Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kukaan innokas alottamaan nutrausta?

Laihduttaja111

Ajattelin itse maanantaina aloittaa nutrauksen haaveena tiputtaa kymmenisen kiloa. Olis mahtavaa saada joku muu mukaan: voisimme keskustella tuloksista ja tsrmpata toisiamme! Ketään innokasta?!

70

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eneilijä

      Minäkin aloitan huomenna vlcd:n, jee. Hieman jo "pelottaa" ketoosiin laskeutumisen oireet (itselläni palelu, päänsärky, väsymys yms), mutta onneksi ne menee viikossa ohi.

    • Zupa´s

      Tervehdys. Olen nutrannut nyt kohta 6vkoa ja edessä on ainakin vielä 3-4vkoa. Jos ei haittaa, että olen jo aloittanut urakkani?
      Täysnutrasin 3viikkoa ja sen jälkeen olen korvannu yhden pussin aterialla (vihanneksia ja pikkuisen broileria) muuten yhä tiukasti pelkillä pusseilla. Joskus jos pussit on tympinyt niin olen myöskin korvannut sen rahkapurkilla.
      Helppoa tämä ei aina ole ollut, eikä varmasti jatkossakaan. Mielihaluista en ole täysin päässyt eroon ja nyt on alkanut tympimään koko touhu:)
      Periksi en toki anna, vien tämän loppuun vaikka väkisin. Paino on nyt tippunut -12kg ja 8kg on edessä.
      Tsemiä sinulle ja ilmoittele kuulumisia. Itselläni on punnituspäivä aina torstaisin.

    • jojo29

      Heips, hain tänään nutraus värkit ja huomenna eli torstaina se sitten alkaa. Kolme viikkoa ens alkuun.
      Kuinkas teillä muilla on lähteny käyntiin? :)

    • Laihuttelija80

      Olen laihduttanut nutriletilla aikaisemmin hyvin ja nyt 3 vuoden jälkeen on aika uusia laihdutus. Aloitin täysnutrauksen tämän viikon maanantaina ja lähtöpainoa n.131kg/ bmi n.40=)

      Tavoitteet ovat korkealla, mutta mennään ja katsotaan ilman paineita

      • jojo29

        Jos saa udella niin paljonko pudotit sillon kolme vuotta sitten? Ite sain pari vuotta sitten pois 14 kiloa, mut kaikki tuli hiipivänä takas ja plus viis kiloa päälle..hui kauhistus ja taas mennään.. ;) huomen aamulla puntari kutsuu..


      • Laihuttelija80
        jojo29 kirjoitti:

        Jos saa udella niin paljonko pudotit sillon kolme vuotta sitten? Ite sain pari vuotta sitten pois 14 kiloa, mut kaikki tuli hiipivänä takas ja plus viis kiloa päälle..hui kauhistus ja taas mennään.. ;) huomen aamulla puntari kutsuu..

        Noin 30kg lähti viimeksi kaikkiaan mistä jotain 25kg nutrauksella. Taitaa siitä kyllä olla aikaa jo se 4 vuotta ku tarkemmin laskeskelee. Nyt ollaan melkein samoissa kiloissa kuin silloin alottaessa=)

        Mutta pitkään meni ennen kun tuli lähes kaikki takaisin. En nimittäin vähentänyt syömistä enkä juomista yhtään, kun palasin taas herkuttelemaan. Ruoka vaan on niin hemmetin hyvää ja kännissä on mukava olla \o/


    • heid3

      Moi !

      Tottakai kiinnostaa, itse tässä nyt hiljattain aloittanut :)
      2,3 kg lähtenyt painoa/nesteitä liikkeelle!

    • Laihuttelija80

      Eilen oli tosi tiukka päivä mut hammasta purren selvisin onneksi. 5 päivä menossa pelkällä nutrilla

    • Zupa´s

      6 viikkoa tuli täyteen ja vaaka näytti -14kg. Projekti jatkuu.....tosin alkaa tympii koko touhu:) Matkaa on vielä 6kg.

      • jojo29

        Oho, vai että kuus viikkoa takana..aika hyvin oot jaksanu. Tsemppiä sulle zupa's! :)
        Mulla on ollu ihan veto pois eilisestä asti ku alotin koko kuurin, mut kai se tästä ku kroppa tottuu vähitellen.. tsemppiä kaikille et päästään viikonlopun yli, mulle ainakin se hankalin
        aika koko viikosta.


    • eneilijä

      Mulla on ollut tuskaiset ekat viisi päivää: toispuoleinen, migreenityylinen päänsärky, johon burana ei ole auttanut lainkaan. Nyt vihdoinkin sitä ei tunnu enää! Voisinkohan olla jo saavuttanut ketoosin? Yksi hyvä puoli tuossa tuossa järkyssä kivussa on, ettei siinä olossa ajattele syömistä, koska on niin huono olo. Kyllä tuo kiirastuli auttaa tsemppaamaan: en halua nyt luovuttaa, etten kärsinyt turhaan :)

      Nesteitä on nyt lähtenyt muutama kilo. Unohdin maanantaina aamulla käydä vaa'alla, eli ihan sitä virallista aloituspainoa ei tullut punnittua. Tiesin, että on "pöhötystä", ja nestettä tulee lähtemään hurjasti, kun olin vetänyt hiilarihöttöä kaksin käsin :-/.

      Nyt vaan kärsivällistä mieltä toivon itselleni ja teille kaikille! Tää onnistuu! Hauskaa viikonloppua :)

      • Laihduttaja111

        Eneilijä, itse olen lukenut että elimistä saavuttaa sen ketoositilan n. 5 päivän jälkeen eli siinä olisi ainakin looginen selitys sille, miksi kyseisiä oireita ei sinulla enää ole. Koetko näläntunnetta?

        Sitten piti vielä kysyä, onko kukaan ottanut valokuvia vartalosta ENNEN? Itse otin ja tarkoituksenani ottaa urakan päätteeksi JÄLKEEN-kuva.


    • Laihduttaja111

      Olinkin koko viime viikon pahassa kuumeessa, joten nutrauksen aloittaminen siirtyi tähän maanantaihin. Olen siis aloittaja ja painoa tällä hetkellä 64,6kg.

      Ylipainoa ei ole, mutta jotakin kertonee se, että tammikuussa painoin 55kg. Vanhat farkut eivät mene jalkaan ja paidatkin kiristävät.

      Päivitän tänne joka päivä tuloksia. Teen vielä illemmalla tarkemmat mittaukset, sillä haluan nähdä paljonko senttejä karisee. Onko täällä tällä hetkellä muita nutraajia?! :)

      • Laihduttaja111

        Nyt mittasin kaikki mitat:

        Reisi: 61,5cm
        Vyötärö: 78cm
        Rinta: 94cm
        Pohje: 39cm
        Paino: 64,6kg

        Painon punnitsen päivittäin, mutta muut mitat otan seuraavan kerran viikon päästä.


    • Zupa´s

      7 viikkoa tulee torstaina täyteen, eli olen syönyt 4 pussia nutrilettiä ja yhden kana/vihannes annoksen. Tulos oli 6vkon kohdalla -14kg. Ensimmäiset 3vkoa täysnutrasin.
      Ei tämä helppoa ole mutta taistellen olen jaksanut. Välillä tulee todellisia epätoivontunteita, ei niinkään nyt syömishimojen suhteen vaan yksinkertaisesti ei vaan jaksaisi jatkaa. Olo on jotenkin eristäytynyt muusta maailmasta kun ei nyt hirveästi viitsi juosta kyäilemäss tai kaupungilla:) Alkaa nää neljä seinää kotona tympimään. Ääääsh, en tiedä mitä yritän selittää:)
      Mutta taistelu jatkukoon!
      Tsemiä teille kaikille urheillle laihduttajille.

      • Laihduttaja111

        Päivä 1: 64,6kg
        Päivä 2: 63,5kg

        Ei tämä helppoa ole, eilen särki päätä niin paljon ettei nukkumisestakaan meinannut tulla mitään. Nesteet ainakin on hyvin lähtenyt liikkeelle, yhden päivän tulokseksi ei huono ollenkaan.


    • Zupa´s

      Joo, ei tämä helppoa ole, ei. Mitta alkaa olee täysi:) tylsistyminen, epätoivo, periksiantaminen, mielihalut tässä muutama ajatus tällä hetkellä.
      Hienosti tuli 7vkoa täyteen ja tulos -15,1kg, pitäisi siis todella motivoida jaksamaan mutta kun ei niin ei. Ei enää jaksaisi. Tuntuu ettei mielenkiinto nyt riitä.
      Apuva......
      Mites teillä muilla menee? Ei kuitenkaan anneta periksi, eihän? Taistellaan!

      Terveisin yksi epätoivoinen

      • Laihduttaja111

        Todella upea tulos sinulta. Haluatko kertoa lähtömittojasi? Mulla lähtee nyt kolmas päivä käyntiin ja tässä taas tuloksia:

        Päivä 1: 64,6kg
        Päivä 2: 63,5kg
        Päivä 3: 63,1kg

        En ole täysnutrannut, vaan esim. eilen söin lisäksi ihan vähän kanaa ja keitettyjä kasviksia. Tyytyväinen olen tämän hetken tuloksiin!


    • Zupa´s

      Minun lähtöpaino oli 101,3kg ja 8vko lähti lähti käyntiin. Ensi viikolla minulla on aika ravintoterapeutille, jonka kanssa olisi tarkoitus alkaa suunnittelemaan ruokavalio ilman näitä Nutrilett pusseja. Tai siis tämä on minun toivomus ensimmäiseltä käynniltä:) Veikkaan että ensimmäinen 30min menee siihen kun joudun kuuntelemaan hänen moitteita tästä kuurista, eihän alan ammattilaiset tätä ymmärrä. Pitäisi kaiken toimia lautasmallin mukaan:) Hyvin ehdin vielä siihenkin.
      Käyn tosiaan puntarilla vain kerran viikkoon, eli torstaisin. Seuraava tuomionpäivä siis viikon päästä. Joka kerta se jännittää yhtä kovaa, pelkään että ei ole tapahtunut mitään ja kuinka siihen reagoisin? Tämäkin kun on jossain vaiheessa odotettavissa, siis että paino ei tipu. Kroppa kuulemma sen tulee minulle vielä tekemään, näin olen viisaimmilta kuullut.
      Jälleen kaikkille jaksamista ja tsemppiä!

    • Laihduttaja111

      Zupas, paljonko sulla on vaatekoko laihdutuksen myötä pienentynyt? Oletko joutunut shoppailemaan koko vaatekaapin uusiksi? :D

      Taas tuloksia:

      Päivä 1: 64,6kg
      Päivä 2: 63,5kg
      Päivä 3: 63,1kg
      Päivä 4: 63,0kg

      Hieman olen pettynyt tuohon 100g pudotukseen, mutta toki tiedostan sen ettei paino voi laskea samaa tahtia kuin ensimmäisenä päivänä. Olen nyt ottanut tavoitteeksi, että ensi viikon tiistaihin mennessä (silloin viikko täynnä) paino olisi 61,6kg. Silloin olisi tippunut 3kg viikossa mikä olisi mieletön määrä minulle.

    • Zupa´s

      Veikkaan että vaatekoko on nyt pienentynyt 2-3? En ole uusia vaatteita vielä ostanut, odottelen siihen -20kg. Tai siis ainakin yritän tuohon päästä:) Ziiisus, että välillä tuntuu utopistiselle koko ajatus 20 kilosta...... Mutta sitä kohti tässä on menty.
      Entä jos et käy joka päivä puntarilla? Ei sillä ole mitään merkitystä mitä yhtenä päivänä on tippunut, viikko on parempi mittari. Kyllä se paino sinultakin tippuu, usko pois.
      Housut alkaa kyllä olemaan aika isoja, monet joutunut jo laittamaan pois. Onneksi on farkkulegginsejä jotka vielä pysyy jalassa:) Ulkoiluhousut jouduin kyllä jo ostaa uudet, sillä lenkillä entiset housut tippui nilkkoihin:) Ajattelin että on parempi ostaa uudet, kuin kulkea takapuolipaljaana...... heh.

    • Laihduttaja111

      Saan tsempattua itseäni paremmin, jos käyn joka päivä puntarilla. (Jos paino on siis päivittäin tippunut edes sen 100g). Tällä hetkellä pahoin pelkään, että paino ei huomisaamuun mennessä ole laskenut, vaan jopa ehkä noussut muutamalla sadalla grammalla. On tällä hetkellä vain jotenkin niin "turvonnut" olo ja tänään on tullut syötyä nutrien lisäksi vähän muutakin. :( Noh, huomenna aamulla koittaa tuomiopäivä. Ikionnellinen olisin, jos se pysyisi edes tasan 63kg..

      Varmasti mahtava tunne, kun tajuaa että vanhat vaatteet on isoja? Mulla muutoksen näkyy vain housuissa: silloin kun painoin 55kg, tuumakokoni farkuissa oli 26, nyt se on 28.

      Hyvät yöt, tulen aamulla kertomaan miten kävi punnituksen kanssa...

    • Laihduttaja111

      Päivä 1: 64,6kg
      Päivä 2: 63,5kg
      Päivä 3: 63,1kg
      Päivä 4: 63,0kg
      Päivä 5: 63,1kg

      100g se nousi, aivan kuten pelkäsinkin. No, hyvillä mielillä eteenpäin. Nyt lenkille!

    • Zupa´s

      Kuis siellä menee Laihduttaja 111?
      Minä se eilen innostuin paistamaan itselleni eilen kaksi kokonaista kananmunaa:) Wau mikä fiilis makuhermoille! Olin marathonspinnigissa 3tuntia, joten eiköhän siinä yhdet munat palaneet, heh:)
      Ensi viikolla on eka käynti ravintoterapeutille ja odotan häneltä saavani apua siinä mitä alan syömään ja kuitenkin laihtuminen tavoitteena. Jätän siis jollain tavalla Nutrilett pussit pois. En kokonaan! No, no...... mutta kiinteä ruoka tulee kuvioihin.
      Katsotaan siis mitä alan ammattilainen tuumaa? Ja millaisen ruokavalion hän minulle tekee?

    • Laihduttaja111

      Päivä 1: 64,6kg
      Päivä 2: 63,5kg
      Päivä 3: 63,1kg
      Päivä 4: 63,0kg
      Päivä 5: 63,1kg
      Päivä 6: 63,5kg

      Ei suju ei! Tänään ollaankin sitten vain pelkillä pusseilla, jotta se paino saadaan sinne alle 63 kiloon. Jouduin asettamaan uuden tavoitteenkin, eli tiistaiaamuna paino saisi olla 62,6kg.

    • Laihduttaja111

      Päivä 1: 64,6kg
      Päivä 2: 63,5kg
      Päivä 3: 63,1kg
      Päivä 4: 63,0kg
      Päivä 5: 63,1kg
      Päivä 6: 63,5kg
      Päivä 7: 63,2kg

      Mikä mua vaivaa. Eilen olin pelkillä pusseilla ja paino tippunut vain ton verran. Se oli toi toissapäiväinen reipsahdus mitä nyt paikkaillaan. Taitaa jäädä se mun tavote nyt toteutumatta, mitään ihmettä tuskin tapahtuu ja paino tippuisi 600g huomiseen mennessä. Ihan hyvä fiilis silti, tänään kun heräsin niin olo oli kumminkin "kevyempi". Huomenna mittailen myös noi muut mitat, niin nähdään onko viikossa tapahtunut vielä mitään.

      • Laihduttaja111

        Ja zupa, mä veikkaan että ravintoterapeutti tekee sulle ihan normaali lautasmallin mukaisen ravintosuunnitelman karsien ehkä jotain hiilihydraatteja yms. Tule sitten kertomaan, millainen suunnitelma sulle tehtiin ja tietysti se, miten paino lähtee tippumaan!!


    • Laihduttaja111

      Päivä 1: 64,6kg
      Päivä 2: 63,5kg
      Päivä 3: 63,1kg
      Päivä 4: 63,0kg
      Päivä 5: 63,1kg
      Päivä 6: 63,5kg
      Päivä 7: 63,2kg
      Päivä 8: 62,7kg

      Eli viikon saldo on 1,9kg! Ihan tyytyväinen olen ja tällä viikolla jatketaan. Nyt lisään joka päivälle yhden lämpimän aterian. Mittailen noi muut mitat illalla! Seuraava tavoite on tasan 61kg ensi viikon tiistaihin mennessä.

      • osanuttura

        Mulla ois 5 kg laihduttamistavoite. Alkupaino 67,5kg. Olen osittain nutrannut nyt pari viikkoa. Syön joka päivä yhden kasvisruoan ja aamupalalla vaihtelen vlcd-pirtelön ja leivän välillä. Muut ateriat nutrilettiä, easydiettiä ym. Mistä nyt löydän laktoosittomia. Vatsani ei oikein kestä pelkkiä vlcd-valmisteita, siksikin syön jotain normaalia joka päivä. Lisäksi olen ajatellut, että on sitten helpompi siirtyä tavalliseen ruokaan. Olen tilaillut netistä noita, kun kaupoissa on laktoosittomia huonosti. Kalorimääräni on 800-1000 vrk:ssa.
        Kovin paljon en ole vielä laihtunut, 1-1,5 kg vain. Olo on hoikempi, joten toivon, että laihdun tästä lisää!


    • Laihduttaja111

      Päivä 1: 64,6kg
      Päivä 2: 63,5kg
      Päivä 3: 63,1kg
      Päivä 4: 63,0kg
      Päivä 5: 63,1kg
      Päivä 6: 63,5kg
      Päivä 7: 63,2kg
      Päivä 8: 62,7kg
      Eka viikko: -1,9kg

      Muut mitat:

      Reidet: 60,5 (-1cm)
      Pohkeet: 38,5cm (-0,5cm)
      Rinta: 94cm (-0cm)
      Vyötärö: 74cm (-4cm)

      Päivä 9: 62,7kg

      Vyätörästä lähti ihan kivasti senttejä, muualta sitten ei! Tsemppiä myös osanutturalle.

      • Laihduttaja111

        Niin ja mun pitää jäleen höllätä ensi viikon tavoitettani, joka alunperin oli 61kg. Tajusin, että mulla alkaa pian se aika kuusta ja turvotusta tulee yleensä 1,5-2kg joten mulla on aikamoinen työ pitää paino edes samassa. Mutta uusi tavoite olkoon 61,5kg.


      • osanuttura
        Laihduttaja111 kirjoitti:

        Niin ja mun pitää jäleen höllätä ensi viikon tavoitettani, joka alunperin oli 61kg. Tajusin, että mulla alkaa pian se aika kuusta ja turvotusta tulee yleensä 1,5-2kg joten mulla on aikamoinen työ pitää paino edes samassa. Mutta uusi tavoite olkoon 61,5kg.

        Mä en osaa laittaa viikkotavoitteita, kun en tiedä, mitä vauhtia lähtee putoamaan. Kiva, jos nopeaan, mutta hirmu tiukille en voi mennä kaloreissa, ettei tule riitaa:)


    • Zupa´s

      No niin, nyt on käyty ravintoterapeutin luona. Reissu oli yllättävän mukava ja antoisa. Odotukset ylittyivät ja enkä saanut ripitystä nutraamisesta. Hän teki minulle suunnitelman 2viikon erissä miten alan pikkuhiljaa siirtymään kiinteämpään ruokaan. Oli kyllä erittäin tsemppaava ja kannustava. Pitää sanoa että olotila on nyt tuonkin osalta JIPPII..... toinen käynti on sitten ensi kuun lopussa. Mitään taikatemppua hänellä ei tietenkään ollut, mutta se että minun on pakko vaan alkaa ottamaan oikea ruoka kuvioon mukaan ja totutella laihduttamaan sillä. Pussit tiputetaan yksitellen per 2viikkoa ja tilalle oikeaa ruokaa.
      Oli ihanaa kun hän sanoi myös, että haluaa tehdä myös tapaamisen noin vuoden päähän, jotta tarkistetaan olenko pysynyt tavoitepainossa jonka oletettavasti saavutann tammikuussa. Ihanaa, siis hän haluaa vielä varmistaa että osaan myös tasapainoilla painon kanssa dietin jälkeenkin:)
      Olen siis ihan fiiliksissä, ei varmaan huomaa?
      Tästä on hyvä jatkaa projektia!
      Tsemiä kaikille ja tervetuloa mukaan osanuttura:)

    • Laihduttaja111

      Päivä 1: 64,6kg
      Päivä 2: 63,5kg
      Päivä 3: 63,1kg
      Päivä 4: 63,0kg
      Päivä 5: 63,1kg
      Päivä 6: 63,5kg
      Päivä 7: 63,2kg
      Päivä 8: 62,7kg
      Eka viikko: -1,9kg
      Päivä 9: 62,7kg
      Päivä 10: 62,2kg

      Tänään odotti positiivinen yllätys hypätessäni vaa'alle :) En kuitenkaan jaksa ilahtua tästä liikaa, sillä pelkään painon nousevan lähelle lähtölukemia kun menkat alkavat. :/ Onko mitään keinoa estää sitä turvotusta, mikä siitä yleensä kertyy? Nestettähän se on, mutta laskee kovasti motivaatiota!

      • Laihduttaja111

        Niin joo ja painoa tippui 500g päivässä, vaikka eilen tuli syötyä aamupalaksi 2 ruisleivän puolikasta ja vähän voita. Lounas/päivällinen pastaa (vähän) ja iso lohifile. Iltapalksi yksi porkkana. Tämän lisäksi join kahvia pitkin päivää.


      • osanuttura
        Laihduttaja111 kirjoitti:

        Niin joo ja painoa tippui 500g päivässä, vaikka eilen tuli syötyä aamupalaksi 2 ruisleivän puolikasta ja vähän voita. Lounas/päivällinen pastaa (vähän) ja iso lohifile. Iltapalksi yksi porkkana. Tämän lisäksi join kahvia pitkin päivää.

        Kun elimistö kerää nestettä, niin se menee johonkin tarpeeseen. Jos vaikka jollain lääkkeellä poistat nestettä, niin luultavasti olosi muuttuu kurjaksi, kun neste lähtee verenkierrosta eikä sieltä alavatsalta. Miksi pitäisi laihtua tasaisesti joka päivä? Eikö kokonaistulos ole tavoite? No, ymmärrän kyllä miksi. On ihana tunne, kun uskaltaa uskoa, että todella laihdun.
        Mulla laihtuminen etenee hitaasti mutta varmasti.
        Miten teillä muilla suolisto kestää laihdutusruoat? Onko vinkkejä, miten vois vähentää tuota jatkuvaa pöntöllä käyntiä?


      • Laihduttaja111
        osanuttura kirjoitti:

        Kun elimistö kerää nestettä, niin se menee johonkin tarpeeseen. Jos vaikka jollain lääkkeellä poistat nestettä, niin luultavasti olosi muuttuu kurjaksi, kun neste lähtee verenkierrosta eikä sieltä alavatsalta. Miksi pitäisi laihtua tasaisesti joka päivä? Eikö kokonaistulos ole tavoite? No, ymmärrän kyllä miksi. On ihana tunne, kun uskaltaa uskoa, että todella laihdun.
        Mulla laihtuminen etenee hitaasti mutta varmasti.
        Miten teillä muilla suolisto kestää laihdutusruoat? Onko vinkkejä, miten vois vähentää tuota jatkuvaa pöntöllä käyntiä?

        Se vaan antaa kummasti motivaatiota kun vaaka näyttää vähemmän, eli juurikin sen takia.

        Eilinen ei ollut hyvä päivä: sorruin hieman ja söin illalla 4 riisikakkua kaiken muun päälle. Paino aamulla 62,5 eli onneksi ei enempää. Tästä on silti hyvä jatkaa. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille: yritetään jaksaa. Itse kävin juuri ostamassa mansikoita, banaania, kiiviä ja mandariinia. Huomenna ajattelin herkutella niillä. Tänään olen menossa ystävieni kanssa otalialaiseen ravintolaan, joten saa nähdä miten käy. Tulen kumminkin viikonloppunakin eaportoimaan, kuinka paino tippuu!


    • osanuttura

      Moi taas. Mullakin on perjantaifiilis ja herkuttelin juuri. Sallin sen kerran viikossa itselleni. Ei mahdotonta määrää, mutta vähän suolaista ja makeaa. Nyt laihkarilla suklaan himo on oikeastaan jäänyt pois, kun sitä saa pirtelöissä ja patukoissa riittävästi. Makeanhimoa ei ole jos ei ole nälkäinen olo. Tsemppiä teille ja kiitos mukaantulotoivotuksista.

      • Laihduttaja111

        Päivä 11,12 ja13 paino junnaa 62,5kg. Hankalaa on mutta haluan päästä sinne 61.5 tiistaihin mennessä.


    • Laihduttaja111

      Täytyy vähän avautua viime viikonlopusta. Eli siis ei aivan sujunut suunnitelmien mukaan, tuli syötyä ravintolassa 2 päivänä ja muutenkin karkasi vähän käsistä. Menkat alkoivat juuri, joten pelkään että aamulla vaaka näyttää samaa kun lähtöpaino tai lähelle sitä! Tiedän, että se syö järkyttävästi motivaatiota jos niin käy.

      Oli pakko tulla vaan avautumaan, että huonosti on viimeiset päivät mennyt. Tällä hetkellä en usko saavuttavani 61,5kg tiistaihin mennessä mutta kovasti yritetään. Arki paljon helpompaa, kun on tietyt rutiinit mutta viikonloppuisin sitä sitten tulee lipsuttua oikein urakalla.

      Huomista punnitusta kauhulla odotellen.

    • Laihduttaja111

      Päivä 1: 64,6kg
      Päivä 2: 63,5kg
      Päivä 3: 63,1kg
      Päivä 4: 63,0kg
      Päivä 5: 63,1kg
      Päivä 6: 63,5kg
      Päivä 7: 63,2kg
      Päivä 8: 62,7kg
      Eka viikko: -1,9kg
      Päivä 9: 62,7kg
      Päivä 10: 62,2kg
      Päivä 11: 62,5kg
      Päivä 12: 62,5kg
      Päivä 13: 62,5kg
      Päivä 14: 63,1kg

      Turvotusta on kertynyt, jotka toivottavasti lähtee heti kun menkat ohi. Tänään kumminkin täysnutrataan ja katsotaan, saadaanko sitä painoa tippumaan edes kuuteenkymmeneenkahteen.

      Syö motivaatiota tollanen nousu ihan mielettömästi.

      • osanuttura

        Laihduttamisessa tärkeintä on, että repsahduksen jälkeen jatkaa. Jokainen repsahtaa. Kun pääosin pidät kulutuksen isompana kuin kaloreiden syömisen, niin laihdut kyllä. Ja kuukautisturvotus lähtee taas pois. Tsemppiä!


    • Laihduttaja111

      Osanuttura, kiitos tsempistä. Olen ihan saman asian huomannut, että repsahduksen jälkeen on vain jatkettava. Helposti sitä tekis mieli luovuttaa, mutta ei vaan kannata. Nyt mulla on jo ihan hyvä fiilis, huomenna laihdutusta 2 viikkoa takana ja silloin näkee tulokset. Otan tarkan painon sekä uudet mitat.

    • Laihduttaja111

      Päivä 1: 64,6kg
      Päivä 2: 63,5kg
      Päivä 3: 63,1kg
      Päivä 4: 63,0kg
      Päivä 5: 63,1kg
      Päivä 6: 63,5kg
      Päivä 7: 63,2kg
      Päivä 8: 62,7kg
      Eka viikko: -1,9kg
      Päivä 9: 62,7kg
      Päivä 10: 62,2kg
      Päivä 11: 62,5kg
      Päivä 12: 62,5kg
      Päivä 13: 62,5kg
      Päivä 14: 63,1kg
      Päivä 15: 62,2kg

      Eli tämän viikon saldo vaivaiset 0,5kg. Kahden viikon kokonaispudotus kuitenkin 2,4kg. Ihan ok tulos, mutta ei lainkaan sellainen mihin alunperin pyrin. Eteenpäin sanoi mummo lumessa.

      Tuun illalla kirjottamaan lähteneet sentit vielä!

      • Laihduttaja111

        En ehtinyt aamulla tekemään muita mittauksia, mutta heri huomenna aamulla teen. Tuntuu siltä, et vaika paino tippui vime viikon aikana vain 0,5kg, senttejä on silti lähtenyt joka puolelta. Varma en kuitenkaan voi olla ennen huomista!


    • vieläkuusi

      Hei! Mielellelläni osallistuisin keskusteluun. Olen nutrauksen avulla pudottanut raskauskiloja jo 10kg keväällä. Kesän pidin taukoa ja nyt aloitan uudestaan. Vielä oli kuusikiloa tavoitteena saada pois. vaaka nyt65.7 ja tavoite on 59kg.
      Keväällä nutrasin sin että päivä aterat korvaan keitolla mutta illalla ennen nukkumaan menoa salaattia, kasviksia ja jotain lihaa tai kalaa. Pakko mennä nukkumaan täydellä mahalla muuten syön yöllä.
      Kuuden kilon jälkeen olis sitten kaikki raskaus kilot poissa.
      Tsemppiä tarttisin sillä nämä vmeiset kilot on tiukassa.

      • osanuttura

        Joo tuttua! Muutaman kilon pudottaminen ei ole helppoa. Ilmeisesti kalorimäärät alkaa olla niin pieniä, että tuntuu, ettei mitään saa syödä. Onneksi on nämä helppovalmisteet. Tervetuloa mukaan!
        Mulla on lähtenyt vajaa 2 kg. Hitaasti mutta varmasti etenen osanutrauksella.


      • vieläkuusi
        osanuttura kirjoitti:

        Joo tuttua! Muutaman kilon pudottaminen ei ole helppoa. Ilmeisesti kalorimäärät alkaa olla niin pieniä, että tuntuu, ettei mitään saa syödä. Onneksi on nämä helppovalmisteet. Tervetuloa mukaan!
        Mulla on lähtenyt vajaa 2 kg. Hitaasti mutta varmasti etenen osanutrauksella.

        hei! Miten on osanuttura nutraus mennyt? kauanko siis olitkaa tätä tehnyt? ja mikä oli tavoite? Mnusta tämä on yllättävän rankkaa ja saa tosiaan keksiä muuta puuhaa koko ajan että ei ajattelis ruokaa.


    • vieläkuusi

      Just tässä alussa on vaikea tyytyä keittoon. sitten siitä tulee rutiinia. Nyt pitäis satsata tuohon likuntaa niin sais kaloreita enemmän poltettua joka päivä. Hyvä tahti sulla tuo 2kg. Onnea!

    • Laihduttaja111

      Heippa taas!

      Nyt kun oon päivän saanut sulateltua tätä "vain" 500g painonpudotusta, niin yht äkkiä onkin todella hyvä fiilis. Ainoastaan kuurin alussa täysnutrasin ja nyt esim- viime viikko meni taas yhtä päivää lukuunottamatta 1-2 pussilla nutria ja muuten normiruualla. Menkoista ja turvotuksesta huolimatta paino tippui 500g ja sekin on jotain. Seuraavan tiistain tavoite on mulla on painaa tasan 61kg. Olen nyt ymmärtänyt, ettei tällä osanutrauksella pysty pudottamaan mitään kahta kiloa viikossa enää ja mulle riittää tämä ihan hyvin.

      Oikein ihanaa iltaa kaikille!!! :)

    • Laihduttaja111

      Nyt tarkempia mittoja. Eli 2 viikkoa ja -2,4kg. Muut mitat 2 viikon jälkeen:

      Vyötärö: 72,5cm (-5,5cm)
      Reisi: 59,5cm (-2cm)
      Pohje: 38cm (-1cm)
      Rinta: 93cm (-1cm)

      Oon tyytyväinen vyötärön pienenemiseen ja reisiin.

      Päivä 16: 62,3kg

      • Laihduttaja111

        Päivä 17: 62.0kg

        Jes,alaspäin mennään. Jos sitä huomenna pääsis jo alle kuudenkytäkahen :)


      • Laihduttaja111
        Laihduttaja111 kirjoitti:

        Päivä 17: 62.0kg

        Jes,alaspäin mennään. Jos sitä huomenna pääsis jo alle kuudenkytäkahen :)

        Minä täällä taas hei. Ajattelin vain kertoa, että ennen varsinaista laihduruskuuriakin minulta tipui pari kiloa. Syyskuun alussa painoin tasan 67kg ja laihdutuskuurini alkaessa 1.10 paino oli sen 64,6kg. Tuo johtui puhtaasti siitä, että uudessa työssä tulee liikuttua paljon. Nyt katsoin painoindeksiäni, joka 67kiloisena oli 24,9 ja nyt 62 kiloisena 23,1. Kyllä motivoi!! Eli 1,5kk aikana on tippunut tasan 5kg, mutta varsinaisella laihdutuskuurillani kahdessa viikossa nyt 2,6kg. Eli tyytyväinen saan kyllä olla :)


      • osanuttura
        Laihduttaja111 kirjoitti:

        Minä täällä taas hei. Ajattelin vain kertoa, että ennen varsinaista laihduruskuuriakin minulta tipui pari kiloa. Syyskuun alussa painoin tasan 67kg ja laihdutuskuurini alkaessa 1.10 paino oli sen 64,6kg. Tuo johtui puhtaasti siitä, että uudessa työssä tulee liikuttua paljon. Nyt katsoin painoindeksiäni, joka 67kiloisena oli 24,9 ja nyt 62 kiloisena 23,1. Kyllä motivoi!! Eli 1,5kk aikana on tippunut tasan 5kg, mutta varsinaisella laihdutuskuurillani kahdessa viikossa nyt 2,6kg. Eli tyytyväinen saan kyllä olla :)

        Niin saatkin olla tyytyväinen Laihduttaja111!
        Mulla oli alkupaino 67,5kg, ehkä hiukan enemmänkin, kun en heti mitannut. Olen laihdutellut jo syyskuun puolelta alkaen, mutta ensin oli matka keskeyttämässä laihkarin. Jatkoin matkan jälkeen. Tavoite on viisi kg pois. Nyt uskon, että se onnistuu, mutta hitaasti.


      • Laihduttaja111
        osanuttura kirjoitti:

        Niin saatkin olla tyytyväinen Laihduttaja111!
        Mulla oli alkupaino 67,5kg, ehkä hiukan enemmänkin, kun en heti mitannut. Olen laihdutellut jo syyskuun puolelta alkaen, mutta ensin oli matka keskeyttämässä laihkarin. Jatkoin matkan jälkeen. Tavoite on viisi kg pois. Nyt uskon, että se onnistuu, mutta hitaasti.

        Päivä 18: 61,9kg

        Jee!


      • Laihduttaja111
        Laihduttaja111 kirjoitti:

        Päivä 18: 61,9kg

        Jee!

        Päivä 19: 62,4. Eilen oli herkkupäivä ja tuli syötyä liikaa. Oksetti koko illan ja morkkis oli kamala. Onneksi ei ton enempää vaaka näyttänyt.


    • Laihduttaja111

      Päätin nyt mitata painon enää kerran viikossa tästä lähtien. 3 viikkoa laihdutusta takana ja oikeastaan olen luopunut kokonaan nutreista, mutta kirjoitan silti tähän ketjuun tuloksiani.

      Eli pituus on 164cm ja aloituspaino 64,6kg.

      1 viikko: 62,7kg
      2 viikko: 62,2kg
      3 viikko: 61,6kg

      Eli 3 viikon aikana paino tippunut tasan 3kg. Ihan tyytyväinen saan olla, kun miettii että olen herkkupäiviäkin pitänyt. Tulen taas illalla kirjaamaan ylös ympärysmitat, toivotaan että senttejä on taas lähtenyt!!

      • Laihduttaja111

        Niin ja ensimmäinen välitavoitteeni on 59,6kg jolloin kuurin aikana painoa tippunut 5kg ja syyskuun alusta lähtien 7,4kg.


      • osanuttura
        Laihduttaja111 kirjoitti:

        Niin ja ensimmäinen välitavoitteeni on 59,6kg jolloin kuurin aikana painoa tippunut 5kg ja syyskuun alusta lähtien 7,4kg.

        Mulla on ollut taukoa reissun takia, enkä tänään aio punnita. Reissut syön tavallisesti ja kotona laihdutan, näin olen ajatellut. Mutta mukana olen:)


      • osanuttura
        osanuttura kirjoitti:

        Mulla on ollut taukoa reissun takia, enkä tänään aio punnita. Reissut syön tavallisesti ja kotona laihdutan, näin olen ajatellut. Mutta mukana olen:)

        Millälailla laihdutat nyt ilmannutreja? Miksi vaihdoit? Kiinnostaa kovin.


    • Laihduttaja111

      Tuun kirjoittamaan nyt ne muutkin mitat. Eli ekat kolme viikkoa ja -3kg. Muut mitat:

      Reisi 58cm (-3,5cm!)
      Vyötärö: 71,5cm (-6,5cm!)
      Pohje: 37,5cm (-1,5cm)
      Rinta: 92cm (-2cm)

      Vyötärö näyttää jo selvästi kapeammalta ja senttejä on lähtenyt tllättävän paljon, vaikka kiloja vain kolme. Rinnoista ei lähde sitten millään: vaika painoin viime vuonna 55kg, rinnat olivat kokoa 70F.

      Osanuttura, kirjoitan illalla miten olen nyt toiminut ilman nutreja!

    • Laihduttaja111

      Eli nutriletin tilalle olen vaihtanut ruokavalioni tällaiseksi: ma-to su syön aina noin 700-1000 kaloria ja pe ja la saan herkutella. Toimii hyvin mulla. :D

      • osanuttura

        Oletko siirtynyt kasvisruokiin vai ostatko jotain valmiina, että saat kalorimäärät pidettyä? Mä olen siksi osanutrauksella, että on niin vaikea kiireessä keksiä vähäkalorista ja pitkään nälän pois pitäviä ruokia. Syön pari-kolme dieettituotetta päivässä ja pari tavallista ruokaa (vähäkalorisia kasvispaistoksia ja aamulla leipää). Olen ajatellut, että näin voin laihdutella pidempään kuin ne suositellut 4 viikkoa easydieeteillä ym.
        Kävin vaa'alla tänään ja pari sataa grammaa oli reissun jäljiltä ylimääräistä tullut, mutta eikun eteenpäin!


      • Laihduttaja111
        osanuttura kirjoitti:

        Oletko siirtynyt kasvisruokiin vai ostatko jotain valmiina, että saat kalorimäärät pidettyä? Mä olen siksi osanutrauksella, että on niin vaikea kiireessä keksiä vähäkalorista ja pitkään nälän pois pitäviä ruokia. Syön pari-kolme dieettituotetta päivässä ja pari tavallista ruokaa (vähäkalorisia kasvispaistoksia ja aamulla leipää). Olen ajatellut, että näin voin laihdutella pidempään kuin ne suositellut 4 viikkoa easydieeteillä ym.
        Kävin vaa'alla tänään ja pari sataa grammaa oli reissun jäljiltä ylimääräistä tullut, mutta eikun eteenpäin!

        Syön mahdollisimman vähän hiilareita arkena, eli en suosi mitään pastoja tms. Tiedän, että ei ole terveellistä laihduttaa niin vähällä kalorimäärällä, mutta minulle tämä on paras tapa, sillä viikonloppuisin saan huoletta herkutella. Viime viikko ei sujunut hirmuisen hyvin ja pelkään, ettei paino ole tippunut huomisessa punnituksessa. Mutta katsotaan, muutama sata grammaakin olisi edes vähän eteenpäin. Miten muilla sujuu?


    • Laihduttaja111

      Eli pituus on 164cm ja aloituspaino 64,6kg.

      1 viikko: 62,7kg
      2 viikko: 62,2kg
      3 viikko: 61,6kg
      4 viikko: 61,4kg

      Viimeisen viikon aikana ei ole tapahtunut mitään suurta, mutta olen silti iloinen siitä, että paino tippui edes tuon verran. Seuraavan viikon tavoitteena on -500g.

      • osanuttura

        Hienoa tuo laskusuunta sulla!
        Mulla jumittaa paino paikallaan, toivottavasti loppuviikosta jo irtoaa pois jokunen gramma. Viikonlopun syömiset selvästi hidastaa laihtumista. Yritän ensiviikonlopun olla dieetillä.


    • Zupa´s

      Heips, en olekaan kirjoitellut kuulumisia muutamaan viikkoon:) Hengissä ollaan ja dietti on pitänyt, eikä edes lipsumisia ole ollut. Paino on nyt tippunut -17,5kg ja 11viikkoa takana. Homma jatkuu yhä Nutriletillä ja yhdellä kiinteällä ruoalla. Painon tippuminen on toki hidastunut huomattavasti, eli nykyään mennään 500g - 1kg/vko mutta toi tahti minulle riittää ja eikös tuo ole ihan normaalitasoakin.
      Tsemiä kaikille laihduttajille!

      • Laihduttaja111

        Viime viikko sujui todella huonosti. Sukulaisia oli käymässä Suomesta, joten keräsin vähän lisää näköjään. Vaaka näytti 62.4 eli viikossa 1kg. Toki harmittaa mutta hyvällä fiiliksellä olen siitä, että ei tee mieli luovuttaa vaan puskea eteenpäin!! Toicittavasti toi kilo lähtee nopsaa pois.


    • osanuttura

      hei vieläkuusi, Zupa`s ja Laihduttaja111!
      Mukana olen. Edelleen hitaasti mutta kuitenkin painoni laskee, siis puolisen kiloa parissa viikossa. Olen tyytyväinen, sillä mun kilot ei lähde helpolla. Tsemppiä teille eteenpäin. Kuten olen kirjoittanutkin aiemmin, niin laihdutuksessa tärkeää on palata ruotuun lipsahduksen jälkeen, sillä arjen valinnoilla laihdutaan:)

    • Nutraaja

      Hei, olisiko täällä vielä nutraajia? Kaipaisin vertaistukea.

      Aloitin nutraamisen tänään. Tavoitteena on sinnitellä kolme viikkoa Nutrilett-tuotteilla ja sitten jatkaa osittain korvaamalla osa aterioista. Painoa on 85 kiloa ja ainakin 10 kiloa pitäisi tiputtaa. Pituutta minulla on 174 cm.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2278
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1974
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      87
      1783
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1618
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      39
      1359
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe