Kiri joutuu lujille

Vaihtuuko sarja

Voisi luulla, että tiukkojen Kama-pelien jälkeen Oulu olisi karsintapelissä suupalajuttu! No näinhän asia ei tietysti ole. Oulu on tottunut voittamaan tiukkojakin pelejä, kun sitävastoin Kirillä voitot ovat olleet harvinaisuuksia.
Oululla on lukuisia pelaajia, jotka eivät ehkä ole voimalyöjiä, lyövät vaan lyönnit ulkopelaajien väliin polttolinjan taakse. Näin etenijöitä siirretään pesältä toiselle vähitellen ja juoksujakin tehdään aina välillä samoin konstein. Kukaan Oululainen ei tuhlaa lyöntejään siten kuin kiriläiset, lyömällä näpyt etukaaren sisäpuolelle. Aina menee siinäkin yksi lyönti. Oulu tähtää nimenomaan ensimmäiseen peliin täällä Jyväskylässä saadakseen kotiedun lopuissa peleissä. Ja jos se ei vielä onnistu ekalla kerralla, niin ehkä jo toisella! Oululaisilla on taistelutahtoa ja AJATUS pelissä ihan eri tavalla kuin kiriläisillä.
Kirille kuitenkin onnea peleihin!

3

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käykö näin taas?

      Kiri joutui lujille pelityylinsä takia. Ulkopeli oli aika pitävä, mutta sisäpeli oli ajoittain huonompaa kuin surkeaa. Edelleen muutama pelaaja hyväksyy sen, että hänen kohdallaan on todellisia lyöntejä vain kaksikäytettävissä. Miten muuten on selitettävissä aivan onnettomat näpäytykset?
      No jos rehellisä ollaan, niin kiri olisi hävinnyt toisen jakso ja ehkä koko ottelun ilman Lemposen tarjoamaa lahjaa. Tawastin lyönti olisi todenäköisesti ollut laiton, mutta Lemponen sai räpylällä koskettua palloa ja siitä seurauksena oli pajatson tyhjennys ja Tawastile kunnari. Nuo neljä juoksua riittivät toisella jaksolla tasapeliin Oulun kovasta painostuksesta huolimatta.
      Suraava peli onkin jo ihan toista maata. Nyt oululaiset tietävät Kirin tason, eihän se kummoinen ole! Oulussa ei enää eilisellä pelillä pärjää, minulle se ei ole yllätys, toivottavasti ei myöskään Kirille. Parantaa täytyy varsinkin sisäpeliä, ei enää lahoja!

      • Pelko pois!

        Tänään olisi ollut hyvä sauma päättää kausi onnistuneeseen suoritukseen ja varmistaa näin sarjapaikka ensi kaudeksi myös. Näin ei käynyt, vaan supervuorossa Oulu oli parempi 1-0 ja vei näin ottelun samoin lukemin ja tasoitti voitot 1-1:een.
        No huomenna on taas päivä uusi. Se on kuitenkin niin, että on ihan sama, annetaako vastustajalle etua heittämäälä harhaheitto vai jättämällä lyöntejä lyömättä (= sellainen näpy, millä ei kerta kaikkiaan kukaan ennätä edes sanoa "kissaa" saati vaihtaa pesäväliä! Jos lahjat eivät lopu, hatjoitellaan ensi kesänä alemmalla sarjatasolla. Nousuun sitten niitä ei enää saakaan tulla. Putiaminen on paljon helpompaa sarjaporrasta alemmaksi.
        Onnea huomiseen peliin, ottakaa ajatus edes kerrankin mukaan!


    • Onko vielä uskoa?

      Eilinen peli oli voittopeli, mutta ei se niin loistokas ollut kuin lehti kirjoitti. Eilenkin tuli aivan käsittämättömiä näpyjä, joilla esim. Karhulahti pääi ykköselle. Onnenkantamoinen, ei onnistu toistamiseen, joten ei kannata tuhlata yhtä lyöntiä siihen. Näitä oli ainakin yksi toinenkin "onnistunut" kentälle meno, kun pallo pomppi vastustajan hyppysissä. SIINÄ EI OLLUT MITÄÄN OMAA HYVYYTTÄ! Joten sellaista lyöntiä ei kannata enää tiukassa pelissä yrittää. Yritä ensi kesänä, jos kerkiät harjoitella sen näpyn siihen mennessä varmaksi! Peli oli siis vastustajan ulkopelin huonoudesta johtuvaa, ei minkäänlaista dominointis, kuten Kirin korisivu antaa uskoa. Ei pidä tuudittautua vääriin luuloihin juuri ratkaisevalla hetkellä. olitte kuitenkin onnekkaampia kuin oululaiset ja siitä makea voitto. Tuolla pelillä ei kyllä voiteta Oulussa.
      Ihmeelistä oli myös Kalle Virolaisen tuhlarimaisen huono peli välillä. Vai mitä järkeä on tyhjentää pajatso ajotilanteessa koppilyöntiin. MAIHINHAN sen lyönnin on osuttava, jotta tilanteet jatkuvat. Järki käteen ja lyhkäsempi vauhti!
      Hippoksella vielä tavataan ainakin kerran tällä pelitasolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2295
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      160
      1678
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe