Haasta itsesi muiden tuella 2kk! osa 2

Ylimääräistä15kg

Yksi kuukausi takana ja uusia saa tulla mukaan! Tämän kuun lopussa tehdään uusi 2kk haaste ja välissä saa tulla mukaan! Aseta itsellesi 2kk haaste joka voi olla mikä vain.

Pahoittelen jos tekstissä on hieman sekavuutta. Olen juuri herännyt ja eilinen meni muutossa(tämä päivä menee siivotessa).

Aamupainoni oli 66.7kg eli kuukaudessa on lähtenyt 2kg! :)

22

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tympii

      Niin kuin tuossa eka osiossa kerroin olen 158pitkä ja painoa 90.kg.kuukauden ollu dieetillä eikä paino tipu junnaa paikallaan vettä juon paljon syön rahkaa marjoja raejuustoa leikkeleitä kanaa lihaa kalasta en pidä syön omega3.kapseleita kuntoilemaan en pysty kuukauteen polvivamman takia alkaa usko olla koetuksella

    • pippuri

      Olen yrittänyt 2/5 -dieettiä ja periaatteessa se on helppoa, mutta etukäteen pitää miettiä, mitä syö ja laskee kalorit. Näin ei tule huomatuksi liian myöhään, että taas meni suusta liikaa. Jos näin menisi eteenpäinkin, niin jouluna olisi alle 70. Tavoite olisi 65, mutta ehkä ensi kesänä ;)

      Nyt taas on vähän lähtenyt eli alkupaino 76/ nyt 73,5. (-2,5) /170

    • ..Suvitin..

      Hiphei, täällä uusi lisä joukkoon! Muutama kilo olisi hyvä saada pois, tämän hetkinen tilanne 150/58,5.
      Jotenkin huomaamatta tuli 6 ylimääräistä kiloa vuoden alusta, mutta nyt saa riittää.

      Vuosia sitten sorruin "ihmedieetteihin" joista jäi vain paha maku suuhun. ( kokemuksen tuomaa viisautta)

      Nyt tavoitteena on päästä viimeistään ensi kesäksi rantakuntoon.

      • Battlefist

        Hei Suvitin!

        Mä olen mukana, itsellä melko samankaltaiset mitat kuin sulla! Pituutta kaikki huikeat 155 cm ja paino maanantaiaamulla kotona ennen syöntiä ja vaatteita (näinhän se punnitaan... heheh) 60,3kg. Tavoite on painaa 55 kg ensi helmikuussa kun lomamatka alkaa. Jouluksi tavoite voisi siis olla 57 kiloa.

        Olen aloittanut aamulenkit kävellen, ihan vaan herätykseksi ja nautinnoksi pieni lenkki. Muutoin käyn pumpissa ja zumbassa sekä omilla juoksu tai kävelylenkeillä. Ruokahan se ongelma on, kaikki on niin hyvää... nytkin lapsen synttärit tulossa, auts.

        Tsempataan, kyllä me ansaitaan hyvä kroppa ja mieli ennenkaikkea!


    • Hei! Mukana ollaan :) Tiedän aikaa on kulunut nyt 3 viikkoa ja paino on pudonnu tähän aamuun 78,9 eli - 700 g ja olen täysin tyytyväinen toki emennänkin voisi olla, on mukaan mahtunut nousuja, tasaviikko ja pudotus. Tavoite ois kuukauden ajalle 0,5-1 kg, eli jos kuukauden päästä paino on 78,4 tai 78. Pieniä tavoitteita jollekin mulle sopiva.

      Toipilaana olen tapaturmien jäljiltä, Mottoni on pienillä askeleilla kohti isompaa tavoitetta

      Stemppiä kaikille mukana oleville ja tuleville

    • Ylimääräistä15kg

      Huomenta kaikille ja tervetuloa mukaan!

      Pahoittelen etten ole viime päivinä ollut ahkerasti mukana. Muutimme viime viikonloppuna ja 62neliöinen kämppä on pestävä lattiasta kattoon. Nettikään ei toimi vielä uudessa asunnossa.

      Aamupaino oli kuitenkin tänään 66,3kg. Pienillä askelilla saa varmistettua ettei kulutetut rasvat tule kaksin kerroin takaisin. Paino kun voi nousta ihan lihasmassan vuoksi. Suosittelen ottamaan mittoja itsestä. Itse pidän taulukkoa mittauksistani (mittaan itseni 2 viikon välein). Olen huomannut et vaikka paino ei laske on esim. vatsan seudulta lähtenyt senttejä huomattavasti. :)

    • pippuri

      Täällä myös vanha kamu!
      Tällä kertaa ei ole lähtenyt, mutta hyvä niinkin. Aloitin jumpat viime viikolla ja pitäisi nyt yrittää säännöllisesti käydä myös muulloin edes pienellä lenkillä. Ainoastaan päkiä vihoittelee, joten lenkkeily alkaa sattumaan siihen. Lääkärissä on käyty ja kohtapuoliin saan tietää tuloksen.
      Ja tuo on hyvä vinkki, että mittanauhalla ottaa myös lukemat itselleen. Tosin sen olisi hyvä ottaa joku muu, ja joka kerta sama ihminen, jotta ottaa samalla lailla.
      76/ nyt 73,5. (-2,5) /170

    • Ylimääräistä15kg

      Huomenta kaikille!

      Aamupaino oli 66.6kg eli pieni nousu mutta eilen tulikin oltua opiskelijapippaloissa ja sitten syötiinkin pitsaa iltapalaksi. Pitsa ei kyllä maistunut enää niin hyvältä kuin muistin.. En ole kohta kahteen viikkoon harrastanut liikuntaa. Ei ole ollut mukamas aikaa. Muutto, opinnot, pippalot ja käden kipuilu on syönyt kaiken ajan. No tällä viikolla yritän päästä taas lenkille. Katsotaan kuinka käy. :)

    • muutos.

      Iltapäivää! tämä neiti ilmoittautuu mukaan myös :) paino tänään aamulla 71,9kg. Tarkoitus olisi painaa helmikuun alussa 61 kiloa. aloitetaan nyt sillä, että painoa pitäisi saada pari kiloa kuukauden aikana pois. Keinot: päivittäinen kävely/hölkkä kotijumppa pari kertaa viikossa ja kalorit päivätasolla 1300. ruokavalio painottuu lähinnä proteiinit marjat kasvikset-linjalle. Mässypäiviä varmaan tulee vastaan, mutta sehän on elämää. Lisäksi liikunnasta minimissään yksi välipäivä viikossa. Pudotuksen jälkeen tavoitteena painonhallinta. Kuntosaliharjoittelu tulee mukaan, kunhan saa peruskuntoa edes hieman kohotettua. Jännittävää! :D

    • ..Suvitin..

      Tänä aamuna paino oli 57,3. Eli pudotusta reilussa viikossa on tapahtunut 1,2kg! Otan nyt tämän perjantaipäivän punnituspäiväksi, sillä on hyvä aloittaa viikonloppu :)

      Nyt lähti rullaluistimet talviteloille, alkaa olemaan jo liikaa lehtiä tiellä lenkkeily tuli tilalle. Tuntuisi olevan jotenkin jopa tehokkaampaa tuo lenkkeily.

    • Ylimääräistä15kg

      Huomenta kaikille! Aamupaino oli 67,1kg eli lihottu on. No tässä ei olla liikuttu melkein kuukauteen niin ihan itseäni saan syyttää.

      Mites teillä on mennyt?

    • pippuri

      Minulla on vanha paino, mutta ei mitään hätää, kun ei oel tullut lisääkään.

      • muutos.

        Iltaa! Aamupaino tänään 72,2. Se aika kuukaudesta. Viikon päästä taas jotain muuta.


    • ..Suvitin..

      Aamupaino oli 57,7. Eli pientä nousua havaittavissa. On kyllä ollut niin kiire viikko, etten ole edes lenkillä käynyt kuin kahtena päivänä.. Nooh, kyllä se tästä vielä laskee.
      Alkaa ilmat olemaan sen verran koleita, että pitää kohta hankkia salikortti.

      Miten muuten, vaikuttaako teillä menkat miten painoon?

      • Ylimääräistä15kg

        En ole itse ainakaa huomannut vaikuttavan. Ihmeellsiä himoja suklaata kohtaan kyllä ilmenee :D


      • muutos.

        Mulla nousee paino 1-1,5kg yleensä, ja muutenkin turvonnut olo.


      • yritys13
        muutos. kirjoitti:

        Mulla nousee paino 1-1,5kg yleensä, ja muutenkin turvonnut olo.

        Yritän olla mukana:)

        Painoa 85 kg ja pituutta 160cm. En muuten mutta nimmari tympii on samoissa mitoissa teidän hoikkien tytsyjen rinnalla.. ei huvittaisi olla ainut.

        Olen mukana ja tavoite kahdelle kuukaudelle on -4 kg.


    • muutos.

      Sunnuntai-iltaa! Täällä paino oli tänään aamulla tippunu 71:een. Mulla menossa tässä viikon MethodDraine Detox Express-kuuri, jonka ostin Life-myymälästä heräteostoksena. En kylläkään hakenut siitä mitään laihdutusapua, vaan haluan eroon myrkyistä mitä kroppa on kerännyt. Kyseisessä tuotteessa ei myöskään ollut mainintaa laihdutuksesta. Aamuisin otetaan yksi ampulli litkua vesilasin joukossa. Vettä pitää tän kanssa muistaa juoda, koska ekan päivän jälkeen oli järjetön hedari.

      Sitä tässä nyt ihmettelen, että kuuri on myös tehokkaasti vienyt ruokahalun/mieliteot mennessään. Nyt siis olo tuntuu melko voittamattomalta :D Olen syönyt mahdollisimman puhdasta ruokaa; kasviksia, marjoja, hedelmiä ja proteiinia sopivassa suhteessa. Viljat ja peruna on toistaiseksi pannassa, sekin on ehkä tuonut paremman olon.

      Tsemppiä alkavaan viikkoon kaikille!

    • Ylimääräistä15kg

      Huomenta kaikille!

      Sain itseni vihdoin tiistaina käymään lenkillä ja tekemään lihaskuntoharjoituksia. En tiedä miksi ei lenkki kiinnostanut melkein kuukauteen mutta nyt siitä on päästä ohi.

      Aamupaino oli 66.1kg :)

      Huom! 1.10. Teen uuden ketjun ja nimen laitan tämän ketjun loppuu. Hyvät päivän jatkot kaikille!

      • muutos.

        Aamulla paino 70.8 kg. Tällä viikolla tehty pari lenkkiä ja syöty terveellisesti. Ei tee tiukkaa :)


    • Ylimääräistä15kg

      No niin tänään onkin tämän haasteen viimeinen päivä (itsellä ainakin) ja uusi haaste (ketju) alkaa huomenna. Omat haasteeni olivat:

      - Kävelylenkit ainakin 3krt/vko
      - Lihaskuntoa 2-3krt/vko
      - Painosta 1-2kg pois (L.paino 68,7kg)
      - Lantiosta 2cm pois (L.leveys 113,5cm)

      No välissä oli n. 1kk tauko liikunnasta. Taisin syödä huonosti niin ei jaksanut liikkua. Viime viikolla tein 2krt lihaskunnon ja yhden pienen lenkin. Tänään aamupainoni oli 65,8kg eli 2,9kg lähti 2kk aikana ja lantion leveinkohta oli 109,5cm joten 4cm lähti pois :D

      Vaikka liikuntaan tuli pieni tauko (hyötyliikuntaa harrastin kyllä enemmän) lähti enemmän kg ja cm kuin olin tavoitteeksi laittanut ja kiitos luultavasti kuuluu ruokavaliolleni. En välttämättä saanut tarpeeksi energiaa mutta söin terveellistä ruokaa :)

      Seuraavaksi miettimään tulevan 2kk ajan haasteita! Huomenna aloitan uuden ketjun :)

    • Ylimääräistä15kg

      Fit or fat? Ole itsesi haastaja 2kk! on uusi ketju :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe