siipikommentatorit

ylevoro ylös

Monelle entiselle urheilija loiselle kusntannettu matka Moskovaan kommentaatoriverukkeella. Ne vain häiritsee tapahtumien selostusta. Jää suorituksia selostamata, kun kysellään, mitä syö, miltä tuntuu, miltä näytti.. Jokainen haluaa nähdä vain suorituksen ja tietää tekijän..

10

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siipeilijät

      Samaa minäkin ihmettelen mitä per%&lettä noille loisille on tuonne lomamatka kustannettu verorahoista.
      Mitä esim. tämä Harri Haatainen moskovassa notkuu senhän pitäisi olla opettamassa koulussa opettajana lapsia kun koulutkin ovat alkaneet.

      "Harri Juhani Haatainen (s. 5. tammikuuta 1978 Lapua) on suomalainen keihäänheittäjä ja opettaja"
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Harri_Haatainen

    • Miltäs nyt tuntuu

      Myös Ylen tiimistä ihan huoletta vois tiputtaa sen Laura mikäsenytoli joka tekee niitä inserttejä ja katsomohaastatteluja, kyllä se laiheliini kielipää pärjää siellä haastattelupisteessä ja Mikko Hannula pois häiritsemästä ja hihittelemästä Nikin ja Mika Lehtimäen asiallisempaa linjaa. Tuo Lehtimäki kyllä ansaitsee paikkansa.

      Kaukosäädin on ahkerassa käytössä kun seuraa ylen urheilulähetyksiä, aina kun tulee haastatteluja, inserttejä kisapaikoista tai urheilijoista ja viime päivinä myös palkintojen jako, niin kanava vaihtuu hetkeksi.

    • Jeeczuz

      Haastattelijat ja selostajathan ne vasta ovatkin siipeilijöitä. Kyllähän tuota nyt aivan hyvin katselisi ilman selostusta. Kaiken oleellisen näkee siitä. Oikeastaan kuvaajiakaan ei tarvittaisi kuin yksi, joka kuvaa mahdollisimman kaukaa koko kenttää eikä kääntäisi kameraa missään tilanteessa. Niin no periaatteessa eihän tuohon kuvaajaakaan tarvittaisi pelkkä kamera riittää.

      Siispä urheilijoiden lisäksi vain yksi tekniikan mies kantamaan ja laittamaan kuntoon sitä yhtä kaukaa kuvaavaa kameraa. Tai no kai tuon homman joku paikallinenkin voisi tehdä. Oikeastaan urheilijoitakin on ihan liikaa. Kaikki muut pois vaan Pitkämäki jää. Tai no ei senkään siellä tarvitsisi itseään häpäistä jos jääkin neljänneksi.

      Ehdotan koko urheilun lopettamista ja sen 20 sentin, mitä tämä kaikki yhdelle ihmiselle oikeasti maksaa, palauttamista oikeille omistajilleen!

    • raskaasti

      Häiritsee selostuksia typerät komentatorien lässyt!

    • aika siistiä

      Vain selostajat matkaan. Palkkiomatkalle meneviä komentattoreita ei tarvi!

    • Noniin...

      Itse asiassa kaikki urheilijat voisi jättää kisoista pois. Urheilujohtajat keskenään päättäkööt illalla päivällisen ja saunan jälkeen pienessä hiprakassa, kenelle mitalit annetaan. Näin jäisivät myös kiusalliset doping-kohut kokonaan pois. Ja Suomikin voisi ehkä saada yhden asukaslukuun suhteutetun kiintiöpronssimitalin.

      • lorvi,.

        Älä yritä leikiksi vakavaa asiaa. Nämä tyhjäntoimittajat maksaa pirusti ja vain haitatavat selostajien työtä, tolvana!


    • siipeilijät

      "Haastattelijat ja selostajathan ne vasta ovatkin siipeilijöitä. Kyllähän tuota nyt aivan hyvin katselisi ilman selostusta. Kaiken oleellisen näkee siitä. Oikeastaan kuvaajiakaan ei tarvittaisi kuin yksi, joka kuvaa mahdollisimman kaukaa koko kenttää eikä kääntäisi kameraa missään tilanteessa. Niin no periaatteessa eihän tuohon kuvaajaakaan tarvittaisi pelkkä kamera riittää.

      Siispä urheilijoiden lisäksi vain yksi tekniikan mies kantamaan ja laittamaan kuntoon sitä yhtä kaukaa kuvaavaa kameraa. Tai no kai tuon homman joku paikallinenkin voisi tehdä. Oikeastaan urheilijoitakin on ihan liikaa. Kaikki muut pois vaan Pitkämäki jää. Tai no ei senkään siellä tarvitsisi itseään häpäistä jos jääkin neljänneksi.

      Ehdotan koko urheilun lopettamista ja sen 20 sentin, mitä tämä kaikki yhdelle ihmiselle oikeasti maksaa, palauttamista oikeille omistajilleen! "

      Nimimerkki "Jeeczuz" eli ilmeisesti työtä vieroksuva Harri Haatainen täällä yrittää puolustella veronmaksajien maksamaa lomaansa moskovassa....josko per%&leen loisija palaisit työhösi vai onko tuo opettajan "titteli" vain pelkkää humpuukia ?

      • taas pilalle

        Juoni, kun piti kaivaa kesken kommentoimaan!


    • pääryhmä?

      Ylellä on nyt kisoissa parhaat yleisurheiluselostajat ikinä. Nina Vanhatalon osaaminen on huippua.

      Ainoa minua ”häirinnyt” oli maratonin kärkiryhmä, kärkijoikko, pääryhmä sekoilu. Maaliin tuli kai kahden urheilijan pääryhmä n. 100 m:n välein. Kannattaisi kai pyytää pääryhmä-apua joltakin pyöräilyn selostajalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3179
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2801
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2618
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2588
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2456
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2305
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1743
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1697
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      38
      1559
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1416
    Aihe