Mitä tehdä

onneton 69

Mieheni juo päivät pitkät energiajuomaa, saa raivokohtauksia ja pelaa nettiformulaa kuulokkeet päässä ratin ja polkimien kanssa. Mies täyttää kohta 48 v. Olen niin onneton.

14

127

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lifemocker

      osta sille rallipeli

    • Raippoja:.

      .

      "Anna sille raippoja"

      har!1

      .

    • trippi2

      olen koittanut vaikka mitä ... ostanut tukiliivin jotta näyttäisin hoikemmalta ja laittanut ruoaksi keitettyjä silakoita... olen hieronut selkää ja ollut eri asennoissa. Lisäksi omistan ison omakotitalonkin. Miksi mikään ei tunnu riittävän ? :/ Ajelemme harrastuksiin hiihtelemään ja hoploppiin lapsiemme ( 5 kpl) eri autoilla peräkkäin. Olen myös yrittänyt kuiskutella hänen lapsilleen hiljaisella äänellä ja kutsunut miestäni auringoksi ... olen kuitenkin nyt aivan loppu. olisiko se uusi peli hyvä ?

      • Hoplopissa loppuu kenen tahansa huumori. Keksikää muuta lasten kanssa, niin suhde paranee kuin itsestään. Tarvittaessa vaihda auringoksi kutsuminen täysikuuhun.


      • määmy

        Sun kandeis alkaa viihdekirjailijaks, Juha Vuorisen tapaan. Esikoisteokses "Ketä kiinnostaa?"


    • Kuka sille niitä energiajuomia kotiin ostaa? Loppuu semmonen peli.
      Revi koneesta johdot irti ja piilota ne. Eipähän pelaa enää.
      Alatte vihdoinkin viettämään laatuaikaa.

      Ainakin aluksi, miehelle kannattaa laittaa esim. jääkaapin oveen tehtävä- ja ajankäyttölista.
      Koska mies asuu saman katon alla, hän myös osallistuu perheen yhteisiin puuhasteluihin.
      Jos homma ei ala toimimaan, on aika keskustella parisuhteen tilasta ja tulevisuudesta.

      Irti-otot saa tietysi olla hetkittäisiä, muttei jatkuvasti kokopäiväisiä.

    • oisin heti muuten ollu haukkana sanomassa että jos mulla moinen mies ois niin pelaisin seurana mutta että.. 48-vuotias?? :D noo ei se varmaan mikään yllätys oo että pojat on aina poikia.

      http://www.picturejoy.net/wp-content/uploads/The-Difference-Between-Girls-and-Boys-as-They-Grow-Up.jpg

      http://www.picturejoy.net/wp-content/uploads/The-Difference-Between-Girls-and-Boys-as-They-Grow-Up1.jpg

    • potta pääs

      Osta uusin versio NHL-pelistä ja kypärän laittaa vie lisäksi päähän.

    • ....

      Kuulostaa aika tylsältä tyypiltä. Nooh mun mies oli tuossa talvella ihan yhtä tylsä. Istui yötä myöden jotain hiton pleikkaa pelaamassa ja oli niin upoksissa pelimaailmaan, ettei puhetta edes kuullut. Vähän siitä purnasin ja osoitin mieltäni.

      Ois voinu vaikka osallistua enemmän vauvan hoitoon ja siivoamiseen, kun kerta kotona oli. Mut ei, pelatahan se pitää silloin kun on kerran vapaa aikaa. Kumppani tekee sillä välin kahden työt. Sanoppa sille ukolle, että etsii uuden kämpän jos tyyli ei muutu. Voithan sinä yksin elää muksujesi kanssa ihan oikeastikin, johan se äijä periaatteessa on ilmaa siellä pelinsä äärellä. :)

      Testaa mitä sanoo.

      • lartsa off

        haa, mulla on saman tyyppinen veli ja hälle akka myös ainaki joskus nakutti samasta asiasta, että eipä tosiaan näytä olevan iästä kiinni. vähä pistää ihmetyttään että eikö ne naiset oo alunperin ja kimppaan mennessään näitä samoja piirteitä jo huomannu, minkä takia pitää sitte vasta myöhemmin ruveta nakuttaan? vaan eipä sillä, molempienhan se on asioihin osallistuttava ja tässä tapauksessa mies hoitaa oman osansa ja sitte vastaa uppoaa siihen pelimaailmaan.

        ps. mikset esiinny enää nimimerkilläs?


    • Naiset eivät aikuistu ikinä...aina ovat valittamassa jostain, eivätkä oikeasti tajua, kuinka itsekkäitä he ovat. Heitä pitäisi palvella kuin kuningattaria ja täyttää kaikki heidän toiveensä. Itse he eivät ole valmiita pistämään rikkaa ristiin sen eteen, että mies olisi edes yhdessä asiassa tyytyväinen.

      Kuinka monen miehen unelma täälläkin on 100% lainalla rahoitettu kallis talo, rääkyvät lapset, tylsä perhe-elämä, mutta sen että saisi vierelleen kauniin naisen, jota voisi rakastella edes kaksi kertaa viikossa, voisi pistää ainakin minut jättämään Red Bullit ja Pleikat sikseen.

    • Agilityradalle

      Miksi te pidätte miehiä?
      Onko miehen pitäminen haarrastus?
      Ulkoilutatko sä sitä?

      Heitä sille välillä palloa, jos se nousis ylös.

    • wanha... mut :)

      Mies on lemmikkieläimenä saavuttanut sellaisen suosion kuin se helposti kesyyntyvänä ja miellyttävänä olentona epäilemättä ansaitseekin. Sillä onkin muihin suosikkeihin kuten kissaan, koiraan tai kultakaloihin verrattuna erinäisiä kiistattomia etuja, joskaan makuasioista ei kannata kiistellä. Eräskin kasvattaja sanoi hiljattain, että hän tämän nykyisen miehensä jälkeen epäilemättä ottaa jälleen miehen lemmikikseen, eikä esimerkiksi hamsteria, jota myös oli ajatellut. Erityisesti miestä suositellaan yksinäiselle naiselle : mikäpä olisikaan miellyttävämpää kuin töistä kotiin palatessa tavata kotiovellaan iloisesti häntäänsä heiluttava mies. Lapsiperheet sen sijaan harkitkoon moneen kertaan, onko heillä edellytyksiä todella pitää miestä jatkuvasti. Lapset nimittäin saattavat herkästi ärsyttää joitakin mieslajeja, eikä vihainen ja ärsytettynä karjahteleva mies ole lainkaan miellyttävä perheelle enempää kuin naapureillekaan. Sen sijaan hyvin hoidettu, syötetty ja juotettu mies on oikea kaunistus kodille.

      Ns. kesämiehen ottamista tulisi välttää. Kesän jälkeen hylätty mies villiintyy ja kyvyttömänä huolehtimaan itsestään se voi jopa olla vahingoksi itselleen ja ympäristölleen.

      Miehelle kelpaa jokapäiväiseksi ruuaksi oivallisesti tavallinen kotiruoka, joskin vaihtelun vuoksi miestä on hyvä käyttää silloin tällöin varsinaisissa ravintoloissakin.

      Juomien suhteen mies ei liioin ole nirso. Alkon koko nimikkeistö tulee yleensä kysymykseen. Jotkut ovat saaneet miehensä käyttämään satunnaisesti vettäkin, mikä on jo todella edullista.

      Mies on heti alkuunsa syytä totuttaa oksentamaan samaan paikkaan, mihin se toimittaa muutkin tarpeensa, siihen se yleensä oppii yhtä helposti kuin kissa. Vahinkojen sattuessa ei ole syytä ankaruuteen, vaan lempeä kärsivällisyys on oikea asenne tuolloin.

      Erityistä veroa ei miehen pitämisestä ole säädetty, minkä koiravaihtoehtoa harkitsevat panevat merkille.

      Mies oppii yleensä helposti koko joukon hauskoja temppuja joita se mielellään yleiseksi hauskuudeksi esittää vieraille illanistujaisissa. Se kertoilee juttuja Pikku-Kallesta ja käyttelee latinankielisiä sitaatteja. Jopa eräät yksilöt hoilottavat venäjänkielisiä laulujakin. No silloin on tietysti kysymyksessä erittäin arvokas ja oppivainen yksilö. Tuollaiset suoritukset täytyy palkita ylimääräisillä herkkupaloilla ja silityksillä, joista miehet erityisesti pitävät. Sen sijaan eräissä lajeissa esiintyvä taipumus kertoilla sota- tai kalajuttuja olisi pyrittävä jo alkuvaiheessa karsimaan lempeän tiukalla ankaruudella.

      Miehen pito on siis kaiken kaikkiaan vaativa mutta antoisa harrastus. Miehen omanneilla on totta tosiaan loputtomiin hupai- saa mielipiteen vaihtoa toisiaan tavatessaan.

    • pippeli3

      olen niin korkeasti koulutettu etten osaa samaa nimimerkkiä tehdä :( Olemme siis olleet 2 v yhdessä ja 1 1/2 sitten mies niin kuolettavan ihanasti kosi että sain siitä ihan henkisiä orgasmeja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      132
      1503
    2. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1162
    3. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1150
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      76
      1022
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      187
      839
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      789
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      742
    8. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      77
      714
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      70
      657
    10. Palstalaisten

      Paino. Paljonko siis painat?
      Sinkut
      86
      626
    Aihe