Miksi naiset kuvittelevat suhteen olevan vakava?

17v kihloissa

Miksi monet naiset alkavat hyvin pian kuvitella suhteen johtavan avioliittoon tms. Miksei odoteta rauhassa, jotta nähdään onko suhteessa syvyyttä ja pysyvyyttä?
Ei mies halua heti ensi-ihastumisen jälkeen sitoutua pysyvästi.

7

491

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tumblari

      Miten sen nyt ottaa.... Meillä avomies oli suunnilleen kahden viikon yhdessäolon jälkeen sitä mieltä, että naimisiin tullaan menemään ja muusta viis. Ei sillä asialla mikään kiire kuitenkaan ole ainakaan miun mielestä.

      En mie ainakaan ole ikinä kuvitellut meneväni naimisiin kenenkään kanssa. Mutta nyt vissiin ei sitten ole enää muitakaan vaihtoehtoja. :D

      Sitten taas miulla on ystäviä, jotka haluu heti naimisiin ja lapsia, juurikin sen kahden, kolmen viikon jälkeen. Eivät ole vielä päässeet vihille. Yllättäen.

      Kannattaahan sitä katsella muutama kuukausi ensin ja sitten miettiä haluaako senhetkisen kumppanin kanssa viettää loppuikänsä. Mutta eikös alkuihastuksen kuuluisi joko lopahtaa tai sitten kasvaa? Se kasvaminen yleisesti ottaen tarkoittaa vapaaehtoista sitoutumista suhteeseen ja pysyvästi ainakin sen suhteen loppuun asti.

      Toisin sanoen löytyy niitä miehiäkin, jotka haluavat nopeasti naimisiin ja ei sitä kannata säikähtää, jos nainen haluaa avioliittoon. Se kannattaisi ottaa ennemminkin kohteliaisuutena. :) Tietysti epätoivoinen nainen on vähän pelottava...

      • mek

        Niehnä olen ollut kihloissa vuodesta1991 asti mutta naimisiin emme ole mennet vaikka yksi laspikin on ja hänkin jo 18v mutta ei se suhde syvene enempää vaikka naimisiin mentäisiin ja sen verran olen aroja nähnyt ja ahneira henkilöitä erossa ja ilman avioehtoa en naimisiin mene ja se siitä.


    • 30 + avotar

      Joo, eihän naimisiin tartte mennä. Koomisinta silti olla kihloissa 17 vuotta. Miksi edes kihloihin. Samaan lässytykseenhän se kuuluu.

    • Juupelis**

      Meilläkin mies oli se, joka halusi toimia nopeammin kuin minä :) En säikähtänyt sitä, koska tunne oli molemmin puolinen! Loppuen lopuksi asioiden suhteen ei kumminkaan hoppuiltu, vaikka ne otettiin esille heti parisuhteen alussa ja tulevaisuuden suhteen oli selvät sävelet. Kihloihin menimme vajaa 2 v. seurustelun aloittamisesta (tuolloin asuimme jo yhdessä) ja naimisiin menimme vasta viime kesänä 8 v. seurustelun jälkeen :)

    • mr nice guy

      Naiset myös valitsee miehen ulkonäön perusteella ja sitten ihmettelevät kun mies haukkuu ja pahoinpitelee ja juopottelee joka viikonloppu. Ei naiset halua tutustuu luonteeseen vaan olettavat että kaikki komeat miehet on kivoja. Luontella ei ole mitän merkitystä naisille kun ne haluavat perheen. Siinä sitten menee vuosia hukkaan kun nainen ei osaa erota.

    • selvittely tarpeen

      Miksi jotkut miehet kuvittelevat olevan ok. mennä ns "avoliittoon" naisen kanssa, vaikka tarkoitus ei ole sitoutua?
      - se on vedätystä, jos mikä! Avoliitto ei ole mikään liitto. Avioliitto on liitto, ja siihen molemmat sitoutuvat omasta vapaasta tahdostaan. Avoliitto mahdollistaa kieroilun, koska siinä ei tehdä mitään julkisia lupauksia. Takaportti jää auki, ja sitä mies mielellään käyttää, kun ei ole enää kivaa.

      On hyvä odottaa rauhassa ja tutustua. Ei ole hyvä ryhtyä avoliittoon tai seksisuhteeseen, jos ei olla puolin ja toisin varmoja toisen osapuolen ja omista tunteista sekä tarkoitusperistä toisen ihmisen ja hänen elämänsä suhteen.

    • selvittely tarpeen

      ... vielä jatkaaksensi edellistä viestiäni:

      kihloihinkaan ei pidä rynnätä päätäpahkaa ihastuksen myötä.
      Onko aloittaja 17-vuotias poika, joka on mennyt kihloihin? Eikä ehkä ymmärtänyt, että se on lupaus avioliiton solmimisesta myöhemmin?! Sekö aloittajan ongelma on? Oma väärä kuvitelma ja kevyin peruistein solmittu kihlaus? - Nyt sitten poikaa harmittaa, kun häneltä odotetaan jotakin, ja hän on ollut vain vähän ihastunut ja mennyt kihloihin, kun kaveritkin menevät?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1484
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe