ja juodaan pari lasia valkoviiniä. Eli huomenna taukoilen dietistä vähäsen, aion silti pysyä järkevissä annoksissa enkä ahtaa itseäni kipeäksi.
      Tänään aamulla paino oli: 63.4kg
      Mutta luulen että Perjantaina se taas ponnahtaa melkein kilolla kun nesteet tulee takaisin.
      Mutta sitten taas tiukkaa linjaa jatkamaan.
      Olo on kyllä ollut super kevyt tänään, vaikka välillä onkin ollut vähän nälkä. Vettä on tullut lipitettyä ja töissä on saanut juosta kivasti, kohta vielä iltakävelylle ja sitten unille! :)

    • Lilja0

      Eilen oli siis ensimmäinen nutrauspäivä ja hyvin meni. Nälkää oli välillä, mutta kasviksia koitin syödä paljon niin se helpotti vähän. Eilen join pelkkiä suklaashakeja, mutta tänään on vuorossa siitä all in one-paketista yhden päivän ruuat, eli siinähän on niitä liemiä, patukka, pirtelö, vanukas ja pasta-annos... Mukavaa vaihtelua nuille shakeille. Meinasin nyt ainakin alussa syödä joka toinen päivä nuita shakeja ja joka toinen päivä sitten nuita all in one-pakkauksen "ruokia". Nesteet tainnut lähteä heti aluksi jo liikkeelle, kun iltapaino näytti eilen 31.7. jo 90kg eli -1kg päivässä. :D Innolla odotan, milloin pääsee tuonne 8:lla alkavaan lukuun... ehkä jo huomenna?!

      Kannattaa hyvällä omatunnolla nauttia tästä romanttisesta välipäivästä! Sitten jaksaa taas jatkaa... Sullahan on hyvin lähtenyt painoa jo nyt!! Suunnittelin itsekin että ens viikolla kesälomareissulla meinaan syödä melko normaalisti ilman nutreja, mutta sitten parin päivän tauon jälkeen on mukava palata taas ruotuun.

    • Nytloppuläskeily

      Paino:
      28.7. 65.8kg
      29.7. 64.5kg
      30.7. 63.6kg
      31.7.63.4kg
      1.8.63.4kg
      2.8.62.6kg

      Nuo kolmenpäivän all-in paketit on ihan hyviä, tykkäsin itse niistä liemistä, patukoista, nuudeli keitosta ja pasta carbonarasta, mutta se tomaattipasta meni alas vain tunkemalla ja vanilja vanukaskin oli hieman oudon makuinen.
      Eilen tosiaan tuli juotua parisen lasia viiniä, syötyä patonkia ja erilaisia juustoja sekä muita herkkuja, mutta tietenkin kohtuudella.
      Silti vaaka näyttää tänään vähemmän kuin eilen Jes! :)
      Tänään ajattelin suurilta osin vedellä nutreja, pirtelöitä ja kanakeittoa, sekä ehkä mahdollisesti yhden satsin maitorahkaa mustikoilla.
      Aamulla tuli käväistyä kävelyllä ja llemmalla olisi lähtö mustikkaan kun on vapaa päivä.
      Normaalipainon rajoilla keikutaan, vielä 2kg pois niin olen lähtöpainossa.. ja sitten enää 5kg niin tavoite on pussissa. Kunhan vain jaksaa pysyä ruodussa.

    • Lilja0

      Mää oon tykänny niissä all in one -paketeissa kaikista muista paljon paitsi niistä patukoista... musta ne on ihan hirveitä :D En oo saanu alas niitä ees tunkemalla.
      Sulla on lähteny painoa tosi hyvin. Meillä on ihan surkea tuo puntari, niin siitä ei näy tarkkoja lukuja ollenkaan, mutta suuntaa antavasti kylläkin. Vielä on näyttäny sitä samaa mitä edellisinä päivinä... toivottavasti huomenna alkais taas jo laskemaan :)

    • Tyytyvänen

      Kokeilkaapa Gambridge- dieettiä, kyllä lähtee, ja maukkaasti!
      Olen laihduttanut kyseisen dieetin avulla 12 kg ja vieläpä suht lyhyessä ajassa, n. 9 kk:ssa. Sen jälkeen olen syönyt ihan normaaleja ruokia, kylläkin valiten terveellisiä,vaihtoehtoja ja juomalla JOKA IKINEN PÄIVÄ vähintään 1,5 l vettä!
      Kaikki veri ja kolesteroliarvot on tosi hyviä ja olo muutenikin todella hyvä.
      Tästä on aikaa poan vuosi ja pano on pysynyt kuosissa( muutamaa kesäkiloa laskematta, jotka pian karistan)' todella hyvin! Sivuiltaan jokainen itseään lähinnä olevan valmentajan, jonka kanssa voi asioida. Suosittelen lämpimästi, koska tästä sain avun todella helposti ja nopeasti!

      • Tyytyväinen

        Pieniä kirjoitusvirheitä tekstissä, mutta asia selvinnee.....


    • Nytloppuläskeily

      Tyytyväiselle:
      Varmasti hyvä juttu, vaikka viestisi vaikuttaakin hieman mainostamiselta. Itse taas olen suuhteellisen vannoutunut nutraaja, sillä olen kiloja saanut issekseen pois ja tiedän että toimii, kunhan itsekuri toimii. Ja kunhan eivät elämäntavat palaa mässäilyyn (nyt kyllä kesällä palanneet.. ja hävettää..)

      Lilja0:
      Harmi jossei maistu nutrit, ymmärrettävää on kylä jos on vetänyt oikeeta hyvää ruokaa, niin nutraaminen on hyvin jauhoista ja nihkeää.
      Itse tosissaan suosittelen esim. kana ja vihannes keittoa, sinne kun lisää vähän mausteita ja esim kukkakaalia, niin on todella syötävää.
      Patukat on kans hyviä, mutta niissä on yllättävän paljon kaloreitä (päälle 200) joten yksi päivässä on mulle ollut se maximi.
      Tsemppiä!
      jos ei nutraus onnistu, niin suosittelen ihan laskemaan kaloreita, eli syömään todella vähän.
      Itsekkin tosiaan osa nutraan, eli syön vain noin. 800-1000kcal päivässä liikun niin paljon kuin jaksan.
      Laskurien mukaan lepo kulutukseni on 1200-1800/vrk eli kuitenkin vedetään vajeella, vaikka söisinkin vähän yli.
      Mutta tiedä nyt noiden paikkaansa pitävyydestä.. hmm

      Halu laihtua on kuitenkin kova!

    • Lilja0

      Mullakin nutraus on joskus aijemmin toiminut tosi hyvin. Taisin saada joskus parissa viikossa jopa 8kg pois. Nyt on jotenkin ollut vaikeaa pysyä pelkällä täysnutrauksella! Oon syönyt lisäksi normaaleja aterioita parin päivän ajan ja korvannut osan päivän aterioista nutreilla. Juuri siitä syystä varmaan paino ei oo vieläkään laskenut enempää... en oo siis kaloreita edes laskenut... joten täytyy yrittää huomenna pysyä taas kokonaan niillä nutreilla.
      Sain sen -15kg todella helposti pois kevään aikana, mutta sen jälkeen paino on aikalailla junnannut samassa koko ajan ja laihtuminen tuntuu haastavalta. Varmaan se täysnutraus ois tässä vaiheessa paras keino saada paino menemään alaspäin...
      Oon 176cm pitkä, joten normaalipainoon ois tosiaan matkaa jotain 14kg ja sen haluaisin saavuttaa vielä tämän vuoden puolella hinnalla millä hyvänsä!! Raskauskiloja tuli ihan liikaa ja niistä on nyt päästävä!! :)

    • Nytloppuläskeily

      Paino:
      28.7. 65.8kg
      29.7. 64.5kg
      30.7. 63.6kg
      31.7.63.4kg
      1.8.63.4kg
      2.8.62.6kg
      3.8.63.6kg
      4.8.63.2kg

      Noussut vähäsen.. mutta lähtenyt taas laskuun.
      Hävettää myöntää, mutta sorruin eilen syömään jäätelön, kun oli kuumapäivä. Eihan se maailmanloppu ole mutta silti..
      Nyt pysytään ruodussa taas ja toivotaan että tippuu..

    • Nytloppuläskeily

      Tänään paino 62.7kg
      Tuntuu pullavalta.. ja herkkuja tekee mieli..
      Nutria vaan naamaan!

    • Nytloppuläskeily

      paino 62.2kg
      hitaasti.. mutta varmasti kaiketi mennään. 2 vapaapäivää tulossa, toivottavasti ei tule sortumisia..

      • s.ulkov

        Eiks toi oo vähän huono tapa laihduttaa menetät kaikki lihakseks kun syöt noin vähän...Söisit terveellisesti ja liikkuisit järjen rajoissa niin tulis enemmän pysyviä tuloksia eikä kehos menis säästöliekille ja polttaisit enemmän rasvaa lihasten sijasta.


    • Nytloppuläskeily

      Syön normaalisti terveellisesti, mutta silloin paino ei tipu, vaan junnaa samassa. Nyt kesällä siis en ole syönyt normaalisti, vaan herkutellut ja siksi on paino noussut. Mulla nyt vaan ei paino tipu millään, ellen tiputa kalorimäärää siihen 600-1000kcal
      jokaisen kroppa toimii erilailla ja mun kroppa ei oo kuullukkaan mistään säästöliekeistä. Lihaksia on hyvin ja nutriletit on suunniteltu niin että niitä syömällä ei pitäisi lihasmassan lähteä niin nopsakkaa, vaan rasvan. Lisäksi vetelen rahkaa, jossa on protskua ja lihaa sillon tällön. Liikun myös paljon, koska 2 isoa koiraa. Niiden kanssa käydään 3xpäivässä lenkillä välillä kävelen töihin tunnin matkan. Eli jaksan kyllä hyvin vaikka kaloreita on vähäsen.
      Mutta jotkut laihtuu perunalla ja toiset pekonilla.. toiset tarttee kitukuurii ja toiset ei vaan pysty laihtumaan, kun ei ole itsekuria, ollaan erilaisia kaikki.

    • Nytloppuläskeily

      Paino:
      28.7. 65.8kg
      29.7. 64.5kg
      30.7. 63.6kg
      31.7.63.4kg
      1.8.63.4kg
      2.8.62.6kg
      3.8. 63.6kg
      4.8. 63.2kg
      5.8. 62.7kg
      6.8. 62.2kg
      7.8. 62.2kg
      8.8. 62kg

      Hitaasti mutta varmasti.
      Eilen söin lähes normaalit ateriat, tänään luultavasti sama. Huomenna yritän aloittaa muutamanpäivän pelkillä nutreilla pärjäilyn, saa nähdä miten onnistuu :)

    • Lilja0

      Miten sulla on menny nyt ku oot ollu pelkillä nutreilla?
      Me tultiin tänään reissusta ja huomenna alkaa täysnutraus. Meinasin pysytellä nyt täysnutrauksella niin kauan, että oon saanu nuo ylimääräset kilot pois... ehkä n. 8 viikkoa. Aloitan myös salilla käymisen huomenna niin saa lisää liikuntaa, kun mulla tuo paino on tuntunut junnailevan samassa.

    • yogirl

      Mukana! Haluun itekki pudottaa painon johoki 55kg ja tänään painoni oli 61,5kg, ei oo enää ku 6,5kg jäljel ;) hehe

    • Nytloppuläskeily

      Ei pystynyt täysnutraamaan, tuli tosi väsynyt olo töissä... pienehkö pettymys itseen, mutta terveys ja jaksaminen menee edelle. Oon nyt syönyt lähinnä nutreja ja rahkaa marjoilla, keittoihin olen lisännyt kasviksia mielen mukaan.
      Paino heilunut lukemissa 60-61.6kg
      Jotenkin hitaalta tuntuu pudotus tahti, mutta kun heilutaan tässä normaalipainon rajalla niin ei ihmekkään.. sehän on 0,5-1kg mitä yleisesti voi lähteä läskiä viikossa.

      Toivotaan ettei repsahduksia tulisi, ainakaan liikaa :D

      Ja tervetuloa vain mukaan yogirl

    • Lilja0

      Tosi paljonhan sulla on lähtenyt kuitenkin jo kokonaisuudessaan painoa näin lyhyessä ajassa, vaikka itestä tuntuiskin hitaalta. Mikä sulla olikaan se tavoitepaino?

      Teillä on molemmilla niin pienet painot!! Mää oon muistaakseni viimeks ala-asteella painanut jotain 60kg! 176cm pituutta... mulle riittäis normaalipainon ylärajakin, n.69-76kg.

      Mulla ensimmäinen täysnutrauspäivä takana ja meni tosi hyvin. Kävin lenkkeilemässä ja kuntosalillakin eikä ollut mitään ongelmia! Toivottavasti jatkuu yhtä hyvällä menestyksellä :) Painoa ajattelin etten käy katsomassa vähään aikaan, niin tuntuu sitten mukavemmalta jos olisi lähtenyt kerralla enemmän.

    • Nytloppuläskeily

      Itsekkin nyt ajattelin etten ravaisi kokoajan vaa'alla. Siitä tuntuu tulevan vain enemmän stressiä ja sortuu helpommin houkutuksiin kun paino junnaa tai nousee vähän.
      Pysynyt nyt aika hyvin tossa 60kg lukemassa.
      Tänään lupa lähteä ulos syömään ja elokuviin, toivotaan ettei järkyttävästi pääse nousemaan.
      Tsemppiä ja menestystä painon pudotukseen!

      Palaan taas kun punnitsen itseäni :)

    • lilja0

      Mulla kolmas päivä täysnutrausta menossa ja nyt on parin tunnin ajan ollut todella haastavaa!! Huimaa vaan ja tekee mieli syödä kaikkea, mutta tässä napostelen miniluumutomaatteja :D Salilla ja lenkillä oon käynyt päivittäin ja muuten sujunut hyvin. Vielä en oo puntarille mennyt... mietin, että josko malttais odottaa viikonloppuun asti. Tuntuu kans että motivaatio säilyy paremmin ja pysyy ruodussa, kun ei koko ajan ravaa puntarilla!

    • lilja0

      Nyt on kuudes täysnutrauspäivä menossa ja hyvin menee. Kolmas ja neljäs päivä oli pahimmat, mutta nyt on helpottanu. Oon jaksanut urheillakkin. Eilen uskaltauduin puntarille, ja vihdoin viimein näytti 89kg. Motivaatio tuntuu nyt olevan hyvin kohdillaan! Tälleen melkein viikon täysnutranneena olokin alkaa olla jo kevyempi kuin aikaisemmin. Mites muilla menee?

    • Tämä84

      Hålaa!
      "Nytloppuläskeily"n paino tuntuu kulkevan samassa kuin meikäläisen, toki olen aloittanut jo kesäkuussa. Iänikuinen toive olisi päästä sinne 55kg. Nyt taidetaan huidella..öö.. katsotaan, 61kg tasan. Toki aamupaino on varmasti vähemmän.

      Mulla tulee paljon lipsahduksia, varsinkin kun jossain on jotain tarjolla niin en osaa olla ottamatta. Sitten samaan konkurssiin menöö helposti lisää :( Hain juuri Detox puhdistuskuurin ja ajattelin samalla olla viikon vogelin riisi-sipulikuurilla. Toki sitä en aivan orjallisesti aio nourattaa, vaan sillä mitä kaapista löytyy.

      Nutrausjauhettakin on kaapissa, sillä olen joitain aterioita korvannut. Muutoin ruoka yrittää olla salaatteja, kasviksia, siemeniä, raejuustua, tonnikalaa, kanaa...

      Juon myös arkena paljon (vettä tiivistemehun kera siis), viikonloppuisin ei muista, töissä tietokoneella kyllä.

      Pituutta mulla on enemmän, saa kertoa jos ärsyttää kun normaalipainoinen tiputtaa painoa. En vain jaksa enää vattamakkaroota ja sitä että pitää miettiä mitä voi pukia ja mitä ei. Enihau voisin ryhmään liittyä, pieni paine käyrä painoa ilmoittamassa ;) ehkä jäisi pari hyväskää sillä ottamata.

      Olkoon Tämän alkupaino se 61 kg, tulee sitten seuraavalla punnituksella paree mieli :D Pari kertaa viikossa voisin sitä ilimootella.

    • Lilja0

      Yhdeksäs täysnutrauspäivä kohta takana. Hyvin menee... nälän saan pois aina syömällä kurkkuja, kirsikkatomaatteja ja porkkanoita. Paino näyttää aamuisin 88kg ja iltaisin 89kg, eli sen enempää ei kuitenkaan vielä ole painoa lähtenyt :( (lähtöpaino ennen nutrausta siis 91kg). On kuitenkin mukavampaa ajatella, että huhtikuun alusta lähtien painoa on pudonnut -18kg!! Vyötäröltä senttejä lähtenyt -15cm... vielä 12kg matkaa tavoitteeseen :) Motivaatio laihtua on kova!

    • Nytloppuläskeily

      Moi!
      Ihanaa kun lähtenyt sulla Lilja0 hyvin käyntiin putoaminen.
      Itsellä nyt puntari näyttää noin.59kg aamupainona.
      Vielä muutama kilo pois niin ollaan tavoitteessa. Ulkoilla olen yrittänyt vaikka kuinka paljon, mutta liikunnasta tulee hirmunen nälkä.
      Onneksi tuo maitorahka pitää hyvin nälkää, mutta kohtapuoleen täytyy siirtyä vähän normaalimpiin ruokatottumuksiin, ei voi loputtomiin vedellä kitudiietillä.
      Haluisin silti koittaa vielä esim 14päivän nutrausta, koska sillä lähtee niin mukavasti painoa. Silti tiedän että elämässä on nyt liikaa houkutuksia syödä normaalia ruokaa (koulun ruokala, työpaikka, miesystävän kanssa ulkona käynnit yms)
      Että taidan pysyä tässä osa nutrauksessa :D

      Tämä84: Aikalailla samoissa mitoissa pyöritään sun kanssa, vai mikä on sun pituus?
      Itse noin.160cm ja nyt sen 59kg
      Painoindeksin mukaan 62kg on juuri normaalin painon yläraja, mutta kyllä sillon tuntuu vielä housut kiristäviltä ja vatsamakkarat ahistavilta.
      Vielä 4kg pois niin olen tyytyväinen.
      Vaikka eihän ne kilot ole se tärkein, vaan se että kroppa on kunnossa ja lihastakin täytyisi löytyä.
      Houkutukset on tosissaan pahoja.. vaikea on sanoa eitä kun joku töissä runttaa kakkkua ja pullaa kahvipäytään tai koulukaverit pyytää kahvioon/ruokalaan mukaan..
      Pakko vaan todeta että hitaasti hyvä tulee.. kuitenkin nyt kk sisään lähtenyt tosi hyvin painoa, ilman että liikoja stressejä oon ottanut syömisestä. Oon vaan jättänyt herkut vähemmälle ja kotosalla pyrkinyt syömään mahdollisimman vähän, kuitnkaan näkemättä nälkää.. sitten tietty ulkona käynyt välillä syömässä, mutta sielläkin pyrkinyt kohtuuteen :)

      Tsemppiä meille kaikille ja yritetään päästä tavoitteisiimme itselle parhaiten sopivilla keinoilla! :)

    • Tämä84

      Moi,
      mä en taas ole liikkunut.. hyötyliikuntaa ehkä? Siivousta ja ladon tyhjäystä... Kauhea morkkis kun eilen söi pari uppopaistettua juustotäytteistä chiliä ja tänään 2 palaa kaakkua! Ja taas ne tarjottiin. Miksi pitää olla niin heikko :D Mitähän viikonloppuna vielä tapahtuu.. huomisen aamun lukeman voisin ilmoitella.. Wish me luck. Mutta on tää vaan hirasta touhua...

      ps. noin 165cm.

    • Lilja0

      On kyllä hidasta! Huomenna tulee täyteen kaks viikkoa täysnutrausta ja paino pysyttelee melko samoissa lukemissa... n.88-89kg. Ja oon edelleen liikkunut paljon! :(

    • Nytloppuläskeily

      Paino on jäänyt jumiin tuohon 59-60kg.. enkä saa laskemaan ellen mene hirveälle kitudieetille. Syönyt nyt normaalia ruoka ja välillä vähän herkutellutkin, eikä ole lähtenyt nousuun.
      Täytyisi yrittää vielä tämän kuun aikana aloittaa pinnistämään nuo viimoset 5kg pois
      Mutta työ stressi ja rahahuolet ovat viivyttäneet aloitusta.

      Kaikille tsemppejä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4915
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3106
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1197
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe