Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kuka Jefumaster on?

3+3

Ei se ainakaan raportteja osaa kirjoittaa.

9

280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • parru112

      Sattuuko parru poikittain?

    • 2+8

      Ei hyvää päivää. Tää on kyllä taas oikein tyyppiesimerkki suomalaisen jenkkifudisharrastajan palautteesta. Lajissa on vapaaehtoinen kirjoittaja, joka nimimerkin takaa käyttää aivan valtavasti aikaa kotimaisten eri sarjatasojen seuraamiseen ja kirjoittaa rapotteja. Niin sitten palaute on "no ei se ainakaan raportteja osaa kirjoittaa". No mut nythän se jefumaster tästä varmaan riemastuu ja kirjoitusote tästä paraneen tän sun erittäin rakentavan kritiikin jälkeen.

      Jos sulla on palaute niin kerro nyt ihmeessä, mikä niissä raporteissa on vikana? Onko niissä tiedollisia virheitä? Eikö ne suosi sun omaa joukkuetta? Onko kielioppivirheitä vai häiritseekö jefumasterin kielellinen tyyli sua jotenkin? Entä miten ehdottaisit, että raportit pitäisi jatkossa kirjoittaa, jotta ne olisivat parempia ja palvelisivat yleisöä paremmin?

      Mut ei. Palaute on: "toi on ihan paska" just. no niin? ja sitten?

      Ei muakaan ne Gridironin raportit aina häikäise mutta hei, seiska päivä se vasta karmeeta tekstiä onkin ja niille sentään maksetaan siitä. Gridiron on hyvää vastapainoa sajl:n raporteille ja tukevat toisiaan. Toisinaan taas gridi onnistuu todella hyvin ja raportit ovat mielenkiintoisia ja tuovat erilaisia näkökulmia esiin. Erityisesti erilaiset skenaariot ja kausiennakot ovat olleet helmiä. Viestin aloittajan mielestä nekin on vissiin väärällä fonttikoolla tehty?

      get. a. life.

    • Jefumaster4

      2 8, mikset kirjoittanut että olet jefumaster. Kyllä! On hienoa että 2 8 kirjoitan noita juttujasi jefumasterin nimellä, mutta jos oikeasti olet sanojesi takana noissa kirjoituksissa, niin miksi et kirjoita niitä omalla nimelläsi? Kriittistä sekavaa paskaa voi kiljuen kirjoittaa nimimerkin takaa. Missä on hyvä journalistinen tapa, tarkistatko tietosi vähintään kahdesta lähteestä. Onko faktasi siis totta, vai jonkun keksimä juttu. Tässä maassa on monta kirjoittajaa jotka kirjoittavat paskempaa tekstiä ja rankempia mielipiteitä kuin sinä 2 8 a.k.a. Jefumaster, mutta he tekevät sen omalla nimellään. Kunnioitan niitä, sinua en yhtään.

      • 12+1

        Kaikki jotka yrittävät tehdä lajin eteen jotain hyvää on oikeasti pas...aa, ainoat oikeat kommentit löytyvät täältä!
        Asiantunteva,kehityksen kärjessä kulkeva ja rakentava palaute tulee vain täältä todellisilta totuuden torvilta!


      • nulkunpissijä

        Nimimerkki on ainoa vaihtoehto suomen jefuakenessä, joka on täynnä toisiaan selkäänpuukottavia, laiskoja, mutta vallanhimoisia sekä kateellisia sisäsiittoisia ihmisiä, joiden kanssa välit menevät ennen pitkää poikki ja sen seurauksena tekjöiden määrä ei lisäänny. (sori pilkunnussijat, liian pitkä lause)


      • nulkunpissijä
        nulkunpissijä kirjoitti:

        Nimimerkki on ainoa vaihtoehto suomen jefuakenessä, joka on täynnä toisiaan selkäänpuukottavia, laiskoja, mutta vallanhimoisia sekä kateellisia sisäsiittoisia ihmisiä, joiden kanssa välit menevät ennen pitkää poikki ja sen seurauksena tekjöiden määrä ei lisäänny. (sori pilkunnussijat, liian pitkä lause)

        siis skenessä...


    • Hangaroud 1

      Kyllä hyvään journalimiin kuuluu antaa mahdollisuus molemmille osapuolille (peetja&liitto) kertoa tapahtumista eikä toimia toisen sympatioista kertovana äänitorvena.

    • Seepralle heiniä

      Mitähän se on, kun kertoo potkimisesta, joita kohta videolla tarkastellaan kun pelissä niitä ei nähty(joku on vissiin puusilmä minun ymmärrykseni mukaan). Ai niin Sarvela sanoi, ei toimitus.
      Tuosta on kunnon journalismi kaukana, pelkkää itkua ja hammasten kiristelyä, mutta olihan kohteena oma joukkue kuitenkin.

    • Punainen on aina pun

      Sellainen kanava, joka on ladattu sympatioilla taustoista johtuen, ei koskaan tule saamaan kokonaisvaltaista kunnioitusta koko yhteisön silmissä. Esimerkkinä jallis ja sm-liiga, karalahti ja jokerit, Roope ja vaahtera ja vaikka kärpät ja eteläsuomi. Se ei vaan suklaa eikä sitä puheilla kaunistella missään aikajanassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe