Ringetteä Oulun seudulla?!?

ringetterinkula

Olemme pääkaupunkiseudulta muuttamassa Oulun seudulle ja katselin netistä tyttärelleni uutta seuraa ringeten parissa ja huomasin, että asiako on tosiaan niin, ettei sitä ole?!? Ringetteliiton mukaan ei aktiivista toimintaa löydy.. Millähän ilveellä se toiminta saataisiin sinne aktiiviseksi? Pitääkö tässä nyt siirtyä jääkiekon pariin, kun ei ringetteä ole saatavilla.. Todellakin HARMI!

2

567

Vastaukset

  • Hei. Oulussa ei tosiaan ole ollut ringettetoimintaa liki vuosikymmeneen. Toiminta kaatui aikoinaan talouteen, sillä pelimatkat on Oulusta pitkät ja vaativat usein yöpymistä, puhumattakaan jäävuorojen hinnoista.. Hieno harrastus, mutta yksinkertaisesti liian kallis. Juuri tänään sain Fb:ssä viestin että innokkaita pelinaisia ja/tai ringette-koulujen vetäjiä etsittäisiin että toiminta saataisiin alueella elvytettyä. Nähtäväksi jää miten käy. Myös kaukalopallo katosi Oulusta jo joitain vuosia sitten...

  • Ite pelasin siihen asti kun seura kaatu. Harmitti sillon ja harmittaa vieläkin. Jääkiekkoon siirryin vaan en jaksanu sitä kuin pari kautta..

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.