Halpa Nivea Creme toimii paremmin kuin ökytuote

Markettiin

27

15666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naama korkealla

      Luin tuon minäkin aamulla.
      Nivea on hyvää ja olen sitä nuorenakin käyttänyt monena eri versiona.
      Vaan kyllä kun mittariin tulee 40 niin taviksen naamani alkaa valua.

      Ostin nyt Stockan tarjouksesta Joe Blascon liftseerumia.
      Muutaman päivän käyttänyt ja tunnen ainakin kuinka ihoa kimmoilee kivasti ja nostaa naamaa.
      No, sehän on tietenkin vain päivän ihme. :D seuraavana aamuna taas.

      en kyllä usko että tuote "estää ihon vanhenemista" ja plaaplaa.
      Homma toimii nyt kuitenkin.

    • ikon2

      Tuohan todisti vain, että Nivea toimi yhden henkilön kasvoilla paremmin kuin Creme de la mer. Se ei tarkoita, että kaikki luksus voiteet olisivat huonoja.

    • halpa toimii

      Pesen lumenella ja Aqualan L, jos´on tarvis joskus talvisin uinnin jälkeen.

    • kätöset pienoiset

      Öö. Kuka miinustanut aloittajaa joka vain toi lehden artikkelin luettavaksi.

      Halpa toimii jos löytää omalle iholle sopivan tuotteen. Siinähän se. Kuitenkin halpikset ovat täynnä raaka-aineita ties mistä.
      No, niin on kyllä kaliitkin :D mutta.
      Olin käyttänyt kaikenaikaa marketti käsivoiteita ja sitten sain tuubin ystävältäni joka on intohimoinen kosmetiikan käyttäjä laadun perään.
      Se oli Dior. Aah mikä tuoksu ja kätöset kiittivät. (ja ihmettelivät)

      Itse en Dioria hyllyiltä saa, mutta olen siirtynyt marketista Body Shoppiin jossa on myös hyvät kässärit.

      Tää meni nyt ohi naaman , mutta olkoon.

    • -dd-

      Daily Mail on roskalehti, jonka "artikkelit" ovat usein vain maksettuja mainoksia.

      Nivea Creme sisältää itse asiassa allergisoivia hajusteita, joten itse en laittaisi sitä herkälle iholleni missään nimessä.

      Sitten aloittajan väitteseen: "Kaikki nuo ryppyvoide "ihmeseerumit" on oikeasti vain rahan tuhlausta."

      Tämä on nykyään yleinen uskomus, mutta ei ole kovin älyllinen kommentti. Jokainen kumminkin uskoo että lääkkeet tehoavat, joten miksi lääketieteellisesti tutkitut aineet kuten A-vitamiini, joka tehoaa lääkevoiteessa ei tehoaisi jos sitä on kosmetiikassa?

      Lisäksi kaikki uskovat muisaa tilanteissa teknologiaan, mutta eivät tässä. On vaan niin muodikasta olla "kriittinen" mutta eihän tuo ole oikeaa kritiikkiä vaan pitäisi perustella asia ja tietääkin jotain aiheesta.

      Jos oikeasti haluaa selvittää onko tuotteilla sitä tehoa mikä luvataan, pitää etsiä tietoa asiallisista lähteistä eikä Brittien "seiskapäivästä".

      Monia voiteissa käytettyjä aineita on tutkittu ja jos voiteen koostumus ja purkitus on hyvä, ja voide on oikein valittu (sopii ihotyypillesi), kyllä ne tehoavat. Myös joitakin voiteita (ei siis vain aineita) on tutkittu tieteellisesti ja todettu tehokkaiksi, esim. No. 7 sarjan ryppyvoiteita.

      Mutta jos ostaa anti-oksidanttivoiteen avopurkissa, voiteen jossa on ihoa ärsyttäviä ja allergisoivia aineita ja/tai voiteen joka ei ole oikea valinta ihotyypillesi, sitten tuloksia ei tule tai ihon kunto jopa huononee.

      Hinnalla ei ole niinkään merkitystä vaan oikealla valinnalla. Ja voiteiden tehon pitää kestää koko käyttöajan. Monethan tekevät ensin hyvän vaikutelman, mutta sitten pidemmässä käytössä alkavat ärsyttää ja kuivattaa ihoa.

    • noloa3

      Todella kiusallista, IS uutisoi tämän TÄNÄÄN 21.9. uutisena.

      Voisi olla kommentin paikka.

      • Siitä vielä palkkaa

        IS ja IL kopioivat kaiken muualta. Ja monesti vielä myöhässä.


      • purkkityyli
        Siitä vielä palkkaa kirjoitti:

        IS ja IL kopioivat kaiken muualta. Ja monesti vielä myöhässä.

        Muutama vuosi sitten Hesarissa oli juttu ihonhoitotuotteiden hintatasosta ja vaikutuksesta ihoon. Myös Ranskassa tutkittiinsamaa asiaa.
        Halvemmat tuotteet olivat yhtä tehokkaita kuin kalliitkin. Vaikuttavat aineet olivat paljolti samanlaisia molemmissa. Kalliin tuotteen hinta koostui useinmiten tunnetusta kosmetiikkafirman nimestä ja kalliin näköisestä pakkauksesta.

        Kovantason kosmetiikka firmoilla on myöskin halpatuotelinja. Yksinkertainen pakkaus ja nimi. Muovipurkin sisältö saattaa olla sama kuin kalliissa purkissa, mutta esm. hajuaine on poistettu tai erilainen. Eri ihotyypeille erilaiset voiteet on sekä kalliilla että halvalla!
        Kallis ja halpa voivat nuorentaa (?) samallalailla!


    • Ellinoora5

      Käytän Nivea Softia ja on auttanut mulla.

    • Kemikaaliton

      Lancomen ihonhoito specialisti neuvoi, ett kaikissa rasvoissa tavallaan samat koostumukset..tuoksuilla ja purnukoilla niistä tehdään vaan houkuttelevia..Ihovoiteesta ei kuulemma kannata maksaa 25 dollaria enempää. Henkilökohtaisesti , kokemuksella olen samaamieltä, käytän harjaa ja saippuaa myös kasvojenpesussa, joka pitää ihon kimmoisena. Olen ikäni putsannut meikit kasvoiltani( kastelen vedellä pumpulitukon ja siihen babyöljyä, kun iho puhdas otan enimmätöljyt paperilla ja loput hieron kasvoihini, kaulaa unohtamatta. Nassuni vielä 68v on kuin vauvanpylly pehmee ja siloinen. Kannattaa kokeilla..

      • hajuallerginen

        Minä käytän vain apteekin tuotteita ,Orionilla hyvät tuoksuttomat tuotteet.


      • MinniMe81

        Lancome lift seerumi ja sen voiteet (päivä/yö/sy) samat kuin saman valmistajan markettivoiteet ja seerumi = loreal youth code. Tutkikaapa. Erot tuoteselosteessa hajusteita. Tämän tunnustaa jopa ammattilaiset. Rikas ei kehtaa ostaa halpaa.


      • syy oltava
        MinniMe81 kirjoitti:

        Lancome lift seerumi ja sen voiteet (päivä/yö/sy) samat kuin saman valmistajan markettivoiteet ja seerumi = loreal youth code. Tutkikaapa. Erot tuoteselosteessa hajusteita. Tämän tunnustaa jopa ammattilaiset. Rikas ei kehtaa ostaa halpaa.

        Haistakaa sitä loreal youth codea. Minä uskalsin haistaa. Kerran.


    • 11+15

      Viimeksi kun kävin kosmetologilla tämä kehui kuinka hyvin ravittu ja kimmoisa iho minulla on (37 v.). Käytän marketista saatavaa halpismerkkiä ihon kosteutukseen. Kuitenkin tuote on allergia ja astmaliiton hyväksymä ja tuoksuton, minulle sopiva tuote, en mene sanomaan että se on kaikille yhtä sopiva.
      Toki elämäntavat ja geenit vaikuttavat ihon kuntoon huomattavasti, se ei aina ole naamarasvasta kiinni.

      • z<dyuioiuytrtop

        Kuitenkin tuote on allergia ja astmaliiton hyväksymä ja tuoksuton

        - avainasia tämä


    • se keski-ikä

      Jotain halpaa Nivea kasvovoidetta käytän ja kyllä se on todella hyvä. En muutenkaan käytä kalliita naisten kasvotuotteita. Ikää on yli 48v eikä ryppyjä ole, vaan pienet juonteet silmien sivujen alla. Syön päivittäin hedelmiä joka tauolla.

      • se keski-ikä

        Elikkä nimeltään Päivävoide Nivea Crema Idratante Rinfrescante


    • iloinenneitonen

      Luin artikkelin ja päätin testata. Aikuisiän akne joka on melko hyvin hallinnassa, mutta pintakuiva iho suuri ongelma heti kun ilmat kylmenee. Kokeiltu on kaikki chanelista apteekin tuotteisiin ja seerumeihin. Viikon kokeillut tätä 2euron niveaa ja mun iho on ihan loistokunnossa kosteutuksen suhteen. Ei tuu finnejä ja pintakuivuus on historiaa!! En ois ikinä uskonut, rakastan!! Käytän yövoiteena!Suosittelen kokeilemaan.

    • dinasbeauty

      Hei!

      Voin ainakin itse kertoi myöskin, että toki näitä "ihmeseerumeita" käytän... Auttaa minulla ja pidän niistä! :)
      Mutta totta! Tämä ihana sinisessä rasiassa olevat kauniin valkoinen ja pehmeä tuote on loistanut jo monen taloudessa monien vuosien ajan! Jopa minulla ja tulee tottakai loistamaan edelleenkin ja jatkossa.
      I

    • Susanna Vormula

      Nivean rasva hoitaa ja pehmentää ihoa kivasti. Sopii myös rasvaiselle iholle, mikä oli rasvan koostumuksen puolesta yllättävää.

    • maria80

      Joo jostain luin tästä kanssa.No piti tätä ihan lähtee kokeilemaan tietenki. Täytyy todeta, että ainakin minun kuivaihoisen otsa on aamuisin sileämpi mitä ryppyvoiteiden kanssa ollut, kun yöksi tuota nivea cremea laitoin. Voidehan on tosi rasvainen, rasvaisempi kun nuo ennen käyttämäni yövoiteet, joten johtuisko siitä? No nyt en kyllä vaihda takas muihin kalliimpiin voiteisiin, olen tyytyväinen! :D

    • Pelkkää rahastusta

      Ostin nivea cremeä, en tykännyt. Liian rasvainen, kaikki pöly ja karvat tarttuu naamaan kiinni, tyynystä puhumattakaan.

      Imeytyy huonosti. Olen käyttänyt miehille suunnattua Q10-voidetta joka on paksua, ja on toiminut paljon paremmin.

      Uskon ettei mikään voide ole sinänsä "hyvä", tai estä vanhenemista. Eikös jotkut lääkärit suosittele ettei mitään voiteita laitettaisi iholle, sillä ihon oma talintuotanto häiriintyy.
      Joulun aikaan olin naturellina 4-5 päivää, enkä tosiaan huomannut eroa ihon kunnossa siihen kun normaalisti läträän voiteiden kanssa.

      Parhaiten toimii sisäisesti nautittavat öljyt, oliiviöljy ja saksanpähkinät.

    • ...................

      Opetelkaa lukemaan tuotteiden ainesosaluetteloja ja tunnistamaan niistä yleisimmät haitalliset ja hyödylliset ainesosat. Muistan joskus lukeneeni tuon Nivea cremen incin, joka pääasiassa sisälsi siis pelkkää mineraaliöjyä, vaseliinia sekä hajustetta.

    • Kuiva iho

      Usein halpa voide on hyväl Parasta olisi, että saisi kokeilla tuotetta ennen hankintaa. Haluatko itse kokeilemaan Erisanin voiteita? Testiryhmää kasataan juuri. Jos haluat, liity kipin kopin Hopottajiin. Juuri nyt on menossa Erisan-voiteiden kampanjan rekrytointi, ja jos olet nopea, voit ehtiä siihen mukaan.

      Kysytty rekisteröinti-/suosittelukoodi on HOP3898. Rekisteröidy täältä:www.hopottajat.fi/rekisteroidy?id=3898&sha=c6c4f0c06e40b717910c6ba30af3eed94c6fe

    • Anonyymi

      Nivean haju on ällötyävä.

      • Anonyymi

        LV Men kosteusvoide on paljon parempi kuin Nivea.

        Niveassa on todella vahva axe-aromakemikaalin haju. Se tarttuu kasvomaskiinkin ja haisee siinä usean päivän tai viikonkin ajan, kunnes maskin heittää roskiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        LV Men kosteusvoide on paljon parempi kuin Nivea.

        Niveassa on todella vahva axe-aromakemikaalin haju. Se tarttuu kasvomaskiinkin ja haisee siinä usean päivän tai viikonkin ajan, kunnes maskin heittää roskiin.

        Höh! Maskihan pitää heittää roskiin jokaikisen käytön jälkeen!!!!! Kuka hullu käyttää samaa maskia useaan kertaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe