Mikä noita suomalaisia uimareita vaivaa?

Lollolollo222

Aina kun arvokisat on tulee epäonnistuminen sama on havaittu niin monessa muussakin urheilussa. Ovatko noi suomalaiset todellakin niin luusereita, ettei niistä ole mihinkään juuri kisojen alla kyllä hehkutellaan, että nyt on hyvä fiilis sitten kun kisa hetki lähestyy ja sen jälkeen kun kaikki menny pieleen selitellään "en tiedä missä meni pieleen" perkeleen luuseri pellet älkää menkö mihkää kisoihin kun teistä ei ole mihinkään.

4

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • swimma

      uinnissa on yksinekertaisesti niin saakelin kova taso maailmalla!! Usko pois. Pitää tehdä suomen ennätys että pääsee jatkoon.

    • Jos kisoista ei kelpaa kuin mitali, niin sitten on paras keskittyä kännykänheittoon ja suopotkupalloon. Tämänkokoisessa maassa huippulahjakkuuksia ei tule kuin satunnaisemmin, ja maailmanlaajuisesti kilpailluissa lajeissa lahjakkuudellakaan ei päästä kovinkaan pitkälle ilman ammattimaista harjoittelua. (Esim. Sievinen lopetti koulunkäynnin peruskoulun jälkeen ja alkoi uida ammatikseen.)

      Näiden kisojen A-rajoja on rikottu viidellä matkalla. A-rajan rikkoneista kaksi on uimatta. Emilia Pikkaraisen satasen perhonen lienee kaikille pettymys, mutta Pikkarainen on ilmeisesti vielä toipilaana. Eetu Karvosen diskaus välierissä on tietysti myös pettymys (hylätyllä ajalla hän olisi sijoittunut yhdeksänneksi, jääden kahden sadasosan erolla finaalista). Matti Mattson on näissä kisoissa kahdesti (kertaalleen edellisten viestin kirjoittamiseen mennessä ja illalla uudelleen) parantanut 200m rintauinnin Suomen ennätystä ja ui finaalissa, mikä on kova saavutus verrattuna kestävyysurheilun yleiseen tasoon Suomessa.

      Muista uimareista Anni Alitalo pääsi 50m selkäuinnin SE:llä nipin napin välieriin (ja paransi SE:tä välierässä uudelleen, mutta jääden reippaasti maailman huipuista), Matias Koski korjaili 800m vapaauinnin SE:tä reippaasti ja jäi juuri ja juuri pois finaalista. Jenna Laukkanen teki 200m rintauinnin SE:n ja pääsi sillä välieriin. Kun SE ei ole lippu finaaliin, niin lienee päivänselvää, että matkaa maailman huipulle on vielä reippaasti. Suunta näyttää kuitenkin tällä hetkellä paremmalta kuin pitkään aikaan.

    • epätietoinen jussi

      Onkohan hanna seppälä transu?? muistuttaa niin pahuksen paljon thaimaan ladyboy väkeä.

    • rinulia

      Uinti on yksi parhaista kilpaurheilumuodoista. Arvokisat ovat aina äärimmäisen kovatasoiset eikä voitoista kannata haaveillakaan, jos ei ole ME-kunnossa. Alkueristä jatkoon pääseminen on hyvä saavutus, varsinkin jos tekee oman ennätyksen, välieriin pääsy on jo loistava saavutus. Finaalipaikka on jo ihan huippu ja mitalipallille nouseminen ihan käsittämätöntä. Matti Mattsonin esitys teki taas uintiurheilun seuraamisen entistä mielenkiintoisemmaksi. ...tuleva ME- mies ja olympiavoittaja (?)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe