Sinkku, vapaa, ei-vapaa, höh??

-n20-

Mitä sitä oikein sanoisi ihmisille jotka utelevat parisuhdestatuksesta tai pyytävät ulos? Olen toki sinkku, mutta onko sellaista sanaa ihmiselle, joka haluaa pysyäkin sellaisena. Ikisinkku? Vanhapiika? vannotunut...jokin.Häh. Vai pitääkö sitä alkaa sanoa miehille, että on varattu. Pääsisi niin paljon helpommalla. Jos mainitsee olevansa sinkku tai ei-varattu niin heti alkaa utelut ja treffikutsut. Sitten pitää keksiä kaikenmaailman selityksiä.

Useimmiten pakkien antaminen on ollut helppoa, koska sanon etten tällähetkellä etsi suhdetta, ja sitten siihen perään kuitenkin sanonut miehestä jotain positiivista, ja jatkanut et kiva kuitenkin kun kysyit jne. Mut tänään kävi aika paha kömmä et oikein hävettää :/ Menin ihan sekaisin kun tuli eräs herra pokkana kysymään olenko vapaalla jalalla, ja tuli vähän tökerösti kai sanottua jotain. Jäi vähän huono mieli varmaan hällekkin :(

Mutta siis, mikä voisi olla sana mikä pidemmittä selittelyita kertoo ettei suhde kiinnosta, mutta ei mitään epäkohteliasta. Vai sanonko olevani hullu? Lesbo? Vai pitääkö alkaa ´´varatuksi´´.

9

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dadadadadadadadada

      Mulla ainakin tulee kuin apteekin hyllyltä kaikille, jotka eivät ole omasta mielestäni potenttiaallisia että olen varattu!
      Jättävätpä sitten rauhaan eikä sen enempää uteluja yleensä tule :D

    • Elämäntilantilanne

      On se rankkaa nuorella naisella... Miten olisi vastausrepertuaariin "kiitos kysymästä, mutta ei juuri nyt elämäntilanteen takia salli/halua treffejä"? Täten varmaan monet tulkitsevat sen olemassaolevaksi parisuhdestatukseksi, mutta sinun ei tarvitse valehdellakaan. Jos toinen jatkaa utelemista, niin myhäilee vain ja jatkaa mitä olikaan tekemässä.

      Jos toinen kuitenkaan ei jatka utelemista tai lähestymistä (eli selkeästi toinen on jo luovuttanut/tajunnut, että homma oli siinä), jää lähestyjälle parempi mieli, jos toinen ei täysin sivuuta lähestyjää. Jotenkin itselleni ainakin tullut hölmö olo, jos ystävällisen lähestymisyrityksen jälkeen nainen on sanonut, että sori löytyy jo poikaystävä ja sitten tyyliin käännetään selkää ja juostaan pakoon. Uskon kyllä kerrasta, joten voisi odottaa normaaliin vuorovaikutustapaan kasvot kohti kunnes toivotan hyvää päivänjatkoa ja poistun.

      Eipä sillä, miehet joutuvat yleensä tottumaan kylmään kyytiin ja ämpärilliseen paskaa naisilta, että tuskinpa kauheasti onnistut loukkaamaan, vaikka et sanoisi yhtään mitään. Tai sitten tosiaan sanot vain, että olet varattu. Tämä lienee se yleisin menettelytapa kaikilla, koska tunnetusti vapaa kaunis nainen on myytti. :P

    • 56khe

      No miten tuollainen asia voi olla ongelma? Valehtelet vain olevasi varattu...
      Onhan noita etäsuhteita yms joihin voi aina turvautua jos joku utelee.

      Vähän kuin joku kyselee kuulumisia niin ei sitä ensimmäisenä vatsavaivoja tai mitään muuta negatiivista aleta suoltamaan vaan vastataan että "siinähän se" yms.

      On se vaikeaa joillakin..

    • Älä turhaan valehtele seurustelevasi, sitä menoa törmäät vielä johonkin iilimatoon, joka pitää asiaa haasteena varsinkin kun sitä miestä ei näy koskaan missään. Muutenkin saa olla sinkku, jos kerran haluaa, selittämättä yhtään mitään.

      Seurusteluasiat ei kiinnosta, kiitos vaan ja hyvää jatkoa sekä hei... Suora puhe on tarpeen eikä se ole epäkohteliasta, vaan oikein ettei jää wannabe-sulhoille mieleen itämään, että jos sittenkin. Voivat siirtyä seuraavan kohteen kimppuun.

    • perus atm

      ilmoita olevasi mies netissä, niin olet pohjamutaa eikä ketään kiinnosta

    • Sinkku=nussimaton

      Kerrot reilusti todellisen nussijamääräsi, niin se kyllä karkottaa ainakin kaikki kunnon miehet. Limaisimmat pillusankarit eivät siitä tietysti piittaa, vaan pyrkivät silti käytetyn huoranpillusi päälle ähkimään. Mutta juuri niillehän sinä haluatkin huoranhaarasi levittää.

    • sssssi

      Parasta on sanoa olevansa varattu. Missään nimessä ei kannata innostaa ketään väittämällä olevansa lesbo, kaikilla kun ei ole tajua siitä mitä se oikeasti merkitsee. Jos kerrot totuuden, että haluat elää yksin, oletetaan että sinulla on huonoja kokemuksia ja niinpä sinulle täytyy osoittaa, että hyviäkin miehiä on...pian olet kiitollisuudenvelkojen ja ristiriitaisten tunteiden suossa.

      Silloin jos oikeasti ei kaipaa parisuhdetta, on parasta sanoa olevansa varattu. Vielä tehokkaampaa hehkuttaa olevansa rakastunut.

      • mahahappo

        Joo, muistakaa aina valehdella kaikille. Se on kätevää. Siten ne asiat lutviutuvat mitä parhaimmin.

        Et ole ajatellut ryhtyä poliitikoksi? Potentiaalia olisi.


      • sssssi
        mahahappo kirjoitti:

        Joo, muistakaa aina valehdella kaikille. Se on kätevää. Siten ne asiat lutviutuvat mitä parhaimmin.

        Et ole ajatellut ryhtyä poliitikoksi? Potentiaalia olisi.

        Totuus ymmärretään väärin. On parasta sanoa jotain sellaista, mistä kuulija tekee oikeat johtopäätökset.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      141
      1745
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      113
      1365
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1222
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1167
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      193
      961
    6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      84
      941
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      97
      903
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      839
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      798
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      138
      722
    Aihe