Final round Vaahteramalja

kristallipallo1

Voi hitto että ärsyttää finaalipari. En pidä kummastakaan joukkueesta. Oikeastaan molemmat vähän ärsyttää. Todella vaikea olla kummankaan puolella. Pelillisesti Wolverines on noussut huimasti, mutta ainoastaan sen ansiosta että on (jälleen) roudannut puoli Eurooppaa tänne. Mutta sehän on tietysti ollut tarkoituksena: mestaruus maksoi mitä maksoi. Loppukaudesta fyysisyys on ollut aivan omaa luokkaansa. Mutta sitten se kaikki ei-pelillinen puoli saa joukkueen näyttämään kurittomalta laumalta. Yksi repii, toinen tönii ja kolmas vääntää kasassa. Ja valmentajat tuovat oman mausteensa. Hermo ei kestä.

Sitten Roosters, joka on dominoinut koko kauden kentällä. Hyvin harjoitellut ja melko kurinalainenkin joukkue, joka ei ole syyllistynyt pöllöilyihin kentällä. Mutta sitten jotenkin hajuton ja mauton. Vähän kuin Jokerit. Hyvä joukkue, huippupelaajat, hyvät valmentajat, hyvin organisoitu mutta sitten se joku jää puuttumaan, joka sytyttäisi. Juha Hakalaa kyllä olen alkanut arvostamaan. Rauhallisuuden alla on kova osaaminen.

Kumpaan siis vaaka kallistuu - punaista vai sinistä?

Oma veikkaus: Roosters 45 - Wolverines 32

15

425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oraaccel

      Pakko kysyä, että miten Wolverines on pelillisesti noussut huimasti ja samalla tuonut puoli Eurooppaa tänne. Todellisuudessahan Wolvojen rosteria on kavennettu alkukaudesta ja ulkomaanpelaajia on siinä nyt vähemmän. Klishee elää vain näissä bullshit-kirjoituksissa ja kannattaisi katsoa kaikkien liigajoukkueiden rostereita ennen kuin tekee noita oksennuksiaan tänne.

      Wolvoilla on nyt 3 USA pelaajaa ja 3 EU pelaajaa. Jos vaikka katsotaan Crocodilesia niin heillähän oli 4 USA pelaajaa ja 3 EU pelaajaa rosterissaan. Vertailun vuoksi vielä Roosters, jolla on 3 USA pelaajaa ja 3 EU pelaajaa eli sama määrä ja vielä identtisesti kahden passin miehiä, molemmilla 2.

      Jos verrokiksi laitetaan kaikki muut VL-seurat paitsi TAFT löytyy rosterista vähintään yhtä monta ulkkaria kuin Wolvoilta tai Roostersilta. Katso nyt vaikka jumbo-jaguaarienkin rosteria ajatuksella (3 3)

      Tiukka finaali odotettavissa. Yhden maalin marginaalilla voitto jommalle kummalle.

      • 9+5

        Olihan Wolvojen jossain vaiheessa alettava pelaamaan tasollaan, Eurobowl oli puhtaasti rahankeruuta, mutta vaahtiksen alun konttaus johtui enemmänkin loukkaantumisista.


    • 4+7

      tiukka finaali my...eikun wolvojen höyläämättömällä täyteenahdettu ass...

      tulee olemaan ihan kakka ja jännityksetön finaali. todnäk alltime low katsojamäärä myös.
      onnea kukoille kultamitaleista. voi kun muutkin alkais treenaamaan.

      • Vulvat vs cocks

        Tää on Vulvien käänteispsykologiaa...


    • 18+18
      • 9+18

        Kappas, liiton propagandaosasto on saanut Roostersin mainoksen taas läpi. Onnea Roope !


      • 18+19
        9+18 kirjoitti:

        Kappas, liiton propagandaosasto on saanut Roostersin mainoksen taas läpi. Onnea Roope !

        Mä oon ainakin tosi katkera kun mua ei kuvattu lehteen.
        Terveisin, wolvojen pelaaja.


    • jefujemmari
    • 16+5

      Eiköhän finaali ole taputeltu jo valmiiksi Roostersille. Päätuomarina Hautala ja apparina Immonen. Tämä parivaljakko viimeistään löi naulat Wolvojen arkkuun kun liigan tehokkain juoksuhyökkäys otetaan pois. Kuuttila on erityistarkkailussa ja oma veikkaus on että ensin Karria lämmitellään viidellä kiinnipitolipulla ja lopuksi turhautunut Kuuttila ajetaan pihalle. Todennäköisesti Kalle, Redin ja Viki ottaa vielä PT:n mukaan muutaman "late hitin" ja homma on sitten siinä.

      • 13+11

        Joo, on se hirveetä. Pitäis ehdottomasti olla Lampinen, Riihijärvi ja Tallberg kehissä. Mieluiten Lampinen päätuomarina!


      • 8+11
        13+11 kirjoitti:

        Joo, on se hirveetä. Pitäis ehdottomasti olla Lampinen, Riihijärvi ja Tallberg kehissä. Mieluiten Lampinen päätuomarina!

        MOI PERTTU !


    • klbdfolinsfbolin

      PEETAJA MANNILA,,, MAKSA LASKUS!!! WWW.WOLVERINES.FI HEHHEH....TAISI RAHATLOPPUA....NO ENSI VOUNNA DIVARIIN NIINON HALVEMPAAKUN EI TARTTE NIINPALJOA OLLA JENKKI PELAAJIA JA STOKES VAARI PÄÄSEE LEPÄÄMÄÄN !!! LAUANTAINA TULEE PANNOON NIIN ETTÄ KOLISEE JA SITTEN JOUKKOE VOIKIN PISTÄÄ KESÄ LOMA VAIHTEEN PÄÄLLE!!! VAI VIELÄKÖ TEKEE MIELI LÄHTEÄ TUHLAAMAAN RAHAA EFL HUKKA REISSULLE!!?? VAIHDA SINÄKIN VAPAALLE JA TULE KATSOMOON OTTAMAAN OLUTTA !!!! GRAZA PÄRJÄÄ SIELLÄ IHANHYVIN YKSINKIN OTTAMASSA SELKÄ SAUNAN!!!

      • W4E

      • yhuovgkv
        W4E kirjoitti:

        #*#/&¤# päivitä itsesi uusille sivuille ja samalla voisit opetella kirjoittamaan . http://wolverines.drupalgardens.com/

        Alkaa rahat olee oikeesti lopussa kun pitää ettiä ilmanen domain ku ei oo varaa maksaa paria kymppiä vuodessa. Wolvot alkaa olee mennyttä jo ei auta mikää.


    • 31+1

      Olipas kerrankin hyvä kenttäselostaja Vaahteramaljassa, rauhallinen ja asiantunteva. En ole tainnut ääntä aikasemmin kuulla. Olen itse ainakin jo kyllästynyt Mika Laurilaan tai Marcos Lembergiin niin tuli virkistävää vaihtelua. Hieno juttu vaikka "väärä" joukkue hävisikin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe