Ihmetys

Ei ymmärrä

Tapasin Suomi24-treffeiltä miehen tuossa vajaa vko sitten.Kirjoiteltiin pari kertaa ja vaihdettiin puh.numeroita. Molemmilla oli kuvat profiilissa ja kiinnostusta puolin ja toisin tapaamiseen. Menin hänen luo kylään ja pitkän matkan vuoksi jäin yöksi. Siinä sitten juteltiin,syötiin ja tapahtui mitä tapahtui.
Seuraavana päivänä sovittiin,että hän tulee minun luo seuraavaksi kyläilemään. Sen tarkempaa ajankohtaa ei sovittu. Voitaisiinhan olla puhelimitse sitten yhteydessä.
Noh,päivä menikin ihan ok. Sitten mies muuttui,ei pitänyt enää yhteyttä. Vastasi kyllä viesteihin,mutta jotenkin kylmästi.
Tänään sitten selvisi syykin käytökseen. Molemmat olivat käyneet treffi-sivuilla ja kysyin häneltä sitten syytä siihen jos haluaa tutustua paremmin. Vastaus oli,että näyt itsekin siellä viihtyvän ja hyvää jatkoa :O
Vähän jäin tilanteesta suu auki....olin käynyt katsomassa vain,että käykö hän siellä ja ilmeisesti hänkin ajatteli samoin minusta.
Tuo reaktio vain yllätti....laittoi sitten välit vaan poikki vaikka yritin sovitella asiaa. Sanoin,että olisihan mahdollista ottaa molempien profiilit sieltä pois ja jatkaa tutustumista,mutta kun ei niin ei.
Mietin,että missä meni vikaan...olen surullinen asiasta,koska olin oikeasti kiinnostunut tutustumaan häneen.

8

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatka matkaasi

      Hyvä vain, että pääsit noin näppärästi eroon helposti riitaantuvasta miehestä!

    • älä jää paikoilleen

      Teidän juttu oli ja meni kun mies ei halunnut sovitella. Katse ylös ja askel eteenpäin.

    • pilven reunalla

      suht samoin kävi minulle...muutaman kerran tavattiin ja mun kanssa oli "helppo " olla...mutta sitten kun laitoin viestin,että ikävä...tuli viesti,että etsii loppuelämän suuntaa yms.edettiinkö liian nopeasti?...en ymmärrä...voisi sanoa sitten suoraan,ettei kiinnosta...vaikka kiinnosti..taisin olla laastarin hänen haavoitetulle pitkälle suhteelle vaan...hämmilläni olen..mutta elämä jatkuu...

    • Mikki Hiirulainen

      Asuiko tosi syrjäisessä metsän reunaan tuupatussa haisevassa hirsimökin rähjässä?

    • sinkku.

      "ja tapahtui mitä tapahtui."

      Annoit sille pil.lua ja ihmettelet miksi mies jätti. 97 % miehistä haluaa vain seksiä ja menit siihen halpaan. Sitten on se 3 % joka haluaa suhteen mutta eivät kelpa naisille ulkonäkönsä takia. Vastasit miehelle varmaan sen ulkonäön takia ja menit sen luokse koska se oli komea.

    • Ei ymmärrä

      Jaa...aika pieni prosentti haluaa parisuhteen :O Täähän on sitten melkein mahdotonta löytää miestä. Ja sun teorian mukaan ne 97% taitaa sitten olla komeitakin. Eli täytyy valita siitä 3%:sta rumia miehiä se kumppani :D
      Hei haloo,ollaanko kuiten aikuisia.
      En mennyt hänen luokseen sen takia,että oli komea...toki mielytti silmää,mutta oli siinä paljon muutakin. Tuskin itsekään ihan ketä vaan ottaisit?
      Mikki Hiirulainen: Asuu ihan kaupungin keskustassa.

      • TheTruth00

        Taisit tehdä sen pahimman mokan mitä voi tehdä eli seksiä ensimmäisellä tapaamisella. Kyllähän miehet puhuvat vaikka mitä, mutta kyllä suurin osa miehistä arvostaa naista, joka ei ensimmäisellä tapaamisella seksiin ryhdy. Miesten silmissä kun tuollaiset naiset ovat niitä helppoja tapauksia. Miehiä ei kannata eikä pidä aliarvioida, aivan samalla tavalla osaavat ja haluavat testata naista kuin me naiset miehiä. Eli - jos miehestä oikeasti olet kiinnostunut ja haluaisit paremmin tutustua, purista reidet yhteen muutamilla enimmäisillä treffeillä, niin saatat saada miehen arvostuksen ja hän saattaa jopa tuntea vetoa tutustua sinuun paremmin.


    • Avatkaa silmänne jo

      TheTruth00:ille.... ja katin kontit sanon minä. Antoihan se mieskin "seksiä". Mikä ihmeen vika on siinä jos nainen antaa? Molemmat tekivät sitä yhdessä. Mihin muka se mies siitä katoaa? Ryhtyihä hänkin seksiin (siis mies)
      Sanoisin vain, että jos haluaa jotain kestävää, pitää keskustella asiat selväksi. Toki kusettajia mahtuu maailmaan siltikin.

      Ja mikä ihmeen testaus muka mieheltä? Turha laittaa syytä naisen niskaan. Miehen tarkoitus oli vain saada "jotain".
      Mielestäni mies on täysin keskenkasvuinen. Ikää en tiedä, mutta ihan hakotiellä kaikin puolin. Hyväksi käyttäjän tunnusmerkit. Näitä vaan on liikenteessä ja...jokaiselle ihmiselle "seksin harrastaminen" tarkoittaa jotakin. Toisille se on vain (kylmä) suoritus ja toisille todellinen tunnesisältöinen tapahtuma. Kaikki eivät ole samoilla ajatuksilla siis liikenteessä. Herätkää!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      599
      16475
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      52
      14808
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      381
      9301
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      45
      5389
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      11
      4572
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      171
      3109
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      118
      1875
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1359
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      94
      1282
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1237
    Aihe