Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Näin unta

Ikäväkö

Näin unta exästä viime yönä. Uni oli osittain melko epärealistinen mutta keskustelut ja muu ajanvietto exän kanssa oli kuin oikeaa elämää. Uni päättyi kun syystä tai toisesta en voinut lähteä kotiin ja oli parempi jäädä hänen luokseen yöksi. Aamulla, kun heräsin oikeasti, minulla oli outo tunne. Vieressä nukkui uusi tyttöystävä, jonka kanssa olen jo ollut pidempään kuin edellisen, mutta olin hiukan surullinen ja myöhemmin meinasinkin päästää kyyneleen kun tajusin miten kovasti ikävöin häntä.

En ole mielestäni ajatellut exääni vähään aikaan. Voisiko uni johtua uuden suhteen ongelmista, joita on ollut jonkun verran viime aikoina? Ehkä sydän kaipailee vanhoja hyviä aikoja. Tiedän etten tule saamaan exääni takaisin enkä edes aio yrittää. Nyt kadun, että menin katkaisemaan kaikki yhteydet, sillä hän olisi vain ystävänäkin mahtava persoona. Voi olla, että tunteista ei pääsisi eroon jos olisin häneen yhteydessä mutta kadun joka tapauksessa yhteyden katkaisua...

13

804

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itsekin toisinaan

      nään unta, jossa exän kanssa olemme hyvinkin miellyttävissä merkeissä.

      Olen kuitenkin järkeillyt, että unessa vain projisoituu haaveeni uudesta ihastuksestani vanhaan tuttuun ihmiseen, jonka kanssa on oikeastikin joskus ollut läheisissä merkeissä, toisin kuin uuden ihastuksen kanssa : /

    • ajgfg

      Voin niin hyvin samaistua tähän tekstiisi. Olen itsekin parisuhteessa mutta kaipaan edelleen exääni joka olisi varmaankin ollut juuri se oikea. Hän pisti välit kokonaan poikki mutta minä yritin ottaa häneen yhteyttä taas tuossa kuukausi sitten muttei vastannut. Mistä päin olet?

    • Tuskinpa itsekkään palaan enää yhteen hänen kanssaan.
      Hänellä on jo uusi elämä ja uudet kuviot.
      Mutta lämmöllä muistelen häntä edelleen.

      • Aikuinenmies77

        En vaan ymmärrä keneltä se olis ollu pois...jos kerta vielä olis muisteltu yhdessä...


    • No aina ei asiat mee niinkuin ite haluis ja toivois.
      On vaan annettava menneiden olla ja suunnattava katse eteenpäin vaikka miten pahaa tekis.

      • aikuinenmies77

        Vaikutat koko ajan enemmin ja enemmin siltä ihmiseltä kenestä kirjoitan:) et kai vaan ole mikkelin suunnalta?


      • aikuinenmies77 kirjoitti:

        Vaikutat koko ajan enemmin ja enemmin siltä ihmiseltä kenestä kirjoitan:) et kai vaan ole mikkelin suunnalta?

        asun pohjois-karjalassa.


      • Aikuinenmies77
        aikuinennainents68 kirjoitti:

        asun pohjois-karjalassa.

        Ok. Liian hyvää se oliskin ollut:)


    • Hämmästynyt

      Olen myös nähnyt unta ex-poikaystävästäni ja useastikkin. Olen miettinyt kovastikkin, mitä se voi tarkoittaa?! Olen myös pohtinut sitä, että ottaisin exääni yhteyttä ja sopisin ns tapaamisen jossa sitten voisi jutella asiat niinku halki. En tiedä onko unien näkeminen ikävää, unelmia vai mitä. En ole päässyt minkäänlaiseen ratkaisuun. Olen ollut nykyisessä suhteessani pian yhdeksän vuotta, ja tämän exän kanssa olevasta suhteesta on ainakin 13 tai 14 vuotta.. Mutta voi olla että jäi asioita selvittämättä,kun hän vielä alitannussa ja unissa on!

    • Forever_yours9111

      Minäkin olen nähnyt tosi usein minun entisestä kumppaniehdokkaasta unta tosi usein. :( Unet on olleet epärealistisia, mutta ne saavat minut kaipaamaan häntä tosi kovasti.. Ottaisin yhteyttä häneen, jos hän ei olisi aikoinaan sanonut ettei tahdo kuulla minusta enään mitään koskaan.

      Olen ollut nyt puolisen vuotta uudessa parisuhteessa, mutta en voi unohtaa häntä vieläkään.. Uudessa puolisossani ei ole mitään vikaa paitsi se että hän ei se ihminen jota minä kaipaan.

    • vaimo

      ei niitä unia aina myöskään kannata ylianalysoida :)

      Itse just viime yönä näin unta että harrastin seksiä exäni kanssa kun nykyinen oli yhtäkkiä jättänyt. Uni oli kivaa, siinä oli tuhmaa seksiä mutta en ajattele siitä sen kummemmin. Seksi kyseisen exän kanssa olikin todella mahtavaa silloin aikanaan.
      Unet on vähän niinku porsaanreikä uskollisuudelle, saa vähän pitää hauskaa omassa päässään. Näin itse ainakin sen ajattelen enkä pode mitään huonoa omaatuntoa unistani, enkä tietenkään kerro niistä miehelleni.
      Rakastan miestäni yli kaiken ja olen onnellinen! Exän kanssa suhde ei sujunut enkä vähääkään kaipaa häntä! Mutta lähinnä aamulla hymyilyttää jos olen nähnyt hänestä kuumia unia. :D

      Eri asia tietty jos nykyisessa suhteessa ei ole tyytyväinen ja oikeasti haikailee exää. Mutta jos miettii ainoastaan yhden unen perusteella että tarkoittaako se nyt ikävöintiä, ni en kyl innostuis ajatuksesta vielä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe