Paino ei enää putoa. Auttakaa nyt.

Haluan läskeistä eroon

Ennen dieettiä painoindeksini oli 38, nyt se on 26. Vaan ongelma on siinä että paino ei enää putoa, olen ollut noin vuoden tässä samassa lievässä ylipainossa.

Paino heittelee parin kilon välillä.

Syön siis nyt jo hyvin vähän mutta jos syön yhtään vähemmän, niin iskee ummetus ja paino ei siis putoa sen takia.

Liikuntaa harrastan sen verran kuin ikinä ehdin ja voin.

Ihan paastolla en pysty olemaan, sillä alkaa pyörryttämään ja särkemään päätä viimeistään alku-illasta. Eli kokeillut olen sitäkin monta kertaa.

Pitäisi laihtua enää vain noin 10kg.

Enkä millään haluaisi luovuttaa näin lähellä maalia. Mitä tehdä? Neuvokaa joku.

3

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jotain vinkkejä

      Hanki lihaksia kuntosaliharjoittelulla. Raskasta rautaa nostamaan. Niin suurilla painoilla, että jaksat juuri ja juuri tehdä 8- 12 toistoa. Kun saat enemmän, laita lisää painoa. Lihas kuluttaa energiaa levossakin. Treenissä on mentävä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, eli treenattava oikeasti kovaa. Välillä ihan kamalaa, mutta kamalan ihanaa! Arnoldin kultainen kuusikko on hyvä alkuun, googleta.

      Intervalliharjoittelu on tehokasta.

      Jos liikkuu parikin tuntia päivässä tehokkaasti, se kuluttaa jo paljon kaloreita. Tunnin aamukävely polttaa rasvaa ja iltapäivällä voi käydä tekemässä punttitreenin.

      Syö enemmän kasviksia ja vähemmän hiilareita. Jos silti kuiduista on pulaa, lisää vähäkalorisia leseitä (vehnälese) raejuuston tai rahkan sekaan. Lihaskasvuun tarvitset proteiinia. Vähäkalorisia kasviksia voit syödä hyvinkin kilon päivässä. Eikä varmasti ole kuiduista pulaa. Myös vähäinen vedensaanti voi aiheuttaa ummetusta. Juothan tarpeeksi? Ainakin 2 litraa päivässä, liikunnan mukana lisää.

      Oletko kokeillut pätkäpaastoa? Kun kroppasi tottuu siihen, päänsäryt voivat mennä ohi.

      Treenin intensiteetin ja liikunnan lajin muutokset tekevät myös hyvää ja herättävät kropan.

      Jutan dieetissä on hyvä pohja syömisille. Lisää kourallinen pähkinöitä ja syö enemmän kasviksia jos nälättää. Toimii hyvin.

      • Haluan läskeistä eroon

        Kiitos neuvoista.

        Tuota mikäs se sellainen paasto on?

        En pääse kuntosalille tai muutenkaan lähtemään harrastaan mitään teholiikuntaa, kun en saa ketään vahtimaan taaperoa siksi aikaa. Käsipainot löytyy kotoa, niitä isoja painoja en ole parhaassakaan kunnossa saanut ylös.

        Olen ollut jo kauan kasvissyöjä, joten syön kyllä kasviksia ruisleivän päällä, enkä muuta syökään. Vain hyvin harvoin ja hyvin vähän syön mitään herkkuja.

        En kyllä paljon juo vettä, mutta teetä juon monta mukia päivässä. Siihen käytän aika paljon rasvatonta maitoa.

        Pitäisiköhän tuo maidon käyttö lopettaa?


      • Jotain vinkkejä
        Haluan läskeistä eroon kirjoitti:

        Kiitos neuvoista.

        Tuota mikäs se sellainen paasto on?

        En pääse kuntosalille tai muutenkaan lähtemään harrastaan mitään teholiikuntaa, kun en saa ketään vahtimaan taaperoa siksi aikaa. Käsipainot löytyy kotoa, niitä isoja painoja en ole parhaassakaan kunnossa saanut ylös.

        Olen ollut jo kauan kasvissyöjä, joten syön kyllä kasviksia ruisleivän päällä, enkä muuta syökään. Vain hyvin harvoin ja hyvin vähän syön mitään herkkuja.

        En kyllä paljon juo vettä, mutta teetä juon monta mukia päivässä. Siihen käytän aika paljon rasvatonta maitoa.

        Pitäisiköhän tuo maidon käyttö lopettaa?

        Googlaa pätkäpaasto. Siinä syödään parina päivänä vain 500 kcal, muut päivät normaalisti. Kehuvat tehokkaksi. Mutta siinäkin on se huono puoli, ettei se opeta syömään oikein. Lihominen johtuu vääristä elämäntavoista, eikä varmastikaan kukaan halua laihdutusta elämäntavakseen.

        Taapero rattaisiin ja menoksi! Reipas kävely sulattaa hyvin rasvaa. Sitä voi tehdä montakin kertaa päivässä. Jos tuntuu helpolta, pakkaa reppuun 1,5 litran juomapulloja vedellä täytettynä sen mikä mahtuu. Tai hiekalla... Painovastusta :-). Itse aikoinani rattailin kesät ja talvella vedin pulkaa. Miellä oli myös rinkka metsäretkiä varten. Kun muksu kasvoi, vedin 3-pyörää ja/tai istutin muksun lastenohjelmien eteen siksi aikaa kun kävin lenkillä. Leuanvetotangon voit hankkia, ja tehdä kyykkyjä. Kun tekee vaikkapa syväkyykkyjä 5 sarjaa 20-40 toistolla, saa kyllä hien pintaan, vaikkei lihakset siitä paljoa kehitykään. Punnerruksia.

        Hyppynaru on yllättäin ihan tappovehje, kokeile vaikka, ei ole kevyt enää vanhemmiten ;-). Sillä kun hypit kunto nousee varmasti. Kynttilähyppyjä jalat suorana. Jos uhkaa käydä tylsäksi, tee tuplanaruhyppyjä, eli yhdellä hypyllä naru menee 2 kertaa jalan alta.

        Aha, sulta puuttuu siis proteiinit ja ilmeisesti hyvät öljytkin. Terveellinen ruokavalio vaatii ehdottomasti myös proteiinit. Et laihdu, jollet syö hyviä öljyjä. Ne huolehtivat rasva-aineenvaihdunnasta. Soijaa sitten, jollet muniakaan voi syödä. Lisäksi tarvitset kyllä kaikenmaailman lisäravinteet, kun syöt noin huonosti. Jos tuo ruisleipä-kasvis -linja pitää paikkansa, sun kroppasi on varmasti aivan lamassa. Eipä ihme, että on ongelmia.

        Tsekkaahan se Jutan dieetti ja vertaa nykyiseesi. Jos hujautat litran maitoa päivän aikana teehen, kannattaa ainakin vähentää. Vaikka se on rasvatonta, siitäkin kertyy kaloreita. Litrassa on jo 330 kcal. Sen määrän kun syöt vaikkapa raejuustoa, olet enemmän täynnä.

        1-2 ruisleipäpalaa päivässä riittää. Juo vaan sitä vettä pari litraa sen teen lisäksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe