Uloste ei tule pois ja paino nousee SEN VUOKSI :( help äkkiä? :(

epätoivoinen

tartten laihtua äkkiä kolme kiloa, syytä en mainitse! painoni ei ole paljon mutta minulla on omat syyni tähän.
mun pitää saada huomiseks pois kiloja mahd.paljon.äsken pyöräiilin, aamulla söin luuumuja joita lioettu yön yli vedessä ja pari tuntia siten söin uunilohta, salaattia ja haudutettuja vihanneksia(joka oli moka kun piti paastota mut iski joku outo ruoka himi)

mulla ei ole tullut myöskään kakka ulos VIIKKOON! Siellä on joku iso tukos joka ei tuu ulos, oon kokeillut sitä caubersuolaa, peräruiskeita, luumujuttuja, kauravellejä, detoxia, nestettä mahd.paljon....nyt oon kärsinyt kipua kaksi päivää ja haluan tuon köntin ulos.

aamulla huusin vessassa hiki päässä ja se köntti ei vaan liikahdakaan.luulen et paino laskis 4 kiloo heti jos sais kakat pois elimistöstä :/ onko vinkkei miten saan ton ulos tänään kun huomenna semmosia menoja joita en nyt voi perua ja en voi näin turvoksissa ja kivuissa mennä.tunnen kokoajan tarvetta ulostaa mutta kakka ei tuu pois vaikka kuinka väännän ja ähellän.. :( ei noilla konsteilla.ostin luontaistuote "pehmo" nimistä ja vetelin niitä 6 kpl tänään jo ja sitten söin pastilleja monta joilla pitäs olla se vaikutus et kakka alkaa tulla ulos :/

tiiän oon lukenut et jos on "tukos" ei kande syödä mut tein sen et söin tänään mutta söin koska mulla on alhainen paino.mutta ei liian alhainen, tahdon painon 50 kiloon ja tän turvonnen vatsan pois :/ help me.etenki toi kakka ulos ja äkkiä! luulen et suurin osa painosta johtuu siitä et viikkoon ei oo tullut kakat ulos.on niin raskas olo et hankalaa liikkua! :( toivon OIKEESTI JÄRKEVIÄ VASTAUKSIA EIKÄ MITÄÄN PILAILUA KOSKA TÄÄ EI OO KIVAA.oon kärsinyt kauan ummetuksesta ja lääkäriaikakin on varattu mutta siihen on kaksi viikkoa.tää on saatava ulos NYT tänään.vatsa ja selkä kipee ja kauhee paine ja turvotus :( mitenkä perin ei hyvä.otin tänäänkin caupersuolaa vai miten se kirjoitetaan ja peräruiskeen apteekin lääkettä ja ei apua aamulla ne luumut, eilen kauravellii seassa kookosöljyä.tukala olo.auttakaa :/

36

7959

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menkööt nyt

      Okei..no autetaan miestä mäessä, teet sitten kanssa
      eikä tästä tule sitten sulle mitään tapaa! Sovittu?

      Ota normaalia hienoasokeria ja kattila sulata sokeri kattilassa, mutta katso ensin valmiiksi uuninpelli ja leivinpaperia kaada täysin tummunut sokeri /siirappi tuohon voipaperille ja anna jähmettyä/kylmettyä.
      Vedä nyt vaikka 5 desin annos =D

      Anna tälle takuun, mutta älä sitten paru kun istut vessassa koko yön ja aamulla on perse ruvella. Syykin tähän on yksinkertainen, sokeri ei nääs sula vaan tulee läpi ja jos siellä olisi tukos eikä umpisuoli tai lapsi, niin sokeri tulee siitäkin. Se tuo kaiken paskan mukana ulos joten ei kestä kiittää..Tulee muuten sitten täysin vetenä ;)

      Ja kun paskannat..Muistele minua.

    • epätoivoinen

      voi luoja XD mullei oo aika kokoyötä istuu pöntöl, oisko jotain helpompia / nopeempia keinoja enkä tahdo et perse on ruvella :D ulostetta siel on kun mä meinasin kaivaa sen ulos mutten ku tuli inhottava olo XD tunsin kyl sen siellä mut se vaan on eikä tuu. :D joo alkaa naurattaa itteenikin mut äsken ku menin kauppaan ostaa kurkkupastillii yms. niin voi luoja, hyvä et voi kävellä...tää on oikee ongelma eikä leikinpaikka.en viitti tota alkaa kokeila sori, en taida ihan uskoo et toi on true story, haluut vaan rikkoo mun perseen XD ja ps.en oo mies.voit auttaa naista mäessä.tai vessassa siis.

      lisää vinkkei?

      • jaa aa

        Itelläni on aina auttanut se että vedän useamman litran vettä naamaan, en tiedä onko siitä noin pahaan ummetukseen apua mutta...

        ^perseen rupeutuminen ja koko yön vessassavietto on pieni hinta siitä että saa kakattua. En takaa tuon sokerineuvon toimimista tai terveellisyyttä, mutta ainahan sitä voi testata


      • menkööt nyt

        Kyllä se vaan on tosi..Mutta,toinen temppu on tossa kaapissa. Eli ota:

        1)ex:ältäsi lainattu viinin lappoamiseen tarkoitettu noin 1 cm levyinen kumiletku mielellään 1,2 metriä.
        2)Ota ex:ältä jäänyt liukakri
        3)sekä ex:äsi urheilujuomapullo jonka vetoisuus 1,5 litraa myös cola-pullo käy..
        4)Sitten roudarinteippiä pullo täyteen kädenlämpöistä vettä ja roikkumaan hanaan tai ovenkahvaan,sikiöasento ja avot.. Päästät alkuus sellaisen 1,5 litraa pudottaen ja toistat tän ja kun 3 litraa on mennyt niin luulis toimivan.

        Tulee lievästi outoja..assosisaatioita kun miettii, että täällä kädestä pitäen neuvon vierasta mahdollisesti aikuista, kuinka se saa letkua käytettyä.
        Ja vielä naista. Mutta mulla alkaa konstit loppumaan voit toki myös koittaa syödä vielä kiulun leseitä ennen maata panoa.

        Tsemppiä =D


      • menkööt nyt
        jaa aa kirjoitti:

        Itelläni on aina auttanut se että vedän useamman litran vettä naamaan, en tiedä onko siitä noin pahaan ummetukseen apua mutta...

        ^perseen rupeutuminen ja koko yön vessassavietto on pieni hinta siitä että saa kakattua. En takaa tuon sokerineuvon toimimista tai terveellisyyttä, mutta ainahan sitä voi testata

        Minä takaan sen! ja kyllä itsellä toimi sekin, että veti yläkautta sen 3 litraa namaan, mutta sen jälkeen oli perse verillä. Takaportista kaadettuna se pehmentää hieman sitä satsia.


      • Anonyymi

        Kokeile huuttaa samalla.


    • epätoivoinen

      hei.mun exältä ei jäänyt mitään kun mun exää oo ollut miljoonaan vuoteen.mä sain eilen ulos jotain.....ku vetelin niit pehmoi ja purkillisen mython karkkeja ja 4 litraa vettä...hhaha.mut vieläkin kaivertaa.. :/

      • hanski 64

        Hae apteekista Movicolia, niin johan vatsa toimii. On muuten niin hyvä lääke. Terveisin kova vatsainen


      • menkööt nyt

        No piru.

        Onnea nyt siitäkin vähästä mutta ainakin nuo nyt sitten auttavat
        mitkä tuossa mainitsin. Teit niin tai näin ja jos lähdet säätämään apteekin tuotteiden kanssa, niin älä mitään microlaxeja tai muita käytä.
        Yks aikanas laihdutti niitten kans ja peräsuoli jäi sitten laiskaa tilaan,
        eli ei toimi ollenkaan.

        Movicolin joku täällä mainitsi ja toinen on Levolac, jäätävän makusia
        mutta auttavat kyllä yhdessä nautittuna tehokkaasti.

        Ei niitten välineiden muuten tarvitse ex:än olla kun vasta palautus vaiheessa. ;)


      • Anonyymi
        menkööt nyt kirjoitti:

        No piru.

        Onnea nyt siitäkin vähästä mutta ainakin nuo nyt sitten auttavat
        mitkä tuossa mainitsin. Teit niin tai näin ja jos lähdet säätämään apteekin tuotteiden kanssa, niin älä mitään microlaxeja tai muita käytä.
        Yks aikanas laihdutti niitten kans ja peräsuoli jäi sitten laiskaa tilaan,
        eli ei toimi ollenkaan.

        Movicolin joku täällä mainitsi ja toinen on Levolac, jäätävän makusia
        mutta auttavat kyllä yhdessä nautittuna tehokkaasti.

        Ei niitten välineiden muuten tarvitse ex:än olla kun vasta palautus vaiheessa. ;)

        Kyllä mickrolaxi on hyvä apu tilapäisesti , mutta jos sen ottaa käyttöön niin silloin tulee
        Haittoja enemmän kuin hyötyä. Yksinpoikq käytti säännöllisesti mickrolaxia yli kolme vuotta mutta suoli toimi eikä siitä tullut mitä.n haittoja hänelle


    • Caca

      Käy reippaalla lenkillä ja sitä ennen kannattaa juoda kupponen kahvia, nii johan alkaa vatsa toimimaan. Pöntöllä kannattaa laittaa joku koroke esim. matkalaukku jalkojen alle. Kuulemma luontainen asento paskomiselle. Toivottavasti auttaa!

      • kakka tulloo

        Itselläni auttaa lääke nimeltä Pegorion. Tosi tehokas mut tosi pahan makuinen! Kannattaa ottaa mehun kanssa. Tai colan tai kahvin. Ja aina kun juo 1.5 tai vähemmän litraa Cola Lightia nii AINa tulee ripuli. Onnea yritykseen! :)


      • Anonyymi

        Minulla on kasaan taitettava pieni palli WC:sä. Nojaa seinään tilaa viemättä. Aamulla kuppi vahvaa, mustaa kahvia ja hyvää luettavaa ja sitten palli esille ja töppöset siihen mukavasti. Myrkyt pois suolesta.

        Toinen hyvä vyöhyketerapiaa on: Otapa kantapään koloista nilkan kohdalta napakasti ote peukalolla ja etusormella ja purista tuokio.
        Jo alkaa suolet kurisemaan. Tyhjenee silläkin.

        Iltasella makuuasennossa voi tunnistella suolistoa, jos siellä on paakkuuntunut tavaraa kovaksi makkaraksi. Ala sitten varovasti hieromaan peräsuolen suunnalta ensin. Peräsuolessta ylöspäin.

        Minä tarvitsen myös vajaan tunnin kävelyjä joka päivä -
        kuin suolistolle sellaista tekohengitystä.
        Ei keho istuen ja roskaruokaa syöden toimi.
        Liikunta, oikea ravinto on välttämätöntä tälle itseään korjaavalle ja uudistavalle keholle. Pitkää ikää ihmekoneen kanssa!


    • leseitä

      Kaurapuuroa jossa on valmiina ruislese. Sitä iso lautasellinen aamulla. Vatsa hoitaa lopun. Ja lisää arki liikuntaa, vatsa toimii vielä paremmin.

      • Kipu-vatta

        Ainut toimiva, paree ku TK:n lääkkeet A-Marketista Fernet baranca ...tällä parannettu jopa diagnisoitu mahahaava ! Toimii aina ! o


    • egettaja

      Pureskele purkkaa taukoamatta. Aina kun maku menee niin vaan uus köntti suuhun.

    • ummetus?

      Jos viikkoon et o kakkinu ni voisin suositella ihan laksatiivia apteekista. Vaikka Toilax tai Laxoberon. Ne toimii nopeasti, toisinku kuidut tai levolac tms.

      Ps. Hanki apua syömishäiriöösi. Viikon ummetus ja 50 kilon tavoitepaino viittaa siihen, ettei ole kaikki kunnossa.

      • Anonyymi

        Likka on luultavasti syönyt niin vähän, että suolisto on lakannut toimimasta. Sitä se tekee, kun täytyy päästä missimittoihin!
        Katsoin kerran niitä fittness-kilpailijoita, joilla ei saa olla cm:ään rasvaa masussa. Juodaan proteiinilitkuja uskaltamatta syödä ja voimistellaan.
        Pitkiä aikoja pyörtymispisteeseen.
        Kun aikanaan lopettavat minisyömisen, keho on tottunut niin vähiin kcal:n, että normaali kcal-määrä saa poksahtamaan lihavaksi.
        Aikansa kutakin.


    • ikn8un

      Joo toilax auttaa. Siinä on pillereitä peräruiske. Illalla kun ottaa piltsut, niin aamulla saa istua pöntöllä. Ei kannata ottaa jos on koulu tai työ.
      Itellä kans on laiska aineenvaihdunta, tosin olen ollut liikunnan puutteessa. Kuitu pitää suolen toiminnassa parhaiten. Eli ruista jossain muodossa naamaan päivittäin.
      Kaverilla on tosi vilkas aineenvaihdunta. Kaikki tulee miltei samana päivänä ulos. Ja hän on tosi hoikka.

    • dtwe

      Jos et vielä halua apteekin tarjontaa kokeilla, niin osta kaupan halpis magnesiumeja, nimenomaan magensiumoksidia. Minä kärsin itse satunnaisesti ummetuksesta, ja kun illalla syön tuollaisen niin aamulla maha taas toimii. Joillakin tuo laittaa mahan ihan sekaisin, mutta sekin lienee parempi vaihtoehto kuin vatsa kovana.

    • ihan kuin normaali

      Löysin uuden lääkkeen. Olen joutunut käyttämään erilaisia laxatiiveja, kun v.2000 isossa leikkauksessa vahingoittuivat hermot virtsarakkoon ja peräsuoleen.
      Kaikki ovat olleet yhtä kärsimystä, suoli ärtynyt.
      Nyt aloin käyttämään RESOLOR-nimistä lääkettä. Vaikuttava aine Prucaloprid.
      Kallista on mutta suoli käyttäytyy kuin oikealla ihmisellä. Joka päivä 1 pieni tabletti, mihin aikaan päivästä tahansa. Seuraavana päivänä potalle, ihan mormaalisti, ilman ripulia. Eikä tarvitse odottaa WC:n vieressä, koska se ruikuli tulee.

    • Olenomena69

      Saitko jo apua?

    • Äteritsiputeritsigagge

      Oli Bonnie ja guy! Sekä jekku ja meow! Tuli liian pitkä kakka! (Okei toi kaksi lensi yli käenpesän parodia ei liittynyt kyllä mitenkään asiaan)

    • Anonyymi

      Oot joku läski rasvakasa ja yrität saada painos pienentymään ettei lääkäri sano sua ylipainoseks hahaha

    • Anonyymi

      Google: pieruvanukas

      Osta sellainen huoneenlämmössä säilytettävä lisäaineita täynnä oleva proteiinivanukas ja laita se vielä muutamaksi tunniksi aurinkoon, jo on ihme jos ei ummetus lakkaa kun sen syö.

    • Anonyymi

      Ja jälleen SUOMI24 kaatiksella kaivellaan vanhaa paskaa jonkun 11 vuotiaan toimesta.
      No, siihenhän tämä kelpaa,

    • Anonyymi

      Tilanne on varmaan aloittajan osalta korjaantunut kuudessa vuodessa tavalla tahi toisella. Vai onko kaikki syöty pöperö jäänyt sinne systeemiin sisälle muhimaan? Ihan vaan vinkkinä ettei sitä tulppaa kannata enää pois ruuvata tai kaikki paikat on pian ruskeessa haisevassa soossissa rappukäytävää ja ojanpohjia myöten. Mitä naapuritkin sanovat. Menee se vähäinenkin siviilimaine pilalle. Apollo 11 sankariastronautitkin, heinäkuussa -69, joutuivat pidättelemään reilut 8 vuorokautta. Vaikka maha oli jännityksestä vallan sekaisin niin pidättelivät vaan. Vasta lentotukialuksella tapahtui se valtaisa purkaus. Enää ei kantti kestänyt pidätellä. Silloinen USAn presidentti Niksoni sanoi posket heiluen sotkun nähtyänsä "It wasn't me. Ai äm not ö cruuk"

    • Anonyymi

      Luumut pitää syyä sellaisenaan ja juoda vettä paljon päälle. Liotettu luumua ei auta paukapää!

      • Anonyymi

        Pegorion on hyvä lääke. 50 kpl maksaa n
        31 ,€.


    • Anonyymi

      Suolihuuhtelu ammattilaisen tekemänä auttaa kanssa.

    • Anonyymi

      Hypi ja huuda vessassa.

    • Anonyymi

      Laita sormi peräaukkoon ja pyöritä sillä kakka pois. Niin me tehdään hoitolasta jos potilas ei saanut itse ulos . Pitää olla hygienihanskat tietysti .toisille auttaa kun keittää . Oikein väkevän kahvin ja juo sen nopeassa tahdissa .
      Muista yhden tytön kun hän meni kyykkyyn lattialle ja kakkasi sanomalehden päälle, se asento muuten on kaikista suotavin juuri ulostaessa.

      • Anonyymi

        Eiköhän aloittaja ole 9 vuodessa käynyt siellä kakalla useamman kuin sen yhen kerran.Jos 9 vuodessa ei ole käynyt kakalla niin sitten pitää mennä jo lääkäriin.


    • Anonyymi

      Mene terveysasemalle. Jos kaikki olet jo kokeilut? Ketetyt porkkana on hyvä ratkaisu nille jotka kärsii ummetus.Ravinostasi puutu kuiti. Alat laitaa viilisi tai jukurtisi läke mitalinen pellavan siemeniä tai rouhetta. Tuskin pysty juoman toimimaa seosta.Illala vesilasin lääkemitalinen pellavan siemeneniä odota aamua. Jolloin kipaat sen suuhusi kaikinen mönjöinen.Joka hiton aamu kun elät toistat asiaa. Suolesi tulevaisuus toimi normaalisti ja muista ne porkkanat keitetyt vaikka ilta palaksi ainoana.Johan kilot karsiintuu piku hiljaa ja helpomin kesät rusketut porkana syödessä 500 g. päivä läpi vuoden aikojen

    • Anonyymi

      Vaikka aloitus on vanha, niin vaiva ei ole loppunut!
      Ajankohtainen monelle onnettomalle opiskelijalle ja konttorirotalle.

      • Anonyymi

        Totta.

        Asiaa pitää ehkäistä ennalta. On olemassa kolme tärkeää asiaa: kuitu, kuitu ja kuitu.

        Vatsa ja suolisto tarvitsevat kuitua 25 - 35 g/vrk. Kuidun lähteitä ovat kasvikset, hedelmät, marjat, pavut ja täysjyväviljatuotteet. Kuitu on joko liukenematonta tai liukenevaa, vaikka asia ei olekaan ihan niin yksinkertainen.

        Parhaat tuotteet vatsalle

        Kasvikset (sipuli, purjo, parsa, artisokka, kaali....)
        Hedelmät ja marjat (passio, persimon, omena, appelsiini, päärynä, mustaherukka, vadelma, mustikka)
        Voimakaura
        Kaurahiutaleet
        Kauraleipä
        Ruis- ja ohrapuuro
        Kuitumurot
        Jälkiuunileipä
        Näkkileipä
        Hapankorppu
        Siemenet ja pähkinät, kuten pellava ja manteli
        Pavut ja linssit
        Leseet
        Apteekin kuitutuotteet (psyllium, siemenkuoret)

        Vatsan saa 100 % tukkoon

        - liikkumattomuudella
        - liian vähäisellä nesteellä
        - pelkällä valkoisella jauholla, sokerilla, munilla, juustolla makkaralla ja lihalla (= 0 % kuitua)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1945
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe