Miksei Suomella

Wilsonille seuraaja!

ole näitä hyviä tummaihoisia juoksijoita niinkuin on Ruotsilla. Onko meille tullu tänne kaikki epäkuranti porukka jota ei kiinnosta mikään muu kuin lorviminen. Vois ne edes yrittää tehdä jotain kun me niitä isolla rahalla täällä hyysätään. Nyt joku urheiluihminen vaikka Itikseen värväämään näitä hyviä juoksijan geenejä omaavia tummaihoisia mukaan urheiluun.

11

369

Vastaukset

 • Miksi hosua pitkin ratoja kun Kela maksaa kunnon tuki?

 • Suomessa jos treenaa ja valmentautuu, niin ei koskaan tule menestyväksi (ellei ole keihäänheittäjä). Siinä ei auta ihonväri.

  Pitää ostaa valmiiksi hyvä urheilija jostain Afrikan maasta ja varoa pilaamasta häntä.

  • Ai että valmiiksi hyvä keihäänheittäjä Keniasta :))


  • keppi lentää kirjoitti:

   Ai että valmiiksi hyvä keihäänheittäjä Keniasta :))

   Ei, vaan yhden hyvän keihäänheittäjän voisi vaihtaa yhteen hyvään juoksijaan.

   Esim. Ruuskasen voisi vaihtaa estejuoksija Ezekiel Kemboihin.


 • Suomella mennyt vähän heikommin ulkomaalaisten "huippujen" houkuttelemiseksi Suomi-paitaan. Noin äkkiseltään tulee mieleen Eduard Hämäläinen, Frantz Kruger, Natalia Kilpeläinen (o.s. Kuzina, nykyään Bäck) ja Wilson Kirwa. Varmaan on muitakin mutta ei oo jäänny nimet mieleen, tummaihoisia ei ainakaan silmissä vilise.

  • Hämäläinen oli kai ihan kohtuullinen valinta, koska sai pari mitalia Suomen paidassa. Kruger tuli vain jäähdyttelemään ja vähän rahastamaan vanhoilla päivillään. Kilpeläinen ja Kirwa olivat ihan ok kamaa maaotteluissa, mutta arvokisoissa ei asiaa kärkisijoille.

   Eipä noita kovin paljon muita ole ollut, mutta ainakin minun on vähän vaikea nauttia ostourheilijoiden menestyksestä.


 • Sä oot kuule hiljaa! Ei suomalaiset helvetti sentää lorvi! Urheilijat on urheilijoit ja voisin vaiks taata et Sä et jaksais juosta ees 10m niitten tahdis!!:P

 • Ei niitä suomalaisjunioreita kohta ole, kun heiltä kielletään jopa nuorten olympialaisiin osallistuminen. Pelätään varmaan, että nuorisomaajoukkue käryää olympialaisissa kun siellä testataan.

 • Suomalaisten muijien vikahan se. Eivät ole jakaneet tarpeeksi etelänmatkoillaan. Kyllä moni on yrittänyt, mutta eihän sieltä sitten tule muuta kuin joku kermakahvin värinen Valtteri, joka on sitten ihan yhtä hidas juoksija kuin suomalaiset toverinsakin.
  Suomalaiselle kun ei oikein mikään ota onnistuakseen, kun on urheilusta kysymys.

 • Suomeen on tullut niitä tummaihoisia paaaaljon vähemmän kuin Ruotsiin. Ei se ihonväri ihmisestä automaattisesti lahjakasta urheilijaa tee. Tarpeeksi paljon tuodaan, niin mukaan sattuu muutama todellinen lahjakkuuskin. Vaikka samapa se sillä suomalainen valmennusjärjestelmä ne kuitenkin pilaa.

 • Kiinnosta tiedä millä tavalla Eduard Hämäläinen sai Suomen kansalaisuus, vaikka oli suomessa alle 3 vuotta , pitää olla 5 v. Silloin kansalaisuuden käsittely aika oli 2,5-2 vuotta

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  82
  3436
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1548
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  55
  1032