SUURIN OSA LISÄRAVINTEISTA HUIJAUSTA!

lisäravinne_bisnes_

Lue tämä kattaus ja ylläty, holy shit! :O

http://stronglifts.com/12-strength-training-supplements-dissected/

11

1332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saana 24

      Taitaa olla höpö höpö.Käännä Suomeksi,Suomessa kun ollaan kaikki eivät puhu englantia.

    • Huijausta?
    • Suomennos!

      Mitä tossa yläpuolen linkissä selvitettiin oli 12 eri lisäravinnetta. Pohjustetaan vähän stooria sanoin, että lisäravinneala on miljoona bisnes. Tyhmiltä rahat veks suoraan sanottuna.

      L-Glutamiini suurin huijaus tuote, syöpäpotilaille ja kasvis syöjille jotain etua.. Bodareille siis aivan turha ei mitään tutkittua hyötyä normaalille terveelle jampalle joka syö proteiinia muutenkin reilusti.

      L-Carnitine minimalinen hyöty rasvanpoltossa, rahan haaskausta..

      Kreatiini toimii suurimmalla osalla, jos kroppa kerää nestettä 20g päivä annoksella viikon aikana selvästi, niin toimii luultavimmin. Toisilla ei kerää nestettä ja ei futaa. Kreamonohydraatti perustuu nesteenkertymiseen lihaksiin jne.

      Beeta-alanine toimii, mutta todella minimalisesti. Eli pikemminkin siellä laboratoriossa kuin käytännössä. Rahan haaskausta taas!

      Testosteroni buuustereista sanotaan, että ne kehitetään niin että libido nousee, mutta itse testotasot todella minimalisesti. Lihastenkasvatukseen ei ole tutkimuksia, eli taas todella heikolla jäällä. DAA nostaa 46% testotasoja jonkun tutkimuksen mukaan, mutta tulossa on sellainen kuin Bulbine Natalensis jonka sanotaan nostavan 346%, lupaava mutta kehittely vaiheilla vielä.

      BCAA tuotteista, jos ravinnosta tulee tarpeeksi proteiinia eri lähteistä, niin melkoisen turhaa on. J.Hulmi myös todennu saman kun tutkinut asiaa. Heraproteiini esim. ajaa saman asian kuin EAA/BCAA, eli näistä ei saada mitään etua heraan verrattuna. Poislukien pienempiä kaloreita. Sponsoroidut jampat tykkää puffata näitä että saavat omat jauhonsa jatkossa ilmaseksi mm. Nyyssis jne. Säästäkää rahanne!

      Kalaöljy toimii ja on yksi tärkeimmistä lisäravinteista ja myös terveys vaikutukset SUURIA! Auttaa tulehduksissa ja nivelkivuissa.

      CLA, yksi esimerkki mikä toimii rotilla/hiirillä mutta ei ihmisillä. Ei vaikutusta ihmisten rasvanpolttoon. Toinen suurista huijaus tuotteista l-glutamiinin ohella fitness tyypeille.

      Massanlisääjät, kalliita ja sisältävät nopeita hiilareita ja sisältö skeidaa muutenkin. Suositellaan tekemään itse omat "massa" juomat heraa, maapähkinävoita, mustikoita jne.

      Jotain pumppi tuotteista.. L-Citrulline skulaa, L-Arginiini kiikun kaakun vaatii isoja annoksia, Agmatiini on lupaava.

      Kofeiini toimii isoilla annoksilla (600mg) antaen kunnolla potkua treeneihin, mutta kroppa tottuu siihen nopeasti. Toisilla aiheuttaa myös melkoisia sivareita, tärinää ja sähköjänis meininkiä.

      Heraproteiinista oli sen verran, että se ei ole niin ylivoimaista kun annetaan ymmärtää. Hetkellisesti voi olla parempaa kuin kaseiini, mutta pidemmissä tutkimuksissa lopputulos on sama. Tällä viitattiin siihen, että imeytymisnopeudella ei ole niinkään väliä kunhan nestemäistä hörppii ja ottaa jostain sitä proteiinia. Tutkimuksia löytyy missä eri proteiinisekoitukset ovat parempia kuin hera yksinään. Toisaalta treenin ympärillä hera on vatsalle kaikista mukavinta kun imeytyy hyvin ja ei aiheuta väänteitä.



      Tuossa toimivat lisäravinteet jokaiselle jampalle ja mimmille:

      Hera (Fit.tukun Whey80/100 tai Self Micro Whey, Mannisen HydroIso)
      Kalaöljy valmiste, (ebn.fi)
      Monivitamiini (ebn.fi)
      C-vitamiini (500mg)
      D-vitamiini (ebn.fi)
      Kreatiini monohydraatti (Creapure)

      Muuta ei tarvita! Ateria 2-3h ennen treeniä, 30min ennen kofeiinitabuja X määrä, matkalla salille pieni naukku heraa ja palkkariksi heraa, krea ja pari banaania Bull Mentulan tavoin. Kotona syödään ruoka ja levätään vaimon päällä. Kokonaiskalorit plussalle hitusen ja kehitys taattu.

      • hurja_bisnes_

      • suuri huijaus nro.2
        hurja_bisnes_ kirjoitti:

        Intra juomat huijausta!

        http://swoler.com/supplements/intra-workout-supplement-truth/

        Silkkiaminot ja kaikki muut kreatiini tuotteet kuin monohydraatti pyörän keksimistä uudelleen ja rahat pois tyhmiltä!

        Dr.Layne Norton Natural Pro

        http://www.youtube.com/watch?v=QWx3qWrELzU


        BCAA on parempi kuin SAA, josta puuttuu leusiini tyystin. SAA:ta on tutkittu jotain ei proteiinia sisältävää tuotetta vastaan :D . Totta hemmetissä se silloin toimii.

        Tajuatteko te pässit kuinka paljon laitatte rahaa näihin turhiin tuotteisiin vuodessa?
        Pysykää perus jutuissa vaan!


      • Saana 24

        Kiitos kun käänsit Suomen kielelle. Taidat olla kehonrakentaja,lisäravinteet viittaavat siihen suuntaan.Mun rahat eivät mene hukkaan,koska ravinteet mitä ostan antavat energiaa ja voin paremmin.


    • ravinteet.
    • Pahan akseli

      Lisäravinteet on alunperin kehitetty markkinarakoon jota ei vielä oltu täytetty. Weider tajusi että on turha yrittää myydä tankoja ja penkkejä koska samat henkilöt eivät koskaan tarvitsisi uusia. Mutta ruokaa tarvitsee jokainen ja niin Joe muutti ruoan jauhoksi. Perustettiin mainoslehti pulvereille ja tehtiin Arnoldista ja kumppaneista yli-ihmisiä jotka harjoittelee 5 tuntia päivässä ja juoksee pitkin rantoja 10 mailia päivässä (Treeniartikkeleita on kirjoittanut Woodland Hillsillä täysin tavalliset ihmiset omasta päästään).

      Mallia otettiin koska bodyihme niin käski ja nälkä pisti teinipojat syömään vaikka sitten niitä jauhoja, ja tietysti vitamiineja jotka oli jo todellisuudessa saatu ruoasta. Nyt tullaan tähän päivään, älypuhelimeen ja nitrobuustereihin joita kukaan ei tarvitse, sama mielikuvamanipulointi elää ja voi hyvin, ellei paremmin kuin ennen.

      Todellisuudessa baijerilaiset ihmegeenit omannut Arnold kehitti lähes kaiken massansa voimanostolla (Tällainen lihas kasvaa palautumisen jälkeen, ei kolmen päivän proteiinisynteesillä) ja treenasi treenikavereiden (Rick Drasin,Jerry Brainum) mukaan ennen kisoja melko intensiivisesti tunnin aamulla, ja tunnin illalla, Off seasonilla ei treenannut juuri lainkaan. Sarjoja oli 4-5,liikkeitä 3-4 lihasryhmää kohti ja treeneissä haettiin pumppia, ei failurea jota Arnold vältti ja ojensi kerran nuorta Brainumia liian kovan harjoittelun vaaroista. Peary Rader sen sijaan jatkoi sitkeästi Weiderin imperiumia vastaan Ironman lehdellään ja alkuperäisillä, jo -40 luvulla käytetyillä perusliikemenetelmillä.

    • sdgfDSFFXDSF

      Ei kofeeinia kannata 600mg vetää, eikä kroppa "totu" siihen.
      250mg-300mg on kai optimaalinen kofeiiniannos päivittäin.
      Kofeiini ei myöskään aiheuta mitään haittoja.

      5g sitruliinimalaatti on hyvää (ainakin lyhyen kokomuksen perusteella).
      C-vitamiinia voi ottaa 1-2 grammaa (1000mg-2000mg) päivässä.

      Seleeniä kannattaa vetää alle 200ug (MIKRO grammaa!), jos tuntuu, että tarvitsee energiaa.

      Kupari (sulfaatti) tuottaa myös sitä - energiaa 2-5mg/d on turvallisena pidetty annos.

    • liikaarahastusta
    • Poksmaksa

      Funktionaalisen ravitsemuksen asiantuntia kehitti minulle lisäravinne-ohjelman,- sekä ruokavalioohjeistuksen. Ruokapuoli oli ihan ok, lukuunottamatta muutamia epäilyttäviä "superfoodeja". Mistään lihasboosteista ei ollut kysymys, vaan yleisen uupumuksen ja kehon huono"happisuuden" korjaussarja. Laskin erityyppiset vitamiinit ja hiven/kivennäisaineet niin olihan iso liuta purkkeja. Kolmen neljän kuukauden tehokuuri ja tulos oli kaikkea muuta kuin hyvä. Keho meni entistä enemmän tukkoon ja kävelykin alkoi tuntua sauvojen avittamana pappamaiselta. Olo oli hirveä, verikaasu,-happoemästase oli pielessä ja olin hengästynyt. Tilanne johti siihen, että keho alkoi keräämään nestettä ja alkoi olemaan halluja. Tilanne tasaantui 2-3päivän täyslevolla. Olo oli kuitenki sellainen, että kävin sairaalassa. Epäilivät kyseessä olevan joko äkillinen munuaisten tai maksan vajaatoiminta. Siihen loppivat minun lisäravinnekokeiluni. Oksettaa pelkkä ajatuskin niistä purkeista. Nykyään vaan d-vitamiinia kohtuudella talvikuukautena.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe