Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mikä vikana?

yritys13

En ole koskaan painanut näin paljon:85 kiloa. Olen 60 cm pitkä.

Aamulla painoni oli 82,3 kg. Join kaksi kuppia kahvia, 2 Bonapurkillista hedelmäsosetta, ja paino nousi siitä 82,8 kiloon.

Sitten muutama leipä niin paino oli yli 83. Söin kaksi lautasellista ruokaa, päivällisen ja lounaan. Kanaa kaksi kappaletta ja karjalanpaistia.

Välipala nougattia ja lakua.

Nyt se paino onkin jo 85 kilossa.

Siis aamulla 82 ja nyt illalla 85 kiloa.

Olen seurannut painoani ja tiedän että yön aikana lähtee kilo.

Jos juon vain kahvit niin se nousee heti kilon. Jos en syö mitään koko päivänä niin se on hyvä.

Paino nimittäin laskee ensi yönäkin sen kilon.

Aion pitää siis paastoa tämän viikonlopun. Maanantaiaamuna en voi olla syömättä kun työkaveritkin syö, mutta se ei ole tulevan dieettini loppu.

Mitenhän minun kannattaisi jatkaa tästä tämän paastoviikonlopun jälkeen?

Entä onko täällä ketään joka olisi ollut lihavuusleikkauksesa? Millaista oli, miten auttoi? Onko se varmasti turvallinen keino?

9

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jessus sentään

      Naurettava tuo juttu totta hitossa paino nousee kun syöt ja juot ja yleensäkin paino voi heitellä päivän mittaan neste tasapainon takia

    • Ylimääräistä15kg

      Älä punnitse itseäsi noin usein. Masennut vain. Jos haluat punnita itsesi joka päivä tee se VAIN aamuisin. Ihminen laihtuu 1-4kg/kk riippuen ylipainon määrästä. Painonpudotuksen salaisuus on 70% ruokavalio ja 30% liikunta. Molempien pitää tukea toisiaan eli runsasproteiininen ja vähähiilarillinen ruokavalio ja esim. jos nollasta lähtee kunto 3-4 krt viikossa 45min kävelylenkki ja 2-3krt viikossa lihaskuntoa. Lihavuusleikkaukseen ei pääse ennenkuin todetaan että tarkalla ruokavaliolla ja liikunnalla ei laihdu.

      Itse olen nyt tuolla tyylillä pudottanut n. 6kiloa painostani kesän aikana. Tule mukaan tai lue ketjua Haasta itsesi muiden tuella 2kk! Mukaan saa liittyä missä vaiheessa tahansa. Teen uuden ketjun ainka 2 kk välein ja mielestäni se on tarpeeksi pitkä aika jotta voi nähdä tuloksia itsessään heikoilla hetkillä voi hakea apua muilta.

    • laihdut varmasti

      ap, katsoppas lakupakkauksen kyljestä paljonko siinä on kaloreita? Voit nimittäin järkyttyä! Näin laihdut kilon viikossa: syöt vain ja ainoastaan 1200 kcal/päivä, etkä pisaraakaan enemmän. Voit kierrellä ja KAARRELLA TÄTÄ VASTAAN vaikka koko loppuikäsi, mutta tällä laihdut.
      Näin laihduin itsekin 10 kg 10 viikkoa. Ja jatkossa sama. Mässäilylle tuli loppu kokonaan, kun alat laskea kaloreita ja tarkkailet miten paljon niitä on jokaisessa suupalassa mitä pistät suuhusi. Lakut ja muut karkit POIS KERTAKAIKKIAAN!
      Et tarvitse mitään leikkauksia kun alat syömään tämän määrän jo nyt! Sama nimittäin on jujuna leikkauksen jälkeen, eli mahaan ei voi syödä enää isoja määriä ruokaa.
      samoin muista laskea kaikki kalorit myös siitä mitä juot.
      voit tietysti lisätä kaloreita jos aiot harrastaa urjheilua. mutta ei se holtitonta saa olla. Mene ihmeessä ravitsemusterapeutille.

    • joojoo

      Itselläni on Coca-cola riippuvuus. Kun katsoin kalorimääriä niin kauhistuin. Nyt olen siirtynyt Rainbow light-colaan ja olen pudottanut painoa paljon. Lisäsin myös liikuntaa. Rainbow light-colassa on kaloreita 0,5kcal/desi.

    • jrhwreryhrereh

      Olet aika lyhyt, AP. Ei millään pahalla.

    • dddsss

      Paastohan ei oo mikään ratkaisu, vaan se että vähennät syömistä. Pois nougatit ja lakut! Kaksi kanaa on myös vähän liikaa.

      • yritys13

        Paasto jäi mutta vähensin syömistä. Nyt paino on tippunut -6 kg. Olen 79,0 kg. Ja painon pudotus jatkuu.


      • Järkiperäisuu
        yritys13 kirjoitti:

        Paasto jäi mutta vähensin syömistä. Nyt paino on tippunut -6 kg. Olen 79,0 kg. Ja painon pudotus jatkuu.

        Noni jatka nyt samalla tiellä, ja äläkä murehdi turhia paino heittelee muutenkin päivän aikana. Mulla on rankan treenin jälkeen pohkeet ja keho turvoksissa tunnin verran jolloin taas laskee. Herttinen sekoaisin jos alkaisin mittailemaan kehoni muutoksia päivän aikana :D


    • jhhbhbh

      Oletko kääpiö?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe