Hannulan koulu

kiusattu2

Koulu alkoi ja koulu kiusaaminen sen myötä!!
Mikä siinä on että hannulan koululla tätä ei saada kuriin ollenkaan!?
Opettajat ei ota kantaa millään lailla kun asiasta ilmoittaa niin voivotellaan vaan ja ja todetaan että eiköhän se siitä katellaan ja kuulestellaan josko se vaikka loppuisi!!
Jos toinen oppilas haukkuu,lyö nyrkillä vatsaa ja kasvoihin avokämmenellä välitunnilla kaverit ei uskalla puolustaa kun pelkäävät itsekkin joutuvan kiusatuksi!!
Vai onko se naamasta kiinni keiden lapsien kiusamisee puututaan Hannulassa!!

39

4205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mami111

      Nämä on niitä todella ikäviä asioita joita aina tulee vastaan.... Nyt kannattaa ehdottomasti vanhempien verkostoitua ja yhdessä vaatia toimenpiteitä vaikka omaa lasta ei kiusattaisikaan, itselle ainakin oli tärkeää tutustua/tietää ainakin luokkakaverien vanhemmat ja yhdessä ollaan monta asiaa hoidettukkin, mitä vuosien ainaka esiin on tullut....

    • mie vainn

      Meneppä sen kiusaajan kans sen kotona käymään ja porise vanhempien kans. meillä kiusaaminen loppu siihen kun menin niiden kotia ja sanoin että jos homma jatkuu niin ilmotan poliisille. ei oo penikka enää kiusannu ja vanahemmatki ovat naama luikerolla kun vastaan tulevat.
      voihan se olla että vanhemmat ovat hälläväliä sakkia ja sanovat ettei meidän mussukka kiusaa, siihen en tiä miten toimia.
      opet ei joua kattomaan perrään kun niien pitää juoruta tai kattoa niiden adhd pentujen perään ja nämä muut saa tehä mitä tahtoo. kukapa se sinun muksua suojelee ku sie ite. ota härkää sarvista.

    • joskuskiusattunaollu

      Ilmoita poliisille! pahoinpitely on aina rikos - oli tekijä sitten minkäikäinen tahansa. Alaikäisen teot vain maksatetaan vanhemmille. Mutta pakko niiden on reagoida - vanhempien ja kouluhenkilökunnan jos/kun poliisi alkaa vierailla koululla tarkistamassa tapahtumia! Voimia sulle äläkä anna periksi!

    • näin on

      Kyllä se Hannulassa vaikuttaa suuresti minkä uskonlahkon pentuja on ja sen mukkaan toimitaan. Jos kiusaaja on oikeaa lahkoa ,ei siihen kukaan puutu,hyssytellään vain.

    • Kiusatun äiti

      Meillä meni Hannulassa tilanne siihen kuusivuotta sitten kiusattu joutui vaihatamaan koulua kivirannalle! Kiusaajaa ei rankaistu millään lailla!

    • kiusauslopetettava

      Olis varmaan hyvä jos muutamat vanhemmat (tai muut sukulaiset ja tuttavat/ystävät) - ajan ja muiden mahdollisuuksien puitteissa - tekisivät yllätyskäyntejä koululle tai sen läheisyyteen ja kirjaisivat ylös näkemänsä ja kuulemansa tapahtumat. Mahdollisesti kuvien kanssa?

    • Puututaanko

      Vieläkö sielä kiusataan?

      • KIUSATAAN

        Vielä se ei lopu koskaan aina on kiusaajia ja kiusattuja!!!


    • kaikkeakanssa1

      Esimiehet ne on opettajillakin.Ota yhteyttä sivistystoimen johtajaan jos asiaa ei saada koulussa käsiteltyä.

      • LOUNA-TUULI

        Se nyt on vihonviimeinen ratkaisu. Käyttäkää omaa älyä! Virkahan....


      • tutunkuulosta

        Olen samaa mieltä ,että yhteys koulutoimen johtajaan ja jos ei auta niin vielä ylemmäs .Herra se on herrallaki ja miksi viiminen vaihtoehto.Ihmettelen miksi on nuin monta poistettua viestiä ,onko aihe jotenki kielletty.


    • rivit suoraksi

      OSALLISTUVATKO OPETTAJAT NYKYÄÄN VÄLITUNTIVALVONTAAN ULKONA? OLEN KUULLUT ETTÄ EI, AINAKAAN KAIKKI.. REHTORIN TEHTÄVÄ,PITÄÄ KURI JA JÄRJESTYS, NIIN OPETTAJILLE,OPPILAILLE KUIN MUULLE HENKILÖKUNNALLE KOULUSSA!!!

      • huonojamuistoja

        vaikka olisi välitunti valvojia ei ne jaksa aina puuttua. =) itellä monta kokemusta siitä ku kiusataan välitunti valvojan edessäkin


    • mamitäti

      Vanhempien on parasta ottaa yhteyttä kiusaajan vanhempiin. Keskustelu voisi auttaa, sillä kukaan ei varmaankaan halua menettää kasvojaan kasvattajana. Huom. myös vanhemmat ovat kasvattajia eivätkä vain ne opettajat. Luultavasti kiusaaja tuntee olevansa itse kiusattu ja purkaa mielipahansa johonkin toiseen. Suositellaan nopeaa toimintaa tilanteen rauhoittamiseksi. Aikuisillakin on merkillisiä vihantunteita työpaikoilla toisia kohtaan. Silloin puhutaan kemioista. Lapset käyttäytyvät aivan samoin kuin isommatkin, vain eri vivahtein.

    • Ätit123

      Kiva koulu ja paskat!!! Ei siinä koulussa ole yhdelläkään opettajalla halua edes puuttua kiusaamiseen kun jopa kouluavustaja haukkuu muiden lasten kuullen oppilasta ja kertoo mulle lapsille kuinka vihaa erästä lasta!!

      • Äityli744

        Olen huomannut ikävä kyllä saman. Kivakoulu joopa joo. Kiusaamista ja väkivaltaa eikä opet tee mitään. Hyssytellään ja piilotellaan. Kukaan ei puutu.


    • vanhempilehtori

      Kännyköitähän nuo räpläävät välitunnin ja oppitunnillakin jos se sallittaisiin. Kiusaaminen kuuluu nettipoliisille.

    • karmeaaToimintaa

      Sama ongelma vuosista toiseen. Opettajienkin tulee saada palkkansa nostettua yhä helpommin ja vähäisemmin velvollisuuksin (kuten esim. poliisi).
      Sen oman palkan eteen ei jakseta tehdä vain mitään enää

    • Poliisilleilmoitus

      Tee selkeä rikosilmoitus poliisille ja tee myös tiettäväksi, että olet toiminut järein asein. Asiat tuntuvat pyörivän nyt vain omaa kehäänsä. Opettajillekin on omia kytköksiä ja pelkoja, että jos he puuttuvat väärään asiaan, heitä aletaan vaikkapa painostaa koulun puolelta. Jokainen ajattelee viime kädessä vain omaa etuaan - opettajakin, vaikka lasten turvallisuus tulisi olla ykkössijalla. Viime kädessä kyse on huonosta johtamisesta koululla.

    • YxiVanhempi

      Opettajillekin soisi järjestettävän jonkinlaisia koulutuspäiviä työn velvollisuuksista ja ongelmatilanteiden ratkaisukursseja. Näköjään palkka kelpaa mutta velvollisuudet ei.

    • Äityli744

      Näinhän se näköjään menee vuodesta toiseen, että kiusaaja oli se sitten oppilas tai opettaja, ei saa mitään seuraamuksia. Vain kiusattu joutuu lähtemään luokasta ja hänestä tehdään syntipukki. Kiusattu saa siis kärsiä aina vain lisää :( Ei ihme, että lapset ja nuoret voi huonosti. Miksi kukaan ei tee mitään?

    • hannulankoulukiusattu

      Mie ite olen Hannulassa minua on
      kauan kiusattu ja ollaan ilmoitettu opettajalle ja jopa rehtorille ja ei ole tehty mitään .Se kiva tiimi jonka pitäisi käsitellä asioita niin ei aina tee mitään ja kiusatun saavat kärsiä.

    • Aputässä

      Kerätkää lista ketkä kiusaa ja pankaa lista ja osotteet tähä. Eiköhän muutama räkänokka saada käyttäytymään kunnolla muita kohtaan. Pannaan kärsimään ne kiusaajat niin loppuu se kiusaaminen niin saatte keskittyä opiskeluun.

    • Opettajanraskastaakka

      Kivirannan koulu on nyt huonoimmassa maineessa. Kuka sinne enää lapsia haluaa laittaa. Sonta lapioidaan kulman taakse piiloon ja henkilökunta sivistystoimenjohtajaa myöten vaikenee ja vaientaa kaikki, jotka yrittää lasten oloja parantaa. Mutta ei se mittään saahaanhan palkata lisää kallonkutistaja kukkahattutätejä hoitamaan pahoinvoivia lapsia. Kiitos Tornion päättäjät!

    • Kivakoulu

      Koulu täyttä pa****. Minua on kiusattu koululla n4 vuotta. Kukaan ei saa mitään aikaseksi. "Kivakoulussa" muka keskustellaan ja voivotellaan ei mitään.

    • Eläkkeeltä

      Entisenä Kivirantalaisena ja entisenä opettajana (kokemusta on, esim. erityisopettajana vuosikymmeniä) kiinnostuin Kivirannan kouluun kohdistuvista kommenteista. Katsoin opettajien henkilötietoja. Huomio kiinnittyi heti opettajien ja muun henkilökunnan sukupuolijakaumaan, n. 1/5 miehiä.
      Kapteeni Kaarnan sanoin: " ei noin poijat, ei noin". Täsysin selvä asia, ettei "ämmälauma" kykene selvittämään pulmallisia tilanteita. Menee myyläkäksi koko koulu. Vika johtaa aina opettajien valinnoista päättäviin.

      Rakenteet kuntoon ja turvallinen oppimisympäristö kaikille!

    • Enenäätahdoollaopettaja

      Tuolla koululla on ollut vuosien mittaan todella paljon kiusaamista, vaiettua, koska koulun ja muutaman opettajan maine menisi, jos asiat julki tulisi. Mutta "näkeehän sen sokea Erkkikin", että yhä useampi lapsi ja nuori voi huonosti. Entäpä sitten kun nämä vaietut tapahtumat, opettajien vaikeneminen ja se ettei asioihin puututa eikä auteta, saavat kiusatun tunteet viimein purkautumaan? Se voi tapahtua vasta vuosien päästä. Kehen silloin sormella osoitetaan? No siihen kiusattuun tietenkin ja läheisiin, ei kouluun ja koulun tapahtumiin.

      Reilu peli/Kiva koulu Vallan väärinkäyttäjät suojaavat itsensä ja uhraavat Teidän lapsenne.

    • Ohhohmitä

      Siellähän on meneillään hurja pinnankiillotus kampanja!

    • Pihvinen

      🍗😡👎

    • Öhdip

      Miksi hiekkafjoosa kirjoittaa niin epäasiallista tekstiä hyi kamala

    • torniolaine

      Onko tuo ihmekään, kun useimmat opettajista ja kouluavustajista palkataan sukulaissuhteiden perusteella.

    • Noloa

      😯😔 mikä häpeä koko Torniolle

    • Kivakoulupaskaa

      Nyt ne pöljät vielä poistatti lasten liukumäet koulun pihoista :O Järjenjättiläiset taas hommissa Kivirannan koululla.

    • liuku

      Taitaa olla lautakunnan päätöksiä liukumäet?

    • Hannula

      Mikä tilanne Hannulan koululla on tänä päivänä?
      Hävettää kantaa sukunimeä joka antaa nimen noin sysipaskalle koululle...

    • Anonyymi

      tämä on hyvä koulu ei täällä kiusata

    • Anonyymi

      Puutyön opettaja oli täysi tyranni ja mulkku, itse olin oppilaana 80 luvun alkuun asti.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe