Attendo???

Attendo

Sallan sosiaali- ja terveystoimi Attendolle? Ei kai?

99

6752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kehittämistä

      Saattaa olla hyväkin asia, ja varmaan onkin.

    • Ennustus2014

      Ens vuonna sitten viiminen sammuttaa valot tästä takapajulasta.

    • :0!

      Sehän on selvää väki vähenne. Sosiaali- ja terveyspuolen työntekijöistä ne jotka pääsee häipyvät uppoavasta laivasta.

    • järki käteen

      Sallan kunta pienenee ja verotulot vähenevät. Jotakin on tehtävä, että peruspalvelut voidaan säilyttää. Odotammeko pakkoliitosta Kemijärveen tai teemmekö omat ratkaisumme. Minusta kaikkia vaihtoehtoja tulee harkita. Jos yksityistäminen on Sallan kunnan asukkaille paras vaihtoehto, niin yksityistetään.

    • Hox! Hox! Hox!

      Hyvät päättäjät siellä Sallan,kunnassa älkää ihmeessä puoltako tätä, Attendoa. Jos tämä firma tai, joku muu alkaa tuottaa Sallan kunnassa sosiaali- ja terveyspalveluja,niin kurjistumista tulee niin asiakkaille kuin työntekijöille. Yksityinen pihistää kaikessa.Palkoissa, hoitomenoissa esim. vaipoissa, työntekijöissä. Nyt järki käteen,kunnan täytyy tuottaa itse terveys- ja sosiaalipalvelut kunnan asukkaille, maksammehan veroakin kunnan tuottamista palveluista! Mihin sitten meidän verorahat käytetään, jos yksityinen firma alkaa toimia. Parempi silloin kuntaliitokseen Kemijärven kanssa!

      • Miten perustele ?

        Mihin perustat väitteesi Attendon huonosta palvelusta, ja palkkojen laskemisesta. Onko sinulla jokin esimerkkikunta jossa on käynyt näin, jos on kerro. Täällä on hyvä heitellä omia mielipiteitän perustelematta asiaa mitenkään.


      • Hoxaa

        Pihistää kaikessa muussa paitsi lääkärien palkoissa.


      • ester2

        Olen aivan samaa mielipidettä. Yksityisten firmojen päämäärähän on tuottaa voittoa mitä mahdollisimman paljon omistajalleen.Eihän yhdessä maksamat verorahat saa kertakaikkiaan mennnä muualle kuin kunnan palveluihin. Pankaa hyvät sallalaiset vastaan muuten palvelunne huononee ne vähätki joita siellä on kuiten. On nähty mihin johtaa kun yksityiset firmat pääsee hoiteleen palveluja.


      • Sertsy
        Miten perustele ? kirjoitti:

        Mihin perustat väitteesi Attendon huonosta palvelusta, ja palkkojen laskemisesta. Onko sinulla jokin esimerkkikunta jossa on käynyt näin, jos on kerro. Täällä on hyvä heitellä omia mielipiteitän perustelematta asiaa mitenkään.

        Oisko Alavudella tietoa asiasta? Käypäs kuule kyselemässä.


      • politiikko
        Miten perustele ? kirjoitti:

        Mihin perustat väitteesi Attendon huonosta palvelusta, ja palkkojen laskemisesta. Onko sinulla jokin esimerkkikunta jossa on käynyt näin, jos on kerro. Täällä on hyvä heitellä omia mielipiteitän perustelematta asiaa mitenkään.

        https://yle.fi/uutiset/3-10638882

        Mihin perustat väitteesi? Oletko itse noin tietämätön, ja viitsit vielä vaatia perusteluita. Olisiko sinun syytä seurata uutisointia ja tietää missä mennään.

        Attendo valittaa regrytointi ongelmista ja ihmettelee kun hoitajia ei saada. Minäpä kerron miksi.
        Lehdissä on kirjoiteltu yksityisillä hoitolaitoksilla olevan satoja euroja pienempi palkka ja lyhyemmät lomat kuin julkisella.

        Hoitajamitoitus on ollut alakantissa ja hoitajat ovat joutuneet olemaan keittäjinä, ja siivoojina.
        Eteläsuomessa hoitajat ovat voineet äänestää jaloillaan ja vaihtaa paikkaa koska siellä on työtä tarjolla, siksi Attendo kärsii työvoimapulasta.

        Sallassa ei ole vaihtoehtoja jos työn saa siinä on pysyttävä olosuhteista riippumatta, näin luulen. Toivottavasti ammattiliitoista olisi apua.

        Voitte myös miettiä miksi elinkeinoelämä haluaisi nujertaa ammattiliitot, olisihan se näille ahneille monikansallisille pörssifirmoille mannaa.


    • vwww1

      paska aivan sama ei sieltä muutenkaan saa apua vaikka ois kuinka paljon lääkäreitä joutuu odottamaan kauan.ja jos pääsee sinne annetaan vaivoihin närästyslääkettä tai buranaa.

    • kuusamon rajalta

      Kumpi se johtaa Sallan kuntaa Väyrynen vai Markula ?

      • paikallinen

        Markula ainaki vois painua sinne mistä on tullutkin, joka asiaan pätemässä..'


    • attendon kokenut

      Se, joka esti yhdentymisen Attendoon, ansaitsee Nobel-palkinnon

      • attendollatöitäteki

        Toteaa, hoitsu joka vain lihojaan kääntelee.


    • Älyäläjätä

      Ja vieläki....

    • Pitäkäätunkkinne

      Kunnan toimistossakin voisi vähentää apulaisjohtajia säästöjen vuoksi. Esim: Liikunta sihteerin palvelut (SALLASSA JOHTAJA) ostetaan ostopalveluna Kemijärveltä samoin Kunnan sihteeri, Sos ja terveys johtaja (sairaanhoitaja ymk). Rakennusmestari yms kun keskellä ei mitään rakenneta mitään. Tyhjästä maksetaan palkkoja. Verotulot tulee tippumaan syitä en jaksa selittää mutta joka ymmärtää asioita niin se tietää. No sama tehdä liitos jonkin Kunnan kanssa niin tulee säästöjä kun Kemijärvelle tulee tehdas niin se ei huoli Sallaa matkaan.

    • KOIRAKUOPASSA

      NÄIN MUUALLA PERÄSSÄ SALLA

      Suomen Hoiva ja Asunto Oy ostaa Koivukodon

      Koivukoto on vuosina 2012–2015 rakennettu ja peruskorjattu 28-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Hämeenkoskella. Kunta myy Koivukodon kiinteistön Suomen Hoiva ja Asunto Oy:lle, joka on ARA:n hyväksymä yleishyödyllinen yhtiö, jonka tehtävänä on kiinteistöjen omistaminen. Yhtiö vuokraa Koivukodon pitkällä vuokrasopimuksella Attendolle, joka aloittaa myöhemmin hoivapalvelujen tuottamisen rakennuksessa.

      Koivukodon myynti ei aiheuta mitään muutoksia nykyisten asukkaiden arkeen tai asumiskustannuksiin. Attendo sitoutuu vastaanottamaan Koivukodon henkilökunnan liikkeen luovutuksella, josta neuvotellaan erikseen Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymän kanssa

    • kyllähoitaa

      Kyllä kepu hoitaa homman kuntalaisten ja työntekijöiden "parhaaksi".

    • Alasajoa

      Nyt taidettiin vasta myydä kiinteistöt. Kaikki toiminnot menee kohta perässä. Soteuudistus ja maakuntauudistus hoitaa loput, eli Sallan kunnalle jää sivustakatsojan rooli sen jälkeen "Täytyy toivoa, että hyvin menee" periaatteella. Joo ja nyt kun kiinteistöjen myynnistä tulee hieman rahaa, ne laitetaan todennäköisesti hotellien ja kylpylöiden rakentamiseen matkailubisnekseen. Sinne menee kaikki kuntalaisten omaisuus kuin tuhka tuuleen ja kankkulan kaivoon, epävarmaan bisnekseen.
      Sallan kunnassa on nyt johtajia ja päälle päsmäreitä näin: 1) kunnanjohtaja, 2) elinkeino- ja talousjohtaja, 3) sivistysjohtaja, 4) teknillinen johtaja, 5) hallinto- ja kehittämisjohtaja, 6) sosiaalijohtaja, 7) liikunta- ja nuortenjohtaja, 8) epämääräinen määrä siivous- ja kiinteistöhommien johtajia jne jne. Matkailupuolella kunta maksaa satoja tuhansia euroja vuosittain koordinaattoreiden ja muitten henkilöiden palkkaukseen.
      Kunnan väkiluku on alle 3500 ja muutaman vuoden päästä alkaa kakkosella. Sosiaali- ja terveystoimi on ajettu alas. Mihin tarvitaan aivan järjettömän raskas byrokratia ja nämä johtajat. Ensi vaiheessa ja HETI on yhdistettävä kunnanjohtajan ja elinkeinojohtajan tehtävät ja sitten on yhdistettävä talous- sekä hallinto- ja kehittämisjohtajan toimet. Siitä poistuu jo kaksi kallispalkkaista, joille maksetaan jo nyt tyhjästä. Sosiaalijohtajan toimi lähtee (toivottavasti) kun ja jos tulee sote. Tässä tulee säästöä jo kolmen isokenkäisen palkka palkan sivukulut sekä mahdoton määrä päivärahohoista ja kilometrikorvauksista ja muista kuluista. Äkkiä voi laskea, että noin 300.000 euroa vuodessa.

    • Poromiehenmuijakin

      Sitten sitä vasta säästetään kun soten jälkeen ei tarvi maksaa enää 250.000 euroa vuodessa parille korvaamattomalle lääkärille

    • velierkkivääräleuka

      Nyt tosiaan vaadittais poliitikoilta järkeä ja rauhallisuutta. Miksi me emme odota soten valmistumista ja katso mitä se tuo tullessaan. Voi olla että noiden kiinteistöjen myynnillä tosiaan parannellaan kritiikkiä saaneita latuja tulevana talvena ja pannaan rahat likoon uuteen hotelliin. Pitää muistaa että kunnajohtaja ja muut pienemmät virkamiehet esittelevät asioita ja poliitikot päättävät ja ovat vastuussa kunnasta.

    • 874623

      Miksikähän terveysbisnes yrittäjät haluavat ostaa kiinteistöt, eikä vuokrata. Jokainen joka osaa ajatella, ja joita ei ole lahjottu tietää syyn. Kun kiinteistöt ovat yrittäjän hallussa hoitoja ei käytännössä voi kilpailuttaa, ja yrittäjä voi määritellä hinnan.

      Jos kiinteistöt olisivat kunnalla voisi edetä viiden vuoden sopimuksilla hoitoja olisi mahdollisuus kilpailuttaa.

    • SYVÄLLESUOHON

      Verotulot tulevat tippumaan kunnassa.
      - Hoitajien palkka tippuu joten hoitaja pako alkaa muualle. Muualta tulevat keikkalaiset maksavat veronsa ties minne.
      -Laitolsiin ruoka tuodaan muualta. Keittiöhenkilökuntaa jää työttömiksi samoin siivojia sekä kiinteistöhoito puolin työn tekijöitä.
      -Hoitaja mitoitus tipuu. Hoidon laatu alenee.
      -Lääkkeet/hoitotarvikkeet tulevat muualta.
      -Paikallisilta yrityksiltä ei osteta mitään.

      Suumarium VEROTULOT TIPUU MISTÄ HÄTÄ P**KAN JÄLKEEN RAHAT!

      • huonosti_käy

        Sipilä joka on sydämmeltään kokoomuslainen on villinnyt kuntien päättäjät yksityistämisen "kiimaan". Monikansalliset pörssiyhtiöt, kuten Adentokin tulouttavat suomalaisten verovarat veroparatiisien kautta vieraisiin taskuihin.

        Eteläsuomessa nämä suuret kuten Mehiläinen, Adento ovat ostelleet pienet perheyritykset pois jotka työllistivät paikallisia ja jotka maksoivat veronna omaan kuntaansa.

        Moni Keskustapuoluetta äänestänyt suomessa on ampunut omaan nilkkaansa ja se tulee näkymään kannatuksen laskuna. Kokoomus tietenkin hyötyy kun Kepun johto Sipilä, ja Berner tekevät ansiokasta työtä Kokoomuksen laariin.


      • KepuloisetVITTUUN

        Kepulaoiset VITTUUN -liike on ainoa pelastava voima.

        Sallalaiset kepuloiset, nuo sukulaisten kesken kepestäneet, ovat tuhonneet Sallan kunnan ja kunnan talouden.

        Onko kepuloisilla selkärankaa ottaa hatkat! Kepuloiset, olette heikoin lenkki - HYVÄSTI!


      • kepuloinen
        KepuloisetVITTUUN kirjoitti:

        Kepulaoiset VITTUUN -liike on ainoa pelastava voima.

        Sallalaiset kepuloiset, nuo sukulaisten kesken kepestäneet, ovat tuhonneet Sallan kunnan ja kunnan talouden.

        Onko kepuloisilla selkärankaa ottaa hatkat! Kepuloiset, olette heikoin lenkki - HYVÄSTI!

        Jos minä oikein muistelen niin sinä olit ennen kepun fanaattinen kannattaja. Nyt teidän suku vaahtoaa persujen puolesta


      • Menehoitoon
        kepuloinen kirjoitti:

        Jos minä oikein muistelen niin sinä olit ennen kepun fanaattinen kannattaja. Nyt teidän suku vaahtoaa persujen puolesta

        Olipa Kepuloisetvittuun minkä puolueen jäsen tahansa ei hän kovin älykäs lieneen ole.


      • Nörtti

        Tapulintien varrella kuulostaa tapahtuvan muutakin, kuin Vetskun purku.


      • Mikäny

        No mikä nyt on ku ei kelpaa yksityinenkään palveluntuottaja? Eipä tuolle kunnallisellekaan palveluntuottajalle oo tällä keskustelupalstalla kehuja tullu...hoitajat on paskoja, lääkärit on paskoja, kaikki on paskaa. Sitä saa mitä tilaa. That's it


      • öitäöitäöitä

        Kuka vastaa kunnallisesta sosiaalipuolesta, poliitikot. Miten sallan poliitikot ovat päästäneet sosiaalipuolen tähän jamaan. Nytkin työntekijöiden on pakko tehdä ylitöitä ja järjettömiä työvuoroja koska työntekijöitä ei ole. Miksi poliitikot eivät hoida asioita johon heidät on valittu. Tottakai sallassakin sosiaalipuoli toimisi jos haluttaisiin. Voisi se tarkoittaa esim palkkojen korottamista yms mutta jos halua olisi homma toimisi. Salla saa verotuloistaan ison osan valtioapuna, koska sosiaalipuolelle ei ole ns korvamerkittyä rahaa käytetään sosiaalipuolen rahoja muualla. Voi v...u tätä touhua.


      • KepuloisetVITTUUN

        Toimisihan se, jos vaihdettaisiin kepuloisten valitsemat viranhaltijat! Pesuveden mukana joutuu mennä kepuloispolitiikotkin!

        Arvasitte oikein: Kepuloiset VITTUUN -liike pelastaa!


      • Kepuloinen
        KepuloisetVITTUUN kirjoitti:

        Toimisihan se, jos vaihdettaisiin kepuloisten valitsemat viranhaltijat! Pesuveden mukana joutuu mennä kepuloispolitiikotkin!

        Arvasitte oikein: Kepuloiset VITTUUN -liike pelastaa!

        Koitappa raatikkalainen rauhoittua. Itse olit pesunkestävä kepuloinen aiemmin


    • cxzdv

      varmaan päätetty jo aikaa ja pikku hiljaa myydään koko salla muille.

    • saatanantunarit

      Edelleen kysyn, miksi emme odota soten valmistumista. Sote/maakuntahallinto tulee määräämään rahoista koko sosiaalipuolen kentässä myöskin yksityisten toiminnassa. Nyt annetaan ymmärtää että yksityistäminen pelastaisi sallan sosiaalipuolen, näin se ei ole. Miksi myydään kiinteistöt??????? Kunnanjohto ei enään välitä poislähtevästä sosiaalipuolesta vaan johto yrittää kerätä sotejälkeiselle pikkukunnalle rahaa. Mitä rahalla sitten tehdään. Kyllä kaikki järkevät ihmiset ymmärtävät että rahat käytetään suoraan matkailun tukemiseen. Kunnanjohto on jo vuosikausia määrätietoisesti lopannut matkailun puolesta. Montako lehtijuttua olette nähneet viimevuosina jossa kerrottaisiin sallan sosiaalipuolesta, ei juuri yhtään. No montako lehtijuttua olette nähneet matkailusta. Kymmeniä ja kymmeniä. Meillä sosiaalipuolen ihmiset uhrautuvat rajusti mm tekemällä ylitöitä ja useita vuoroja peräkkäin. Heittäkää pois, tehkää vain normityöt. Tilannetta pitää kärjistää jotta paine korjauksille nousee.

    • wqxz

      aivan sama vaikka menee terveyspalvelut muualle tuskin ne kummenee siitä ,kyllä sieltä ovat saaneet kovin helpolla sairaslomaa kun pikkaisen valehtelevat ku työnteko ei maistu enään.laiskoja riittää vakkareissa.

      • Älyäläjätä

        Eikä tarvi olla edes vakkari.... paljon näkee myös työntekijöitä, joilla saikku olis tarpeen, mutta sinni ei anna periksi. Ja ylityöt ja tuplavuorot paukkuu.....


    • Lakikovoimassa

      Hurjaa tekstiä tänään Attendon toiminnasta Lapin kansassa. Lukekaa. Työpaikoilla on haamutyöntekijöitä vuorolistoissa, työntekijöitä pelotellaan ja uhataan irtisanomisilla jos työntekijät kertovat ongelmista etenpäin. Ylitöitä ei makseta sopimusten mukaisesti yms.Mitä tekevät superit tehnyt yms. Mitä tekevät luottamusmiehet. . Miten muuten Sallassa kunta maksaa tuplavuroista. Kertokaa.

    • kakitHousuissa

      Vanhusten hoito nousi keskusteluihin hyvin juuri vaalien alla. Hoitojen taso on ollut tiedossa jo vuosia, kunnilla hoidon tason lasku on ollut tietoinen valinta. Attendolla on myös puutteita ollut vuosia, osassa hoitolaitoksissa on jopa ollut ruuastakin puutetta.

      Esperi Caren toimitusjohtaja sanoutui irti tehtävästään hän kyllä pärjäilee onhan hänellä ollut miljoonatulot.
      Nämä suuret toimijat kuten Attendokin on pörssiyhtiöiden omistuksessa ja sijoittajat odottavat hyvää tuottoa, niinkuin pitääkin.
      Tuotto saavutetaan henkilömäärää supistamalla palkkoja laskemalla ja hoidon tasoa laskemalla. Kyllä tämä on päättäjillä ollut tiedossa jos he yleensäkään osaavat ajatella. ei Attendo Sallaan ole tullut tekemään hyväntekeväisyyttä.

      Nyt vain on mentävä mitä on jäänyt elikkä Attendo sanelee hoidon laadun.

      • huonostikäy

        Kepulla Sipilän innoittamana on Suomessa ollut kova yksityistämisen kiima, pitää sijoittajille luoda temmellyskenttää. Huonolta näyttää jos vanhusten kustannuksella tehdään bisnestä. Yhteiskunta maksaa ja voitot piilotetaan veroparatiiseihin.


    • SalmijärviRyssi

      Salmijärvi ja Parkkinen saisivat hävetä. Sallan kunnan vanhukset myytiin Attendolle.

      Vaalit lähestyvät ja Salmijärven teot paljastavat, kannattaako häntä äänestää!

      https://yle.fi/uutiset/3-10618334

      Ylen selvitys: Hoivajätti Attendolla ongelmia ympäri Suomea – hoivakodeissa aliravittuja, ulkoilua harvoin ja likaisissa vaipoissa nukkumaan

      Valvontaviranomaisen asiakirjojen mukaan osassa Attendon hoivakoteja ongelmat ovat jatkuneet vuosikausia.

      • omainen

        Nälkään ja janoon sekä hoidon puutteeseen noita vanhuksia on Sallassa tapettu kautta aikojen. Hoitajat tupakalla tai kahvilla joukoittain kerrallaan. Ei kyllä ole hoitajamitoituksesta johtuvaa, vaan monen työntekijän omasta tahdosta tehdä täyspainoista työtä. Hyviäkin työntekijöitä onneksi löytyy.
        Samat hoitajat menee Attendolle, kait se hoitokin jatkuu samanlaisena.


      • seuraillut
        omainen kirjoitti:

        Nälkään ja janoon sekä hoidon puutteeseen noita vanhuksia on Sallassa tapettu kautta aikojen. Hoitajat tupakalla tai kahvilla joukoittain kerrallaan. Ei kyllä ole hoitajamitoituksesta johtuvaa, vaan monen työntekijän omasta tahdosta tehdä täyspainoista työtä. Hyviäkin työntekijöitä onneksi löytyy.
        Samat hoitajat menee Attendolle, kait se hoitokin jatkuu samanlaisena.

        Aika kovaa tekstiä kirjoittelet, pitäisi asiaa jotenkin todistaakkin. Omaiseni ovat olleet hoidossa Sallan vanhainkodissa en pysty valittamaan hoidoista. Puhut kautta aikojen Sallassa olisi hoidon puutteella ihan tapettukkin. Tämä kannattaisi viranomaisten selvittää pitääkö juttusi paikkaansa, ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

        Varmasti hyviä hoitajia Attendolla onkin mutta jos niitä on liian vähän ja lakipykälän täyttämiseksi käytetään haamuhoitajia.
        Jos ruoastakin säästetään, ja yöt pidetään kakit housuissa eipä silloin elämällä ole enään tarkoitusta.
        Sallaaa vietiin kuin pässiä narussa hyvin viritettyyn ansaan.


    • kepuzondaa

      Aarnio-Isohanni ilmoittaa eroavansa Esperi Care Oy:n johdosta. Eroaako hän myös näistä johtotehtävistä?

      AE Hoituripalvelut Oy, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
      Arnisat Hoivapalvelut oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Atmos Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      BoaVida Oy, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
      Elinakoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (11/2018)
      Esperi Care Holding Oy, nimenkirjoitusoikeutettu (8/2016)
      Esperi Care Holding Oy, toimitusjohtaja (7/2016)
      Esperi Care Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Esperi Care Oy, toimitusjohtaja (10/2006)
      Esperi Hoiva 1 Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Esperi Lääkäripalvelut Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Esperi Terveyspalvelut Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Etelä-Savon Mielenterveys Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Fysios Group Oy, hallituksen jäsen (12/2018)
      Fysios Holding Oy, hallituksen jäsen (10/2018)
      Geriserv Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
      Gerocare Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Helmen Hoitajat Oy (1960405-8), hallituksen puheenjohtaja (10/2017)
      Hirvelän hoivakoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Hoi’Le Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Hoitokoti Gröndal Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Hoitokoti Hopeinen Kuu Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
      Hoitokoti Kultalampi Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Hoitokoti Mäntyrinne Oy, hallituksen puheenjohtaja (6/2018)
      Hoitokoti Niittykukka Oy, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
      Hoitokoti Peiponpesä Oy (1609549-7), hallituksen puheenjohtaja (10/2018)
      Hoivakoti Aamurusko Oy, hallituksen puheenjohtaja (2/2018)
      Hoivakoti Etelärinne Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
      Hoivakoti Juventus Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
      Hoivakoti KolmiSointu Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Hoivakoti Raijamaija Oy (1797572-8), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Hoivakoti Riihelän Keltasirkku Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Hoivaonni Oy, hallituksen puheenjohtaja (4/2018)
      Hoivia Oy, hallituksen puheenjohtaja (10/2018)
      Hopiatuuli Kurikka Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      HR-Invest Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Iiris-Koti Oy, hallituksen puheenjohtaja (5/2018)
      Jämsän Palvelukoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Kaapontupa Oy, hallituksen puheenjohtaja (9/2017)
      Kainuun Hoivataito Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Kasperikoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Katto-Kodit Oy, hallituksen puheenjohtaja (1/2019)
      Kauhajoen Hoiva ja Huolenpito Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Keski-Suomen Hoivataito Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, hallituksen varajäsen (1/2019)
      KIEHIMÄ YHTIÖT OY, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
      Kivipuiston palvelukoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Kiviranta Kodit Oy, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
      Kotihymy Oy, hallituksen puheenjohtaja (11/2017)
      Kotilo Oy Veikkola, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Kultalampi Kiinteistöt Oy (2111293-3), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Kuurnan Kartanot Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Kymen Oivakoti Oy (1476984-9), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Lapin Hoivataito Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Luhatuuli Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Lukkarinoja Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      MaiVei Invest Oy, hallituksen puheenjohtaja (6/2016)
      Marjalinna Oy, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
      MielenRuokaa Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Mielihyvä Hoiva Oy (2114471-6), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Mouhijärven Iltalakoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (12/2018)
      Narikka Erja-Birgit Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Olivia-yhtiöt Oy (1990455-2), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Ounaskartano Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
      Palvelukeskus Kotipesä Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Palvelukeskus Päivälehto Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Palvelukoti Alma Oy, hallituksen puheenjohtaja (4/2018)
      Palvelukoti Ilola Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Palvelukoti Koivula Oy, hallituksen puheenjohtaja (1/2019)
      Palvelukoti Kotimatka Oy (1480624-0), hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
      Palvelukoti Länsituuli Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Palvelukoti Omenapuu Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Palvelukoti Rantakartano Oy, hallituksen puheenjohtaja (12/2017)
      Palvelukoti Rede-Riikka Oy (0916427-1), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Palvelukoti Sylvianna Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Palvelutähti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
      Pappilankoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Pirkanmaan Asumispalvelut Oy, hallituksen puheenjohtaja (11/2017)
      PS Linnunpesä Oy, hallituksen puheenjohtaja (1/2018)
      Pyhäsalmen Palvelukoti Jaatinen Oy, hallituksen puheenjohtaja (9/2018)
      Päijät-Hämeen Hoitokodit Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Pöytyän Hoiva Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Ratamo-koti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Rehabia Perniö Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
      Ryhmäkoti Kestintupa Oy, hallituksen puheenjohtaja

      • omainen

        Tuohon tarvitaan jo sihteeri jotta ko.johtaja muistaa mistä nostaa palkkionsa.
        Pitääkö omaisten olla huolissaan Attendon hoitotasosta?Ei.Politikoiden pitää olla huolissaan,hehän ovat myyneet Hopeaharjun palveluineen Attendolle.Eikä tule riittämään poliittisen vastuunottaminen(mitä se sitten onkaan?ei mitään )jos jälkipyykkiä tullaan tekemään.


    • olisikoNäin

      https://www.hs.fi/talous/art-2000005980148.html

      Aarnio-Isohanni kyllä tulee toimeen vaikka joutuikin lähtemään Esperi Care hoitokotien johdosta onhan hän hankkinut 2005 jälkeen 12 miljoonaa euroa.

      Suomen laki sallii keinottelun vaikkakin yhteiskunta on palvelun maksaja voitot piikotetaan erikaisilla korko ja muilla järjestelyillä verottajalta piiloon.

      Toivottavasti Sote kaatuisi saatais tämä keinottelu kuriin. Kepukin on innostunut näihin ketkujen kerhoihin , no tarviiko sitä ihmetellä mitä isot edellä sitä pienet perässä.

    • Quatermash
    • Kähy

      Kyllä oli järjetön päätös yksityistää sosiaalipuolta nyt. Eikö olisi pitänyt odottaa mahdollista sotea ja katsoa mitä sieltä tulee. Kunnanjohto perusteli kauppoja sillä että työpaikat säilyvät Sallassa. Valhe. Attendo on jo ilmoittanut omaisille Sallassa että esim yötyöntekijöitä tullaan vähentämään. Oliko yksityistämisen syy pelkästään se, että kunta sai rahaa tuleviin matkailuinvestointeihin joista kunnanjohtaja vihjailee. Mitä minä ikäihminen teen jos en halua lähteä yksityiseen hoitoon. Perustako kunta minulle uuden hoitopaikan Sallaan. Kyllä Kepun ja nykyhallitus tulee saada turpaan seuraavissa vaaleissa, ei tätä Kepun yksityistämisen vimmaa ymmärrä kukaan.

      • vievättuhkatkinpesästä

        eihän meidän valtuusto ollut yksimielinen kun ulkoisti palveluja, En ole kommari, mutta hattua nostan Helgelle, olit oikeassa ja muut valtuutetut saisivat joutua häpeäpaaluun kirkon eteen.


      • Kähy

        Todellakin Helge on ainut joka on kertonut kuntalaisille missä mennään. Muut poliitikot ovt joko hiljaa tai täysin talutettavia.


      • parempihoito
        Kähy kirjoitti:

        Todellakin Helge on ainut joka on kertonut kuntalaisille missä mennään. Muut poliitikot ovt joko hiljaa tai täysin talutettavia.

        Attendolla on eteläsuomessa vaikeuksia saada hoitohenkilökuntaa, ja siitä sanottiin hoitajavajauksen johtuvan. Hoitajat menevät vain pakosta pienempi palkka ja työ jota ei ehdi tekemään.
        Sallassa on tarjolla työvoimaa mistä Attendo ottaa kaiken "ilon" irti. Samoin kerrottiin mitenkä sote tuo valinnanvapauden jos vanhus ei ole hoitoon tyytyväinen. Mihimpä sitä täällä vaihdetaan. Edessä voikin olla ajat jolloin aletaan siirtymään enemmän omakustanteiseen hoitoon, elikkä ne maksavat hoidoista joilla on siihen varaa. Elikkä vanhuksen varallisuus käytetään hoitomaksuihin vasta niiden loppuessa yhteiskunta ottaa hoitovastuun.


    • wqaxfhy

      kyllä kepu ja kokoomus on vain rikkaiten puolella ja kuhan itse vaan ovat rikastumassa.kyllä on surullista että näitä vanhuksia kohdellaan kuin mitäkin roskaa vaikka ne ovat tehneet oman osansa tähänkin maailmaan.

      • kepujenkätyrit

        muut valtuutetut ja johtavat virkamiehet saisivat pyytää Helgeltä anteeksi ja hävetä julkisessa häpeäpaalussa jonkun aikaa.


    • velierkkivääräleuka

      Miksi kunta yksityisti nyt, rahan takia. Tämän asian on myös tunnustanut ehdokas Salmijärvi. Yksityinen hoito maksaa kunnalle huomattavasti vähemmän kuin huonosti johdettu kunnallinen hoito. Mitä vähemmällä rahalla saadaan, huonoa, vähällä väellä tehtyä hoitotyötä. Sallan poliitikot tiesivät mihin mennään, vai Niva puolusti kuntalaisia. Nyt jos mitoitukset nousevat perivät yksityiset lisäkustannukset kunnilta. Oli älytöntä ulkoistaa kunnan tärkein tehtävä yksityisille. Mistä tämä Kepun yksityistämisen vimma tulee. Jospa se Salmijärvi paljastaa asian vaalikiertueillaan.

      • jokurotisaisolla

        Erittäin hienoa huomata, että edes yksi valtuutettu ajattelee omilla aivoillaan. Mihin on jäänyt vasemistolainen oikeudenmukaisuus ja sama koskee Santeri Alkion oppeja köyhän puolella olemisesta.
        Toivottavasti Helge on ehdolla myös seuraavissa kunnanvaaleissa, uskon hänen saavan niin paljon ääniä, että hänelle pitää tehdä oikein oma vaaliuurna.
        Muut vasemiston valtuutetut, kipittäkää pikaisesti pelin eteen ja miettikää tarkkaan ketä te siellä edustatte.
        Kylillä kulkisessaan ja ihmisten kanssa jutellessa, lähes kaikki ovat pettyneitä valtuuston enemmistön toilailuun,


      • entinenkepulis

        petteri saa 26 ääntä eduskuntavaaleissa, erkki turjus vetää vaalivankkureita turkki päällä, vassarit valittaa perässä, helke on kuitenkin terästä, hyvä HELKE!!


    • tulikoYllätyksenä

      Kovin on karmivaa kuultavaa Attendonkin hoitokotien toiminnasta. Alimitoitettu hoitajamäärä altistaa hoitovirheisiin ja hoitamattomuuteen. Hoitajat siirtyvät muihin töihin eikä uusia hoitajia saada.
      Alavuudellakin kunta joutui keskeyttämään Attendon toiminnan ja viemään omat hotajat jatkamaan työtä. Valvira tutkii tapausta koska hoitolaitoksessa on kuollut kuukaudessa poikkeuksellisen paljon vanhuksia.
      Varmaan monella omaisella pelottaa miten Sallassa toimii Attendon hoito.

    • Kähy

      Hyvä on että karmivat tapaukset tulevat ilmi. Vaalien lähestyessä kaikki puolueet lupaavat korjata kaikki asiat. On luvassa parannuksia vanhusten hoitoon, lastentarhojen tilanteeseen. Eläkkeet kuulemma nouset heti, veroja kevennetään, helpotetaan nuorien opiskelijoiden asiaa , parannetaan liikenneväyliä yms. Kuulemma 100 hornettiakin ostetaan. Suomi velkaantuu jatkuvasti lisää. Vaikka olemme eläneet rajua nousukautta ei velanotto ole loppunut. Jokaisella sallalaisella on kunnan velkaa 5000€ ja valtionvelka 18000€. On järjetöntä ajatella että meillä olisi rahaa juuri mihinkään uudistukseen. Valtion ja varsinkin kuntien tulee tehostaa toimintaa rajusti, vähemmällä väellä on tultava toimeen. Pieniä kuntia tulee yhdistää pakkoliitoksilla. Kaikki ylimääräinen raha on satsattava sosiaalipuolen.

    • okiuhygtt

      se on kyllä aivan sama vaikka lupaavat nytten vaalien alla,kuhan vaalit on olleet sama paska jatkuu ei kummene ollenkaan.

    • Eihuva

      Vielä kerran. Kiitos kunnan päättäjät ja poliitikot että möitte meidät rahanahneudessa yksityiselle attendolle. Meillä mm palkat laskee mutta ettehän te siitä välitä mitään. Minulle Sallan kunta voidaan lakkauttaa vaikka heti ja yhdistää muihin kuntiin. Sallan kirkonkylä ei häviä koskaan mutta nykyinen kunta organisaatio sää loppua vaikka heti. Sisäsiittoinen organisaatio pyörittää turhaa touhua kunnantalolla, oikein hävettää mm sosiaalipuolen johtajien puolesta. Mitä he tekevät töikseen, pyrokratiaa.

    • kauhullaseuraan

      Tässä laissa säädetään (vanhustenhuolto):


      1) kunnan velvollisuudesta huolehtia ikääntyneen väestönsä hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn ja itsenäisen suoriutumisen tukemisesta sekä iäkkäiden henkilöiden tarvitsemien sosiaali- ja terveyspalvelujen turvaamisesta kunnassa;

      2) iäkkään henkilön palveluntarpeiden selvittämisestä ja niihin vastaamisesta;

      3) iäkkäille henkilöille järjestettävien palvelujen laadun varmistamisesta.

      Näyttäisi ihan laissa olevan että on kunnan velvollisuus järjestää ja valvoa ikääntyneen väestön hyvinvoinnista ym. Mitenkä tämä valvonta on näin sakannut, että tulee päivittäin mitä järkyttävämpiä uutisia vanhusten hoidosta??? Laittaisin kyllä nyt päitä vadille myös tältä valvovalta osapuolelta, yhtä syyllisiä on kuin nämä toimijatkin.
      Minkälaisen luonteen omaavat ihmiset voivat tehdä näitä kauheuksia avuttomille kanssakulkijoille? Samanlaista toimintaa löytyy myös julkiselta puolen.
      Miten voi raha sokaista ihmiset noin järkyttävästi?
      Hyvä asia että tulee esille ja ryhdytään (toivottavasti) toimenpiteisiin.

    • Kepuannikkiattendo

      Onko ne vanhainkodin hoitomaksut kolminkertaistuneet, vaiko enemmän tämän ryöstäjäattendon myötä? On viisaita paikallispoliitikkoja Sallassa.

    • Kähy

      Kunnan on julkaistava sopimus Attendon kanssa. Miten muuten omaiset voivat tietää mm henkilöstö mitoituksesta yms. Poliitikot ovat voineet sopia pienistä mitoituksesta jotta saadaan halpa sopimus. Helge töihin.

      • selvittelyyn

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bd48d68f-590c-4c1a-8bee-614f887ab7e1

        Jopa aasialaiset jotka ovat ahkeria ovat Attendon kyykytykseen kyllästyneet. Keskustapuolueessahan on aina potkittu pienituloista palkansaajaa siksipä tälläinen sopii hyvin heidän ajatelutapaansa.

        Selvyyshän on jos hoivayhtiöiden pitää tehdä tulosta tehdään se palkkoja laskemalla huonompaa hoitoa näin se käy.
        Toivotaan kun saadaan selviteltyä vanhusten oudot kuolemat toiminta muuttuu turvallisemmaksi. Hintataso tietenkin nousee.


    • tänään21-2-tv-ssä-oli

      Tv-ssä asiantuntia pohti juuri miksi kunnat ovat myyneet näitä kiinteistöjä terveysfirmoille.
      Köyhillä kunnilla raha on tarpeen juokseviin menoihin, ne hyötyvät jotka ovat sijoittaneet saatut rahat tuottavasti.

      Varjopuolina taas on terveysfirmat pystyvät tulevaisuudessa hinnoittelemaan hoitonsa ilman kilpailua.
      Kun kyseessä on pörssifirma ei mikään estä vaikka muutaman vuoden kuluttua yritys
      kiinteistöineen myytäisiin vaikka ulkomaille.
      Kaipa viisaat päätöksentekijät ovat nämäkin asiat ottaneet huomioon.

    • Anonyymi

      Posio yksityisti aikaisemmin sosiaalipuoltaan kuin Salla. Tämän päivän lehdessä ilmoitettiin Posion yksityisen sosiaalipuolen vaihtavan omistajaa. Kova peli on käynnissä.

      • Anonyymi

        Tämähän onkin juuri se ongelma. Attendon omistaa nykyisin pääasiassa ruotsalaiset, ensivuonna se voi olla vaikka venäläisillä. Pörssiyhtiöissä kun omistajat vaihtuvat tiuhaan.


    • Anonyymi

      Maksun aika. Attendo haluaa kunnilta kisää rahaa ja miksipä ei haluaisi. Nyt on päästy sisään kuntien terveyspalveluihin jopa ensin alihinnoitteullakin, nyt sitten aletaan korjaamaan satoa.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006150024.html
      Sallakin on myynyt kiinteistonsä pörssifirmalle eikä tulevaisuudesta ole tietoa. Nyt vanhukset ovat pörssiyhtiön kiinteistössä eikä heitä muuallekkaan voida siirtää, elikkä maksettava on mitä pyydetään.
      Epävarmaa on onko Attendo pysyvä vai väliaikainen omistaja ensivuonna vanhukset voivat olla aivan toisen yhtiön hoidossa, pörssifirmat kun käyvät ahkerasti kauppaa.

      • Anonyymi

        Isot terveysfirmat valloittivat markkinat härskein keinoin. Haalittiin asiakkaita alihinnoittelulla näin saatiin pienemmät hoitolaitokset lopettamaan, ja myymään toimintansa näille "pörriäisille"

        Eteläisessä sadat pienemmät hoitolaitokset on vaihtanut omistajaa pakon edessä koska hintakilpailussa on hävitty. Isommat toimijat kuten Attentokin pystyy pyörittämään toimintaansa tappiolla, mutta pienemmät ei.

        Nyt on saatu reviirit valloitettua ja alkaa rahastuksen aika.


      • Anonyymi

        Nyt on myöhäistä rykiä kun p...t on housuissa. Kuka sammuttaa Sallassa valot?


    • Anonyymi

      Sallan kunnan johto lupasi että kun routa sulaa aloittaa Attendon rakennustyöt sekä ikäihmisille että kehitysvammaisille. Mm Salmijärvi on todennut että tulemme saamaan loistavat uudet tilat. Sitä minä vain ihmettelen, oliko talvi niin kylmä että routa ei ole vieläkään sulanut. Vai on rakennustyöt jossakin kunnan kolkassa käynnissä.

      • Kyllähän tämä kepuloisten "rehellisyys" on sallalaisten intellektuellien piirissä tiedetty jo pitkään!

        Kepuloinen kusettaa aina ja joka paikassa, jos siitä hyötyy kepuloinen tai sukuloinen!

        Viimeisellä tuomiolla tulee kepuloisten tilinteon hetki ja maksun aika, kuinka he hylkäsivät sallalaiset vanhukset!


    • Anonyymi

      Rakennukset taitavat tulla mutta taistelu kunnan ja Attendon välillä jatkuu ja kiristyy.

      • Anonyymi

        Kuntahan on kävellyt omaan ansaansa. Kiinteistöt ovat Attendon omistuksessa mihimpä ne vanhukset sieltä.

        Yrittäjät yleensä eivät halua sitoa pääomiaan siksipä vuokraavat kiinteistöjä, ja liisaavat autot. Terveysfirmat tekevät poikkeuksen he haluavat ostaa ja rakentaa hoitolaitoksensa. Miksikö??? Silloin voidaan alkaa hinnoitella vapaammin. Jos oltaisiin vuokralaisena olisi tilaajalla helppo kilpailuttaa palvelun tuottaja, ja vaihtaa tarvittaessa.


    • Anonyymi

      Lieneekö Hopeaharjussa asiat ollenkaan hyvin?

    • Anonyymi

      Voin kertoa etteivät lainkaan hyvin, päinvastoin . Henkilökunnan osalta todella kriittinen tilanne, ei sijaisia lainkaan. Sosiaali- ja terveyjohtaja Marjala valvoo ja on vastuussa tilanteesta. Kehoitan ottamaan yhteyttä Aluehallintovirastoon ellei Marjala tee asioiden eteen yhtään mitään kuten vaikuttaa siltä, ettei tee. Omaiset herätkää pikkuhiljaa karmeaan tilanteeseen ja ajatellaan asukkaita jotka maksavat kalliisti, mutta eivät saa palvelua jota kunta ja attendo ovat luvanneet. Miten ihmeessä saisivat hoitoa kun henkilökuntaa vähennetään entisestään. Seitsemän/kuuden ihmisen työt tekee Anttendonilla tällä hetkellä neljä hoitajaa aamuin illoin . Voitte omaiset kuvitella tilanteen kun kunnan tuottamanakaan ei tilanne ollut hyvä niin mitä se nyt sitten on? Helge Niva jälleen kerran töihin, eivät ketkään muut kunnan päättäjät uskalla ryhtyä vastustamaan virkamiehiä, Voi mihin on tultu, koska päättäjät ovat valittu sinne nimenomaan huolehtimaan kuntalaisten asioista ja puolustamaan rivityöntekijöitä, jotka myös ovat kunnan asukkaita. Parkkinen suurin sinisilmä, ken uskoo kaiken hänen väittämänsä, ja ei viitsi tehdä palkkansa eteen oikeaa työtä, että kaikilla kuntalaisilla/työntekijöillä olisi hyvä olla. Hän väittää koto-sallalehdessä kaiken olevan kunnassa niin helvetin hyvin, että passaa näyttää koko Suomelle. Näinhän asia ei Sallassa ole, varsinkaan sosiaalipuolella nimenomaan ole. EI SAA ANTAA KUNNASTA VÄÄRÄÄ TIETOA JA VARSINKAAN SELLAISTA KUVAA, ETTÄ KAIKKI OLISI HYVIN, KOSKA NÄIN EI OLE.

    • Anonyymi

      ÄLKÄÄ IKINÄ JA MISSÄÄN NIMESSÄ USKOKO MITÄ PASKAA KUNNAN VIRKAMIEHET /HENKILÖSTÖ ANTAA ITSESTÄÄN ULOS. eivät PIDÄ LÄHESKÄÄN PAIKKAANSA. KOITTAVAT PUHUA PASKAA, ETTÄ SAISIVAT SIJAISKÄRSIJÖINÄ TYÖNTEKIJÖITÄ muka Sallaan. Tänne ei jäysjärkinen tule asumaan ja varsinkaan työtä tekemään kun tiedossa on osaava/erittäin pätevä johtaja lääkäri sekä Marjala Savukoskelta joka uskoo itsestä kaiken valheiden keskellä. Älkää uskoko nykypäivän johtajiin koskaan, kaikki huhassa. VALHEIDEN MÄÄRÄ MITTAAMATON JA puheiden määrä kaikesta muuneltua totuutta.

    • Anonyymi

      Etelässä Attendolle raju uhkasakko, lisää koulutettua työvoimaa saatava viikon sisällä. Jokohan meillä olis aika ottaa järeämmät keinot käyttöön.

    • Anonyymi

      Epäpätevä sos johtaja toimimattomuuden syy.

    • Anonyymi

      Laiskat suomalaiset eivät jaksa hoitotyössä. Makaavat työttömänä mieluummin.
      Onneksi Sallaan saatiin 11 ahkeraa filippiiniläistä töihin, niin alkoi mummoilla arki sujua ja yökköjäkään ei tarvitse enää niin montaa, kun ahkerat Filippiinit jaksaa yölläkin tehdä muuta kuin katsoa netflixiä

    • Anonyymi

      Jaaha se on tämäkin ketju herännyt.
      Saapa nähdä herääkö nimimerkki *** loiset v***uun nyt kun koululaisilla on lomaa ja luppoa on

      • Anonyymi

        Olisiko hän opetusalalla? Empä usko että sivistynyt henkilö laittaisi ihan noin roisia nimimerkkiä.


      • Anonyymi

        Joko pitää taas alkaa sieltä sorkkimaan tätäkin keskustelua. On se niin raukkamaista,että sieltä tullaan asiattomilla kommenteilla sotkemaan näitä keskusteluja. Eikö ole rohkeutta muualla päätään aukoa. Teijän keskinäinen kirjoittelu on niin sairasta,että hävetkää. Perustakaa oma keskustelu ja haukkukaa siellä toisianne,niin paljon ku on tarvetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko pitää taas alkaa sieltä sorkkimaan tätäkin keskustelua. On se niin raukkamaista,että sieltä tullaan asiattomilla kommenteilla sotkemaan näitä keskusteluja. Eikö ole rohkeutta muualla päätään aukoa. Teijän keskinäinen kirjoittelu on niin sairasta,että hävetkää. Perustakaa oma keskustelu ja haukkukaa siellä toisianne,niin paljon ku on tarvetta.

        No mutta: Se koira ärähtää johon kalikka kalahtaa.


    • Anonyymi

      Toivoa sopii että ei

    • Anonyymi

      Ei kai tällä palstalla hoideta sallan terveys ja sosiaali puolen asioita.pysykää asu linjalla.

    • Anonyymi

      Siis pysykää asia linjalla.tuli kömmähdys edelliseen kommenttiin.

      • Anonyymi

        Kömmähdys sulla on tullut kaikkiin kommentteihis.


    • Anonyymi

      Enpä ole aikaisemmin kommentoinut näihin kirjoituksiin....Sattumalta luin näitä kirjoituksia.hirvittää kyllä kirjoitukset..........,

    • Anonyymi

      Voimia kaikille joita sorretaan.

    • Anonyymi

      Syyttely tuli väärälle henkilölle.en ole ollut tällä linjalla .tämmöistäkö täällä on.huh....

      • Anonyymi

        Kiinassa ei ole, kaikki on yhtämieltä.


    • Anonyymi

      Eiköhän se ole parempi elää ja tehdä työt ja olla sovussa samalla työpaikalla.palaverithan on sitä varten ja vaiti olo ennen kaikkea.asiat pitää pysyä työpaikan sisä puolella..

      • Anonyymi

        Kuvasit juurikin salailun ja kiusaamisen kulttuurin työpaikoilla.


    • Anonyymi

      Jos on ongelmia työpaikalla niin nostakaa kissa pöydälle palavereissa.eikä näillä kirjoitus palstoilla.

      • Anonyymi

        Kyllä se on sitä kissaa paha nostaa pöydälle. On oltava hyvinkin hiljaa jos meinaa työpaikkansa säilyttää. Kissan-nostaja joutuu johdon ja muutaman työntekijän hampaisiin.


    • Anonyymi

      Jaksamista kaikille työntekijöille ja johtajille.puhaltakaa yhteen hiileen sovussa...

    • Anonyymi

      Ymmärrän täysin mikä tunne on ku jännittää mennä töihin ja yrittää olla työpaikalla niin että ei joudu kenenkään hampaisiin.työpaikka kiusaukseksihan sitä nimitetään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1245
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1185
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1073
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe