Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lihottaako hedelmät

Laihduttaja

Mua on alkanu mietityttää et lihottaako hedelmät oikeasti, ja toiset mitkä on mietityttäny on puuro ja ruisleipä? Pituutta on 170 ja painan 66, raskaus takana ja sen jälkeen pudottanut
10 kiloa. Tarkoituksena ei ole enää pää sääntöisesti pudottaa vain painoa vaan tulla timmimmiksi. Ruokavalio vinkkejä??

7

2623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....

      Hedelmissä on sokeria eivät mikään välttämätön ennemmin syö marjoja

    • kohtuus:):):)

      Hedelmissä on suojaravintoaineita.Samoin ruisleipä on terveellistä.Mitään perusruoka-aineryhmää ei kannata sulkea pois vaikka laihduttaisikin,ettei tule puutoksia. Kannattaa ennemminkin harrastaa kohtuullisuutta.

      http://yle.fi/uutiset/ruisleipa_on_suomalaista_superruokaa/5414726

      Jos syöt kohtuudella, niin laihduttaja voi syödä kumpaakin.

      Mukavaa syksyä:)

    • Kaikkea kohtuudella!

      Ei lihota sen enempää kuin hampurilaisateria, pitsa tai suklaalevykään.

      Vasta siinä vaiheessa, kun energian saanti menee kulutuksen yli, alkaa lihominen.

      Olet siirtynyt ylläpitovaiheeseen. Yleensä sanotaan, että yksi hedelmä päivässä riittää. Syö lisäksi marjoja. Banaani on aivan loistava välipala ennen tai jälkeen treenin.

      Aamupuuro on parasta aamupalaa. Siihen lisäksi maitoa, proteiinia (esim. kananmunaa, juustoa, pähkinöitä, leikkeleitä) ja marjoja. Täydellistä!

      Nopeasti ruokaohjeeksi voisi suositella Jutan dieettiä. Lisää siihen hiilareita ja öljyjä (vaikka pähkinöitä), niitä on mielestäni dieetissä liian vähän. Sitä kannattaa muutenkin tuunata, eli kohtuus kaikessa = kaikkea kannattaa syödä kohtuudella. Ruoka-ajat siinä on mallillaan, ja peruspohja muutenkin.

      Onneksi olkoon 10 kilon painon pudotuksesta! Ei se ilmaiseksi tule :-)

    • 12+20

      oikeasti haloo! Nyt menee karppaukset yli ja pahasti jos on kamalaa että hedelmissä on sokeria. Meni viimeisetkin rispektit karppaajia kohtaan tässä.

      Miten ihminen voi olla niin TYHMÄ?

      vetäkää sitä voissa paistettua sianpersettä ihan vapaasti, sehän tekee niin hyvää kropalle ja on niin luonnollista että aah eikä ole sokeria!

      voi jeesus!

    • temppis71

      Kannattaa ymmärtää että hedelmissä kuten esim. omenoissa on aika paljon hiilareita ja sokeritkin kyllä pomppaa nopeasti ylös niitä popsiessa. Toisaalta omenassa on aika vähän kaloreita joten tilavuuteensa nähden hyvä vatsantäyte. Kyllä kasvikset ja marjat on hedelmiä paljon parempi vaihtoehto.
      Jos lähtisin vetämään nyt jotain "mättöä" niin puoli litraa vettä alle ja vaikkapa banaani, sitten sinne mättöä vetämään :)

      • kjfg kj

        Koeta nyt päättää mitä mieltä olet: väität että omenassa on paljon hiilareita, jotka saavat verensokerit pomppaamaan heti ylös. Toisaalta sanot, että omenassa on vähän kaloreita tilavuuteensa nähden.

        Miten omenassa voisi olla samaan aikaan paljon hiilareita ja vähän kaloreita?

        Aika monta kiloa pitäisi ihmisen päivässä syödä omenoita että lihoisi.


    • BWL

      Eiköhän lihominen tapahdu siten, että syö liikaa kulutukseen nähden. Liian isoja annoksia, liian energiatiheää ruokaa.. En usko että kukaan on saanut ylimääräisiä kiloja hedelmistä. :) Toki ne sisältävät sokeria, mutta hedelmien sokeri ei ole yhtä pahasta kuin teollinen sokeri (jota tungetaan lähes tuotteeseen kuin tuotteeseen). Tietyt hedelmät nostaa verensokeria hitaammin kuin toiset, esim. omena, persikka, päärynä ja greippi ovat tällaisia, ja mikä tahansa hedelmä proteiinin kera nautittuna on oikein oiva välipala, jolla nälkäkin pysyy loitolla. Karppaajat voi olla mitä mieltä tahansa, mutta aktiivinen ihminen tarvitsee myös hiilareita (ja hyviä rasvoja, proteiinia, kuituja, kivennäis- ja hivenaineita, vitamiineja ym.), ja hedelmät on ihan hyvä lähde. Tämä siis mun oma mielipide, ei absoluuttinen totuus. Ja omasta kokemuksestani voin sanoa, että painonpudotus ja -hallinta ovat sujuneet hyvin mallikkaasti, vaikka oon joinain päivinä syönyt neljäkin hedelmää. ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe